to je zato sto sam naisao na onu temu....Izvini jos jednom stvarno mi je bilo glupo....ali vise ne nasedam na te glupe fore..Imas sajt ilovetorents registruj se obavezno sve nove igrice pice dobro....za Gligu Moze kako god ti hoce da se dog jesi iz BG-a?Pozzz
:: I dalje nisam smaknut,ali sam dobio opomenu da ne smem da koristim programe za lazni up,kao i u ovom slucaju ti.Tako da ako nekoga pozoves ti odgovaras za njeg i njegovo ponasanje,ili obojca odoste :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ja sam slusao OV :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=18945&forid=21&katid= :: :: :: :: pa sam popio BAN automatski....tako da se sad sa drugom pozivnicom necu zaje*avati.. :: :: :: :: I izvinjavam se gilopile-tu ako sam mu napravio problem zbog toga,zato sto mi je on poslao pozivnicu....Ppzdrav
ni meni nije htelo zato sto sam imao vec accaunt tamo gde ti pise Enter the Web Address: ubaci link za pozivnicu pa onda browse.i onda ti se otvori stranica za ip torrent i samo popunis...i to je to
:: ne normalno. meni treba promena ip samo za rapid.jer moze taj sajt da pomogne povodom rapida :: :: EDIT:jos jedno pitanje preko caga vi skidate torente jer ok utorrent 1.8. :: :: :: :: to ti je poklon za pocetak.........jesi isao preko onog servera za registraciju?? :: :: :: :: :: ::
Ako ti Ketrin Džejnvej vidi tog avatara, ima da se vrati iz budućnosti i da te fotonskim torpedom digne u vazduh. Ako ti nije jasno zašto, onda pogledaj poslednju epizodu Star Trek Voyagera i sve će ti se samo reći.
Ma jok, asimilirali smo ih sve. Lepo smo napisali da je otpor uzaludan, al oni nece da slusaju !!!! Gledaces u sledecem serijalu Star Treka 2020. Na kraju ce te svi na forumu da imate ovakav avtar. Bbbbuuuuaaaaaahhhhaaaaahhhhaaaaaa.
RESISTANCE IS FUTILE
:: Ako ti Ketrin Džejnvej vidi tog avatara, ima da se vrati iz budućnosti i da te fotonskim torpedom digne u vazduh. Ako ti nije jasno zašto, onda pogledaj poslednju epizodu Star Trek Voyagera i sve će ti se samo reći :: :: Annihilation is Futile!! :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.