Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Kako se troše pare na Hardware...
STRANA 2 OD 2
toocool ... 06.06.2010. 16:59 #220319

status: user
broj poruka: 1092
lepa konfiguracija :D
i mogu da skapiram da je dao pare, ne mogu da skapiram kad paris hilton da 400K dolara za sandale koje na sebi imaju dijamante, e to ne mogu
a sto je lik dao pare za komp, ako je, vredi svaki dinar
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mslavko82 Re: Re: Budala! 06.06.2010. 17:13 #220323

broj poruka: 721
Ma hardver je vrhunski, zapravo najbolji sto postoji :)
U pravu si da nije na meni da sudim, ali me bas interesuje za sta ce koristiti ovakvu konfiguraciju? Ako je neka profi primena, onda OK. Ako je ovo zarad igranja i zajebavanja, onda jeste budala. Jeste to najbolje sto moze da se kupi, ali mi bre zao svih njegovih para :) Mada lepo kaze hogar, najverovatnije je sve to u reklamne svrhe... biznis :)

:: Mislim da ti je ovo jako glup komentar. Kako ko troši svoj novac nije na tebi da sudiš..
::
:: Ja sam temu otvorio čisto da se vidi kakav je Hardware, a ne da polemišemo šta je bolje mogao da kupi za te pare..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
:: :: Sta li planira da radi sa ovakvim hardverom ? Jel ako ce da igra igrice na njemu, treba mu razbiti sve one 4 kartice o glavu..
:: ::
:: :: Pa ne znam koliko para da ima, za to pare sto je bacio na taj hardver mogao je da ode na put oko sveta, ili na Havaje mesec dana, i da mu jos ostane para za vrhunsku konfiguraciju... Ali onda ne bi ljudi o forumima pricalo o njemu, zar ne :
TheBear A koja profi primena da bude 06.06.2010. 17:16 #220325

broj poruka: 6502
sa 4 GTX-a ?!?

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Bože svašta 06.06.2010. 17:32 #220332

broj poruka: 9006
Pa pro gejmer medo... duuuh!

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

mslavko82 Re: A koja profi primena da bude 06.06.2010. 17:34 #220334

A jes vala... Sta znam, neka CUDA ili tako nesto... mada, lupam gluposti :(

:: sa 4 GTX-a ?!
:: _____________________________
:: ATI HD5750 CFX
:: Vantage Score OC930/1240:
:: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp
Daum Re: Re: Re: Budala! 06.06.2010. 17:35 #220336

broj poruka: 12805
Alli opet mu sudiš. Zašto je budala što daje pare na hardware? Čoveka to zadovoljava i na kraju njegova stvar kako će da potroši svoj novac. Ne možeš da kažeš da je neko budala zato što hoće vrhunski hardware...

Ovako ispade da sam i ja budala što imam i7 i 5870 kad bi mi završavao posao i core2duo i 5750?

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

:: Ma hardver je vrhunski, zapravo najbolji sto postoji :
:: U pravu si da nije na meni da sudim, ali me bas interesuje za sta ce koristiti ovakvu konfiguraciju? Ako je neka profi primena, onda OK. Ako je ovo zarad igranja i zajebavanja, onda jeste budala. Jeste to najbolje sto moze da se kupi, ali mi bre zao svih njegovih para :) Mada lepo kaze hogar, najverovatnije je sve to u reklamne svrhe... biznis :
:: :: Mislim da ti je ovo jako glup komentar. Kako ko troši svoj novac nije na tebi da sudiš..
:: :: Ja sam temu otvorio čisto da se vidi kakav je Hardware, a ne da polemišemo šta je bolje mogao da kupi za te pare..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
:: :: :: Sta li planira da radi sa ovakvim hardverom ? Jel ako ce da igra igrice na njemu, treba mu razbiti sve one 4 kartice o glavu..
:: :: ::
:: :: :: Pa ne znam koliko para da ima, za to pare sto je bacio na taj hardver mogao je da ode na put oko sveta, ili na Havaje mesec dana, i da mu jos ostane para za vrhunsku konfiguraciju... Ali onda ne bi ljudi o forumima pricalo o njemu, zar ne :
hogar81 Re: Re: Re: Budala! 06.06.2010. 17:39 #220338

broj poruka: 365

Poimanje luksuza je jako cudan pojam, nekome ova masina deluje ne zamisivo, ali nekom ovo nije nista posebno sto se tice novca(u hardverskom smislu je naravno extra), sta da ti kazem prisustvovao sam veselju gde lik kiti muziku sa 100e za svaku otpevanu pesmu imako oni pevaju nekoliko pesmi za 10e, i tako stuca preko 1000 za vece mislis da mu je zafalila sutra ta hiljadarka, naravno da nije.
Ono sto je bitno da svako sebi priusti luksuz koji odgovara njegovim prihodima, a ne da se pruzi vise nego sto je dugacak da bi ispao faca, a sutra suv lebac
raic Re: Re: Re: Re: Budala! 06.06.2010. 17:42 #220340

Pa ono, Daume, kad već pitaš...

:: Ovako ispade da sam i ja budala što imam i7 i 5870 kad bi mi završavao posao i core2duo i 5750

mslavko82 Re: Re: Re: Re: Budala! 06.06.2010. 17:43 #220341

Pa nije bas tako... De, de... kolika je razlika u ceni izmedju i7/5850 i C2D/5750? Tu nije rec o hiljadama evra... Onda sam i ja budala jer imam E7500 i HD5750, a mogao bi glat da prodjem sa nekim najeftinijim dual-core celeronom i integrusom :) Ali ovde je rec o znatno vecoj sumi novca.
Svako ima neko svoje zadovoljstvo i spreman je da na to potrosi, to je sasvim normalno, to radim i ja :) Ali ovo sto je lik mi nekako dodje isto kao kad bi neko kupio kucu i trazio da cela bude od zlata... Eto, hoce mu se i moze mu se :) Nekako mi bzvz...

:: Alli opet mu sudiš. Zašto je budala što daje pare na hardware? Čoveka to zadovoljava i na kraju njegova stvar kako će da potroši svoj novac. Ne možeš da kažeš da je neko budala zato što hoće vrhunski hardware..
:: Ovako ispade da sam i ja budala što imam i7 i 5870 kad bi mi završavao posao i core2duo i 5750
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
:: :: Ma hardver je vrhunski, zapravo najbolji sto postoji :
:: :: U pravu si da nije na meni da sudim, ali me bas interesuje za sta ce koristiti ovakvu konfiguraciju? Ako je neka profi primena, onda OK. Ako je ovo zarad igranja i zajebavanja, onda jeste budala. Jeste to najbolje sto moze da se kupi, ali mi bre zao svih njegovih para :) Mada lepo kaze hogar, najverovatnije je sve to u reklamne svrhe... biznis :
:: :: :: Mislim da ti je ovo jako glup komentar. Kako ko troši svoj novac nije na tebi da sudiš..
:: :: :: Ja sam temu otvorio čisto da se vidi kakav je Hardware, a ne da polemišemo šta je bolje mogao da kupi za te pare..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
:: :: :: :: Sta li planira da radi sa ovakvim hardverom ? Jel ako ce da igra igrice na njemu, treba mu razbiti sve one 4 kartice o glavu..
:: :: :: ::
:: :: :: :: Pa ne znam koliko para da ima, za to pare sto je bacio na taj hardver mogao je da ode na put oko sveta, ili na Havaje mesec dana, i da mu jos ostane para za vrhunsku konfiguraciju... Ali onda ne bi ljudi o forumima pricalo o njemu, zar ne :
raic A i zašto bi neko pravio čitavu kuću od zlata... 06.06.2010. 17:45 #220342

kad može da pozlati samo one gipsane lavove na kapiji i sve će nam biti jasno

TheBear Re: Re: A koja profi primena da bude 06.06.2010. 18:39 #220346

Pa bas 4 GTX-a da za nesto trebaju sumnjam koji god program da je, a i dva 980X hmm..., kurcenje obicno ili razbacivanje s parama.

:: A jes vala... Sta znam, neka CUDA ili tako nesto... mada, lupam gluposti :
:: :: sa 4 GTX-a ?!
:: :: _____________________________
:: :: ATI HD5750 CFX
:: :: Vantage Score OC930/1240:
:: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp
BassivitY najbolji mu je komentar na pitanje za ram... 06.06.2010. 18:59 #220349

broj poruka: 911
#
bigdima3 -why would you want to stress your memory to 2000Mhz, ?
i think 1600 is just perfect

-@bigdima3 Well, it`s rated for 2000Mhz...and the computer will be faster. :)
Trubyd44 1 day ago

bice brzi hahah ...ubrzace ga mnogo u pm ...

inace ,da je konfiguracija odlicna ,odlicna je ...i velika vecina odavde se ne bi pozalila da je ima ,ali opet ,ako je ovo privatan komp ,onda je preterivanje ...za svakog normalnog je preterivanje ,verovatno i za njega ,ali to voli i za to je dao pare...mada ,verovatno je u neke reklamne svrhe ...i ne sudim coveku ,nek trosi na sta god `oce

CARPE DIEM

raic Re: najbolji mu je komentar na pitanje za ram... 06.06.2010. 19:10 #220350

Sve do prve mesečne čestitke iz elektroprivrede: Dragi gospodine Janković ovog meseca te otišli u crvenu tarifu što nije u skladu sa vašim dosadašnjim potrošačkim navikama. Prelažemo vam da proverite vaše električne uređaje na moguće kvarove. Vaša elektrodistribucija.

p.s. Pošto ste dosad bili primeran platiša dajemo vam mogućnost da račun za struju od ovog meseca otplatite u 60 mesečnih rata bez kamate tokom sledećih pet godina.

:: inace ,da je konfiguracija odlicna ,odlicna je ...i velika vecina odavde se ne bi pozalila da je ima
TheBear Re: Re: najbolji mu je komentar na pitanje za ram... 06.06.2010. 20:02 #220368

Taj ko je imao pare za 4 GTX-a i dva 980X procesora, ima i da plati struju koliki god da je racun :D

:: Sve do prve mesečne čestitke iz elektroprivrede: Dragi gospodine Janković ovog meseca te otišli u crvenu tarifu što nije u skladu sa vašim dosadašnjim potrošačkim navikama. Prelažemo vam da proverite vaše električne uređaje na moguće kvarove. Vaša elektrodistribucija
:: p.s. Pošto ste dosad bili primeran platiša dajemo vam mogućnost da račun za struju od ovog meseca otplatite u 60 mesečnih rata bez kamate tokom sledećih pet godina
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: :: inace ,da je konfiguracija odlicna ,odlicna je ...i velika vecina odavde se ne bi pozalila da je ima
BataCele ... 07.06.2010. 00:06 #220455

broj poruka: 1532
Беспослен поп и говеда крсти....

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs