Ne čobani na svaki način pokušavaju da privuku pažnju i to je to. Negde upropaste lift, negde zapale sandučiće u zdradi.....da ne nabrajam, a negde se kući kikoću sa mentolima drugarima dok šalju postove koji ne potiču od mozga.
Tačno je da je Srbija umno obolela, ali leči se po malo, budi se svest ali presporo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Meni je važno da u pogledu IT-a, svakako idemo napred. To ovaj sajt i forum, kao i ljudi koji se ovde pomažu svakako pokazuju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
PCBerza treba da bude ono sto ime govori a ne da bude PCServis! Ako pomognete nekom i zbog toga se dobro osecate to je drugo ali se u svetu ovakvi saveti debelo naplacuju!Imao sam prilike da se uverim u to!Za najmanji problem na vrlo fin i kulturan nacin te olaksa za 50-tak evrica! Ja sam na berzi preko 6 godina i tek sam skoro poceo da odgovaram na postove ali cu prestati zato sto ce kad god ja nekom ovde pomognem za dzabe neki moj kolega tamo negde biti uskracen za odredjenu sumu novca! P.S. Drzimo se mi informacija o novim komponentama,software-u i ostalim novitetima a ako nekom treba pomoc oko Windowsa i ostalog crap-a : `FUCKINGOOGLEIT.COM` .)
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
Covece ovo je sredstvo javnog informisanja i nauke...Forum i jeste napravljen da zblizi ljude i pomogne im u njihovim problemima~!Sta mislis kad bi svi tako gledali kao ti i cutali i svoje znanje sacuvalui za sebe,pa forum nebi ni postojao!Nije sve u parama prijatelju moj,pare su dosle od Djavola i uvek su bile proklete!Ljudi su postali sve pohlepniji i meni je to jasno!Ali gde ce ta dusa na kraju to vas ja pitam ili za to niko ne mari???!!!E vidis ja marim i zato pomazem ovim ljudima ovde besplatno kao sto su oni nekad meni!I prosjaku na ulici treba udeliti a siguran sam da to mnogi ne rade!Jos nam samo fale zelenasi za hardware i onda smo komplet!Nisam cuo vecu glupost...Mislim necu da postavljam odgovor da neki moj kolega nebi bio uskracen za 50 Eur!Bas si me iznenadio!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: PCBerza treba da bude ono sto ime govori a ne da bude PCServis :: Ako pomognete nekom i zbog toga se dobro osecate to je drugo ali se u svetu ovakvi saveti debelo naplacuju!Imao sam prilike da se uverim u to!Za najmanji problem na vrlo fin i kulturan nacin te olaksa za 50-tak evrica :: Ja sam na berzi preko 6 godina i tek sam skoro poceo da odgovaram na postove ali cu prestat :: zato sto ce kad god ja nekom ovde pomognem za dzabe neki moj kolega tamo negde biti uskracen za odredjenu sumu novca :: :: :: :: :: :: But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us. :: ::
Mislim da grešiš donekle. Ako neko naiđe na problem i ne može da ga reši logično je da mu neko iskusniji ovde pomogne. Da su isti ugroženi zbog forumaških odgovora koju ljudi dobijaju ovde, verovatno bi u svetu zabranili pomoć preko neta ili tako nešto. Meni se takođe čini da serviseri imaju posla preko glave ovde u nas. a sta ti ja znam...
:: PCBerza treba da bude ono sto ime govori a ne da bude PCServis :: Ako pomognete nekom i zbog toga se dobro osecate to je drugo ali se u svetu ovakvi saveti debelo naplacuju!Imao sam prilike da se uverim u to!Za najmanji problem na vrlo fin i kulturan nacin te olaksa za 50-tak evrica :: Ja sam na berzi preko 6 godina i tek sam skoro poceo da odgovaram na postove ali cu prestat :: zato sto ce kad god ja nekom ovde pomognem za dzabe neki moj kolega tamo negde biti uskracen za odredjenu sumu novca :: P.S. Drzimo se mi informacija o novim komponentama,software-u i ostalim novitetima a ako nekom treba pomoc oko Windowsa i ostalog crap-a : `FUCKINGOOGLEIT.COM` . :: :: :: :: :: But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us. :: ::
Nemam komentara na ovo. Ne znam šta da ti kažem, zaposli se u servisu pa naplaćuj. Veliki procenat ljudi koji se ovde javljaju ipak imaju neko znanje i znaju od prilike šta treba da pitaju i uvek im se traba izaći u susret. Kad se setim koliko sam ja postavljao pitanja u jedinici vremena kad sam počinjao, i kad bi mi neko uzimao po 100 dinara na svaki odgovor, skupilo bi se 36 puta 10 na 6 ziliona. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
...ali jel moze neko da mi objasni dokle ide ta ljudska glupost...Ej pored svega sto sam tamo napravio,rekao,objasnio,osisao ovce oni i dalje bleje po svom i teraju mak na konac samo ne znam kome...Joj kakvog sveta ima...Neko rece pc berza mu lici na sektu,ali ja stvarno mislim da je benchmark sekta ludaka koji su ocito umno bolesni i iskompleksirani,besposleni ljudi koji su toliko zatucani da ne znaju ni kud udaraju!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Nije sve u parama prijatelju moj,pare su dosle od Djavola i uvek su bile proklete!Ljudi su postali sve pohlepniji i meni je to jasno!Ali gde ce ta dusa na kraju to vas ja pitam ili za to niko ne mari???!!!E vidis ja marim i zato pomazem ovim ljudima ovde besplatno kao sto su oni nekad meni!I prosjaku na ulici treba udeliti a siguran sam da to mnogi ne rade!Jos nam samo fale zelenasi za hardware i onda smo komplet
Mislim sta reci...delim tvoje misljenje u potpunosti...
Elem ,brate nesto ti krci u poruci ...Citiras jevandjelje ,a stavovi satanski ...Osnovni poriv ljudi na berzi je pomoc dugima ,a ne nadjeba&&nje sa drugima ,iako se to u iscekivanju prilike za dobro delo ponekad i dogodi ...Zato i nismo sveci ,vec obicni ljudi koji se trude ... Skyfire : Ne sekiraj se zbog bench foruma jer je vec odavno postao steciste ljudi kojima je cilj broj postova ,a ne borba argumenata...ja sam ih pre godinu dana batalio kad je obicna diskusija o klokovanju racunara prerasla u vredjanje na profesionalnom nivou zbog stavova koje sam imao o Intel-u u odnosu na AMD (inace sam zubar i sumnjam da iko od prisutnih tada i znao koliko zuba ima covek,al` ajde...) ...Tek da znas da nisi jedini , a veruj mi da se nisam ni trenutak pokajao...Ovde se i isvadjas i ispljujes ,ali si uvek posle spreman da popijes pivo sa istim tim covekom jer su ti osnovni ciljevi isti ...TO je snaga ovog foruma...`Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
:: Pogledaj poslednji post doticnog gospodina na bechmarku pa ces shvatiti o kakvom ti mentalitetu govorim!A sto se tice pecenja,moze jedna vruca jagnjetina sa zelenom salatom...Mmmmm. ::
To milicijo moja! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: Pogledaj poslednji post doticnog gospodina na bechmarku pa ces shvatiti o kakvom ti mentalitetu govorim!A sto se tice pecenja,moze jedna vruca jagnjetina sa zelenom salatom...Mmmmm. :: :: :: :: `EL MOGU I KROMPIRICI ISPOD JAGE??
Upravo tako brate...Bravo!To sam ja 100 puta rekao do sad i zato mi i jesmo to sto jesmo i koliko se razlikujemo!Velicina jednog coveka jeste i u prastanju...Ja se cak ne ljutim na one pavijane sa bencha,niko njima nije kriv sto su mucenici i ne znaju gde pripadaju!Svakom ce doci onako kako je zasluzio!Pozdrav za sve!
:: Elem ,brate nesto ti krci u poruci ...Citiras jevandjelje ,a stavovi satanski ...Osnovni poriv ljudi na berzi je pomoc dugima ,a ne nadjeba&&nje sa drugima ,iako se to u iscekivanju prilike za dobro delo ponekad i dogodi ...Zato i nismo sveci ,vec obicni ljudi koji se trude ... :: Skyfire : Ne sekiraj se zbog bench foruma jer je vec odavno postao steciste ljudi kojima je cilj broj postova ,a ne borba argumenata...ja sam ih pre godinu dana batalio kad je obicna diskusija o klokovanju racunara prerasla u vredjanje na profesionalnom nivou zbog stavova koje sam imao o Intel-u u odnosu na AMD (inace sam zubar i sumnjam da iko od prisutnih tada i znao koliko zuba ima covek,al` ajde...) ...Tek da znas da nisi jedini , a veruj mi da se nisam ni trenutak pokajao...Ovde se i isvadjas i ispljujes ,ali si uvek posle spreman da popijes pivo sa istim tim covekom jer su ti osnovni ciljevi isti ...TO je snaga ovog foruma...`Ajd u zdravlje :: ...................................................................................... :: proc Mos Technology 6510@0.985Mh :: Mem 64K :: graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites :: sound SI :: 1541 floppy drive 180Kb :: ::
Ja sam bas zbog tih pavijana i rekao da to treba naplacivati a jebi ga sad sto moraju i drugi da ispastaju zbog njih.Ali tako je uvek!Uvek dobar covek ispasta zbog budale! A ako nece da placaju postoji jedan vrlo lepo uradjen sajt(da se ne bi pogubili) za takve osobe! `http://www.dummies.com/`Pa onda polako stranu po stranu.... Oni moraju da nauce da moraju da citaju knjige i uputstva za koriscenje necega pre nego sto pocnu da bilo sta rade i da to nije smor nego je to put kojim su svi prosli pre nego sto su nesto naucili.
Pozdrav svima!!! Nadam se da ce neki `pavijan` da izvuce neki pozitivan zakljucak iz ovoga!
Upravo tako brate...Bravo!To sam ja 100 puta rekao do sad i zato mi i jesmo to sto jesmo i koliko se razlikujemo!Velicina jednog coveka jeste i u prastanju...Ja se cak ne ljutim na one pavijane sa bencha,niko njima nije kriv sto su mucenici i ne znaju gde pripadaju!Svakom ce doci onako kako je zasluzio!Pozdrav za sve!
AXAXAX da...riknuće im grafička kada budu na zadnjem nivou rokali kraljicu, taman pred ispaljivanje poslednje rakete...to bi ih dotuklo, ili barem da ima rikne hard pa da stradaju save-ovi.
:: Upravo tako brate...Bravo!To sam ja 100 puta rekao do sad i zato mi i jesmo to sto jesmo i koliko se razlikujemo!Velicina jednog coveka jeste i u prastanju...Ja se cak ne ljutim na one pavijane sa bencha,niko njima nije kriv sto su mucenici i ne znaju gde pripadaju!Svakom ce doci onako kako je zasluzio!Pozdrav za sve :: :: :: AXAXAX da...riknuće im grafička kada budu na zadnjem nivou rokali kraljicu, taman pred ispaljivanje poslednje rakete...to bi ih dotuklo, ili barem da ima rikne hard pa da stradaju save-ovi :: :: a sta ti ja znam.. :: ::
Mislim jeste ovo berza delova ali formu je berza znanja, klanja i kojecega drugoga. Znaci malo tvrdo malo meko i to ti je PC, uz to jos i berza...
A sto se para tice za sve su krivi fenichani jer od kad su ih oni izmislili sve je otislo u kicu, zamislite recimo Rokenfelera i onog njegovog protivnika da sav svoj imetak drze recimo u ovcama, ili Bilija G. da sav svoj imetak drzi u OS-ima pa ne bi bilo tolike nepravde ko sad oni kao imaju bilijarde ko Baja Patak a mi imamo kicu na bajsu.
Bas me interesuje kako bi tekla isplata policijskog kordona (koji recimo ne pusta povorku sa popom na celu da prodje ulicom) u cvrstoj valuti od recimo tromesecnih prasica, eh pa mozda ne bi bilo ni tih buntovnika da je tako... ili bi mozda kidisali na isplatne organe da utole glad i neuhranjenost sebe i svoje porodice.
Sta li bi tek miskovic radio sa svojim carstvom, da mu recimo propadne cela zelena pijaca ili da mu se usucu prasici, crni miskovic... ju, ju, ju...
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.