Heh! Meni je u pocetku bio problem da pohvatam sve scene, ali sto kazes posle svega par dana zalis za vecom dijagonalom, mislim sta reci, odes u bioskop i smoris se!
:: :: Independence is a state of mind :: :: samo je fora sto posle nekog vremena i taj ti se cini mali, bar men :: :: I kod mene je isto tako...Imam Sony 42`...Kad sam ga uzeo cinio mi se tako veliki,ali posle nedelju dana i 50`bi mi bilo malo... :: ::
extra ej sajt pogotovo za hd ripove, medjutim da bi se videli linkovi mora da se registruje. A posto je na turskom malo je teze za registraciju.. Ima li neko upustvo za registraciju?
Ja sam se registrovao na ovom turskom sajtu.Nije komplikovano.Imate na adresi google translate prevod sa turskog na srpski pa ce biti jasnije. Ja imam jedan drugi problem u vezi jednog prevoda za hd film pa ako moze mala pomoc.Skinuo sam film patriot iz 2000-te godine sa mel gibsonom.To je neka extended verzija 1080p od 14,3 gb i nikako ne mogu da ustelujem prevod.Pokusavao sam i sa programom subtitle workshop ali ne vredi.Inace sa neta skinem prevod za extended verziju ali koja je 720p a moja verzija je 1080p. Da li neko zna gde provereno ima prevod za ovaj film ali da radi ok?Znaci za extended verziju 1080p od 14,3 gb? Unapred hvala.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.