Hehe...ja recimo najviše slušam psy, drumbas, elektro, tehno i na kraju haus. To je ono što se tiče glavnih pravaca...čudno složeno ali tako je. Volim elektroniku iz jednostavnog razloga...nema glupih tekstova (ko je rekao rijana). Volim mračnije varijante zvuka zato mi je psy na prvom mestu, ali naravno ne ovo novo ne full on. Davno sam prestao da idem na žurke, sam sebi sam najbolji dj:).
Dubstep sam čuo par puta nije loše šta znam...trebalo bi mi da se naviknem ali je ok.
Što se tiče konstatacije sa 5-6kom smatram da u životu treba sve probati, e sad ako nemaš granica tvoj problem, a da se prsnava prsnjava se itekako... support normality
:: Jel slusa neko ovde DubStep?Sve koliko vidim psy,techno ili NEkomercijalni house.To je ona fora 5-6 EX,stavim naocare na zurci i sto blize zvucniku i udri.E deco,od toga se prsnjava.. :: :: :: MSI 790FX GD 7 :: AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/ :: Cooler Master TX :: 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper :: Sapphire 5770 1G :: Seagate 1TB 32 m :: LC Power 6650 GP3 V2. :: Chieftec LBX 02 B-B- :: Samsung 2433 LW DV :: Altec Lansing VS 4124 :: ::
O muzici bi mogli danima ovako.Imas (bar za mene)cudan muzicki ukus i malo ljudi znam da gotive bas sve sto si naveo.Imam 27 god. i u tom svetu sam minimum 10 god.I ja sam kao klinac poceo sa Psy,pa techno,pa tech-house,pa deep i evo me na DubStep-u.a zaboravio sam da navedem da sam `svrsavao` godinama na after 2 party-ima na EXIT-u slusajuci RONI SIZE,LTJ,HYPE,ANDY C...To sto sam rekao za 5-6 kom-odnosilo se na danasnje klince koje to pocinje sa zanima i da ne prodju kao mojih par ortaka koji su sad biljke i velika i ravna livada.Mislim da bi bar ti tebao da me kontas za to.
MSI 790FX GD 70 AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/7 Cooler Master TX3 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper X Sapphire 5770 1GB Seagate 1TB 32 mb LC Power 6650 GP3 V2.3 Chieftec LBX 02 B-B-B Samsung 2433 LW DVI Altec Lansing VS 4124 b
@Slavuj Nisam Radovan, ako misliš na mene. Nešto slično Sade je Randy Crawford. Juče je na Avaxu postavljen Double CD `The Ultimate Collection`. Ako ti se dopadne, onda nadji Randy Crawford & Joe Sample. Odličan album. Inače, to je Rhythm & Blues, Soul i po malo Contemporary Jazz (čitaj super komercijalan).
@H-nitro Pošto, očigledno, više nisi gledao temu Google je čudo:))), gde sam ti postavio tačan tekst za tvoj potpis, ponavljam ga ovde: Eternity has cried for a legend. To možeš da nađaš ako Guglaš, pod uslovom da mi ne veruješ. Ispravi potpis
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Kad trazis pesmu , trazi je na google ali ukucaj ime pesme i pored ZippyShare download , do sad koju god pesmu da sam trazio , stranu naravno tamo sam je naso :)
pa da tu smo sa godinama...ove godine punim 27. Možda smo se i viđali po barutanama i industrijama:)...nije to problem sa današnjim klincima kao ni sa 5-6. Problema je bilo i ranije sa dvocifrenim brojkama.
Da se razumemo nisam samo ograničen na elektronsku muziku. Posećiovao sam koncerte drugih muzičkih pravaca Maceo Parker, Lee Skreč Perija, KUD Idiota, Manu Chao-a, Tito&Tarantula i tako dalje...Neda Ukraden:P
Bitno je da je meni tada bilo lepo i da sam se izdivljao taman koliko treba. Sad jutarnja vožnja bicikle najviše prija, još samo da sunce krene i svi srećni... support normality
A koji album Feeling Good (2006) ili No Regret (2008) hteo bih da cujem tu kombinaciju. Jel znas koja je vrsta muzike u kompilacijama Cafe del Mar, potrebna mi je ta informacija ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php
:: @Slavu :: Nisam Radovan, ako misliš na mene. Nešto slično Sade je Randy Crawford. Juče je na Avaxu postavljen Double CD `The Ultimate Collection`. Ako ti se dopadne, onda nadji Randy Crawford & Joe Sample. Odličan album. Inače, to je Rhythm & Blues, Sou :: i po malo Contemporary Jazz (čitaj super komercijalan) :: :: @H-nitr :: Pošto, očigledno, više nisi gledao temu Google je čudo:))), gde sam ti postavio tačan tekst za tvoj potpis, ponavljam ga ovde :: Eternity has cried for a legend. :: To možeš da nađaš ako Guglaš, pod uslovom da mi ne veruješ. Ispravi potpis :: :: Pozz :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Nema potrebe da cimas tog prijatelja...Hvala za savet za SoulSeek...To je vise nego dovoljno...U zadnje vreme uglavnom slusam radio preko iTunes-a...Ali su mi ukinuli omiljenu stanicu ParisOne Reverse...Ova stanica je non stop imala dobru muziku.
@Pajsgudgud Ima par zurki koje su na mene ostavile utisak: Dave Clark na Rosama u CG i u Lifki u Subotici. Darren Emerson na drugom po redu Exitu...To je onaj koji je trajao 9 dana. Adam Freeland u Mondu. Green Velvet i Richie Hawtin(back2back) na Exitu. Marco Carola i Valentino Kanzyani(Back2back) na letnjoj pozornici u Nisu. Umek na Nisomniji. I jedna od prvih vecih zurki na koje sam otisao je bio Enlightenment u filmskom gradu (kosutnjak) to je bilo jos neke 95-96.god.
Kazem ovo su samo one koje su na mene ostavile bas jak utisak.
A od koncerta: Manu Chao je bio fenomenalan, Prodigy u Pioniru takodje, Lee Scratch Perry je odrzao dobar koncert,ali Ziggy Marley je bio bolji,dva puta sam ga isao na njegov koncert i oba puta me je lik odusevio. Stereo MCs +++ Depeche Mode u Sofiji neopisivo...Ziv sam se pojeo sto su otkazali koncert u Beogradu,a kupio sam kartu sa Fan boks. Cyprees Hill na Exitu. Snup me je takodje odusevio...Ocekivao sam da ce samo izaci da `odradi` koncert kao Pepersi i da ode medjutim covek je razbio kakvu je atmosveru napravio. Wu Tang odlican. Beastie Boys ne mogu da budu losi.
Imam jos tri koncerta na koja se nadam da cu nekad otici:Radihead,Body Count i Rage against the machine(koji su se na zalost raspali)....Ali ako mogu da dodlju GNR bez Slesa mozda se tako neka varijanta desi i sa Rejdzom.
Skini prvo Feeling Good (2006), pa ako ti se dopadne skini i drugi. Na Cafe Del Mar kompilacijama ti je `Chillout / Lounge`. To je ono što bi moglo da se nazove laka muzika za opuštanje.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: A koji album Feeling Good (2006) ili No Regret (2008) hteo bih da cujem tu kombinaciju. Jel znas koja je vrsta muzike u kompilacijama Cafe del Mar, potrebna mi je ta informacij :: __________________________________ :: https://www.hd-space.org :: http://hd-torrents.org/index.php :: :: :: @Slavu :: :: Nisam Radovan, ako misliš na mene. Nešto slično Sade je Randy Crawford. Juče je na Avaxu postavljen Double CD `The Ultimate Collection`. Ako ti se dopadne, onda nadji Randy Crawford & Joe Sample. Odličan album. Inače, to je Rhythm & Blues, Sou :: :: i po malo Contemporary Jazz (čitaj super komercijalan) :: :: :: :: @H-nitr :: :: Pošto, očigledno, više nisi gledao temu Google je čudo:))), gde sam ti postavio tačan tekst za tvoj potpis, ponavljam ga ovde :: :: Eternity has cried for a legend. :: :: To možeš da nađaš ako Guglaš, pod uslovom da mi ne veruješ. Ispravi potpis :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
:: Skini prvo Feeling Good (2006), pa ako ti se dopadne skini i drugi :: Na Cafe Del Mar kompilacijama ti je `Chillout / Lounge`. To je ono što bi moglo da se nazove laka muzika za opuštanje :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: A koji album Feeling Good (2006) ili No Regret (2008) hteo bih da cujem tu kombinaciju. Jel znas koja je vrsta muzike u kompilacijama Cafe del Mar, potrebna mi je ta informacij :: :: __________________________________ :: :: https://www.hd-space.org :: :: http://hd-torrents.org/index.php :: :: :: :: :: @Slavu :: :: :: Nisam Radovan, ako misliš na mene. Nešto slično Sade je Randy Crawford. Juče je na Avaxu postavljen Double CD `The Ultimate Collection`. Ako ti se dopadne, onda nadji Randy Crawford & Joe Sample. Odličan album. Inače, to je Rhythm & Blues, Sou :: :: :: i po malo Contemporary Jazz (čitaj super komercijalan) :: :: :: :: :: :: @H-nitr :: :: :: Pošto, očigledno, više nisi gledao temu Google je čudo:))), gde sam ti postavio tačan tekst za tvoj potpis, ponavljam ga ovde :: :: :: Eternity has cried for a legend. :: :: :: To možeš da nađaš ako Guglaš, pod uslovom da mi ne veruješ. Ispravi potpis :: :: :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Kovle, mnogo tražiš. Ja slušam potpuno drugu muziku. Jazz, fusion, rock, funk... Sem toga, različiti su ukusi, pa svako ima neku muziku koja ga opušta a uopšte ne mora da bude mekan zvuk.
:: Ok, hvala na odgovoru, a sto se tice cafe del mara, jel postoji jos nekih kompilacija takve muzike, za opustanje :: __________________________________ :: https://www.hd-space.org :: http://hd-torrents.org/index.php :: :: :: Skini prvo Feeling Good (2006), pa ako ti se dopadne skini i drugi :: :: Na Cafe Del Mar kompilacijama ti je `Chillout / Lounge`. To je ono što bi moglo da se nazove laka muzika za opuštanje :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: A koji album Feeling Good (2006) ili No Regret (2008) hteo bih da cujem tu kombinaciju. Jel znas koja je vrsta muzike u kompilacijama Cafe del Mar, potrebna mi je ta informacij :: :: :: __________________________________ :: :: :: https://www.hd-space.org :: :: :: http://hd-torrents.org/index.php :: :: :: :: :: :: :: @Slavu :: :: :: :: Nisam Radovan, ako misliš na mene. Nešto slično Sade je Randy Crawford. Juče je na Avaxu postavljen Double CD `The Ultimate Collection`. Ako ti se dopadne, onda nadji Randy Crawford & Joe Sample. Odličan album. Inače, to je Rhythm & Blues, Sou :: :: :: :: i po malo Contemporary Jazz (čitaj super komercijalan) :: :: :: :: :: :: :: :: @H-nitr :: :: :: :: Pošto, očigledno, više nisi gledao temu Google je čudo:))), gde sam ti postavio tačan tekst za tvoj potpis, ponavljam ga ovde :: :: :: :: Eternity has cried for a legend. :: :: :: :: To možeš da nađaš ako Guglaš, pod uslovom da mi ne veruješ. Ispravi potpis :: :: :: :: :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: ::
evo, da se ubacim, ja sam se toliko odusevio muzikom `Erotic Lounge`, da sam skinuo svih ~7 albuma u FLAC formatu, otelio sam se dok sam nasao, ali isplatilo se, bar za mene, poslusaj na youtube-u, pa vidi da li ti odgovara i skidaj.. zatim imas, Paris by night, Paris by day, Dimitri from Paris, Cafe Brazil, Gabin je bas onako prijatan, Cafe Del Mar preporucujem sve albume, pa registruj se na AreniBG, tamo imas brdo chill muzike, a isto ti je i Jazz opusten, kao i chill, ako volis chill, svidece ti se i Jazz :).
::Ok, hvala na odgovoru, a sto se tice cafe del mara, jel postoji jos nekih kompilacija takve muzike, za opustanje ?
`Ja se izvinjavam, puno se izvinjavam` što se mešam, bez želje da započinjem polemiku. Ako je tebi Jazz opušten, onda ti uopšte nisi slušao pravi Jazz. Naravno da ima albuma prijatnih za slušanje uz koje čovek može lepo da se opusti, ali one stvari koje guraju u razne kompilacije Launge, Chill, Contemporary jazz i slično sa etiketom `Jazz` nisu ni prošle pored pravog Jazza.
:: evo, da se ubacim, ja sam se toliko odusevio muzikom `Erotic Lounge`, da sam skinuo svih ~7 albuma u FLAC formatu, otelio sam se dok sam nasao, ali isplatilo se, bar za mene, poslusaj na youtube-u, pa vidi da li ti odgovara i skidaj.. zatim imas, Paris by night, Paris by day, Dimitri from Paris, Cafe Brazil, Gabin je bas onako prijatan, Cafe Del Mar preporucujem sve albume, pa registruj se na AreniBG, tamo imas brdo chill muzike, a isto ti je i Jazz opusten, kao i chill, ako volis chill, svidece ti se i Jazz :) :: :: ::Ok, hvala na odgovoru, a sto se tice cafe del mara, jel postoji jos nekih kompilacija takve muzike, za opustanje ? ::
E da, skinuo sam jedan album i stvarno je smirujuca, eroticna :)) skinuo sam sa hd-torrentsa. Bas cu da probam i ovu arenu. Pa maltene slusam sve osim metala i funk-a. Ali, ne znam do cega je jedno vreme mi se slusa techno, house, a zatim dodje period ovakve muzike jazz, chill, lounge, pa onda uzmem slusam domaci pop i rock 90`tih. Valjda kako naidje raspolozenje. Evo danas sam cuo jednu pesmu sa albuma Buena Vista Social Club, pa sam skinuo ceo album i danas to slusam :)) hvala na preporuci, skinucu, pa cu da se nadjem negde :) ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php
:: evo, da se ubacim, ja sam se toliko odusevio muzikom `Erotic Lounge`, da sam skinuo svih ~7 albuma u FLAC formatu, otelio sam se dok sam nasao, ali isplatilo se, bar za mene, poslusaj na youtube-u, pa vidi da li ti odgovara i skidaj.. zatim imas, Paris by night, Paris by day, Dimitri from Paris, Cafe Brazil, Gabin je bas onako prijatan, Cafe Del Mar preporucujem sve albume, pa registruj se na AreniBG, tamo imas brdo chill muzike, a isto ti je i Jazz opusten, kao i chill, ako volis chill, svidece ti se i Jazz :) :: :: ::Ok, hvala na odgovoru, a sto se tice cafe del mara, jel postoji jos nekih kompilacija takve muzike, za opustanje ? ::
nema problema, Raso, znam da se u pravom Jazz-u forsira saksofon, nego ja volim te Lounge Jazz varijante, lagane, pa sam zato rekao.. Pravi jazz mi ne odgovara..
dobro ipak si malo stariji...ja recimo nisam bio svestan sebe kada je Prodigy nastupao u hali pionir...od elektronike zapamtio sam taj Urban expirience u hali sportova i nastup adama beyera u topčiderskoj noći...evo neke od mojih omiljenih
Pa nego kako bratori =) A Darkwood Dub, Obojeni Program, Kanda Kodza i Nebojsa...? Ode u off ova tema hahahaha... Gde li se zavuko onaj sto sije sve Grand hitove po svadbama, nesto je zatajio XD https://www.youtube.com/watch?v=yI09nZMybmI
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.