Sta se desava kad ostavite auto u ovlasceni servis.
STRANA 2 OD 3
pajsgudgud
Re: Re: Re: Re: @doca80
16.10.2009. 13:22
status: user broj poruka: 3746
Nadamo se... Btw živo me zanima šta su radili u tom servisu gde si radio u ZR? support normality
:: Pa ugradili bi mu turbinu u najmanju ruku,a ako bi imali vremena,ja bi ti licno odradio chip tunning,za povecanje HP Sad ne radim,odmaram dusu,mozak,zivce od svega,ali poceo sam da ceprkam da trazim neki posao... Pa dace Bog,uletece neki fin poao sa NORMALNIM ljudima kao sto je bio u BG-u.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Piiiii pa dobro je što nisam došao bajsom do tvog servisa...ko zna šta bi mu uradili da sam ga ostavio na servisu. Samo kad pomislim...već te vidim kako testiraš klimu i diskove pričajući na mob pri brzini od 40Kmh: :: :: :: :: Radiš li sad negde ili... :: :: :: :: @Ognjeni haha da Doco da nisi ti ovaj: :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: Presao sam u istu firmu,koja se otvorila u mom gradu,bukvalno 300m od moje kuce(da se postedim 4 sata putovanja svaki dan do posla i nazad u BG),i to je bila najgora odluka koju sam mogao doneti(iako zvuci razumno da predjem tu gde je blize,zar ne). Znaci takvu katastofu od ljudi koji su vlasnici nisam u zivotu video,i ni sanjao nisam u najludjim snovima da takve bolestine neko moze da radi,pa cim sam video sta se desava napustio sam firmu... Jbg,nema tog posla i tih para koji mogu da me nateraju da trpiim ono sto sam trpeo,veruj mi,bolesno u mozak do panja panjevog!! :: :: :: :: :: :: @daum-pa ko je bre radio u ovlastenom servisu,ti ili ja? :: :: :: :: :: :: Za svaki auto postoji tacna shema kako,na koliko obrtaja,koliko minuta,na koji nacin se radi ciscenje automobila od hemikalija korisceniih za ciscenje sistema ubrizgavanja... Dobro,195kmh na sat ne spada bas u propise,ali taj broj obrtaja koji je auto trebao da ostvari u mestu,kolega je samo zamenuo za broj obrtaja na putu...Inace auto je bio sa v6 motorom ali biturbo(2turbine) i jeo je asfalt,tako da je kolega i vremenski ispostovao koliko dugo auto treba da radii na tim obrtajima(10 sec je propisano a mi smo za 10 sec vec isli 195kmh). Sve u svemu ludilo.. :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Neradiš više?? :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: ::
Eh,druze,kad bi ti pricao,nebi mi verovao...Toliko ponizen,uvredjen,omalovazan,tretiran kao najgora stoka na svetu nisam ni sanjao da cu ikada biti!!! Duga prica za pricanje,ali veruj mo DNO DNA!!! Pa ja sam za taj posao isao na visemesecne specijalizacije,radio sa odabranim ljudima,usavrsavao znanje,dao sam 1001% sebe i svojih kapaciteta,zrtvovao privatni zivot radi posla,ostavio devojku,zapostavio prijatelje da bi uspeo da nadjem vremena da naucim ono sto se od mene trazio.Cekalo me je putovanje po svetu radi usavrsavanja znanja,(sve placeno),napredovanje na poslu(pare da ne pricam), i jos mnogo toga,e kad sam pored takve buducnosti odbacio posao u mom rodnom Zrenjaninu,onda ti je sve jasno sta sam doziveo U ZR-u!!! DNO DNA!!!
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Nadamo se.. :: Btw živo me zanima šta su radili u tom servisu gde si radio u ZR :: support normalit :: ::
taj bicikl vec ima dovoljan broj horse power-a na njemu ...hheheh...
Ajd uzdravlje
:: Pa ugradili bi mu turbinu u najmanju ruku,a ako bi imali vremena,ja bi ti licno odradio chip tunning,za povecanje HP Sad ne radim,odmaram dusu,mozak,zivce od svega,ali poceo sam da ceprkam da trazim neki posao... Pa dace Bog,uletece neki fin poao sa NORMALNIM ljudima kao sto je bio u BG-u.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Piiiii pa dobro je što nisam došao bajsom do tvog servisa...ko zna šta bi mu uradili da sam ga ostavio na servisu. Samo kad pomislim...već te vidim kako testiraš klimu i diskove pričajući na mob pri brzini od 40Kmh: :: :: :: :: Radiš li sad negde ili... :: :: :: :: @Ognjeni haha da Doco da nisi ti ovaj: :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: Presao sam u istu firmu,koja se otvorila u mom gradu,bukvalno 300m od moje kuce(da se postedim 4 sata putovanja svaki dan do posla i nazad u BG),i to je bila najgora odluka koju sam mogao doneti(iako zvuci razumno da predjem tu gde je blize,zar ne). Znaci takvu katastofu od ljudi koji su vlasnici nisam u zivotu video,i ni sanjao nisam u najludjim snovima da takve bolestine neko moze da radi,pa cim sam video sta se desava napustio sam firmu... Jbg,nema tog posla i tih para koji mogu da me nateraju da trpiim ono sto sam trpeo,veruj mi,bolesno u mozak do panja panjevog!! :: :: :: :: :: :: @daum-pa ko je bre radio u ovlastenom servisu,ti ili ja? :: :: :: :: :: :: Za svaki auto postoji tacna shema kako,na koliko obrtaja,koliko minuta,na koji nacin se radi ciscenje automobila od hemikalija korisceniih za ciscenje sistema ubrizgavanja... Dobro,195kmh na sat ne spada bas u propise,ali taj broj obrtaja koji je auto trebao da ostvari u mestu,kolega je samo zamenuo za broj obrtaja na putu...Inace auto je bio sa v6 motorom ali biturbo(2turbine) i jeo je asfalt,tako da je kolega i vremenski ispostovao koliko dugo auto treba da radii na tim obrtajima(10 sec je propisano a mi smo za 10 sec vec isli 195kmh). Sve u svemu ludilo.. :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Neradiš više?? :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: ::
Tako je danas gazde su sadisticki nastrojeni, i tretiraju radnike kao stoku kao robote da radis sto vise da ne stajes bukvalno ceo dan a da ti plati sto manje...
Verovatno bih ga zakljucao u gepek tog istog MOG auta i vozio ga danima. Ne moze niko da me uveri da je normalno da ostavim auto u servisu da mi se uradi bilo sta ,a da neki napaljeni mehanicar sedne mislicei da zna da vozi i rka auto koji sam ja kupio. Kupio da li da se duvam po gradu 40 na sat ili divlkjam 240 na sat, ali JA sam ga KUPIO. Posto je ovo Balkan, to je normalno? Ma daj .... Nije stvar da li je Corsa OPC ST STI KRK MRK,stvar je da je to MOJE u servisu ,i da nema NIKO pravo da ga lomi. Phe,znaci vozio bih ga danima po Kosutnjaku i Avali, da treniramo zajedno.Kojim slucajem eto vozim reli 14 godina pa .... ne volim da mi rkaju kola razni UMISLJENI rkmeni http://www.facebook.com/search/?q=serbia+rally&init=quick#/group.php?gid=46148519241&ref=ts
PAzi, ok je da se automobil provoza lepo na normalnim obrtajima jedno 10 minuta, da se postigne radna temperatura i da se vidi jel sve ok, a ne ko ovaj retard da hladan motor iz servisa nabije na 7000 obrtaja i da ga gazi 200 na sat... __________________ Scourge of PCBerza
:: Presao sam u istu firmu,koja se otvorila u mom gradu,bukvalno 300m od moje kuce(da se postedim 4 sata putovanja svaki dan do posla i nazad u BG),i to je bila najgora odluka koju sam mogao doneti(iako zvuci razumno da predjem tu gde je blize,zar ne). Znaci takvu katastofu od ljudi koji su vlasnici nisam u zivotu video,i ni sanjao nisam u najludjim snovima da takve bolestine neko moze da radi,pa cim sam video sta se desava napustio sam firmu... Jbg,nema tog posla i tih para koji mogu da me nateraju da trpiim ono sto sam trpeo,veruj mi,bolesno u mozak do panja panjevog!! :: :: @daum-pa ko je bre radio u ovlastenom servisu,ti ili ja? :: :: Za svaki auto postoji tacna shema kako,na koliko obrtaja,koliko minuta,na koji nacin se radi ciscenje automobila od hemikalija korisceniih za ciscenje sistema ubrizgavanja... Dobro,195kmh na sat ne spada bas u propise,ali taj broj obrtaja koji je auto trebao da ostvari u mestu,kolega je samo zamenuo za broj obrtaja na putu...Inace auto je bio sa v6 motorom ali biturbo(2turbine) i jeo je asfalt,tako da je kolega i vremenski ispostovao koliko dugo auto treba da radii na tim obrtajima(10 sec je propisano a mi smo za 10 sec vec isli 195kmh). Sve u svemu ludilo.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Neradiš više?? :: :: support normalit :: :: :: ::
Mislis ona krstarenja po 9 meseci za 1000e mesecno platu? Ako je to u pitanju,nemam ja mu*a za tako nesto(iskreno) Suvise sam izgubio zbog proslog posla,sad je red da te stvari ispravim,a ako odem opet na duze,s*ebao sam sve...
:: os na brod :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Da na to mislim,prem da je 6 meseci osnovno,ostalo je stvar dogovora.Ja sam skontao da trazis posao i da nemas afiniteta prema starom.
btw 1k evra ti je dno tamo(ako nisi filipinac).
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Mislis ona krstarenja po 9 meseci za 1000e mesecno platu? Ako je to u pitanju,nemam ja mu*a za tako nesto(iskreno) Suvise sam izgubio zbog proslog posla,sad je red da te stvari ispravim,a ako odem opet na duze,s*ebao sam sve.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: os na brod :: :: :: :: Aloha :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
Mogu da ti se raspitam docika ako hoces opet garazu u BG... Imam par ortaka koji imaju garaze, i sam sam se zanimao jedno vreme po garazama, volim aute, meraklija sam za cetiri tocka
Kad rece da si radio u servisu, ubi me hladan start na 318i M10, mehanicki ajnshpric, sve prekopah i nista, davaci, ler-dizna, sve a on i dalje zeza... Daj neku ideju kojom mukom jos da ga mucim...
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
Pa znas kako,trazim posao,ali volim stari posao,to me je ispunjavalo,pazi kad sam sebe pronasao u tom poslu... E sad,ne zelim da dozvolim da mi se posao zgadi zbog ljudi koji su losi ljudi...Voleo bih da nadjem slican posao,ili makar nesto vezano za elektroniku na automobilskim kompjuterima... Brod mi zvuci suvise daleko od mojih zelja...Ali hvala na ponudi...
EDIT-milosnbg,nisam mehanicar(mada sam u slobodno vreme i to radio iako nisam morao,zeleo sam znanje iz svih oblasti),i nisam iz BG-a vec iz Zrenjanina,putovanje me je ubijalo svaki dan 4 sata u kolima pa 8 sati na poslu... Hvala i tebi
:: Da na to mislim,prem da je 6 meseci osnovno,ostalo je stvar dogovora.Ja sam skontao da trazis posao i da nemas afiniteta prema starom :: :: btw 1k evra ti je dno tamo(ako nisi filipinac) :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Mislis ona krstarenja po 9 meseci za 1000e mesecno platu? Ako je to u pitanju,nemam ja mu*a za tako nesto(iskreno) Suvise sam izgubio zbog proslog posla,sad je red da te stvari ispravim,a ako odem opet na duze,s*ebao sam sve.. :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: os na brod :: :: :: :: :: :: Aloha :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma nema na cemu, potpuno te razumem zasto si se pronasao u tom poslu i ja se zapalio jedno vreme Jedino sto mene uzasno zanimaju automobili starije konstrukcije, nista elektronika i sl, prosta mehanika, jos prostiji motor, ti najduze traju a i najsladji su za majstorisanje, ulepis se uljem samo tako
Ako nabasam na neki materijal koji se tice auto-elektronike, biti ces obavesten
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
Bicu ti zahvalan za tako neki materijal... A delimo misljenje za starije automobile,ja dva takva vozim,Ficu tip top sredjenog iz 1981god,i Jettu 1300ccm iz 1981god. i ne bi ih menjao nizasta na svetu...Na poslu sam vozio najbolje automobile koje nisam ni zamisljao da cu ikada voziti,ali NISTA ne moze da se poredi sa osecajem kad dodjem kuci,sednem u Fikusa,i opustim se maximalno uzivajuci u svakom trenutku voznje... Dolazim Fikusom za BG,ma u Nemacku da treba da idem,fikus je spreman...Ona jaca varijanta motora od 30ks,ustelovao sam ga da trosi 4,7l/100km max brzina 125km/h,pravo uzivanje voziti...
:: Ma nema na cemu, potpuno te razumem zasto si se pronasao u tom poslu i ja se zapalio jedno vreme Jedino sto mene uzasno zanimaju automobili starije konstrukcije, nista elektronika i sl, prosta mehanika, jos prostiji motor, ti najduze traju a i najsladji su za majstorisanje, ulepis se uljem samo tako :: :: Ako nabasam na neki materijal koji se tice auto-elektronike, biti ces obavesten :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR :: ::
kakav doca80 .. mislis doca2000 ... vidim tj chitam radis sad elektronikom `kod kolima` .. terali te na chituning i to .. diagnostiku ... da nemas mozda shemu za opcom ? ubih se trazeci
ne razumem sta si hteo da kazes tim namernim pravopisnim greskama...pojasni please...
:: :: kakav doca80 .. mislis doca2000 ... vidim tj chitam radis sad elektronikom `kod kolima` .. terali te na chituning i to .. diagnostiku ... da nemas mozda shemu za opcom ? ubih se trazeci
a neznam ni ja sta sam hteo da kazem .. nemogu da ispratim sve ove monitore ispred mene ... kontam da si radio nesto oko elektronike na kolima .. jel .. chiptunink / diagnostika ? jesam u pravu ? .. ako jesam da nemas mozda shemu za OPCOM (opel) shemu i dampove ? razumes sad
Ne elektroniku u sirokom smislu te reci,samo racunare na kolima,specijalnim diJagnostickim uredjajem napravljenim samo za jednu vrstu vozila,a to nije Opel!!! Chip tunning sam spomenuo u saljivom smislu zezajuci se na racun pajsgudgud-ovog bicikla,jer je jednom trebao da dodje kod mene u firmu(koju ne bi imenovao jer su se spomenule neke stvari u temi koje nisu bas pohvalne) bajsom,a sve ono sto sam pisao je u saljivom smislu napisano,zato i stoje smajliji,pa ako je ovo neki nacin da me iscimas za nesto sto sam napisao,stvarno ne vidim poentu. Ja uvek volim direktna pitanja,a ne okolo naokolo.
:: :: :: :: a neznam ni ja sta sam hteo da kazem .. nemogu da ispratim sve ove monitore ispred mene ... kontam da si radio nesto oko elektronike na kolima .. jel .. chiptunink / diagnostika ? jesam u pravu ? .. ako jesam da nemas mozda shemu za OPCOM (opel) shemu i dampove ? razumes sad
Aaa, Fikus ti je strava, utegnuta masina, nema sta Na njemu se ucio da vozim i obavezno se nasmejem kada vidim nekog Jetta je Dojce klasika, to ne zna da stane, ko mazga.
Ja imao Ladilaka, 1600s, dvogrli Weber, 85KS, 4 brzina, jos nikako da je prezalim, pa ga je smenio savremeniji proizvod i kuhinje Bayerische Motoren Werke AG-a, serija 3, M10 motor, 1800 einspritz, autic za merak, uzivam u svakom trenutku voznje
Ako si vec specijalizovan za odredjenog prozvodjaca, gledaj da ako ikako mozes, pokrenes nesto svoje na sitno za pocetak, prati Elitesecurity ima dosta kvalitetnih znalaca tamo koji ti mozda mogu pomoci sta, kako, gde i koliko a ko zna, mozda te neko od njih uzme pod svoje, malo je doco auto-dijagnosticara koji su kao ti posveceni tome i nemoj to da zapostavis posle tolikog predjenog puta
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.