Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Slavna `Cipela` i Marko Konj!
STRANA 2 OD 3  
Nikopol74 @IvanNo1 15.05.2009. 13:54 #114075

status: user
broj poruka: 362
Nisi bas dobro skapirao na sta ljudi misle. Ova pesma je po svima jednostavno losa, a s obzirom da i zvuci kao cista zajebancija, to je po meni sasvim dovoljan razlog da svi popizde. I plus sto pevac izgleda neozbiljno, nema dobar glas, itd. Mi smo jedino dobri, kad vec pominjes svetski nivo, u 2-3 sporta i tu je kraj. Ali za razliku od Marka Konja, Marija ima glas, a bogami i Bebi Dol se pokazala dosta dobro. Aj da kazemo to ovako: bar nas nisu obrukali. To je uradio Konj, tako svi misle i to je nase pravo da tako mislimo. Tako se osecamo, i to je opravdano. Mislim da bi ova nasa stvar bolje prosla da nije reci, ili da nisu tako glupe, jer harmonikas je sasvim pristojno odradio posao. Nisam gledao evroviziju jer me nikad nije ni zanimala, ali mislim da je sramota koga smo poslali jer iako su generalno sve pesme bile lose (kod nas), ipak je bilo 2-3 koje su trebale da prodju umesto njega, ali kao sto neki kazu - a ja se slazem - narod nam je opicen u mozak, on bira, a tu nam nema pomoci. Nije bitno da li se neko profi bavi muzikom ovde na forumu ili inace, poenta je sto se pesma jednostavno nikome nije dopala (bar ne u globalu).

poz

life`s a bitch...and then you die.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JOSILENKO Re: @IvanNo1 15.05.2009. 14:29 #114092

broj poruka: 1013
Pa nije ga narod birao, Marko Konj je presao dalje zahvaljujuci glasovima zirija.
Uostalom, kao sto sam reko, evrovizija je najobicniji cirkus, samo fale lavovi i slonovi. Tako da je muzika tu najmanje bitna, eto Marko je bio klovn koji se nije nesto mnogo svideo narodu

JOLE

:: Nisi bas dobro skapirao na sta ljudi misle. Ova pesma je po svima jednostavno losa, a s obzirom da i zvuci kao cista zajebancija, to je po meni sasvim dovoljan razlog da svi popizde. I plus sto pevac izgleda neozbiljno, nema dobar glas, itd. Mi smo jedino dobri, kad vec pominjes svetski nivo, u 2-3 sporta i tu je kraj. Ali za razliku od Marka Konja, Marija ima glas, a bogami i Bebi Dol se pokazala dosta dobro. Aj da kazemo to ovako: bar nas nisu obrukali. To je uradio Konj, tako svi misle i to je nase pravo da tako mislimo. Tako se osecamo, i to je opravdano. Mislim da bi ova nasa stvar bolje prosla da nije reci, ili da nisu tako glupe, jer harmonikas je sasvim pristojno odradio posao. Nisam gledao evroviziju jer me nikad nije ni zanimala, ali mislim da je sramota koga smo poslali jer iako su generalno sve pesme bile lose (kod nas), ipak je bilo 2-3 koje su trebale da prodju umesto njega, ali kao sto neki kazu - a ja se slazem - narod nam je opicen u mozak, on bira, a tu nam nema pomoci. Nije bitno da li se neko profi bavi muzikom ovde na forumu ili inace, poenta je sto se pesma jednostavno nikome nije dopala (bar ne u globalu)
::
:: po
:: life`s a bitch...and then you die
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: @IvanNo1 15.05.2009. 14:32 #114094

broj poruka: 18472
Nije tu u pitanju samo komisija.Cela je to masinaerija.To je `neko` dobro platio da on prodje.Coveku je jednostavno dunulo da sad bude malo pevac i to je jasno kao dan.Promovise se na ovaj nacin a sto Srbiju bruka ko nas sisa.Bitne su pare.Samo nek se roka!

update :
U toku beovizije za izbor pesme za eurosong jedan lik se kladio na Marka Konja i dobio pozamasnu svotu novca.Nije tacno rekao koji je iznos ali izgleda da je doosta para u pitanju!

I Want to believe - The truth is out there

:: Pa nije ga narod birao, Marko Konj je presao dalje zahvaljujuci glasovima zirija
:: Uostalom, kao sto sam reko, evrovizija je najobicniji cirkus, samo fale lavovi i slonovi. Tako da je muzika tu najmanje bitna, eto Marko je bio klovn koji se nije nesto mnogo svideo narod
:: JOL
:: :: Nisi bas dobro skapirao na sta ljudi misle. Ova pesma je po svima jednostavno losa, a s obzirom da i zvuci kao cista zajebancija, to je po meni sasvim dovoljan razlog da svi popizde. I plus sto pevac izgleda neozbiljno, nema dobar glas, itd. Mi smo jedino dobri, kad vec pominjes svetski nivo, u 2-3 sporta i tu je kraj. Ali za razliku od Marka Konja, Marija ima glas, a bogami i Bebi Dol se pokazala dosta dobro. Aj da kazemo to ovako: bar nas nisu obrukali. To je uradio Konj, tako svi misle i to je nase pravo da tako mislimo. Tako se osecamo, i to je opravdano. Mislim da bi ova nasa stvar bolje prosla da nije reci, ili da nisu tako glupe, jer harmonikas je sasvim pristojno odradio posao. Nisam gledao evroviziju jer me nikad nije ni zanimala, ali mislim da je sramota koga smo poslali jer iako su generalno sve pesme bile lose (kod nas), ipak je bilo 2-3 koje su trebale da prodju umesto njega, ali kao sto neki kazu - a ja se slazem - narod nam je opicen u mozak, on bira, a tu nam nema pomoci. Nije bitno da li se neko profi bavi muzikom ovde na forumu ili inace, poenta je sto se pesma jednostavno nikome nije dopala (bar ne u globalu)
:: ::
:: :: po
:: :: life`s a bitch...and then you die
MaliAbner Kao i uvek... 8.000.000 15.05.2009. 15:34 #114107

broj poruka: 7779
Boljih clanova zirija,
boljih selektora,
boljih fudbalera,
boljih odbojkasa,
boljih predsednika drzave,
boljih poslanika,
boljih Miskovica,
...
...
...
Ali na kraju ipak i uvek samo 8.000.000 poslovicno LOSIH svrba, koji ne umeju da priznaju poraz nego neki lazni osecaj krivice svaljuju na drugoga.

Tomato Republic Of Serbia !!!

obradmi Abner znas kako kaze poslovica 15.05.2009. 16:04 #114109

broj poruka: 7732
Svaki narod ima vladu koju zasluzuje ,tako vazi i za pesmu Evrovizije ,svaka drzava ima pesmu na tom takmicenju koju zasluzuje,ministar Dinkic komponouje pesme ,ekonomija u haosu ,niko se ne bavi svojim poslom i onda je rezultat ovaj.
merjadok ha ha 15.05.2009. 17:28 #114132

broj poruka: 29
Moja guza debela malo Moskve videla...

Nije pesma toliko ni bila loša, niti izvođenje - pravi evrovizijski kretenizam. U svakom slučaju je bolja od onog Moldavskog škarta i sl. stvari koje su prošle. Mada, koga boli za Evroviziju, takmičenje u kom kvalitet muzike uopšte nije bitan? Mogli su sa `Medo brundo` on i Amidža na viziju, mislim da bi bolje prošli.
Scyter Re: 15.05.2009. 17:30 #114135

broj poruka: 8138
Pesma je uzas!Bolje da su stavili Anu Nikolic.

The Way It`s Meant To Be Played

SkyFire Re: Re: 15.05.2009. 17:42 #114149

Hehehehe.Mladi moj decace.Da se neki nije malcice nalozio na Anu?Hm..Priznajem nije losa za mog komsiju duleta
Scyter Re: Re: Re: 15.05.2009. 17:48 #114152

Taman za moj ukus.
Glas joj je losija strana ali uglavnom sve estradne pevacice imaju takav.Ali niko nije kao Ana.

:: Hehehehe.Mladi moj decace.Da se neki nije malcice nalozio na Anu?Hm..Priznajem nije losa za mog komsiju duleta
Scyter Re: Re: Re: 15.05.2009. 17:57 #114155

Nego Sky,kad ce oni testovi koji ste radili bax i ti?Da nije nesto iskrslo?

P.S.Uzeo sam Hyper 212,kuler je extra.Sutra javljam koji sam rezultat postigao sa mojim e7200.

:: Hehehehe.Mladi moj decace.Da se neki nije malcice nalozio na Anu?Hm..Priznajem nije losa za mog komsiju duleta
obradmi Da se malo osvrnem i na Turbo dzihad 15.05.2009. 17:59 #114156

To je nastalo negde 80 ih godina ,to je strano nasoj narodnoj muzici
i ne znam odakle pravo tim nepismenim pevacima ili pevacicama da to zovu
narodnom muzikom,to jeste narodna muzika u Iranu i orijentalnim zemljama.
Mali osvrt i na albansku Shotu koju tako vole nase devojke da igraju,Shota
je bila Albanka koja se borila protiv kraljevine Jugoslavije i ta albanska pesma
govori o njoj ,nisam nacionalista ,ali sto je mnogo mnogo je.

SkyFire Re: Re: Re: Re: 15.05.2009. 18:03 #114157

Ja sam kriv.Ostao je deo mog posla i nisam stigao da zavrsim.Sad nemam ni monitor tako da za sad su mi vezane ruke totalno.U svakom slucaju bice zavrseno.Ebi ga,nisam ni ja mislio da ce ovako da se oduzi!
Nego kolega da ti pozelim jednu takvu Anu da se jednom probudis pored nje posle burne noci

:: Nego Sky,kad ce oni testovi koji ste radili bax i ti?Da nije nesto iskrslo
:: P.S.Uzeo sam Hyper 212,kuler je extra.Sutra javljam koji sam rezultat postigao sa mojim e7200
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Hehehehe.Mladi moj decace.Da se neki nije malcice nalozio na Anu?Hm..Priznajem nije losa za mog komsiju duleta
gile23 Re: Re: 15.05.2009. 18:18 #114159

broj poruka: 9121
Mozda jeste lepa, ali 90% takvih riba su glupe ko tocak, a onih 10% su skoro pa savrsenstvo :).

Pozdrav!

:: Pesma je uzas!Bolje da su stavili Anu Nikolic.
SkyFire Re: Re: Re: 15.05.2009. 18:25 #114161

95 % u glupe kao moj patak.A i uzivo kad je vidis bez sminke nije nista posebno pored toga sto je teski alkoholicar..Vuce se od kluba do kluba `kao` neka drolja!
Kolega ,dobro zapazanje,jos jednom svaka cast!

:: Mozda jeste lepa, ali 90% takvih riba su glupe ko tocak, a onih 10% su skoro pa savrsenstvo :)
:: Pozdrav
:: :: Pesma je uzas!Bolje da su stavili Anu Nikolic.
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
gile23 Re: Re: Re: Re: 15.05.2009. 18:34 #114163

Nesam ti rekao da sam zavrsio osnovnu muzicku.

Pozdrav!

:: 95 % u glupe kao moj patak.A i uzivo kad je vidis bez sminke nije nista posebno pored toga sto je teski alkoholicar..Vuce se od kluba do kluba `kao` neka drolja
:: Kolega ,dobro zapazanje,jos jednom svaka cast
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Mozda jeste lepa, ali 90% takvih riba su glupe ko tocak, a onih 10% su skoro pa savrsenstvo :)
:: :: Pozdrav
:: :: :: Pesma je uzas!Bolje da su stavili Anu Nikolic.
:: :: ::
:: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Scyter Re: 15.05.2009. 18:34 #114164

Jesu glupe,al` su dobre za...........

gile23 Re: Re: 15.05.2009. 18:35 #114165

Sta ces Sky je u pravu, a za to plati nekome i miran si :).

Pozdrav!

:: Jesu glupe,al` su dobre za..........
obradmi Gile to samo ebati i tuci 15.05.2009. 18:40 #114167

.p zezam se .Sky mogao bi ti malo kao muzicar da se ukljucis u borbu protiv orijentalne muzike.

SkyFire Re: Gile to samo ebati i tuci 15.05.2009. 18:58 #114172

Da se ja pitam ja bih onaj GRAND zapalio!!!

@eseses@ Dal si se ti ikad zapitao koliko je to zapravo opasno?Posto 90% populacije muskaraca zene vide kao sexualni predmet za njihove potrebe koje su kratkog vremenskog trajanja sta onda i ocekivati.Nisu samo zene krive.Ne ulece svaka u vezu radi sexa.I muski rod je stoka sama po sebi.Jesu zene danas glupe kao curke i lete za parama i sire noge dok trepnes ali udela imamo i mi..E vidis,kako vreme odmice sve je gore.Posto `mi` imamo takav stav prema njima ne mozemo ni ocekivati nista bolje dok takav stav i ne promenimo.Danas sutra se brakovi sklapaju.Moje pitanje je sa kim danas sklopiti brak a da ti je mirna glava i da ti se danas,sutra niko ne smeje iza ledja.Ljudi,teska su vremena dosla i to me jako brine!

:: .p zezam se .Sky mogao bi ti malo kao muzicar da se ukljucis u borbu protiv orijentalne muzike
Nikopol74 Re: Re: Gile to samo ebati i tuci 15.05.2009. 19:20 #114176

broj poruka: 362
Za ono prvo citirano se apsolutno slazem, i to nevezano od ukusa (pre ce biti neukus)

A za drugo citirano (tvoje pitanje), moj odgovor je...

DRUZE, TAMO GDE SE NAJMANJE NADAS:)))

To se desilo i meni (kao i mnogima), to je nepisano pravilo prirode. Ali jos jedan savet (cak i ako te nisam dobro razumeo): nemoj da trazis i doci ce sama:)

poz

life`s a bitch...and then you die.

:: Da se ja pitam ja bih onaj GRAND zapalio!!
.Moje pitanje je sa kim danas sklopiti brak a da ti je mirna glava i da ti se danas,sutra niko ne smeje iza ledja.Ljudi,teska su vremena dosla i to me jako brine!
Scyter Re: Re: Gile to samo ebati i tuci 15.05.2009. 19:35 #114179

Tacno tako.A sto se tice opasnosti,za to postoji kondom.

:: Da se ja pitam ja bih onaj GRAND zapalio!!
:: @eseses@ Dal si se ti ikad zapitao koliko je to zapravo opasno?Posto 90% populacije muskaraca zene vide kao sexualni predmet za njihove potrebe koje su kratkog vremenskog trajanja sta onda i ocekivati.Nisu samo zene krive.Ne ulece svaka u vezu radi sexa.I muski rod je stoka sama po sebi.Jesu zene danas glupe kao curke i lete za parama i sire noge dok trepnes ali udela imamo i mi..E vidis,kako vreme odmice sve je gore.Posto `mi` imamo takav stav prema njima ne mozemo ni ocekivati nista bolje dok takav stav i ne promenimo.Danas sutra se brakovi sklapaju.Moje pitanje je sa kim danas sklopiti brak a da ti je mirna glava i da ti se danas,sutra niko ne smeje iza ledja.Ljudi,teska su vremena dosla i to me jako brine
:: :: .p zezam se .Sky mogao bi ti malo kao muzicar da se ukljucis u borbu protiv orijentalne muzike
DmasteRNo1 @gile23 15.05.2009. 21:21 #114193

broj poruka: 6106
Šta si svirao u muzičkoj? I ja sam završio osnovnu i svir`o armuniku. Imali smo i poseban odsek za narodnu muziku. Naš nastavnik, Boža Britva, učio nas je sve skoro jedno te isto, tako da kad nas šestorica ili osmorica raspali Tozovca - Prazna čaša na mom stolu ili Ti si me čekala, išli smo ostatku škole na živce. Ali smo barem cepali prave narodnjake.

@SkyFire
E, ovo muško ženskim odnosima ti je teška filozofija. Voleo bih da mogu da ti dam dobar odgovor, ali i mene muči isto pitanje.

Šefe, koji ti je vrag?

Pisko Adequate 15.05.2009. 21:54 #114198

broj poruka: 6670
Ja se ne bunim.
Pesma, nastup, `pevač!!!`, sve je adekvatno glupo kao i sam Blesoviz.
Možda su ti nadrilekari u našem žiriju jednostavno pomislili: kad je prošlo ono sranje od Lordija i kvazi-metala, ma proći će i ovo kljuse. Al` nije.
Sad je vreme za svetske zavere i teorije. Ozvučenje je bilo loše. Akustika nikakva, sjebali ga Rusi jer su na mixeti srokali srednje tonove (od ostalih je ostalo njištanje preko 11kHz i malo medo-brundanja ispod 450Hz). Imao je gasove i prdeo kao lud pa je morao da odmakne mikrofon.
Vraćaju nam Rusi što smo iz zajebali za NIS pun dugova...
U stvari, šta je bilo: sve balkanske države koje su emotivno vezane za nas jer smo skoro protiv njih ratovali ili im bar pretili, kljoknule su ranije pa nisu mogle da glasaju za nas. A, glasali su zato što je do skora (ako ne i sad) cela ta Blesovizija jedan veliki finanskijski fijasko, pa, ako hoćeš nekoga da zajebeš, uvališ mu da pobedi na BLesoviziji ili, daš mu da organizuje Univerzijadu, juniorsko prvenstvo u ovom i onom i tako.... Ili mu dovedete The Cult sa razjebanim pevačem.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

gile23 Re: @gile23 15.05.2009. 22:50 #114218

I ja armoniku :), samo sam ja raspaljivao po klasici, moja nastavnica je htela da me ubije pocnem ja da drndam neki narodnjak ova uleti oce da me ubije, bio sam na takmicenjima osvojio dva druga i jedno trece ili dva treca i jedno drugo mesto nisam siguran, svirao sam najbolje u generaciji harmoniku, ali veze nisam imao da pevam, ali sto je bio jedan lik narodnjake otkida posle radio svirke, za novu godinu 1000 evra zaradio, ali su ga zato pijani gosti gadjali casama :).

Pozdrav!

:: Šta si svirao u muzičkoj? I ja sam završio osnovnu i svir`o armuniku. Imali smo i poseban odsek za narodnu muziku. Naš nastavnik, Boža Britva, učio nas je sve skoro jedno te isto, tako da kad nas šestorica ili osmorica raspali Tozovca - Prazna čaša na mom stolu ili Ti si me čekala, išli smo ostatku škole na živce. Ali smo barem cepali prave narodnjake
:: @SkyFir
:: E, ovo muško ženskim odnosima ti je teška filozofija. Voleo bih da mogu da ti dam dobar odgovor, ali i mene muči isto pitanje
:: Šefe, koji ti je vrag?
doca80 Re: Re: @gile23 16.05.2009. 01:05 #114246

broj poruka: 3053
E vala,jos samo da napises ko je kresn`o konobaricu,pa da tema o Marku `Konju` i evroviziji bude potpuna...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: I ja armoniku :), samo sam ja raspaljivao po klasici, moja nastavnica je htela da me ubije pocnem ja da drndam neki narodnjak ova uleti oce da me ubije, bio sam na takmicenjima osvojio dva druga i jedno trece ili dva treca i jedno drugo mesto nisam siguran, svirao sam najbolje u generaciji harmoniku, ali veze nisam imao da pevam, ali sto je bio jedan lik narodnjake otkida posle radio svirke, za novu godinu 1000 evra zaradio, ali su ga zato pijani gosti gadjali casama :)
:: Pozdrav
:: :: Šta si svirao u muzičkoj? I ja sam završio osnovnu i svir`o armuniku. Imali smo i poseban odsek za narodnu muziku. Naš nastavnik, Boža Britva, učio nas je sve skoro jedno te isto, tako da kad nas šestorica ili osmorica raspali Tozovca - Prazna čaša na mom stolu ili Ti si me čekala, išli smo ostatku škole na živce. Ali smo barem cepali prave narodnjake
:: :: @SkyFir
:: :: E, ovo muško ženskim odnosima ti je teška filozofija. Voleo bih da mogu da ti dam dobar odgovor, ali i mene muči isto pitanje
:: :: Šefe, koji ti je vrag?
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs