A gde da to uplatim?Kod istog provajdera gde sam i nalog narucio?
I Want to believe - The truth is out there
:: Pa ako ti kinta nije problem ti uplati trafic Share kod rapida i budi miran. :: 1100dindzi je ja mislim 100gb, imash i 500 i 2500gb, pa shta ti je po volji.. :: Ja skidam i na free sa cryptom a imam i premium pa na smenu . :: :: ::
Gile u koju skolu ides ako nije tajna. Meni je roze huawei radio extra od kad sam ga uzeo evo ima godinu i po. Radi reconnect extra evo sad i na visti x32. To je onaj sto mi je doca poslao.
:: gile93.ilic@gmail.com, idem sad u skolu moci cu aktivno da se dopisujem negde oko 19:30h, a imam informatiku u skoli oko 17h tri casa pa cu da vidim da ti odgovorim na mail :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Sad sam stigo kući daj E-mail :: ::
:: :: Huawei MT882 i TP-Link WR340G :: :: @SkyFir :: Evo ti externi USB i LAN reconnector za taj ruter :: http://rapidshare.com/files/197412954/Reconnectors.rar.htm :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Sta ti Bax imas od opreme za net :: :: Ja koristim malo modem,malo ruter Linsys WAG200g i sa USDownladerom skinem od 4-12GB dnevno sa Megauploada :: :: :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: :: :: ::
Ne valja password, ovaj IP changer sto si rekao, jer moze on da se aktivira da menja automatski IP posle svakog download-a, @Kovle Masinsko-Saobracajna skola, dobro me je modem sluzio na XP-u,...
Pozdrav!
:: Resenje-u browser kuca 192.168.1.2(ovo je ako je net preko usb-a),username ADMIN,password ADMIN,kad se konektujes ides na BASIC pa na ADSL MODE,izaberes MULTIMODE iz podesavanja,pa SUBMIT,pa TOOLS,pa SAVE REBOOT,stajace obelezeno SAVE klikni SUBMIT,sacekaj malo,pa REBOOT,pa submit,i gubljenje konekcije prestaje... Ako slucajno MULTIMODE opcija ne radi,kombinuj neke druge opcije pa nadji onu koja ti najbolje radi(ADSL2,ADSL2+...)...pozzzzz :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Meni ne radi, samo resetuje Link narandzasta lampica na modemu a IP ostaje isti i ceka se 15 minuta, za Lan nisam probao, kada bi ono cudo moglo da se dekompajlira i da se ubaci IP changer za MT882 to bi bilo ludo, a to sto Doco kazes to ne da je cest problem nego je mnogo cest problem, jednom mi se desilo da se u 5 minuta dva puta izgubi lampica za USB tj. net odjednom prestane, to mi se desavalo na Visti 32bit a ne na XP-u 32bit, zadnjih dana mi se manje desava, ako znas resenje pricaj odmah, a sto se tice brzine rapida u popodnevnim casovima, bio sam u skoli oko 18H imamo net i ja pustim preko rapida ono full brzina, a kuci je u isto to vreme ono 400kb i da dodam @Sky taj kes sto si dao za te premium accounte si mogao da iskoristis i da zamenis devojci taj 9800GTX+ za GTX280, ako ti devojka za ovo cuje da su ti igrice i filmovi preci od njega nadrljao s :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: ::
Inače, radi USB Reconnect, ali ga ja držim na LAN-u zbog nekih drugih stvari, al najviše zato što ide u WAN konektor u ruteru. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Koji je pass :: :: :: :: :: :: Huawei MT882 i TP-Link WR340G :: :: :: :: @SkyFir :: :: Evo ti externi USB i LAN reconnector za taj ruter :: :: http://rapidshare.com/files/197412954/Reconnectors.rar.htm :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Sta ti Bax imas od opreme za net :: :: :: Ja koristim malo modem,malo ruter Linsys WAG200g i sa USDownladerom skinem od 4-12GB dnevno sa Megauploada :: :: :: :: :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: :: :: :: :: ::
Jesi promenio ADSL MODE u MULTIMODE,po uputstvu koje sam ti napisao? Jel prestao da se gubi net? Javi sta si uradio...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Ne valja password, ovaj IP changer sto si rekao, jer moze on da se aktivira da menja automatski IP posle svakog download-a, @Kovle Masinsko-Saobracajna skola, dobro me je modem sluzio na XP-u,.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: Resenje-u browser kuca 192.168.1.2(ovo je ako je net preko usb-a),username ADMIN,password ADMIN,kad se konektujes ides na BASIC pa na ADSL MODE,izaberes MULTIMODE iz podesavanja,pa SUBMIT,pa TOOLS,pa SAVE REBOOT,stajace obelezeno SAVE klikni SUBMIT,sacekaj malo,pa REBOOT,pa submit,i gubljenje konekcije prestaje... Ako slucajno MULTIMODE opcija ne radi,kombinuj neke druge opcije pa nadji onu koja ti najbolje radi(ADSL2,ADSL2+...)...pozzzzz :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Meni ne radi, samo resetuje Link narandzasta lampica na modemu a IP ostaje isti i ceka se 15 minuta, za Lan nisam probao, kada bi ono cudo moglo da se dekompajlira i da se ubaci IP changer za MT882 to bi bilo ludo, a to sto Doco kazes to ne da je cest problem nego je mnogo cest problem, jednom mi se desilo da se u 5 minuta dva puta izgubi lampica za USB tj. net odjednom prestane, to mi se desavalo na Visti 32bit a ne na XP-u 32bit, zadnjih dana mi se manje desava, ako znas resenje pricaj odmah, a sto se tice brzine rapida u popodnevnim casovima, bio sam u skoli oko 18H imamo net i ja pustim preko rapida ono full brzina, a kuci je u isto to vreme ono 400kb i da dodam @Sky taj kes sto si dao za te premium accounte si mogao da iskoristis i da zamenis devojci taj 9800GTX+ za GTX280, ako ti devojka za ovo cuje da su ti igrice i filmovi preci od njega nadrljao s :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne mogu uopste da pristupim modemu, nece da udje kao da ne valja sifra!
Pozdrav!
:: Jesi promenio ADSL MODE u MULTIMODE,po uputstvu koje sam ti napisao? Jel prestao da se gubi net? Javi sta si uradio.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Ne valja password, ovaj IP changer sto si rekao, jer moze on da se aktivira da menja automatski IP posle svakog download-a, @Kovle Masinsko-Saobracajna skola, dobro me je modem sluzio na XP-u,.. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Resenje-u browser kuca 192.168.1.2(ovo je ako je net preko usb-a),username ADMIN,password ADMIN,kad se konektujes ides na BASIC pa na ADSL MODE,izaberes MULTIMODE iz podesavanja,pa SUBMIT,pa TOOLS,pa SAVE REBOOT,stajace obelezeno SAVE klikni SUBMIT,sacekaj malo,pa REBOOT,pa submit,i gubljenje konekcije prestaje... Ako slucajno MULTIMODE opcija ne radi,kombinuj neke druge opcije pa nadji onu koja ti najbolje radi(ADSL2,ADSL2+...)...pozzzzz :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: Meni ne radi, samo resetuje Link narandzasta lampica na modemu a IP ostaje isti i ceka se 15 minuta, za Lan nisam probao, kada bi ono cudo moglo da se dekompajlira i da se ubaci IP changer za MT882 to bi bilo ludo, a to sto Doco kazes to ne da je cest problem nego je mnogo cest problem, jednom mi se desilo da se u 5 minuta dva puta izgubi lampica za USB tj. net odjednom prestane, to mi se desavalo na Visti 32bit a ne na XP-u 32bit, zadnjih dana mi se manje desava, ako znas resenje pricaj odmah, a sto se tice brzine rapida u popodnevnim casovima, bio sam u skoli oko 18H imamo net i ja pustim preko rapida ono full brzina, a kuci je u isto to vreme ono 400kb i da dodam @Sky taj kes sto si dao za te premium accounte si mogao da iskoristis i da zamenis devojci taj 9800GTX+ za GTX280, ako ti devojka za ovo cuje da su ti igrice i filmovi preci od njega nadrljao s :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne moze da ne valja sifra...to je univerzalna sifra...malim slovima bez razmaka i kad otkucas sifru nemoj na kraju da stiskas space ili bilo sta,samo predji na sledecu kolonu... Ako je povezano preko LAN-a onda se konektujes na 192.168.1.1
:: Ne mogu uopste da pristupim modemu, nece da udje kao da ne valja sifra :: :: Pozdrav :: :: :: :: J
Pa verovatno moze kod svih, ja sam kod eUplate kupovao trafic i za naloge koji su otvarani poenima, samo im napishesh broj naloga i koliko hocesh i to je to..
:: A gde da to uplatim?Kod istog provajdera gde sam i nalog narucio :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Pa ako ti kinta nije problem ti uplati trafic Share kod rapida i budi miran. :: :: 1100dindzi je ja mislim 100gb, imash i 500 i 2500gb, pa shta ti je po volji.. :: :: Ja skidam i na free sa cryptom a imam i premium pa na smenu . :: :: :: :: :: ::
Ne bre Gile...citaj malo pazljivije...to je da prestane da ti se gubi net iz cista mira... Prati par dana ako se ne gubi net problem je resen...ako se i dalje gubi probaj druge modove(adsl2,adsl2+)...jedan mora raditi dobro...
:: hvala, usao sam doco, nego da te pitam ova Multimode podesavanja jer to ako hocu da privezem 2 kompa :: :: Pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.