Sky, taj klip, je mogao da bude izmontiran u tom smislu da su ona tocila što su odgovarala možda svaki 10 kome je postevljeno pitanje. Ne kažem da nisu gluperde, nego taj klip nije dokaz. Stoji da, bez obzira na veličinu njihve države, ogroman broj neobrazovanih tocila.
I to stoji sto kazes..Ali vidi ovo,njihovo obrazovanje,neinteligencija se pruza naokolo svugde kao jedna prica da ne kazem cinjnica. Englezi se recimo sprdaju sa njima (Prave razne viceve i sale na njihov racun) Naravno ima i inteligentnih ljudi,sto ti rece,veliko prostranstvo,mnogobrojna nacija..
e paz sad ovako, imao sam i imam i dalje lose misljenje o amerima, gledajuci njihove ispade u smislu da ne mogu da ubodu drzavu na slovo `JU` iliti U a to je UNITED STATES OF AMERICA, da umesto Madjarske HUNGARY misle na HUNGRY iliti gladan i tako redom ALI drug koji je bio vise puta tamo to gleda malo drugacije a i meni je pokusao da pojasni, kod njih je normalna stvar ne da budes glup nego da imas onoliko informacija u glavi koliko ti je potrebno, svaka preko toga a da nema ulogu je suvisna, ne mozete reci da nemaju strucnjake i velike mozgove ali stoji da je nas preosecan covek daleko informisaniji i obrazovaniji od njihovog, medjutim postoji jos jedna stvar, startovao je devojku i pitao zasto ne baci papir na ulicu nego ga nosi u ruci verovatno trazeci kantu, a ona ga je samo bledo pogledala, znaci imaju neka svoja pravila ponasanja i odnosa sa javnosti, nije da nije Njujork prljav, stoji ali jednostavno gledaju da uproste zivot maximalno( do debilnosti), ja ne mogu da verujem svojim ocima kad vidim amere koji kazu da treba ceo istok sjebati jer tako predsednik kaze, problem je sto je ko god na vlasti -PASTIR,a oni corave OVCE, probacu da vam nadjem klip kako `SRBI` slave Bozic u americi
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.