Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Slatko sam se nasmejao
STRANA 2 OD 2
coldcry re: GIF avatari 31.08.2009. 10:12 #136520

status: user
broj poruka: 174
Pa promenite metodu uploada i resen problem. Naravno ako je uposte moguce.

Cisto da ne mislite da nesto zanovetam, samo sam hteo da kazem da ste dobro krenuli sa promenom foruma ali ste odjednom stali, niste ga zavrsili. I toliko ima animiranih reklama na vasem sajtu doduse u flash formatu da bi stvarno bio red da se i ovo zavrsi kako treba.Mislim da bi bilo mnogo lepse, jos jednom hvala na pozitivnim promenama.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
coldcry Још један предлог 31.08.2009. 11:04 #136528

broj poruka: 174

На првој страни где се приказују последњи одговори било би јако добро када би се могло кликнути на име корисника који је последњи дао одговор из те теме, па се прегледач аутоматски пребаци на тај одговор.Овако када тема има више страна то се ипак ради из 2 корака тј. непотребним учитавањем 2 стране.

Ishmerish Re: Још један предлог 31.08.2009. 11:07 #136529

broj poruka: 7285
I agree

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

::
:: На првој страни где се приказују последњи одговори било би јако добро када би се могло кликнути на име корисника који је последњи дао одговор из те теме, па се прегледач аутоматски пребаци на тај одговор.Овако када тема има више страна то се ипак ради из 2 корака тј. непотребним учитавањем 2 стране
Kovle ... 31.08.2009. 12:25 #136537

broj poruka: 976
I jos nesto, hocu da odgovorim nekom i nisam ulogovan, ukucam user i pass i on me redirektuje na home page, to me nervira, moze li da se namesti da rediretkuje na temu na koju sam hteo da dam odgovor ili jos bolje na sam obrazac za unos poruke

bstaletic Re: ... 31.08.2009. 16:03 #136573

broj poruka: 1889
Mislim da je najbolje da ostanesh na temi koju u tom trenutku gledash posle logovanja

:: I jos nesto, hocu da odgovorim nekom i nisam ulogovan, ukucam user i pass i on me redirektuje na home page, to me nervira, moze li da se namesti da rediretkuje na temu na koju sam hteo da dam odgovor ili jos bolje na sam obrazac za unos poruk
gile23 Re: gko prvi razume i objasni sta je gile23 hteo da ukaze Misi dobija vrednu novcanu nagradu 31.08.2009. 16:27 #136582

broj poruka: 9121
Ja razumem daj pare :).

Pozdrav!

:: u iznosu od..
:: gile23: Gif avatari ce juce da se ubace. @Misa pogledaj prvi post u ovoj temi :)
:: misa: Ok, pogledao sam??
:: gile23: Ovako, ovaj bstatelic je napisao: Ko je sad ovde blesav/lud pa i ja se secam te rechenice ovde prisutnog administratora. Onda je misa napisao: Sada sam zbunjen??? Neka moja recenica ili ??? Pa sam se ja na to nadovezao da pogleda drugi post u temi, koji je veoma slican kao ona recenica sto je bstatelic rekao
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
liman Re: Re: gko prvi razume i objasni sta je gile23 hteo da ukaze Misi dobija vrednu novcanu nagradu 31.08.2009. 17:40 #136595

broj poruka: 812
To se tebi samo cini...

:: Ja razumem daj pare :)
:: Pozdrav
:: :: u iznosu od..
:: ::
:: :: gile23: Gif avatari ce juce da se ubace. @Misa pogledaj prvi post u ovoj temi :)
:: :: misa: Ok, pogledao sam??
:: :: gile23: Ovako, ovaj bstatelic je napisao: Ko je sad ovde blesav/lud pa i ja se secam te rechenice ovde prisutnog administratora. Onda je misa napisao: Sada sam zbunjen??? Neka moja recenica ili ??? Pa sam se ja na to nadovezao da pogleda drugi post u temi, koji je veoma slican kao ona recenica sto je bstatelic rekao
Kovle Re: Re: ... 01.09.2009. 01:03 #136728

broj poruka: 976
Pa moze i to, samo da me ne vraca na pocetnu, smori me to

:: Mislim da je najbolje da ostanesh na temi koju u tom trenutku gledash posle logovanj
:: :: I jos nesto, hocu da odgovorim nekom i nisam ulogovan, ukucam user i pass i on me redirektuje na home page, to me nervira, moze li da se namesti da rediretkuje na temu na koju sam hteo da dam odgovor ili jos bolje na sam obrazac za unos poruk
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs