...ali nista bez 3D. Mi smo iz Kraljeva dosli u Bg samo da bi gledali Avatar u Rodi. 1080p cu da skinem cisto da bih imao, ali mi se ne gleda posle odgledane 3D verzije.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
se hype napravio, i koliko je ljudi islo u bioskop da bi videli to cudo u 3D... Film ima efekte vrh, mozda ga odgledam opet zbog toga ali ostatak filma je prosek bas..... Meni skoro svi popularni Cameron-ovi filmovi dosta zanimljiviji od Avatara.
efekti i hype..... Meni iskreno nije bio ni prvi put u bioskopu toliko zanimljiv, ima nekih momenata, ali na primer Cameronovi Terminator, Aliens i Titanic su mi dosta bolji filmovi njih mogu vise puta da gledam jer su fenomenalni... Avatar dok sam gledao imao sam neki osecaj vec vidjenogi predviljiv je film jako....
Sve je relativno, o ovakvim stvarima ne treba raspravljati...nema svrhe
Meni je titanik npr bio bacenih 3h zivota...
Filmove shvatam kao nesto sto treba da me zabavi, opusti, da pustim mastu...Avatar je sve to odradio...
Nisam filmski kriticar, i cesto mi se misljenje kosi sa kriticarima, sve je relativno i zavisi iz kog ugla posmatras nesto, kao sto rekoh meni avatar nije bio predvidiv sto se radnje tice, ali ja imam jedno pravilo kada osetim da ce mi se neki film svideti ne gledam trailer...
:: Sve je relativno, o ovakvim stvarima ne treba raspravljati...nema svrh :: :: Meni je titanik npr bio bacenih 3h zivota.. :: :: Filmove shvatam kao nesto sto treba da me zabavi, opusti, da pustim mastu...Avatar je sve to odradio.. :: :: Nisam filmski kriticar, i cesto mi se misljenje kosi sa kriticarima, sve je relativno i zavisi iz kog ugla posmatras nesto, kao sto rekoh meni avatar nije bio predvidiv sto se radnje tice, ali ja imam jedno pravilo kada osetim da ce mi se neki film svideti ne gledam trailer.. :: :: Fermi - An EPIC Fail :: ::
ima razlike itekako...to isto ko da kazes nema razlike izmedju 300 mb i 1.5 gb...nista ne primetis....ne primetis na 19 `` monitoru..al na lcd od preko 120-30 cm sve ispod 20 ak GB izgleda osrednje
Ajd uzdravlje
:: nisi valjda lud da skidas 45gb, jer razlika u 1080p rip-u nema skoro nikakve razlike ama bas, svaki rip preko 8000+bp :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: :: :: Konacno se pojavio..Ima da se kupi na netu 720p rip,1080p rip i Full HD 1080P Bluray film koji je tezak 45 GB koga upravo skidam. :: :: 720p je 8.7 GB dok je 1080p rip oko 11GB. :: :: Za sve one poput markopvitch-a koji zele i koji su cekali ovaj film nek se bace pod hitno na kupovinu :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
i pridruzio zivotinjama u dzungli ,vec poznat scenario ,za mladje koji nisu gledali Ja Tarzan ti Dzejn verovatno nesto novo i neiscrpna tema o ljudima (koji se inace ne uklapaju u nijednu planetu)koji ruse zakone prirode i zele tehnoloski napredak .Svaki film je odlican u 3D.
Kada sam rekao `kao čovek` nisam mislio na 3D nego na sam kvalitet slike. Od filma i onako ne očekujem ništa jer me tematika ne interesuje ali tako nasviran film stvarno ne vredi gledati ispod 720p sa solidnim bitrate-om. Kad smo već kod toga aj da pitam one koji su ga gledali u 3D bioskopu na koju foru ga prikazuju i kakve naočare se dobijaju? Ako je ono sa crvenim i plavim staklom onda ga tako mogu gledati i kod kuće, naravno ako se pojavi snimak u tom obliku. Vredi li ići u bioskop zbog 3D efekta ili da se zadovoljim `običnim` 1080p?
:: neces, gledaces ga ko covek samo u 3D bioskop :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: :: :: Već mesecima proveravam bar jednom nedeljno i evo ga najzad. Uveliko se kupuje.. :: :: A kad se samo setim likova koji su me pitali `pa ti to još nisi gledao?`. Pa naravno da nisam, ali sad ću gledati kao čovek! Na šta su sve ljudi bili spremni samo da bi ga po svaku cenu što pre odgledali to je strašno. Sve ispod ovog za mene je neprihvatljivo :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.