Ako bas `ocete da cujete sta znaci kad neko ne zna da peva,pa joj ni svi filteri ovog sveta ne mogu pomoci,poslusajte ovo http://www.youtube.com/watch?v=5aGsFLGhHXo a snimak ljube sam odradio pre mnogo godina,a disk na kome se nalazi vise ne moze da se procita ni sa jednim rezacem i citacem,snimak imam bekapovan na obicnoj kaseti,pa cim to uspem da prebacim nekako na hard ili cd uploadovacu i postavicu temu sa linkom.Inace ne znam kako da to prebacim sa kasete na komp...
Dal si ti svestan koliko ona nema pojma>?!!!Zamisli kad ovako zvuci ispeglano kako li tek uzivo!Strasno,dize mi se svaka dlaka na telu od uzasa!~ Inace dao si nam link od klasicne drolje koja radi profesionalno za lovu!I danas dan mozes da platis da je kresnesh!Ma ovo je bre katastrofa na sta je svet sve spao a tek muzika!!!
I Want to believe - The truth is out there
:: Ako bas `ocete da cujete sta znaci kad neko ne zna da peva,pa joj ni svi filteri ovog sveta ne mogu pomoci,poslusajte ov :: http://www.youtube.com/watch?v=5aGsFLGhHX :: a snimak ljube sam odradio pre mnogo godina,a disk na kome se nalazi vise ne moze da se procita ni sa jednim rezacem i citacem,snimak imam bekapovan na obicnoj kaseti,pa cim to uspem da prebacim nekako na hard ili cd uploadovacu i postavicu temu sa linkom.Inace ne znam kako da to prebacim sa kasete na komp.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: ::
Stvarno??? Hm,meni nije nista naplatila....... ma shala... nego duze vreme sam se zabavljao sa jednom malom koja je totalni sluhista,muzicki obrazovana,bila je pravi vunderkind za muziku,pa sam iz prve ruke od nje slusao detaljne analize pevanja skoro svakog muzicara na estradi.Znaci analize do daske,ono sto mi koji nismo totalni sluhisti ne mozemo da primetimo,tako da mogu reci da sam nesto i naucio o tome ko kako peva kod nas u zemlji S(v)rbiji....
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
: :: Inace dao si nam link od klasicne drolje koja radi profesionalno za lovu!I danas dan mozes da platis da je kresnesh :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Ako bas `ocete da cujete sta znaci kad neko ne zna da peva,pa joj ni svi filteri ovog sveta ne mogu pomoci,poslusajte ov :: :: http://www.youtube.com/watch?v=5aGsFLGhHX :: :: a snimak ljube sam odradio pre mnogo godina,a disk na kome se nalazi vise ne moze da se procita ni sa jednim rezacem i citacem,snimak imam bekapovan na obicnoj kaseti,pa cim to uspem da prebacim nekako na hard ili cd uploadovacu i postavicu temu sa linkom.Inace ne znam kako da to prebacim sa kasete na komp.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: ::
Jao zemljo Indijo. Eksponencijalna funkcija koju prati rast talenata u ovoj zemlji nekako se slučajno poklapa sa rastom retardiranih, beznadežnih retarda koji nisu videli škole, međutim tržište krava, placeva i imanja na selu je sve veće. Svi bi u Beograd da lepo žive u Bloku 22 u 90 kvadrata po svaku cenu. Strahota jedna. Sve talenat u PM. (Radovan III) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
`Inace ne znam kako da to prebacim sa kasete na komp...` Poveži kasetaš na Audio In ili Mic In na zvučnoj kartici. Pretpostavljam da imaš neki software za obradu audio materijala. Ako nemaš, imaš ih gomilu na Netu. Od Audacity (džabware) do Sound Forge-a (koji je ogroman). Presnimi i obradi. Skini šumove, podesi dinamiku, pikove itd. To ti je to.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
E mogao si da mi bacis broj od te tvoje male kad je vec sad bivsa Taman da proverim njene sposobnosti tj sluh
:: Stvarno??? Hm,meni nije nista naplatila....... ma shala... nego duze vreme sam se zabavljao sa jednom malom koja je totalni sluhista,muzicki obrazovana,bila je pravi vunderkind za muziku,pa sam iz prve ruke od nje slusao detaljne analize pevanja skoro svakog muzicara na estradi.Znaci analize do daske,ono sto mi koji nismo totalni sluhisti ne mozemo da primetimo,tako da mogu reci da sam nesto i naucio o tome ko kako peva kod nas u zemlji S(v)rbiji... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: Inace dao si nam link od klasicne drolje koja radi profesionalno za lovu!I danas dan mozes da platis da je kresnesh :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako bas `ocete da cujete sta znaci kad neko ne zna da peva,pa joj ni svi filteri ovog sveta ne mogu pomoci,poslusajte ov :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=5aGsFLGhHX :: :: :: a snimak ljube sam odradio pre mnogo godina,a disk na kome se nalazi vise ne moze da se procita ni sa jednim rezacem i citacem,snimak imam bekapovan na obicnoj kaseti,pa cim to uspem da prebacim nekako na hard ili cd uploadovacu i postavicu temu sa linkom.Inace ne znam kako da to prebacim sa kasete na komp.. :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: ::
Jao,Sky,mala je bila pravi vunderkind za sve...Totalno cista desetka...za sposobnosti...mislim glasovne... uhhhhhh @rasha-hvala,probacu tako
:: E mogao si da mi bacis broj od te tvoje male kad je vec sad bivsa :: Taman da proverim njene sposobnosti tj sluh :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Stvarno??? Hm,meni nije nista naplatila....... ma shala... nego duze vreme sam se zabavljao sa jednom malom koja je totalni sluhista,muzicki obrazovana,bila je pravi vunderkind za muziku,pa sam iz prve ruke od nje slusao detaljne analize pevanja skoro svakog muzicara na estradi.Znaci analize do daske,ono sto mi koji nismo totalni sluhisti ne mozemo da primetimo,tako da mogu reci da sam nesto i naucio o tome ko kako peva kod nas u zemlji S(v)rbiji... :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: Inace dao si nam link od klasicne drolje koja radi profesionalno za lovu!I danas dan mozes da platis da je kresnesh :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako bas `ocete da cujete sta znaci kad neko ne zna da peva,pa joj ni svi filteri ovog sveta ne mogu pomoci,poslusajte ov :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=5aGsFLGhHX :: :: :: :: a snimak ljube sam odradio pre mnogo godina,a disk na kome se nalazi vise ne moze da se procita ni sa jednim rezacem i citacem,snimak imam bekapovan na obicnoj kaseti,pa cim to uspem da prebacim nekako na hard ili cd uploadovacu i postavicu temu sa linkom.Inace ne znam kako da to prebacim sa kasete na komp.. :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Vidi ti sad njega kako on vesto izbegava temu..Daj bre broj Hahhahahahahah...
:: Jao,Sky,mala je bila pravi vunderkind za sve...Totalno cista desetka...za sposobnosti...mislim glasovne... uhhhhh :: @rasha-hvala,probacu tak :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: E mogao si da mi bacis broj od te tvoje male kad je vec sad bivsa :: :: Taman da proverim njene sposobnosti tj sluh :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Stvarno??? Hm,meni nije nista naplatila....... ma shala... nego duze vreme sam se zabavljao sa jednom malom koja je totalni sluhista,muzicki obrazovana,bila je pravi vunderkind za muziku,pa sam iz prve ruke od nje slusao detaljne analize pevanja skoro svakog muzicara na estradi.Znaci analize do daske,ono sto mi koji nismo totalni sluhisti ne mozemo da primetimo,tako da mogu reci da sam nesto i naucio o tome ko kako peva kod nas u zemlji S(v)rbiji... :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Inace dao si nam link od klasicne drolje koja radi profesionalno za lovu!I danas dan mozes da platis da je kresnesh :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako bas `ocete da cujete sta znaci kad neko ne zna da peva,pa joj ni svi filteri ovog sveta ne mogu pomoci,poslusajte ov :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=5aGsFLGhHX :: :: :: :: :: a snimak ljube sam odradio pre mnogo godina,a disk na kome se nalazi vise ne moze da se procita ni sa jednim rezacem i citacem,snimak imam bekapovan na obicnoj kaseti,pa cim to uspem da prebacim nekako na hard ili cd uploadovacu i postavicu temu sa linkom.Inace ne znam kako da to prebacim sa kasete na komp.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jes` pa da me ukoka posle...... Inace zna ona za sve vas ovde na Berzi,pratila je Berzu zbog mene(da covek ne poveruje)... Ups,nadam se da joj navika nije ostala i nakon sto smo raskinuli...Ako jeste,ukokace me i za ono sto sam malopre napisao,cak i ako ti ne dam njen broj
:: Vidi ti sad njega kako on vesto izbegava temu..Daj bre broj :: Hahhahahahahah.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Jao,Sky,mala je bila pravi vunderkind za sve...Totalno cista desetka...za sposobnosti...mislim glasovne... uhhhhh :: :: @rasha-hvala,probacu tak :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: E mogao si da mi bacis broj od te tvoje male kad je vec sad bivsa :: :: :: Taman da proverim njene sposobnosti tj sluh :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Stvarno??? Hm,meni nije nista naplatila....... ma shala... nego duze vreme sam se zabavljao sa jednom malom koja je totalni sluhista,muzicki obrazovana,bila je pravi vunderkind za muziku,pa sam iz prve ruke od nje slusao detaljne analize pevanja skoro svakog muzicara na estradi.Znaci analize do daske,ono sto mi koji nismo totalni sluhisti ne mozemo da primetimo,tako da mogu reci da sam nesto i naucio o tome ko kako peva kod nas u zemlji S(v)rbiji... :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Inace dao si nam link od klasicne drolje koja radi profesionalno za lovu!I danas dan mozes da platis da je kresnesh :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako bas `ocete da cujete sta znaci kad neko ne zna da peva,pa joj ni svi filteri ovog sveta ne mogu pomoci,poslusajte ov :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=5aGsFLGhHX :: :: :: :: :: :: a snimak ljube sam odradio pre mnogo godina,a disk na kome se nalazi vise ne moze da se procita ni sa jednim rezacem i citacem,snimak imam bekapovan na obicnoj kaseti,pa cim to uspem da prebacim nekako na hard ili cd uploadovacu i postavicu temu sa linkom.Inace ne znam kako da to prebacim sa kasete na komp.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Deluje kao fina devojka..Steta onda sto ste raskinuli.. Pozdrav za nju
:: Jes` pa da me ukoka posle...... Inace zna ona za sve vas ovde na Berzi,pratila je Berzu zbog mene(da covek ne poveruje)... Ups,nadam se da joj navika nije ostala i nakon sto smo raskinuli...Ako jeste,ukokace me i za ono sto sam malopre napisao,cak i ako ti ne dam njen broj :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Vidi ti sad njega kako on vesto izbegava temu..Daj bre broj :: :: Hahhahahahahah.. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jao,Sky,mala je bila pravi vunderkind za sve...Totalno cista desetka...za sposobnosti...mislim glasovne... uhhhhh :: :: :: @rasha-hvala,probacu tak :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: E mogao si da mi bacis broj od te tvoje male kad je vec sad bivsa :: :: :: :: Taman da proverim njene sposobnosti tj sluh :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Stvarno??? Hm,meni nije nista naplatila....... ma shala... nego duze vreme sam se zabavljao sa jednom malom koja je totalni sluhista,muzicki obrazovana,bila je pravi vunderkind za muziku,pa sam iz prve ruke od nje slusao detaljne analize pevanja skoro svakog muzicara na estradi.Znaci analize do daske,ono sto mi koji nismo totalni sluhisti ne mozemo da primetimo,tako da mogu reci da sam nesto i naucio o tome ko kako peva kod nas u zemlji S(v)rbiji... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Inace dao si nam link od klasicne drolje koja radi profesionalno za lovu!I danas dan mozes da platis da je kresnesh :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako bas `ocete da cujete sta znaci kad neko ne zna da peva,pa joj ni svi filteri ovog sveta ne mogu pomoci,poslusajte ov :: :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=5aGsFLGhHX :: :: :: :: :: :: :: a snimak ljube sam odradio pre mnogo godina,a disk na kome se nalazi vise ne moze da se procita ni sa jednim rezacem i citacem,snimak imam bekapovan na obicnoj kaseti,pa cim to uspem da prebacim nekako na hard ili cd uploadovacu i postavicu temu sa linkom.Inace ne znam kako da to prebacim sa kasete na komp.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.