Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Vidoviti Milan (Baltazar) - White Snake!Looodilo!
STRANA 2 OD 2
Equinoxe A da mi podmažemo nekog.... 24.06.2008. 02:17 #60182

status: user
broj poruka: 12057

pa on nekog prebije, da bi prebijen podmazao.....da bi vodili normalan život. Čim mi se pruži prilika da pobegnem odavde, neću misliti ni 3 sekunde. Imam jedan život i jednu šansu i neću da trošim živce, dobru volju, pare na ovaj retardizam. I moj sin i sin mog sina će so ovde toga nagledati. E vala neće !!! Od kad sam se rodio samo sr@nja i tonemo sve dublje. Taman neko svetlo na kraju tunela i neko zatrpa tunel.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: A da mi podmažemo nekog.... 24.06.2008. 02:27 #60186

broj poruka: 18472
Ma 100% si u pravu,ne 100,100000000000000% i tako u nedogled...Ali...Pitanje je sledece: A gde to pobeci?Nigde nije savrseno,tesko je poceti zivot od nule kad je nekom vec pola zivotnog veka proslo u ovoj zemlji..Trebace mu bar jos pola da izgradi drugi a covek ne zivi toliko dugo i nema dva zivota!Srecan je onaj koji se rodio u zdravom okruzenju u zdravoj porodici!Zato ja i kazem da su ljudi ranije mnogo bolje ziveli...Nije toliko zla i bolesti bilo..Covek se jednostavno pretvorio u monstruma a da pri tom od svoje pohlepe,zla ne vidi sebe i ne zeli da vidi jer mu je tako lepo-to je njegov izbor a tako ti je svugde!Primer: Preselices se negde,zasnovaces porodicu ako vec nisi,dete..i u tvom komsiluku ce biti neki narko diler i ne daj Boze navuci ce tvoje dete na tako nesto!Nikad ali nikad ne mozes znati sta moze da se desi i fazon je u tome sto nepravde i Zla ima svugde i sve vise i vise a covek je nemocan da bilo sta ucini jer je sam sistem takav!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

::
:: pa on nekog prebije, da bi prebijen podmazao.....da bi vodili normalan život. Čim mi se pruži prilika da pobegnem odavde, neću misliti ni 3 sekunde. Imam jedan život i jednu šansu i neću da trošim živce, dobru volju, pare na ovaj retardizam. I moj sin i sin mog sina će so ovde toga nagledati. E vala neće !!! Od kad sam se rodio samo sr@nja i tonemo sve dublje. Taman neko svetlo na kraju tunela i neko zatrpa tunel
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Equinoxe Re: ... 24.06.2008. 02:33 #60189

broj poruka: 12057

Ali najgore mi je ovde da gledam kako ljudi žive od prevare i strahotičnog lopovluka, i svi su podmazani, namazani, svi ćute, niko se ne za šta ne buni, glasa se za SPS, primanja katastrofa, budućnost - samo ako radiš 2-3 posla - satireš se, a ko će to da izdrži. U njgorom zamlji, Milan bi zaglavaio, ne bi svetla video 10 godina.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

SkyFire Re: Re: ... 24.06.2008. 02:35 #60191

Stoji sve to sto kazes...Bar su zakoni ostriji u drugim drzavama ako nista drugo!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: Ali najgore mi je ovde da gledam kako ljudi žive od prevare i strahotičnog lopovluka, i svi su podmazani, namazani, svi ćute, niko se ne za šta ne buni, glasa se za SPS, primanja katastrofa, budućnost - samo ako radiš 2-3 posla - satireš se, a ko će to da izdrži. U njgorom zamlji, Milan bi zaglavaio, ne bi svetla video 10 godina
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
simke000 Uzas,katastrofa! 24.06.2008. 07:57 #60198

broj poruka: 505
Ovaj je bas,blago receno-katastrofa.Koliko sam mogao primetiti u program se javljaju ljudi koji imaju `problem` raznorazne prirode.Predlog:`Z a b r a n a`!!
Jos nesto bih zeleo dodati:`Smatram da svako ko pise po forumima ili pak ucestvuje javno,na TV-u ili radiju mora da ispostuje minimum pismenosti i retoricke kulture`.

Simke
Valjevo u srcu!!

obradmi Stvar tuzilastva 24.06.2008. 11:57 #60207

broj poruka: 7732
Verovatno ima elemenata krivicnog dela.

dzonihsv Ovde... 24.06.2008. 12:41 #60211

broj poruka: 331

Evo imaju ovde sve njegove `serije` :D
Trebalo mi je sve vremena da se sve to skupim. Ma lik je lood . On je ustvari mnogo inteligentan covek ,e sad sto tu inteligenciju koristi tako...

http://www.serbiafun.com/milan-tarot-the-best-of-the-best-mnooogooo-smesno-t19928.0.html
dzonihsv Ovde... 24.06.2008. 12:43 #60212

broj poruka: 331

Evo imaju ovde sve njegove `serije` , trebalo mi je malo vise vremena da se sve to skupim.
Ma lik je lood . On je u stvari mnogo inteligentan al` sto koristi inteligenciju na ovo...

http://www.serbiafun.com/milan-tarot-the-best-of-the-best-mnooogooo-smesno-t19928.0.html
ZgY ......ljudi 24.06.2008. 12:55 #60215

broj poruka: 195

Na Youtube imate kolko hocete ovog imbecila.....Problem je u tome shto ljudi zovu ko nenormalni...Pogledajte klip, mislim da se zove - spijun -...Zena zove iz Austrije (Klagenfurt) i ceka na vezi 45min!!!..a mislim da je cena minuta 40din....Zalosno je da ali josh zalosnije da toliko ljudi to jednostavno hoce...U ovoj zemlji mene vise nista ne cudi...Pa mi smo zemlja koja je izmislila rec vampir..>!!!!!.....shta Vas dalje cudi..:)))))....

simke000 Re: A da mi podmažemo nekog.... 24.06.2008. 13:42 #60220

broj poruka: 505

Simke
Valjevo u srcu!!

:: pa on nekog prebije, da bi prebijen podmazao.....da bi vodili normalan život. Čim mi se pruži prilika da pobegnem odavde, neću misliti ni 3 sekunde. Imam jedan život i jednu šansu i neću da trošim živce, dobru volju, pare na ovaj retardizam. I moj sin i sin mog sina će so ovde toga nagledati. E vala neće !!! Od kad sam se rodio samo sr@nja i tonemo sve dublje. Taman neko svetlo na kraju tunela i neko zatrpa tunel

PA sta mislis sto sam ja zapalio preko pre 3 godine.Nisam mogao vise da gledam javasluk ,zajebanciju i kako ljudi oko mene umiru tbog tudjih gresaka.Imao sam gospodski posao(OFICIR=kapetan),ali brate nema srece.Deca nemaju nikakvu perspektivu.Propljuvao sam krv dok ne sredih papire,ali sada je sve ok.
Naravoucenije:
Ko moze neka pali,a ko ne neka mu je sa srecom!!
obradmi Dijasppora ima pravo glasa 24.06.2008. 15:43 #60232

broj poruka: 7732
Pazi nema nista lose i da neko ode, sad i dijaspora ima pravo glasa ,a tamo dobijaju proevropske snage uvek.

fcb re 24.06.2008. 16:12 #60234

broj poruka: 329

koji lik nemogu da verujem
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NastyB Ne bih mu ja zabranjivao... 24.06.2008. 16:17 #60237

broj poruka: 729
...jer zabrana toga vodi ka nečem gorem (zabranjeno voće je najslađe), ali bi zakonski `nalepio` porez od 80% na zaradu od toga, a telefonski brojevi mogu biti samo sa posebnim pozivnim brojem uz obavezno upozorenje da je minut razgovora 150 dinara. Pa neka se bavi sa tim ko hoće...

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
American Grafitti

TheBear pogledajte ovo 24.06.2008. 16:18 #60238

broj poruka: 6502
http://www.youtube.com/watch?v=UVkHt8JCE5Q

ako vas zanima objasnjava neke stvari, on i sam kaze da je ovo zajebancija na tv-u sto radi.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko !! 24.06.2008. 16:21 #60240

broj poruka: 1228
Cim se pojavim posle nekog vremena ovde odmah natrcim na neko mracenje... I najvise se zale oni koji najmanje rade. Bas kao moja riba koju sam napusio posle 5 godina zjbavanja.

Jos ste mladi, ako ne po godinama onda ocito postoji drugi problem... Mozda smo `mi` samo jedna razmazena nacija koja bleji kako nijedna kapitalisticka/zapadnjacka zemlja ne bleji, mozda `mi` kao radimo i samostalni smo ali samo dok treba da se opravdamo pred drugima, a boga mi pred sobom.

Ljudi su ljudi ma gde da se nalaze. Disciplina nama fali... Da ne mozemo da dignemo glavu od posla i da vikend koristimo samo za kuntanje i malo porodica. To, a ne blejka uvek i svuda. Kafici i klubovi uvek krcati, guzva u saobracaju skoro uvek sto ce reci ima se za gorivo iako je makina 20 god. stara, ribe se vode na gajbu kod keve i caleta pa onda cujes kuler na grafickoj koliko si glasan... Mogu ovako do sutra ali sam i ovo pisao bez trunke nerviranja. Ja se ne tangiram. Ako si sposoban ziveces lepo i na Severnom polu. Ali zato klasicna prica - nema spavanja i po 20-30 sati za redom pa onda spavanje od 5 sati pa opet 15-20 sati rada, pa posle toga lepo odspavam 5-6 sati i onda vilenim 30 sati ko covek. Ali zato razmisljanjei o tome sta, kako, ko, koliko, gde i sa kim i ne dolazi u glavu, a kamo li da zracim ljude oko sebe pricajuci o tome.

Ovo moje gindjanje uopste nije zlonamerno iako cete ga verovatno tako i shvatiti. Sto pre shvatite da je svaki minut zivota vredan da se potrudite da vam svaki sekund tog minuta bude ispunjen, to bolje za vas. Najveci su luzeri oni ljudi koji kad naidje onaj minut/sekund shvate da je kasno... Da nema Avgusta, drugih rokova ili nekoga da priskoci u pomoc.
I ovo ne govorim nikome posebno. Ko se pronadje izmedju redova - manje kritikovanja drugih ljudi i malo vise samokriticnosti bi ti dobro doslo.

Za kraj ovog filozofiranja, posto vidim da se bavite i temom koja obradjuje humanost... Odlucite se vec jednom posto Amerika, Engleska, Spanija, Nemacka, Francuska, itd. nemaju blage veze sa humanoscu. Ili stvarno verujete da ima?!
1. Zapad - disciplina, rad, asocijalnost kao problem koji ce vas stici polako ali sigurno, osecaj da su stvari pod kontrolom (jbga, ne cuje se dzaba policijska sirena u pozadini svakog njihovog filma), spremnost da upijas informacije i pored toga sto si vec iscedjen od dnevnog/regularnog posla, fini osnovni uslovi za zivot (koje btw dobijes na crtu jer te mnogo cene), lepi i uredjeni delovi grada sa jedne strane i predgradja na koja neces smeti ni da pomislis, zakoni koji funkcionisu za svakog gradjanina podjednako... Debele ribe/zene koja predstavlja vecinu tamo pa jos i one znaju da pametuju nesto. Nisam niti bih ikad udario zenu ali nesto nisam bas siguran da je ovaj stav vazeci za Amerikanke, Engleskinje, Dankinje... Eh kad smo vec kod Dankinja. Hladna kucka koja je bila udata za mog ujaka krene na Adu jedno vece sa mnom i mrtva se ozbiljna skine u donji ves (nocno kupanje) i pocne da me pipka u vodi... `Lele bate kad je nisam ubio tu na lice mesta` (http://www.youtube.com/watch?v=DXBYEyMXVJY)
Ma ne mogu vise... Dobra je EU ali je ipak najbolja Amerika! http://www.youtube.com/watch?v=OtthxziaJh8

2. SRBIJA. Ne mrzi me da kucam nego je meni samo ime dovoljno.
Mozda samo jos ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=jBv2Nguvd4c
=)

Pozdrav!

P.S. Malo sprdnje pred spavanje... Nadam se da se kapetan nece naljutiti =)

Ja: Gospodine kapetane, dozvolite da se obratim!
Kapetan: Izvoli vojnice!
Ja: Gospodine kapetane, posle zareza i tacke ide razmak pa onda rec/recenica!
Kapetan: Mrsh napolje konjino jedna bezobrazna! I sacekaj me ispred sad ces ti lepo da dobijes jedan zadatak!
Ja: Razumem gospodine kapetane! Gospodine kapetane dozvolite da se udaljim!
Kapetan: Mrsh bre napolje!
Ja: Razumem gospodine kapetane!
SkyFire ... 24.06.2008. 16:48 #60246

@Zmajko@ Malo si zasao u politiku..Poenta tvoje price koliko sam shvatio je da se manemo tudje brige i okrenemo ka sebi i iskoristimo svaki momenat u zivotu korisno i valjano..E sad poenta ove teme i jeste da se malo zabavimo i prokomentarisemo o necem sto je zaista smesno a isto tako i tuzno jer zato i postoje fourimi...To sto se na kraju skoro sve svodi na politiku jeste zbog samog sistema u kojem zivimo a koji je jako los..Ne slazem se sa tobom o tom da ces ako se potrudis naci lepotu i mir...Previse si optimistican!Kako da zivis kako treba kad zivis u ovakvoj drzavi u kojoj vlada bezakonje,korupcija i slicne stvari...Drzava koju politicari pokidase,osiromasise i ocerupase sto je vise moguce a jadan narod ispasta i pored svega toga nadje se neki ludak kao ovaj da skida kajmak vec ojadjenom narodu..Meni nije cudo sto su se ovde vec neki izjasnili da treba bezati a neki su vec otisli..Ja sam uvek za bolje..Sto ako sam Srbin treba da gutam ceo zivot go_na i da ostanem ovde zarad svog kulturnog nasledja koje vise i ne postoji jer su nam sve unistili i uzeli...

E sad bacio si link sa Brankom Kockicom...Eeeeeee,to je vreme bilo pravo,kad sam bio srecno dete.Srce mi zaigra kad se toga setim!

@PCBeast@

Zmajko ... 24.06.2008. 17:51 #60255

broj poruka: 1228
Ma znam o cemu pricate ali sve o cemu pisete je kontradiktorno aman!
Bedak vam je sto ovakav lik radi to sto radi na nacin na koji to radi? Zasto?!
Covek se tako ocigledno sajebava, a opste je poznato da ljudi (vecina) vole da iskuse svasta nesto. Jednog dana ce shvatiti da su ispali majmuni.

To je jasno ali onaj drugi deo mi nije najjasniji... Osecam da naginjete ka Zapadu koji je poznat po tome koliko je nacija porobio, pretvorio u robove, ma istrebio bre (opsta kultura `bem mu misha)! Znaci kapitalizam fazon... Gledas svoje doope i onda ti (kao) bude lepo jer imas one osnovne uslove za zivot.

Ja ih imam i ovde. Najiskrenije, skoro sam odbio ponudu da odem u Vankuver... Smestaj, odmah bi mi zavrsili zelenu kartu i imao bih godisnju zaradu 30 000$ u toj firmi iz koje su me pozvali. Njihovih 19 000 i nesto eura naspram 15 000 koje ovde zaradim kad ne radim mnogo. Ne bih otisao za 100 000$. Preko toga je vec druga prica ali... Pusti snovi za sad. Vacarosi su to. Ne zivimo mi ovako kako zivimo zato sto sljiva ne radja kao pre. Da se ne uplicem dalje u ovu temu posto izbegavam da se zamaram ali eto to mi nije jasno. Smeta vam ta nehumanost jer se zakon tu ne uplice, zakon jer stiti one koji imaju para, mentalitet ljudi koji budu zrtva kad je ovo u pitanju, a opet ih `hejtujete` jer su naivni.

Sad cu da budem malo bezobrazan pa cu da ukacim ovo kako meni odgovara... Salim se naravno. Ali bas ozbiljno sad. Zar stvarno mislite (da ne napisem da li ste naivni) da bi ovim likovima bilo bolje u nekom sistemu kao sto je Amerika recimo? Zar mislite da biste vi izasli kao pobednici iz nekog konflikta sa nekim lovatorom tamo? Da li biste bili srecniji u takvom sistemu gde se sve gleda kroz finansije?

Gleda se i ovde ali iskreno - ovde su prijatelji. Ne znam za vas ali ja ih imam. Ovde je moja porodica, ovde su moja dusa i srce. Nema tih para zbog kojih bih se odrekao ovoga. `Jako je ovde ziveti tesko` kao sto rece onaj ciga ali ja osecam da sam srecan. Sreca nije dosla sama ali ni ja nisam cekao. Priznao sam sebi da je najveci problem sto sam bio cesto nezadovoljan i neispunjen - ja. Krenuo sam lepo da cistim dvoriste tako sto nisam okretao glavu kad sam video neko smece. Cak i kada ga je stvarno neko drugi tu smestio i otezavao mi. Mic po mic i voila! Trajalo je to nekih 3-4 godine posto se nakupilo jbga ALI sam ga ocistio. I zabole me sto neko cesto ume da tvrdi da mi je prljavo. I zabole me da se tangiram ili ne daj boze da odmah zavirujem u njegovo.
Uvek ce da te pljuje gori od tebe (dobro mozda to ne vazi za internet/forume gde je to nekima vid zabave).

Ja znam ko sam i koliko vredim... Konacno. Nekom bi to bilo malo ali meni je dovoljno.
Iskreno, imam i preko tog dovoljnog ali kad vec volim da radim to sto radim i dosta radim... =)

Pozdrav i samo pozitivno ljudi!

EDIT: Konkretno, ne dirajte Srbiju jer nije bre to zemlja danasnjih medija, ovih politicara koji su na sceni u poslednjih koliko vec desetina (nek bude i stotina) godina. Kratak pogled u svoje dvoriste i - kako je mi branimo?
Namucila se jadna... Vidi samo koliko je nas rodila, a vidi kako joj vracamo. Politicari rade to sto rade, mi pljunemo eto cisto jer su politicari na vlasti pa je logicno da je ona kriva. Bolje se zapitajte sta radite u njenu odbranu. Ptriotizam ravan nuli =/
SkyFire Re: ... 24.06.2008. 21:21 #60275

Au bre...Pa ti si sada jedan od retkih pravih nacionalista i patriota...Sve u svemu sve ti je to dzaba prijatelju moj...Brat,bratu zabije noz u ledja,sin majku ubije...Pa kakvi smo ti mi onda srbi...Nije zemlja kriva naravno i Srbiju ne cini zemljiste,povrsina,prirodna bogastva vec prvobitno ljudi...Kazes Amerika,sve to stoji,za mene su Amerikanci najprljaviji narod,sva posast ovog sveta ali zapitaj se ti kako se oni ponasaju jedni prema drugima?Za jednog Amera izrokaju 10 crnaca...Mislim opste je poznatio njihovo maltretiranje nad Africkim narodom ali poenta je da se oni drze jedni uz druge a kod nas je sasvim deseta prica!Mi smo opasna drzava sami za sebe,sami sebi idemo na pakost i vodimo u propast i to sve ne zato sto zivimo u Srbiji vec zato sto smo mi kao nacija takvi...Ti kao pojedinac ili ja ili svi ostali ne mozemo promeniti nista jer su glavni konci u vlasti politike i politicara koji su definitivno najgori soj naroda..Problem i jeste taj,koliko god se trudio,koliko god imao talenta,bio vredan ovde ne mozes postici onoliko koliko vredis i ima da ti presedne pre nego li ista uspes da uradis dok na zapadu se sve to ceni i duplo vise placa...Iskreno,ne naginjem na zapad ka nekom zivotu..Vise bi voleo ovde da zivim ali i da ispunim sve svoje ciljeve i snove...P.S.Nekad je sve to bilo moguce ali sada vise ne!

@PCBeast@

:: Ma znam o cemu pricate ali sve o cemu pisete je kontradiktorno aman
:: Bedak vam je sto ovakav lik radi to sto radi na nacin na koji to radi? Zasto?
:: Covek se tako ocigledno sajebava, a opste je poznato da ljudi (vecina) vole da iskuse svasta nesto. Jednog dana ce shvatiti da su ispali majmuni
:: To je jasno ali onaj drugi deo mi nije najjasniji... Osecam da naginjete ka Zapadu koji je poznat po tome koliko je nacija porobio, pretvorio u robove, ma istrebio bre (opsta kultura `bem mu misha)! Znaci kapitalizam fazon... Gledas svoje doope i onda ti (kao) bude lepo jer imas one osnovne uslove za zivot.
:: Ja ih imam i ovde. Najiskrenije, skoro sam odbio ponudu da odem u Vankuver... Smestaj, odmah bi mi zavrsili zelenu kartu i imao bih godisnju zaradu 30 000$ u toj firmi iz koje su me pozvali. Njihovih 19 000 i nesto eura naspram 15 000 koje ovde zaradim kad ne radim mnogo. Ne bih otisao za 100 000$. Preko toga je vec druga prica ali... Pusti snovi za sad. Vacarosi su to. Ne zivimo mi ovako kako zivimo zato sto sljiva ne radja kao pre. Da se ne uplicem dalje u ovu temu posto izbegavam da se zamaram ali eto to mi nije jasno. Smeta vam ta nehumanost jer se zakon tu ne uplice, zakon jer stiti one koji imaju para, mentalitet ljudi koji budu zrtva kad je ovo u pitanju, a opet ih `hejtujete` jer su naivni
:: Sad cu da budem malo bezobrazan pa cu da ukacim ovo kako meni odgovara... Salim se naravno. Ali bas ozbiljno sad. Zar stvarno mislite (da ne napisem da li ste naivni) da bi ovim likovima bilo bolje u nekom sistemu kao sto je Amerika recimo? Zar mislite da biste vi izasli kao pobednici iz nekog konflikta sa nekim lovatorom tamo? Da li biste bili srecniji u takvom sistemu gde se sve gleda kroz finansije?
:: Gleda se i ovde ali iskreno - ovde su prijatelji. Ne znam za vas ali ja ih imam. Ovde je moja porodica, ovde su moja dusa i srce. Nema tih para zbog kojih bih se odrekao ovoga. `Jako je ovde ziveti tesko` kao sto rece onaj ciga ali ja osecam da sam srecan. Sreca nije dosla sama ali ni ja nisam cekao. Priznao sam sebi da je najveci problem sto sam bio cesto nezadovoljan i neispunjen - ja. Krenuo sam lepo da cistim dvoriste tako sto nisam okretao glavu kad sam video neko smece. Cak i kada ga je stvarno neko drugi tu smestio i otezavao mi. Mic po mic i voila! Trajalo je to nekih 3-4 godine posto se nakupilo jbga ALI sam ga ocistio. I zabole me sto neko cesto ume da tvrdi da mi je prljavo. I zabole me da se tangiram ili ne daj boze da odmah zavirujem u njegovo.
:: Uvek ce da te pljuje gori od tebe (dobro mozda to ne vazi za internet/forume gde je to nekima vid zabave).
:: Ja znam ko sam i koliko vredim... Konacno. Nekom bi to bilo malo ali meni je dovoljno
:: Iskreno, imam i preko tog dovoljnog ali kad vec volim da radim to sto radim i dosta radim... =
:: Pozdrav i samo pozitivno ljudi
:: EDIT: Konkretno, ne dirajte Srbiju jer nije bre to zemlja danasnjih medija, ovih politicara koji su na sceni u poslednjih koliko vec desetina (nek bude i stotina) godina. Kratak pogled u svoje dvoriste i - kako je mi branimo
:: Namucila se jadna... Vidi samo koliko je nas rodila, a vidi kako joj vracamo. Politicari rade to sto rade, mi pljunemo eto cisto jer su politicari na vlasti pa je logicno da je ona kriva. Bolje se zapitajte sta radite u njenu odbranu. Ptriotizam ravan nuli =/
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647668.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs