Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Ruski piloti oborili NLO
STRANA 2 OD 4  
Gare87 aj i ja malo 19.03.2010. 22:22 #198042

status: user
broj poruka: 4725

sto se tice verovanja u vanzemaljski zivot, tu nema sta, sigurno u nekom solarnom sistemu postoje planete koje imaju uslova za zivot, isto tako msm da sta njih briga da oni nas posecuju, ako su stvarno napredni kako ih predstavljaju u sf serijama onda msm uopste boli ga ce dolaze nas da posete, sigurno imaju neke veoma napredne skenere pa ce znati tacno sa cim su suoceni. Sto se tice Boga kao stvaraoca svega, mogu samo reci da da kako da ne. Msm ja verujem u `Boga` ali samo kao neko uzviseno `dobro` tj neku energiju ili tako nesto, ipak je nauka glavna i u nju imam najvise poverenja. Sto se tice ostalih planeta u nasem solarnom sistemu, to je ipak mala verovatnoca da postoji neki zivot tamo, jer svaka nastanjiva planera mora biti uvek na odredjenoj udaljenosti od zvezde, e sad zivot na nekim planetama moze biti u razlicitom obliku, i prilagodjen uslovima na toj planeti. Ja iskreno verujem da cemo nekad moci da istrazimo ovu nasu galaksiju bolje i da saznamo makar u njoj dal nismo sami. Eh kada li ce doci to doba pitam se...........

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gang1978 Re: Logika 19.03.2010. 22:30 #198045

broj poruka: 1661
Nema tu nista posebno da se kaze sem:ja verujem da postoje.Ko neveruje ni ne mora da veruje.Kad tad ce morati da priznaju....dovoljno je ovo da se pogleda

http://www.youtube.com/watch?v=As-wYmFYb3I

pulsirajuci objekti koji su snimljeni sa Live Camera-e

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO

:: Gilenc
:: Da se dopunim..Sto se tice ovog video zapisa i snimka a ovde se ustvari primecuje da je letelica zapravo izbegla udar rakete ali se veruje da je ipak ostecena..Ovaj nagli pokret malo prkosi sili gravitacije zar ne?Ali evo nek bude da to moze da napravi i covek i da je od nekih zapadnih zemalja..Ja tebe sada ptiam nesto logicno?Jel moguce da covek/vladina organizacija bude toliko glupa da svoj bilionski projekat cuvan pod top secret ugrozi na tako smesan i banalan nacin upustivsi se da se pojave u na tudjem vazdusnom prostoru?!Kolika je verovatnoca da se to desi
:: Ono sto pominjes za Area 51 imas slike i nema veze sa nemackim letelicama,cak nisu ni slicnog `dizajna` ,takodje imas poznati slucaj rozvel na kome se dugo vodila istraga koja je dovela do istine da je zapravo zaista oboren NLO.No nebitno.Svako ima pravo da veruje u sta hoce.Samo malo je glupo da samo mi jedna jedina rasa,nacija,civilizacija u celom univerzumu a sami kao mi smo nazadni i nesavrseni i pluis pored svega toga se postavlja pitanje kako smo nastali jer se ni to ne zna tacno/jos uvek se istrazuje
:: Zamisli taj dan kada budemo saznali da smo nastali od neke druge naprednije kulture,sta onda?Kako ce to da prihvati danasnja ljudska svest?Da li cemo i onda i dalje tvrditi da smo jedni jedini
:: DMasterNO
:: Druze da ti znas kako je Chris Carter pravio scenario za taj Dosije X mozda bi manje bio nastrojen da se salis.Takve i slicne serije su sa namerom i napravljene a vecina detalja,dogadjaja se zapravo i desilo..Te serije su sa namerom napravljene da se narodu predstvai jedna istina : The truth is out there) -istina je negde tamo,istina koja se ne moze cuti javno jer narod ne sme da zna,zasto,pitanje je,ali iza svega toga mnogo godina unazad se krije jedna zavera.
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Kazu ljudi lazi..Fake-engleski izraz koji znaci lazno..Ima jedna stara izreka a kaze `U lazi su kratke noge` Ovo je tacno.Ni jedna laz nije dugo potrajala ma koliko se skrivala.Otkud onda toliko dugo da traju te price ,sumnje,svedocenja,slike ,video snimci?Da je to toliko sirovo i vestacki iscezlo bi odavno
:: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
GTX295 The Best Vantage Score
:: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
acosuper re: 19.03.2010. 23:14 #198048

broj poruka: 1207
i ja vjerujem u ta tako reci sranja...sve je to oke...

al mene zanima samo kako su oni prije 2000 i vise godina mogli da na vrh piramide koja je visoka bog te pito da dignu kameni blok koji je kao kuca i tezak boga pitaj...jesul to dokazali??

dorabi1 Re: Re: Logika 20.03.2010. 00:33 #198065

broj poruka: 939
Ovo je gomila gluposti koja nista ne dokazuje.Ovaj gangov snimak je pre snimak sa nekog mikroskopa ,a ne iz svemira.Ako bolje pogledate kretanje okruglih objekata primecuje se pokretanje rubova istoga,pomocu kojega se krece kroz tecnost.Kakva nasa i live cam.A vanzemaljci iz skyfireovog posta koji su masuci krilima stigli iz druge galaksije ili suncevog sistema,pa dal` je moguce da u to neko veruje.Mase krilima u bezvazdusnom prostoru.Moze da mase do prekosutra, zato sto u svemiru nema gde da padne,pa mu svejedno ,mah`o,ne mah`o!

:: Nema tu nista posebno da se kaze sem:ja verujem da postoje.Ko neveruje ni ne mora da veruje.Kad tad ce morati da priznaju....dovoljno je ovo da se pogled
:: http://www.youtube.com/watch?v=As-wYmFYb3
:: pulsirajuci objekti koji su snimljeni sa Live Camera-
:: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: Gilenc
:: :: Da se dopunim..Sto se tice ovog video zapisa i snimka a ovde se ustvari primecuje da je letelica zapravo izbegla udar rakete ali se veruje da je ipak ostecena..Ovaj nagli pokret malo prkosi sili gravitacije zar ne?Ali evo nek bude da to moze da napravi i covek i da je od nekih zapadnih zemalja..Ja tebe sada ptiam nesto logicno?Jel moguce da covek/vladina organizacija bude toliko glupa da svoj bilionski projekat cuvan pod top secret ugrozi na tako smesan i banalan nacin upustivsi se da se pojave u na tudjem vazdusnom prostoru?!Kolika je verovatnoca da se to desi
:: :: Ono sto pominjes za Area 51 imas slike i nema veze sa nemackim letelicama,cak nisu ni slicnog `dizajna` ,takodje imas poznati slucaj rozvel na kome se dugo vodila istraga koja je dovela do istine da je zapravo zaista oboren NLO.No nebitno.Svako ima pravo da veruje u sta hoce.Samo malo je glupo da samo mi jedna jedina rasa,nacija,civilizacija u celom univerzumu a sami kao mi smo nazadni i nesavrseni i pluis pored svega toga se postavlja pitanje kako smo nastali jer se ni to ne zna tacno/jos uvek se istrazuje
:: :: Zamisli taj dan kada budemo saznali da smo nastali od neke druge naprednije kulture,sta onda?Kako ce to da prihvati danasnja ljudska svest?Da li cemo i onda i dalje tvrditi da smo jedni jedini
:: :: DMasterNO
:: :: Druze da ti znas kako je Chris Carter pravio scenario za taj Dosije X mozda bi manje bio nastrojen da se salis.Takve i slicne serije su sa namerom i napravljene a vecina detalja,dogadjaja se zapravo i desilo..Te serije su sa namerom napravljene da se narodu predstvai jedna istina : The truth is out there) -istina je negde tamo,istina koja se ne moze cuti javno jer narod ne sme da zna,zasto,pitanje je,ali iza svega toga mnogo godina unazad se krije jedna zavera.
:: ::
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: Kazu ljudi lazi..Fake-engleski izraz koji znaci lazno..Ima jedna stara izreka a kaze `U lazi su kratke noge` Ovo je tacno.Ni jedna laz nije dugo potrajala ma koliko se skrivala.Otkud onda toliko dugo da traju te price ,sumnje,svedocenja,slike ,video snimci?Da je to toliko sirovo i vestacki iscezlo bi odavno
:: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
:: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
zvrndov re 20.03.2010. 00:53 #198074

broj poruka: 132

A znate li da je Brus Li još živ, ej da ne zaboravim Prislija...pojaviće se sa izvanZemaljcima...
trogdor Ha, dobro je... 20.03.2010. 02:21 #198087

broj poruka: 373
Ovo i jeste poenta. Samo ljudi na takve stvari gledaju iz razlicite perspektive. Iskreno mislim da je svima jasno ne da nismo jedini vec da smo veoma nisko na lestvicama(kakve god one bile). Evo mogu samo da kazem hvala Bogu na ovoj temi i raspravi, bar smo malo blizi istini(koju btw uopste nije toooliko tesko sastaviti, samo sto rece sky realan zivot to cini malo tezim).
Jedini savet svima koji mogu da dam je da skapiraju sve kao igru, koja je Bozji dar i da ne zive u negaciji! Istina aj sto je tamo negde, nego svako ima svoju(ne mogu svi ljudi da imaju ista interesovanja, pa samim tim ni iste zakljucke).

Go Go Go !!!

pasduh Hebote.... 20.03.2010. 02:45 #198089

broj poruka: 451
...ovo za Brus Lija nisam znao ....

one way or another

markozutic re 20.03.2010. 02:47 #198090

broj poruka: 1463
Mislim dakle postojim, =)

monizam , jedna substancija - priroda ili Bog

ovo su sve vec filozofske teorije o Bogu i ima ih milion, svaki filozof ima svoju teoriju o Bogu,

poenta vere nije da ti verujes u nekog bradatog coveka sa stapom, ili neku tacku, kako god da ga zamisljas, bitno je da se ponasas po nekim osnovnim pravilima ljudskosti :)

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Zotac 7900GS 256mb 450/1320
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

SkyFire Ufo Disclosure Coming Soon: 2010 the End of the biggest cover up of all time 20.03.2010. 04:38 #198098

broj poruka: 18472
http://www.youtube.com/watch?v=_FLqOVuoO54

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

DmasteRNo1 Ne šalim se ja uopšte 20.03.2010. 08:39 #198129

broj poruka: 6106
kad su serije u pitanju. Trenutno gledam Dosije X i sećam se šta je pisalo na početku prve epizode - da je serija inspirisana stvarnim događajima. Sa veoma sličnom tematikom je i `The Forth Kind`, film takođe baziran na istinitim događajima u kom glumi Mila Jovović. Pa ko nije gledao nek to uradi obavezno.

Phenom II X3 720BE
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
WD5000AAKS + Samsung SpinPoint F3 HD502HJ
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Samsung 2232BW
Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Edition
Chieftec CFT-650-14CS

vladapsd Re: 20.03.2010. 10:42 #198147

broj poruka: 1015
U vezi Fourth kind-a - na svim `stvarnim snimcima` su u stvari glumili (ne toliko poznati) glumci, tako da se moze reci da je ovaj film inspirisan istinitim dogadjajima, ali da ono sto konkretno prikazuje se nije ni dogodilo.

Inace svi pominju vanzemaljce,koji dolaze ko zna odakle...
Ali mozda su teorije paralelnih dimenzija ili multiverzuma tacne, pa su neka bica, dosta naprednija od nas uspela nekako da pronadju nacine da se krecu kroz te razlicite dimenzije,pa ih zato vidimo...

Da, posto se postavljalo i pitanje kreativisticke teorije, da je bog stvarao razne vrste zivotinja,coveka itd...neka mi neko (ko veruje u boga) da svoje misljenje zbog cega se bog zamlacivao da stvara dinosauruse, ili pak neandertalce i sl,al samo da ne bude odgovor `Cudni su putevi gospodnji...`?

Mortificat @Sky 20.03.2010. 11:53 #198153

broj poruka: 3519
Ne bih da ulazim u polemiku, samo da se zahvalim za film, dobar je.

Be the change you want to see in the world.

codeus .. 20.03.2010. 12:52 #198166

broj poruka: 4054

postoji jednostavno objasnjenje fosilnih ostataka svih vrsta .. to je bog postavio u zemlju da bi testirao njihovu veru ..

SkyFire ... 20.03.2010. 17:39 #198215

@DmasteRNo1
Pazi,bio sam na pola puta,vagao sam.Dal se salis,ili izvlacis neku poetnu,cnjnicu..Nekako sam prevagnuo na salu jer su ljudi uglavnom skeptici pa im je lakse da ne veruju..

@ Mortificat
Nema na cemu i drugi put.

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

BlueSkyNIS Ova tema nema veze sa mozgom.... 20.03.2010. 18:07 #198224

broj poruka: 860

Windows-free with Fedora 12

== http://www.diy-audio-engineering.org ==

MilivojeS Нешто о УФО... 20.03.2010. 20:54 #198246

broj poruka: 439
За православне, НЛО појаве су обмане злих духова, негдашњих добрих и светих анђела који су отпали од Бога и мрзе човека који треба да наследи њихову славу. По учењу православне Цркве, након што су отпали од Бога њихово пребивалиште је ваздушни простор који нас окружује, односно, свемир. У том пределу они и стварају разне приказе који имају за циљ да човека обману и скрену на странпутицу, одвоје од Бога и спасења.

Нарочито ће Антихрист пред крај историје да чини лажна чудеса у ваздуху на запрепашћење многих чија имена нису записана у Књизи живота. Житија светих обилују примерима појава које су јако сличне НЛО појавама. Наши савременици такође сведоче о сусретима с бићима и летелицама ван појмовног земаљског опсега. Описи тих сусрета, изглед бића и њихових скафандера је зачуђујуће сличан описима који постоје у православном предању.

Свака пажња усмерена према оваквим појавама је вишеструко штетна, јер духови злобе управо желе да успоставе контакт с људима преко онога што људе фасцинира, што измиче њиховом досадашњем искуству а то је у скоријој историји појава НЛО-а. У свом богатом опусу варања човечанства они се служе свим људским изналасцима. Тако су у старини владали људима преко страшних природних појава, развојем културе, преко ње, а данас је доминантна њихова владавина људима преко науке, јер је наука данашњи идол коме се клања човечанство. Помоћу онога што је човеку блиско или пожељно зли дух успоставља релацију а крај тог односа је за човека погубан. Серафим Роуз (Американац православац који је искусио већину секата, идеологија, чији се пут кретао од дрога, преко, хиндуизма до јаловог интелектуализма, па се обрео на крају у Православљу које га је препородило и о д њега учинило светог човека кроз покајање) је пуно говорио о искушењу НЛО које зли духови сервирају данашњем нараштају. КАРАКТЕРИСТИЧНЕ СУ ЊЕГОВЕ РЕЧИ КАО УПОЗОРЕЊЕ ОНИМА КОЈИ БИ РАДО ДА ОПШТЕ И ГЛЕДАЈУ ТЕ ПОЈАВЕ: „Ако је од Бога (призор) нисам достојан да видим, ако није од Бога, не желим да видим!“. Ово је сигуран пут и одбрана у нашем времену препуном ђаволских искушења. Толико за сада.

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!

DmasteRNo1 Poštujem Pravoslavlje 20.03.2010. 21:38 #198253

broj poruka: 6106
ali bih sva religiozna tumačenja NLO-a i vanzemaljaca zanemario. Religija (tj. Bog) i vanzemaljci ne idu zajedno.

Phenom II X3 720BE
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
WD5000AAKS + Samsung SpinPoint F3 HD502HJ
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Samsung 2232BW
Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Edition
Chieftec CFT-650-14CS

obradmi 10 % UFO (na nasem NLO neidentifikovani leteci objekt) je neobjasnjeno 20.03.2010. 21:55 #198258

broj poruka: 7732
Mnogi ljudi brkaju sam pojam UFO .Nick Pope engleski UFO istrazivac radio
na ovom pitanju u ime Britanske vlade , preko deceniju je proucavao ovaj fenomen .
90 % tih objekata je identifikovano t.j on ih je identifikovao (radi se u najvecem broju slucajeva o meteoroloskim balonima ,stealth bombarderima i meteorima najcesce ) za 10 % ne postoji objasnjenje.

Kod tih 10 % neobjasnjenih fenomena kao svedoci se pojavljuju policajci ,vojna lica i piloti,
sve jaki svedoci.Najjaci svedoci za UFO su u stvari piloti koji najbolje znaju sta se desava na nebu.To nema veze sa religijom ,jednostavno treba shvatiti ,nismo sami u svemiru .
I ono pitanje da li postoji zivot u svemiru ?,da ne postoji ne bismo ni mi bili zivi,jer smo
i mi deo svemira.

Lug re: vladapsd 20.03.2010. 22:23 #198268

broj poruka: 995
pa da nije bilo dinosaurusa mi sad ne bi smo imali fosilna goriva,naftu.kanda je trebalo da ta divna stvorenja izumru.inace,knjiga postanja kaze da je bog pred adama doveo sve(decidno sve)postojece zivotinje kako bi im nadenuo ime.s obzirom da pazljivim citanjem tih redova,ne nalazimo nikakve naznake da je adam video nesto takvo,niti ih knjiga kasnije pominje,cenim da adam nije ni znao za takvu marvu.a i kako bi kad su izumrli stotine hiljada godina pre adama.znaci da je pisac slagao.ako u bozjoj knjizi ima lazi(neko ce opet reci,nije nam dato da znamo),onda je i bog plod maste,izmisljen,ne postoji.ili bibl.nije bozja knjiga.bog sin,bog otac,majka bozja,sin boga i ljudske kceri,au bre kakve perverzije.mislim ko tu koga i zasto?da bi dinosaurusi goreli kroz auspuhe?

MilivojeS Причи никад краја... 20.03.2010. 23:09 #198284

broj poruka: 439
Пропустио си понешто `пажљивим` читањем те књиге, Луже. Сву живинчад је Бог ставио пред Адама да им надене имена али се све то догодило пре грехопада, док су за природу и бића у њој важили сасвим други услови живота од оних које ми сад познајемо. Ми знамо за природу и бића само након греха. А `свему што се миче и сваком живинчету и у чему има душа жива дао сам сву ТРАВУ да једу` што говори да су све живитиње биле биљоједи. И Скај је био биљојед, хехе.

Грешиш и по питању диносауруса. Спомиње их Библија на неколико места. Прочитај пажљиво цело Петокњижје, приметићеш. Разлика је само што оновремени писац Петокњижја говори језиком своје епохе а не језиком 21. века. Сасвим нормално. Било би ненормално да је употребљавао изразе попут: `тираносаурус`, `велосираптор`, `стегосаурус`, итд.
Види овако... грех уводи нову стварност... суровост, уништавање, мржњу, смрт на крају крајева и сад смести људски род међ колосе диносаурусе. Шта мислиш шта би се десило са малобројним људским родом да Бог није интервенцијом (претпоставимо да их је уништио астероид) `склонио` ове животиње с Земље након пада? Па, било би страшније од `Парка из доба Јуре`.

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!

SkyFire MilivojeS 20.03.2010. 23:28 #198290

Zboris zanimljivo..Sa religijske strane mogao bi da se izvuce neki zakljucak ali..
Ne moze se iskljuciti cinjnica da nismo sami u univerzumu!
Po tvojoj prici ispade da je u pitanju teorija zavere od strane mracnih sila koje na sve nacina pokusavaju da pridobiju coveka..Ajde da prihvatimo da je to tacno.Ali opet ide ali!
Nije svaki od tih fenomena iskljucivo vezan za to kao jedno jedino objanjenje i to bi bilo totalno pogresno.UFO-logija je oblast paranormalne grane nauke koja se bavi pojavama koja se kose sa svim poznatim ,normalnim stvarima koje se ticu planete zemlje.
Ipak i taj deo koji je odredjen za to je vrsta nauke,naucnog istrazivanja i mislim da tu nema mesta za religiju..
Ako kazu da imaju preko 70 vrsta raznih vanzemnljaskih bica,ne znam tacno koliko njih zivih i danas dan i ako se na vecini vrsili experimenti (obdukcije) ,ulazimo u oblast medicine pa genetskog inzenjeringa gde rade najveci priznati geneticari i biolozi sveta..Znaci naucno je dokazano postojanje takvih bica,stvarni su,fizicki postojani kao i njihove letelice..To ne moze da se svrsta u vizuelnu obmanu covecanstva od strane mracne sile.To je realno i stvarno,postojano..Druga je stvar sto se to krije od covecanstva ali evo polako veza im puca,stvari izbijaju na videlo,vise ne moze da se krije!
Pored toga imas svedoke,slike,video zapise,bliskih susreta kako i otmica raznih ljudi sirom sveta koji govore o tome ko su i kakvi su i sta su doziveli sa tim stranim izvanzemaljskim bicima..Isti ti Vanzemaljci su na isti nacin nas na naucnoj osnovi posmatrali,istrazivali bar tako opisuju ljudi koji su doziveli ta strahovito sokantna iskustva!

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

gliga79 Ih 20.03.2010. 23:30 #198291

broj poruka: 4641
Jaki mi vanzemaljci, obori ih Rula, a toliki put presli do nase planete, nase dimenzije, ili naseg vremena, izvinjavam se malo je zamrseno za objasniti.Obori rula sa IC raketom, kao od sale izvanzemaljce, sigurno imaju blokadu na 2 maxa, pa ne mogu da zbrisu :)))

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

Lug nepravedan je uzrok 20.03.2010. 23:33 #198293

broj poruka: 995
grehopada,ako je stvarno bila zelja za mogucnoscu razlikovanja dobrog od loseg.
oket za dinosauruse, sveta knjiga belezi i bica,nesto nalik coveku,neke heruvime sa svojim letelicama.
al kako da onda verujemo nauci koja kaze da su dinosaurusi izumrli pre vise stotina hilj.godina?laze li nas nauka? ako nauka laze onda je adam upoznao i nase pretke kromanjoneandertalce. mora da se po njemu i zovu. mislim, dao im je imena.rod,vrsta,familija i tako to.ako smo u sedmom danu,a adam hodo sa dinosaurusima, zvuci neverovatno da se ostasci istih datiraju,jura kreda i ostala penkala.
SkyFire Gliga 20.03.2010. 23:34 #198294

Odgledaj klip,videces strhovito brz manevar u RIKVERC :) koji prkosi sili gravitacije..Oni su izbegli raketu ali se smatra da je brod ipak ostecen..
Da li si nekad razmisljao da ta ista bica dolaze u miru bez nekih predarusuda o nama..
I pre su obarani ti brodovi,to nije nista novo...

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

BlueSkyNIS http://www.darwinawards.com 20.03.2010. 23:35 #198295

broj poruka: 860

Windows-free with Fedora 12

== http://www.diy-audio-engineering.org ==

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs