...i mnogi drugi clanovi. Svaki dan gledam sta ima novo od postova, gledam vecinu novih, trudim se da pomognem kad znam ili kad me zanima tematika, itd. Ljudi su prilicno ok, a neki su dovoljno van proseka u odnosu na druge forume da ih jos vise gotivim i zato sam se odlucio za ovaj u odnosu na te neke druge forume. U pocetku sam ga koristio za komponente i prodaju (ne preprodaju), posle sam presao na forum i ostao sam tu do daljnjeg.
p.s. jos bi bilo bolje kad ne bi bilo toliko istih tema tipa OC, koja makina, gtx2xx graficke, itd, ali je ok...
@Skyfire
Nema te na skype-u...doduse, rekao si da putujes za vikend..:) (a i ja nemam ukljucen skype stalno)
Isti stav zastupam (zato i nemam 15k postova) samo sto se nekad upustam u bespotrebne rasprave koje nemaju cilj Namere su na mestu ali ucinak slab. Sto se tice postovanja bio bih najsrecniji kada bi se svi postovali i bili slozni.Nekad je i tako bilo ovde na forumu.Vladala je jedna mala `porodicna` idila.
@sve u svemu
Evo kao sto i sad vidite uvek nadjem vremena da se javim pa makar i u ove kasne sate
@Nikopol74@
Bicu ovih dana,evo sad sam upravo stigao sa puta.
@philaemos
Treba naravno.Vidimo se u Bg-u,javicu se ja tebi.
I Want to believe - The truth is out there
:: Postujem samo kad mislim da nekom mogu da pomognem ili ako meni treba pomoć. Izbegavam da se nadovezujem na nekog ko je već dao dobar odgovor (savet) i apsolutno izbegavam da se uključujem u teme u kojima se ljudi prepucavaju iz bilo kog razloga :: :: Mada, kako sad stoje stvari, na ivici sam da prvom prilikom napišen jedan duži post i nekim ljudima direktno očitam lekciju iz pristojnosti, pravopisa (dragi maternji jezik), poštovanje drugih itd :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Sajt mi je medju prva tri u speed dial-u u ff :D tako da kad god odem na net svratim na forum da vidim sta ima novo. Kad imam slobodnog vremena prelistam starije teme jer uvek moze nesto novo da se sazna, volim da pomognem kad god mogu i tu osobinu cenim i kod ostalih clanova jer na taj nacin na postavljeno pitanje pristigne veliki broj odgovora i u vrlo kratkom roku dobije se pravi odgovor...
pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nekoliko puta dnevno i to uglavnom forum. Kad mogu, pomognem, ponekad zatražim pomoć i zahvaljujem se članovima foruma koji zaista znaju i žele da ponognu. Međutim, na PCB se osećam kao u vremeplovu: vesti zastarele, da ne kažem od kada su `aktuelnosti`, čak i kursna lista i vremenska prognoza su od pre neki dan!
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve sto kaže.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.