Trudim se da mu ne dajem slatko, valjda i zbog vida ne valja, zbog secera..al ponekad moram kad me zamoli..al cu da izbegavam maximalno. Zato krshi smoki kao lud. Omlatio mi je pola JUMBO kese, nisam mogao da ga se otarasim. Perece isto gricka, a voli i Brusketi Mareti, od toga mu idu balice iz usta, bukvalno, posto ne moze da pregrize, pa mu curi :)
edit: macke i saxije, ne znam u cemu je fora..mora da pitamo saxiju :)
edit2: ahahahaha, ima i jastuce! hahahahahahahahahaha, a na onoj kako je zaspao, haha..kao da se omlatio u subotu uvece xD
Ides na cookie manager i menjaj `mojid` vrednost,tako ces moci sam sebi da klikces koliko hoces.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Molim vas pomozite mi da sakupim potrebnih 20 otvaranja adrese kako bi mogao slati sms poruke neograničeno i u bilo koj :: zemlju - i to sve besplatno na http://www.BesplatneSMSporuke.com/?moj=235564 kao i telefonirati besplatno! Pogledajte super je ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.