Deinstalirao sam staru 3.0.11 pa tek onda instalirao najnoviju verziju. Kako na XP 32 tako i na Win7 64. Brza je ali mi opet Operica fercera za nijansu brze.
Stavio sam novu verziju 10 i stvarno je i brza i stabilnija ali jedino zeza prikaz kod pcberze.
Nego zna li neko kako da ne koristim ugradjen torrent vec imam utorrent ali ne mogu iz opere da otvorim torrent link i fajl u njemu? Na koji nacin kada odaberem aplikaciju utorrent nista se ne desi vec zaglupi.
Jednostavno desni klik na down link torenta,pa ``save linked content as...``
:: Stavio sam novu verziju 10 i stvarno je i brza i stabilnija ali jedino zeza prikaz kod pcberze :: :: Nego zna li neko kako da ne koristim ugradjen torrent vec imam utorrent ali ne mogu iz opere da otvorim torrent link i fajl u njemu? Na koji nacin kada odaberem aplikaciju utorrent nista se ne desi vec zaglupi :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.