SBB nije bas tako bajan. Vecina ljudi koju znam se zale da im net puca na pola sata do sat, i naravno svaki put kad pozovu tehnicku podrsku dobiju odgovor `ekipa je na cvoristu`...
I nije mi jasno, zasto bi bilo ko isao kod drugih provajdera a ne kod Telekoma koji im daje veze svima? Volite vise da placate?
Sem toga, kod Telekoma barem ispada iz jednacine provajder sa njihovim problemima... __________________ Scourge of PCBerza
:: SBB nije bas tako bajan. Vecina ljudi koju znam se zale da im net puca na pola sata do sat, i naravno svaki put kad pozovu tehnicku podrsku dobiju odgovor `ekipa je na cvoristu`.. :: :: I nije mi jasno, zasto bi bilo ko isao kod drugih provajdera a ne kod Telekoma koji im daje veze svima? Volite vise da placate :: :: Sem toga, kod Telekoma barem ispada iz jednacine provajder sa njihovim problemima.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: Stojim iza svega sto si naveo za SBB...uvek isti izgovor imaju
imam i jedno pitanje za njih ....sta njihove ekipe rade u 8 sati uvece 31.12.2009 godine na mrezi...znaci u 8 sati uvece pukne sve kablovska, net ma mrak ..totalna tisina...strasno da strasnije ne moze biti..za svaku osudu..
Ma, i po Beogradu SBB razvlači kablove preko krovova, pa kad dune malo jači vetar ili bude neko nevreme, korisnik može samo da uputi pozdrav svim plaćenim signalima, i to onaj srdačan.
Od popusta na pretplatu, zbog nedostatka signala usled uticaja viših sila, naravno da nema ništa, a ni služba za kontrolu kvaliteta takvih i sličnih radova naravno da ne postoji, a i da postoji, verovatno bi bila u sklopu neke stranke, pa bi se OPET za 5 prasića i set zimskih guma za Audi A6 završavalo šta `oćeš.
Svi kao čekaju neke PTT linije zbog kojih su neimari u poslednjih 10 godina prekopavali 4 puta iste travnjake i nikako da ubace te neke kablove, a stalno se zaleću negde oko tih nekih izbora, mislim da bi do sada i Molderu i Skali takav slučaj zablokirao mozak, o Kodžaku i Serpiku da ne govorim...
Moj drug je imao slicno iskustvo sa SBB-om, samo puca veza, dune vetar malo, puce veza, pada kisa, puce veza, pada sneg puce veza,... Presao na ADSL nema nikakvih problema, dok drugi drug ima SBB i nema nikakvih problema. SBB je dobar tamo gde ne puca veza.
:: Moj drug je imao slicno iskustvo sa SBB-om, samo puca veza, dune vetar malo, puce veza, pada kisa, puce veza, pada sneg puce veza,... Presao na ADSL nema nikakvih problema, dok drugi drug ima SBB i nema nikakvih problema. SBB je dobar tamo gde ne puca veza :: :: Pozdrav
Ma nema u ovoj drzavi nista da kazes ..e bas je dobro....evo me nazad posle 5 sati nerviranja, a sta mislite zbog cega?I vasa baba bi pogodila...pukla kablovska ekipe na terenu...5 sati sssssssssssssssssss,....kad ono malo pre na moje iznenadjenje evo kablovske nazad a i interneta posle 15 -tak minuta ...sta reci sem hehe...voleo bi da upoznam tog lika koji se pentrao na banderu ili krov u 12 sati nocu
Telekom ADSL je najstabilniji ubedljivo pre mi je pucala veza jer sam imao modem koji je bio neispravan, sada kada su mi zamenili modem nijednom mi se nije dogodilo da pukne net :).
JA IM ODNEO DOLE U CENTAR SUGAVI SAGEM MODEM I UZEO TP LINK RUTER SA JEDNIM PORTOM ZA DZABE. PONEO SAM SAMO MDEM I USB KABAL, PA SU MI SPLITER UZELI IZ KUTIJE TP LINKA. ZAMENILI MI ODMAH. POTOM SAM TAJ TP LINK SA JEDNIM LANOM ZAMENIO ZA TP LINK SA 4 LANA. ISTO MESTO ISTO ZA DZ I ISTO ODMAH. ONDA JE TAJ 4X CRKO PA SU MI I NJEGA ZAMENILI ODMAH... ISTO MESTO.
JESI LI TI UOPSTE BIO KOD NJIH, LICNO, SA MODEMOM U RUCI, ILI SE SVE ZAVRSIO NA TELEFONSKOM RAZGOVORU. NE KAZEM DA SU SJAJNI, ALI TOLIKI PACERI ZAISTA NISU. AKO NISI BIO LICNO DO NJIH, ONDA NEMOJ PLJUVATI ZA DZ.. KO ZNA STA JE TA KOZA SA DRUGE STRANE UTRIPOVALA...
Cuo sam se tehnickom podrskom koja mi je sve lepo objasnila. NIje tehnicka podrska iz neke druge firme, vec eunetova. I rekla mi je da nije tp link ruter za dz vec da moram da platim 2500. Nema nista nejasno. Ne pada mi napamaet da idem.
Koristim SBB net na tri mesta i prezadovoljan sam. Od ta tri mesta samo na jednom je za tri godine došlo do nekih 5-6 prekida na po nekoliko sati do maksimalno jedan dan. Na drugom mestu tj kod mene kući net je nestao jednom i došli su sledećeg dana. Na trećem mestu do sada oko dve i po godine nije bilo prekida.
Takođe nemojte da se ložite da su naši provajderi naljubazni jer nemate pojma. U Londonu sam imao prilike da se uverim kako je provajder Virgin (dakle nije neka bulja od firme) ostavio svoje korisnike dva dana bez neta i tv signala. Da spomenem da oni tamo sve rešavaju i plaćaju preko neta. Pozvali su njihov korisnički servis ovi su im rekli radimo na kvaru i ćao. Ćutiš i čekaš.
:: Koristim SBB net na tri mesta i prezadovoljan sam. Od ta tri mesta samo na jednom je za tri godine došlo do nekih 5-6 prekida na po nekoliko sati do maksimalno jedan dan. Na drugom mestu tj kod mene kući net je nestao jednom i došli su sledećeg dana. Na trećem mestu do sada oko dve i po godine nije bilo prekida :: :: Takođe nemojte da se ložite da su naši provajderi naljubazni jer nemate pojma :: U Londonu sam imao prilike da se uverim kako je provajder Virgin (dakle nije neka bulja od firme) ostavio svoje korisnike dva dana bez neta i tv signala. Da spomenem da oni tamo sve rešavaju i plaćaju preko neta. Pozvali su njihov korisnički servis ovi su im rekli radimo na kvaru i ćao. Ćutiš i čekaš :: :: support normalit :: ::
Sve je to u redu,kao sto kazes net radi dobro...ok.Sad mi lepo reci sta oni rade na poboljsanju kablovske(D3),i net-a u 12 sati nocu po kisi ili snegu i kako komentarise to da uvek iskljuce kablovsku kad je neka utakmica ili dobar film.Meni se jedno deset puta desilo da iskljuce kablovsku(ekipe na terenu,radovi na mrezi)pet minuta pred pocetak utakmice..konkretno Panatinaikos - Partizan koja je pocela,ponavljam pocela u 20 sati i 15 minuta.Sta su radili ceo dan ?Ceo dan su blejali i onda im je palo napamet da rade kad ljudi hoce da gledaju tekmu ...ajde bre molim te!!!
A najvaznija stvar u celoj ovo prici je to da nikakvih pomaka na poboljsanju slike i neta nema,naprotiv ping je sve veci i zagusenja su sve cesca a o kablovskoj(mislim na standardnu kablovsku ne D3) da i ne pricam..ajde breee :(((((((
opet kažem, ja nikakvih problema nisam imao sa signalom, šta više kablovska mi je za 6godina, nestala jedanput tako da izgleda da imam sreće, kao i gomila drugih korisnika.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647807. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.