Slavuj, ne uzimaj to k` srcu, on je rekao da je Opera zaostala, a ne vi, odnosno TI.
:: I još nešto, ja ne ``merim`` upotrebljivost programa prema količini džabalebarije koja se uz njega isporučuje ili prema komšijinom mišljenju i stavu, već prema brzini zadovoljavanja mojih potreba i to je sve, i prema tome, ako smo ``mi`` zaostali u razvoju, ``vi`` ste klasični ćoravi slepci koji i pored ispravnih očiju ne vide samu suštinu smeća, a na samo 50-100cm ispred sebe. Pogledajte malo bolje
Opušteno, kao da me zanima šta ko misli o browseru koji koristim, nego ako je Opera ``zaostala``, a ja je ``hvalim``, onda baš i ne ostavljam sliku nekog intelektualca, već budale. To se zove posredno zajebavanje u pokušaju. Tako da... morao sam.
`Ma, ne čudim se ja njima, - što su nam ga zavukli, Nego nama, - što smo im se naguzili ` (mali Mujo)
Evo i moje misljenje. Svidela mi se opera opasno, instalirao je i uronio u njen svet. Smooth scrolling je mnogo kvalitetniji nego kod Firefox-a, speed dial, mouse controls, izgled, brzina sve je to fino, ali na kraju nisam uspeo da se naviknem. Smetaju mi u operi neke stvari jer nisu promenljive. Sto se tice bookmark tab-a, meni u ff mnogo znace folderi i separatori koje u operi nije moguce napraviti. Speed Dial je ok stvar, ali daleko od toga da je neophodna jer se sve moze strpati u bookmark tabove. Mislim da su ova dva browsera na istom, jer svaki od njih ima neku prednost, odnosno neku manu. Stvar je ciste navike. Koristio sam Operu duze vreme, svidela mi se ona jos odavno, ali ipak nedovoljno. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Kako bre to ne mogu folderi u operi, siba to sve u 16. Add folder i to ti je to.
Opera ubija kako je dobra, ali ubija...
A taj FF mi se nikad nije previse svidjao zato sto su plagijatori, sve sto je inovativno se prvo pojavi u Operi, dok ostali svoj manjak kreativnosti nadoknadjuju manjkom morala tj kradu od OPERE i to ti je to.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. Mikro-PC World je kompletan vodič za korišćenje računara. Najnovije vesti, saveti, testovi i prikazi hardvera i softvera, Internet, multimedija, mobilni i PDA uređaji, informacije o cenama proizvoda.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.