E ovako. Sa Rapida skidam oko 7 do 15 GB na premium-u. Nemam ogranicenje na 80 GB vec 2 godine. Uplatim 69 eura na godisnjem nivou i skidam ko lud. Koliko je ogranicenje nemam pojma. Nisam nikad pitao niti su mi rekli. Mislio sam da me drug laze da mu je dnevni download 2.66 GB, ali kad sam proverio zaprepastio sam se. Ja skidam u proseku oko 12 GB dnevno, sto mi je i dovoljno. Gledam serije ko lud, kad god stignem, ali sam zakazao u zadnjih 15-tak dana, jer jednoistavno nisam imao vremena ni da jedem, a ne da skidam. Inace imam 1 HDD hitachi 1 TB 16 MB cache, 500 GB Hitachi, Omicron 2 TB SATA 3 2 komada. To je ukupno 5.1 TB realno. Meni je ostalo juce oko 34 GB slobodnog prostora, pa sam narucio jos jedan Omicron 2TB sa SATA 3 prikljuckom. Ipak je Omicron Omicron, jer je to jedini disk koji dolazi sa 64 MB cache. Ako ima jos koji, neka me neko demantuje, pa da probam i taj disk. Inace transfer sa Hitachi-ja na Omicron ide od 17 MB do 126 MB, dok sa Omicrona na Omicron ide od 45 do 212 MB. Ako testovi lazu lazem i ja. NIsam stigao da probam oba na SATA 3 kontroleru, jer mi ova Omicron ploca sluzi kao server, pa ne bi da ebem korisnike, koji su kod mene. Cim mi stigne nova sa 880 chipset-om cu da testiram SATA 3 kontroler, jer mi je 790 ipak kao server, a i Jamamoto Toishiti( prijatelj iz Japana, koji mi i donosi i poklanja stvarcice) kaze da transfer ide i do 360 MB/s, ali ja ne mogu da potvrdim, dok ne testiram sam. Rekao je da je poslao 29.04 pa cemo da vidimo za 1-2 dana kakve su brzine u realnom koristenju.
:: Pa sve i skidam sa Rapida i megupload i sl..JDownloader odradjuje for free extra.Inace HD i Bluray filmovi 1080p i 720p su u stvari ripovi u MKV formatu a ne gube nista u kvalitetu slike.Kada bi skidao full HD i Bluray trebalo bi mi jedno 5 TB diskova da imam u opticaju.Ovako su tu 720p od 4.5 Gb do 6GB i 1080p od 8GB do 12GB.Razlike sa originalima u punoj zapremini nema :: :: @gile23 :: Zavisi koliko si kvalitetan pa ces takvu platu i da imas :: WD jesto odlicna firma ali im nisu svi proizvodi odlicni :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - *******************************************
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.