@imarkovic Kako radi ova beta? Da li da je instaliram? Presao sam sa ff skroz na Chrome, cudo kako radi ovaj browser... Navikao sam na polozaj tab-ova, ali na download sekciju jos uvek ne, nervira me sto se otvara dole i odatle ne mozes da izbrises ono sto si skinuo, nego moras da otvoris download tab. Naravno, za vece fajlove koristim JD. ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
slobodno instaliraj, ne puca uopste, i ja sam sa FF davno davno presao na Chrome... meni je otvoren uvek, sa 20 tabova, nije se desilo da pukne, a sto se tice download-a, ja praktikujem da mi je `downloads` TAB, tj., tu je sve vreme, tako da, kad skidam nesto, i npr., skine se, ne stiskam `show all downloads`, vec samo idem na vec otvoreni tab, tako mi je lakse...znaci nikad ga ne zatvaram.
lol, same problem here. vratih se na ff 3.7 sabija kako radi :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Teska srca priznajem... Firefox ode u zasluzenu penziju od kad je i Chrome poceo da podrzava fine ekstenzije tj od kad sam saznao za to. Brze startuje, brze otvara i manje resursa (memorija i cpu) zauzima tj opterecuje. Narocito mi odgovara kako hendluje Javu i Flash... Firefox me smorio na tom polju i to propisno. Negde sam naboo clanak kako je hakovanju bio najmanje pidlozan. Ne secam se kako je prosao Safari ali Apple OS i tako ne koristim tako da me i ne zanima.
Jos malo vremena da prodje i ekstenzije ce raditi jos bolje cini mi se. Za sada PCBerza ima srece jer onaj sistem koji sam postavio u temi koja je obrisana =) ne drzi vodu najsrecnije... Ali ko god da me pita za savet koji browser da instalira u poslednjih par nedelja dobija odgovor - Google Chrome!
Apsolutno se slazem sa tobom. Uhvatio sam sebe da 70% koristim hromiranog a ostalih 30% lisicu. Do pre mozda mesec dana, odnos je bio isti ali u koris lisice. Ne znam sta se desilo sa FF ali je u verziji 3.6.2 i 3.6.3 pravio probleme koje uopste nisam oekivao, tipa brisanja bookmarka prilikom upgrade-a sa .2 na .3, redovnog ciscenja kukija, cache-a i history-ja nakon gasenja iako nije tako podesen da radi... no somment za novija izdanja FF... Chrome i Opera su moja preporuka.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Pređoh i ja na Google Chrome posle dugogodišnjeg korišćenja Mozilla Firefox. Ono što mogu sad da kažem je da je Google Chrome osetno brži. Malo mi je čudan, verovatno zato što se još nisam navikao, ali definitivno je zaslužio da bude u mom sistemu jedini Browser. Za sada sam prezadovoljan njime. Videćemo kad prođe malo vremena.
* Disabled profile based Autofill (this will return in a future release) * Various UI features related to the url bar/ omnibox have been removed from this release (e.g. http:// truncation, star icon, etc...) * Various crash fixes
# Windows
* We have restored the shortcuts for the bookmarks bar and bookmarks manager (Ctrl+B and Ctrl+Shift+B respectively)
Hvala! Nego, jel znaš možda kako da ga updateujem preko njega, kao što Firefox to ima? Mrzi md da svaki put skidam novu verziju, izbacuju na svakih 3-4 dana.
Pa, ne moze, nisu to jos unapredili, to moze samo sa onih starijih verzija, npr. 4xxx, ali jos uvek je nestabilno... a ionako je prost sistem `uninstall-install`, treba ti svega minut-dva, ja recimo se naskidam novih verzija i prvi put (skoro nikad) kad mi crash-uje, uninistall-iram ga i instaliram odmah poslednju verziju..
::Hvala! Nego, jel znaš možda kako da ga updateujem preko njega, kao što Firefox to ima? Mrzi md da svaki put skidam novu verziju, izbacuju na svakih 3-4 dana.
Čudno da meni nije do sada crashovao. Zadnje 2 verzije su mi radile perfektno. Mora da vam je sistem nestabilan, ili vam je CPU pri kraju :D Može da se desi da vam browser crashuje jer vam CPU nije stabilan. Znam iz ličnog iskustva, i meni je još davno Firefox pravio probleme, jer mi CPU nije bio stabilan.
Change log: * The toolbar, omnibox and other UI changes reverted for Chrome 5 have been restored in this build. * Fixed bug related to scheme stripping that could cause URLs of the form `http://ftp.foo.com` to be misnavigated, by not stripping the scheme in this case. * Many bugs fixed relating to stripping `http://` and its interaction with the clipboard. Chrome should now prepend schemes onto the pasted text in a variety of situations.
change log: - Don’t prepend scheme on copying an incomplete hostname. (Issue 43585) - Much better display/eliding of RTL and mixed-direction strings in the omnibox dropdown. (Issue 41716)
samo me malo zivcira sto su zamenili mesta kucici (home) i refresh-u, uvek, ali uvek, stalno promasim, ubodem refresh umesto kucice i obrnuto, garantujem da ce se to i vama desavati...
change log: - [r49492] Detach Reload from omnibox, combine with Stop, and eliminate Go. (Issue: 45745). - [r49712] Implemented initial version of extension syncing. (Issue (with instructions on how to enable): 32413, but see 46742). - The onChanged event is now working in the extensions experimental cookies API.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.