@brutos ili nemas mogucnosti za sbb ili..... ako zelis da dodajes pretplatu za kablovsku ovima sa sbb onda ti na svoj adsl dodaj pretplatu za fixni tel oko 450din pa tako racunaj koliko placas za net. koliko se secam ovde u ovoj zemlji jos uvek nije moguce imati adsl bez fixnog tel...izuzev ako to nije promenjeno.
:: Svi vi sa SBB mreze super razmisljate i dajem vam svima po 5 bambija :: Ajde sad pitanje za sve, uzmite kalkulator u ruke :: Pitanje :: Ja sam privatni korisnik i hocu da koristim SBB-ov 4MBit/s internet paket, ne zanima me da gledam kablovsku televiziju. Recite mi koliko ce to da me kosta mesecno :: :: Sustina je u placanju a ne u internetu.. :: :: :: :: Isto i ja :: :: I glupo je to tako porediti, net kosta toliko i to je to. Kod SBB se dobije 8MB za 2090. din. i bolja ponuda ne postoji u Srbiji :: :: E sad ako neko hoce da se tesi sto placa vise za sporije to je drugo... :: :: :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: http://tinyurl.com/y92ufs :: :: http://tinyurl.com/yka26c :: :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: :: :: :: :: :: Korisnik sam SBB i placam ovvu varijantu :: :: :: analogni programi+digitalni+8mb/s 2890 din gde ces bolj :: :: :: :: :: :: Put lifeinyourPC :: :: :: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Skokismok :: :: :: must see: http://farm5.static.flickr.com/4030/4470476777_485e4e6bb2_o.jp :: :: :: :: :: :: :: da al tu je i kablovska obavezna,cija cena ce,kako sam cuo ,jos rast :: :: :: :: :: :: :: ::
Nisi odgovorio na pitanje, a ne razumes da sam ja isto na kablovskom netu, i znam kolko me kosta. Ti pametuj kolko god hoces, imas slobodan prostor... necu vise da spamujem.
:: pojedinci me stvarno odusevljavaj :: :: @bruto :: ili nemas mogucnosti za sbb ili..... :: ako zelis da dodajes pretplatu za kablovsku ovima sa sbb onda ti na svoj adsl dodaj pretplatu za fixni tel oko 450din pa tako racunaj koliko placas za net. koliko se secam ovde u ovoj zemlji jos uvek nije moguce imati adsl bez fixnog tel...izuzev ako to nije promenjeno.
:: Svi vi sa SBB mreze super razmisljate i dajem vam svima po 5 bambija :: Ajde sad pitanje za sve, uzmite kalkulator u ruke :: Pitanje :: Ja sam privatni korisnik i hocu da koristim SBB-ov 4MBit/s internet paket, ne zanima me da gledam kablovsku televiziju. Recite mi koliko ce to da me kosta mesecno :: :: Sustina je u placanju a ne u internetu.. :: :: :: :: Isto i ja :: :: I glupo je to tako porediti, net kosta toliko i to je to. Kod SBB se dobije 8MB za 2090. din. i bolja ponuda ne postoji u Srbiji :: :: E sad ako neko hoce da se tesi sto placa vise za sporije to je drugo... :: :: :: :: :: :: _____________________________ :: :: ATI HD5750 CrossfireX :: :: http://tinyurl.com/y92ufs :: :: http://tinyurl.com/yka26c :: :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: :: :: :: :: :: Korisnik sam SBB i placam ovvu varijantu :: :: :: analogni programi+digitalni+8mb/s 2890 din gde ces bolj :: :: :: :: :: :: Put lifeinyourPC :: :: :: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Skokismok :: :: :: must see: http://farm5.static.flickr.com/4030/4470476777_485e4e6bb2_o.jp :: :: :: :: :: :: :: da al tu je i kablovska obavezna,cija cena ce,kako sam cuo ,jos rast :: :: :: :: :: :: :: ::
Sviđa mi se medo kako razmišljaš, i dabome potpuno si u pravu, opet je jeftinije i sa pretplatom.
Nego meni su kad mi je istekao mix tražili da obnovim ugovor na dve godine i bilo mi mnogo pa sam odbio i sad vidim na sajtu da ide na godinu dana, to me kanda neko zajebava.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Razumeo sam te veoma dobro, ali verovatno 80% porodica u Srbiji placa kablovsku a ostali nemaju mogucnosti za to. racun za kablovsku je samo jos jedan u nizu `obaveznih` racuna. Da tacno je da jedno bez drugog ne moze i da je meni u cenu stana uracunat racun za kablovsku pa ga ja i ne placam licno nego samo net sbb pa mi mozda zato i djeluje tako ali iako gledam tv pola sata mesecno ja bih uveo kablovsku ako imam mogucnosti za to. Mnogi ljudi cak ni infostan ne gledaju kao jedan racun nego grejanje, voda, smece... u svakom slucaju sbb je najjeftinija varijanta kao sto to rece MEDO.
pa ubedljivo se najvise ispalti sbb tu nema dileme,samo sto sbb nije zastupljen u svim gradovima...neki od nas su ograniceni samo na jednog jedinog internet provajdera pa onda je `uzmi ili ostavi` LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Razumeo sam te veoma dobro, ali verovatno 80% porodica u Srbiji placa kablovsku a ostali nemaju mogucnosti za to. racun za kablovsku je samo jos jedan u nizu `obaveznih` racuna. Da tacno je da jedno bez drugog ne moze i da je meni u cenu stana uracunat racun za kablovsku pa ga ja i ne placam licno nego samo net sbb pa mi mozda zato i djeluje tako ali iako gledam tv pola sata mesecno ja bih uveo kablovsku ako imam mogucnosti za to. Mnogi ljudi cak ni infostan ne gledaju kao jedan racun nego grejanje, voda, smece... u svakom slucaju sbb je najjeftinija varijanta kao sto to rece MEDO.
:: pa ubedljivo se najvise ispalti sbb tu nema dileme,samo sto sbb nije zastupljen u svim gradovima...neki od nas su ograniceni samo na jednog jedinog internet provajdera pa onda je `uzmi ili ostavi :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: Razumeo sam te veoma dobro, ali verovatno 80% porodica u Srbiji placa kablovsku a ostali nemaju mogucnosti za to. racun za kablovsku je samo jos jedan u nizu `obaveznih` racuna. Da tacno je da jedno bez drugog ne moze i da je meni u cenu stana uracunat racun za kablovsku pa ga ja i ne placam licno nego samo net sbb pa mi mozda zato i djeluje tako ali iako gledam tv pola sata mesecno ja bih uveo kablovsku ako imam mogucnosti za to. Mnogi ljudi cak ni infostan ne gledaju kao jedan racun nego grejanje, voda, smece... u svakom slucaju sbb je najjeftinija varijanta kao sto to rece MEDO.
Najjeftinije sto je do sada bilo je telekom adsl za studente, 4Mb, 1390 din mesecno, 3 meseca gratis, ispada oko 1000 nesto dindzi mesecno za godinu dana 4Mb, daj da vidim jeftinije od toga :D, plus dobijes wireless modem, to je stvaaarno povoljno. Ja imam uslova za kablovsku, ali necu da uvedem jer sve sto bih gledao na tvu, skidam sa neta, te mi se ne isplati da preko 2000 placam net. ALI, da imam SBB, ne bih ni tren razmisljao da ga uzmem pored telekom, iako bi mesecno islo 30 din vise. Zasto? Zato sto dobijes svojih 4mb, a ne ko kod telekoma 3.5. Kad pogledas, dodje ti na isto ako imas tv uvedenu. Plus je u telekomu wireless modem koji meni znaci extremno mnogo. U klonju ne idem bez moba da bacim pogled na PC berzu xD
, isti net ADSL je 60% skuplji, a te fore 3 meseca besplatno i ostalo to ne gledam uopste, opet je skuplji i sa 3 meseca besplatno ADSL na nekom godisnjem nivou... Taj paket za studente nije zvanican ne postoji na sajtu telekoma tako da se ni on ne racuna.
Medo, meni se i te kako racuna kad ga imam, i zvanican je, samo idi u poslovnicu i to je to, samo neko nek ode sa indexom, svako moze da smuti. ADSL 9x1390=12510
Kablovski 1390x12=16680
Ne znam sta ti tu nije jasno, ko da imas povez na ocima. Tolko meni izadje za god dana, i to je to, posle sta cu da uzmem to ne znam, al ova godina ce da mi bude preko 4000 jeftinija nego sto je nekom kablovska.
New Holland je počeo da se bavi traktorima, ali je postao jaka firma, i sve živo je pokupovao. Puno vas ni ne zna za ovo.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Zar NewHolland ne proizvodi traktore :: :: :: :: Sezam - Pro drži velika kompanija New Holland, tako da se ja ne bih zezao sa njima :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Pogotovu sto je vise nego primetna razlika izmedju ADSL-a i kablovskog interneta u korist ovog drugog cca 15% + nema agregacije tj recimo da ovih dana rapidshare ide 480-490kb/s (naravno kad nesto vredi skidati).
:: New Holland je počeo da se bavi traktorima, ali je postao jaka firma, i sve živo je pokupovao. Puno vas ni ne zna za ovo :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Zar NewHolland ne proizvodi traktore :: :: :: :: :: :: :: Sezam - Pro drži velika kompanija New Holland, tako da se ja ne bih zezao sa njima :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Koliko mi je poznato, vlasnik SezamPro-a je Greenhouse Telecommunications Holding, oni su pazarili i beogradski Media Works i novosadski Neobee u paketu sa Sezam-om 2009-e.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Uhvatio si se neke promocije i jednog paketa od 4MB, evo na primer ja koristim brzi paket kod SBB i tu telekom nema odgovor, kao i na ostatak ponude.
Tema je izlizana ne znam ni sta pisem, i zna se da je SBB najbolji po svemu, i cenama i brzini i realnoj brzini koju isporucuje uvek ce biti bolje nego na ADSL-u.
Ovi iz Telekoma (koliko vec meseci je proslo otkad je SBB povecao) ne mogu da povecaju brzine ni malo, pa ne da bih raskinuo ugovor i otisao na SBB nego....
To su mnogi pametni ljudi i uradili.
Dzaba im promocije i 3 mecesa besplatno, to samo moze da upali na nekoga ko hoce da ima godinu dana net.
:: :: Medo, meni se i te kako racuna kad ga imam, i zvanican je, samo idi u poslovnicu i to je to, samo neko nek ode sa indexom, svako moze da smuti :: ADSL 9x1390=1251 :: :: Kablovski 1390x12=1668 :: :: Ne znam sta ti tu nije jasno, ko da imas povez na ocima. Tolko meni izadje za god dana, i to je to, posle sta cu da uzmem to ne znam, al ova godina ce da mi bude preko 4000 jeftinija nego sto je nekom kablovska.
Ма какво је то пребацивање које потребује контактирање провајдера? Ако се већ повећава то треба да буде за све у одређеном опсегу (у зависности од пакета) а не да их ја зовем и уплаћујем. Имам још две неискоришћене њихове уплатнице за наредна два месеца. Шта треба да их зовем, откажем их, јер подразумевају стару брзину и стару цену? Сасвим непрофесионално.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.