Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Novi JDownloader!
STRANA 2 OD 2
pecko035 Re: Re: Mozda je do necega u vazduhu 30.05.2009. 21:26 #117951

status: user
broj poruka: 5
:: 1. Da li si proverio da li tvoj Havajac ima firmware 3. 7. 9. 98-1. 0. 7. 0 ? Ako nema ovaj firmware onda smo se salili
::
:: 2. Da li si isao u CLR script
:: 3. Da li si kucao
:: Login : admi
:: Password : ztonp
:: Ruter IP : 192.168.1.
:: 4. Da li si u skripti napisao username i password koji ti je Telekom dao (nema veze sa admin i ztonpk)
:: Parameter name=`wan_UserName` value=`blablabla%40xdsl.isp.telekom.yu`
:: Parameter name=`wan_Password` value=`blablabla
sve sam odradio po tackama 2., 3. i 4 i parametre sam odradio u skriptu po podacima iz telekomovog papira ali neznam sta je sa ovom stvari pod 1.
Sta je to firmware i kako da proverim
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Panta019 Re: Re: Re: Mozda je do necega u vazduhu 30.05.2009. 21:33 #117952

broj poruka: 1583
Kucaj 192.168.1.1 bez www i http, tres enter i kada ti zatrazi username i password kucaj admin i ztonpk.

Pali se prozor Huawei i vidi se System information. Tu pogledaj sta pise pod Firmware Release.

Iz Huawei prozora izlazis na Tools - > Logout - > Yes.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

:: ::
:: sve sam odradio po tackama 2., 3. i 4 i parametre sam odradio u skriptu po podacima iz telekomovog papira ali neznam sta je sa ovom stvari pod 1
:: Sta je to firmware i kako da proverim
pecko035 Re: Re: Re: Re: Mozda je do necega u vazduhu 30.05.2009. 21:46 #117954

:: Kucaj 192.168.1.1 bez www i http, tres enter i kada ti zatrazi username i password kucaj admin i ztonpk
:: Pali se prozor Huawei i vidi se System information. Tu pogledaj sta pise pod Firmware Release
:: Iz Huawei prozora izlazis na Tools - > Logout - > Yes.

ima navedeni firmware
Panta019 Re: Mozda je do necega u vazduhu 30.05.2009. 22:19 #117968

broj poruka: 1583
Baci pogled na ovu sliku pa mi kazi da li ima nesto sto je kod mene uradjeno a kod tebe nije. Slikao sam Jdownloader posle uspesnog rekonektovanja.

http://img189.imageshack.us/img189/6126/jdownloader.jpg

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

:: ima navedeni firmware
pecko035 Re: Re: Mozda je do necega u vazduhu 30.05.2009. 23:00 #117982

:: Baci pogled na ovu sliku pa mi kazi da li ima nesto sto je kod mene uradjeno a kod tebe nije. Slikao sam Jdownloader posle uspesnog rekonektovanja
:: http://img189.imageshack.us/img189/6126/jdownloader.jp
razlikuje se samo u shovcase ali se tu potpuno razlkuje i trenutna IP i IP pre rekonektovanja je - -, trajanje ponovnog uspostavljanja veze je - -, e sad koja je fora neznam ali nekako sam nesto uspeo da skinem s tim da je brzina oscilirala od 40,50-120 dok je sa starom verzijom jdown-a mnogo manje oscilirala i u pitanju je bio samo jedan probni paket.
Sutra u pokusati da ga malo opteretim da vidim dali on stvarno radi ili je to bila neka srecka, sada mi je glava kao balon.
Ako imas jos neki savet dobro bi mi dosao, u svakom slucaju hvala ti i za ovoliko jer ako si ikada ceo dan proveo pokusavajuci da resis nesto na kompu onda znas koliko mi je tvoja pomoc dobrodosla. HVALA
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs