HAHAHAHAHA......ja sam asus-u poslao mail da nekako zaustave seriju samoubistava.....
....ali šalu na stranu, do verzije je.....zamalo i ja da se upucam.....HAHAHAHAHAHHAHA....
:: Vidim ja da ti je na screenshoot-u starija verzija(jedino ako nisi menjao skin),pa sam mislio da nas malo zezas,jer i dalje ne otvara verzija 10.53.Ma ko ga sisa,to ce operativci do jutra ispraviti,maheri su to: :: :: P.s. Ko zna koliku stetu je prouzrokovao ovaj bag,verovatno se meri u desetinama mil.$,a da ne pricam za asusovce,koliko ih je poizvrsavalo samo-egzekuciju :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: OPERA Version10.53 Build 3374 NEOTVARA DOBRO ZA MATICNE PLOC :: :: DOK RANIJE VERZIJE OPERE OTVARAJU ASUS- MATICNE PLOC :: :: PA KOME TREBA DA SKINE ZA MATICNE NEKA INSTALIRA NEKU STARIJU OPER :: :: :: :: :: :: :: :: ============================================== :: :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: :: :: :: :: :: ::
:: PA KOME TREBA DA SKINE ZA MATICNE NEKA INSTALIRA NEKU STARIJU OPER :: :: :: :: ============================================== :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: :: ::
To je najbolja kombinacija, default FF, i Chrome kao alternativa, nije Opera loša, možda neki portable za svaki slučaj.
:: ...ili još bolje instaliraj Firefox ili Chrome.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: PA KOME TREBA DA SKINE ZA MATICNE NEKA INSTALIRA NEKU STARIJU OPER :: :: :: :: :: :: :: :: ============================================== :: :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: :: :: :: :: :: ::
i uvek je imala problema sa nekim sajtovima...ja sam se pomirio sa time, kad ne ide za nesto ( bilo koja verzija) upotrbim omraženi explorer....mislim da ti je to tako....i dan danas najnovija verzija ne može da otvori sajt moje banke, nego to morem da radim sa IE....
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.