Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Doslo je vreme da se oprostimo .
STRANA 2 OD 4  
tata02 Re: Re: Nije mi jasno 28.02.2011. 01:36 #299912

status: user
broj poruka: 845
Sad će ti se javiti FSamir da razmenite mišljenja oko Farme, Dvora i sl. gluposti, naravno ako ti se muž ne probudi i vidi šta pišeš ili ako ga je do sada pronašao pošto ga ne primećujem nešto na forumu.

A, vezano za temu, Sky je pomogao mnogima na forumu tako da nije u redu da se počinje bilo kakva svađa u njegovoj temi. Puno pozdrava od mene i sve najbolju u životu ti želim, naravno i ostalima! Laku noć.

::
:: E jado, i nemere ti bit jasno, kad vidju, ni zenskoga lika ne mos zamjetit. Cuj, pojedinac
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mina66 Re: Re: Re: Nije mi jasno 28.02.2011. 01:46 #299916

broj poruka: 17
Vidju sto je ovi tata² naprica. Ja se snikim nijesam svadjala niti prozivala koga. Mene se mani a muza mi slobodno `diraj`. Enega rce. Za drugije i nije. A za ovu izrecenu zlobu, da Bog da te naguzio tortojeb, pa da ti, velim, bude slatko. Koju bre FSamir mrezu plete, vidjecemo. Ti si se svojski trudia da nas `upoznas`, zenskaru. Mada, za takvije ima drugo imje.

Gare87 @sky 28.02.2011. 01:57 #299919

broj poruka: 4725
ne razumem!?!? pa sta sto ima negativnosti, ali i dalje ne razumem, sta te bole brige?? msm apsolutno je sve jedno, odgovara se na poruke na koje vredi odgovarati, ostali neka se svadjaju, msm prosto je, ovo je samo jedan slobodan forum bez nekih pravila.........

p.s. El ja nisam upucen ili ja uopste i nzm koja je ova mina xD :)

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

Masuka Mina 28.02.2011. 01:58 #299921

broj poruka: 360

66 aj lipa dalje odavde,to jest ako se uopste zoves mina a ne neciji 5-ti account kao sto pretpostavljam...

a Sky,nadam se da se salis stvarno :D Iskreno ti si jedan od realnijih ovde,i gospoda iz

`suprotnog tabora` su takodje realna,dosta ljudi na ovom forumu mi je vise nego par puta pomogla,ti takodje... jednostavno se ne slazete oko dosta stvari ali zato i forum sluzi,za iznosenje razlicitih misljenja
Mortificat Ne, ne i ne! 28.02.2011. 02:03 #299922

broj poruka: 3519
U bre Sky, pa taman večeras lepo besedismo i ti tako , ccc, da znaš da sam se naljutio na tebe i ima svaki dan da ti šaljem PM na benchu zato što si nas izdao :D

Daj bre, pa zar naš prredsednik da ode? Pa zamisli ko bi mogao da zauzme tvoje mesto? Samir sad sigurno skače od sreće
Ne može to tako, prvo daj ostavku, pa ćemo da vidimo nešto, da ti munemo par črvenih u džep, pa i ti da ne vidiš ih, ima da sve bude k`o pre.
p.s. Kad si vid`o da se tradicija ruši?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909

VMARC Brate iskuliraj to 28.02.2011. 02:04 #299923

broj poruka: 9436
Vrati se na pecurke, bio si gotivniji...

S1000RR

Mina66 Oni FSamir za prjedsednika!!? 28.02.2011. 02:35 #299926

broj poruka: 17
Ma cuj dragi nas sadasnji i buduci prjedsednice, kako na PC Berzi, tako i na drugijem,
ozloglasenijem mjestima, ne cini to ziv nebio! Ne napuscaj djecu svoju radju rdjave
rakicine. Nikem ona neje dobra donila.

xenox Poz 28.02.2011. 02:37 #299927

broj poruka: 1408
I pozdravi MACHINE-a...

Asus M2N68 SE, AMD x435
2x2GB ddr2 800, CF SanDisk 4GB, Win XP
WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5
Frontier DIVA

Shomiman Re: Doslo je vreme da se oprostimo . 28.02.2011. 02:41 #299928

broj poruka: 1187
`Doslo je vreme da se oprostimo.` ili Doslo je vreme da se izjasnimo . ..? Nije to ok..!
Ako je i mosa, trebalo je vec da se oglasis. Secesija vec pocela... Jbg.

`There`s someone in my head, but it`s not me!`

VozD1912 Re: Re: Doslo je vreme da se oprostimo . 28.02.2011. 02:56 #299929

broj poruka: 949
zavadi pa vladaj!! mislim da je to u pitanju :)

:: `Doslo je vreme da se oprostimo.` ili Doslo je vreme da se izjasnimo . ..? Nije to ok..
:: Ako je i mosa, trebalo je vec da se oglasis. Secesija vec pocela... Jbg
:: `There`s someone in my head, but it`s not me!
Antilohije Re: Doslo je vreme da se oprostimo . 28.02.2011. 03:03 #299930

broj poruka: 689
Velikan si samo po gluposti, get a life...

:: Evo jedini ja od velikana... .
Shomiman Zagovaranje secesije 28.02.2011. 03:11 #299933

Zagovaranje secesije kroz autonomaštvo i šovinizam prema forumasima PC Berze,
nije nešto što je nepoznato ili novijeg datuma na PC Berzi. Koreni su daleki,
ne samo od prepotentne okupacije foruma `misljenjima` nekih njenih clanova,
i zločinima počinjenih u ime sopstvene dominacije, već je i protivno Pravilima
oglasavanja na PC Berzi, a koji u stvari predstavljaju nukleus opstanka foruma.

Shomiman Serem..? `Znaaam, samo se zezam...` 28.02.2011. 03:12 #299934

solaja777 .( 28.02.2011. 07:00 #299937

broj poruka: 3278

Ne idi covece bice dosadno bez tebe i NVIDIA ekipe, rado citam NVIDIA vs ATI ako ode zelena ekipa zavladace sivilo, ma.... vracaj se Breeeee....
vuk125 Re: Doslo je vreme da se oprostimo . 28.02.2011. 09:01 #299947

broj poruka: 2929
Konacno si se opametio shvatio da je ovo sve gubljenje vremena.
Milsim ima i tu i tamo nesto pametno da se procita al retko uglavnom krsevi sve, misiim forum je totalno i apsolutno djubre sto se IT informacija tice.
Ovo drugo je manje vise ok :)))))))))))))))))))))

:: Evo jedini ja od velikana (mislim na staz pa i na taj neki doprinos) nisam imao ovakvu temu niti sam odlazio sa foruma,bar ne za trajno.Eto sada resih da ga napustim i da se sa svima vama oprostim.Sto je bilo bilo je.Koga briga,bez svakog se moze
:: Nakupilo se mnogo negativnosti i definitivno nisam vise za ove egzibicije ,ne mogu da podnesem ovu mrznju i mocne neprijatelje sa kojima ne mogu da se nosim koji su previse inteligentni za mene.P.orazen sam,osramocen i ojadjen.Odlazim zauvek podvijenog repa
:: Nadam se da ce neko pokusati bar da me zaustavi .
:: ............... ..................... .......................... ..........
:: .................................. ............................... .........
:: ....................... .................................... .................
:: .................................... ................................. ...........
:: Mosa :D
solaja777 Re: Re: Doslo je vreme da se oprostimo . 28.02.2011. 10:20 #299952

broj poruka: 3278
Tacno sve sto kazes mada ovde na pcberzi nekako se najbrze dobije informacija.
Recimo hitno mi treba odgovor... a da znam najbrze je na pcberzi...

:: Konacno si se opametio shvatio da je ovo sve gubljenje vremena
:: Milsim ima i tu i tamo nesto pametno da se procita al retko uglavnom krsevi sve, misiim forum je totalno i apsolutno djubre sto se IT informacija tice
:: Ovo drugo je manje vise ok :))))))))))))))))))))
:: :: Evo jedini ja od velikana (mislim na staz pa i na taj neki doprinos) nisam imao ovakvu temu niti sam odlazio sa foruma,bar ne za trajno.Eto sada resih da ga napustim i da se sa svima vama oprostim.Sto je bilo bilo je.Koga briga,bez svakog se moze
:: :: Nakupilo se mnogo negativnosti i definitivno nisam vise za ove egzibicije ,ne mogu da podnesem ovu mrznju i mocne neprijatelje sa kojima ne mogu da se nosim koji su previse inteligentni za mene.P.orazen sam,osramocen i ojadjen.Odlazim zauvek podvijenog repa
:: ::
:: :: Nadam se da ce neko pokusati bar da me zaustavi .
:: :: ............... ..................... .......................... ..........
:: :: .................................. ............................... .........
:: :: ....................... .................................... .................
:: :: .................................... ................................. ...........
:: :: Mosa :D
gile23 ... 28.02.2011. 10:30 #299954

broj poruka: 9121
@Sky ima mnogo negativnosti, ali ja mislim da ne bi trebao da ides :), vec naprotiv :), vratices se ti znam to :).

@vuk125 preterao si ga :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Re: Re: Doslo je vreme da se oprostimo . 28.02.2011. 10:34 #299956

broj poruka: 2929
E sve zavisi od kog strucnjaka dobijes odgovor.
Odgovori jesu brzi al pitanje je dal su odgovori ili obmana.
A ovde ima mnogo experata i doktora nauka a time i mnogo misljenja a dgovora jako malo barem onih pravih.

:: Tacno sve sto kazes mada ovde na pcberzi nekako se najbrze dobije informacija
:: Recimo hitno mi treba odgovor... a da znam najbrze je na pcberzi..
:: :: Konacno si se opametio shvatio da je ovo sve gubljenje vremena
:: :: Milsim ima i tu i tamo nesto pametno da se procita al retko uglavnom krsevi sve, misiim forum je totalno i apsolutno djubre sto se IT informacija tice
:: :: Ovo drugo je manje vise ok :))))))))))))))))))))
:: :: :: Evo jedini ja od velikana (mislim na staz pa i na taj neki doprinos) nisam imao ovakvu temu niti sam odlazio sa foruma,bar ne za trajno.Eto sada resih da ga napustim i da se sa svima vama oprostim.Sto je bilo bilo je.Koga briga,bez svakog se moze
:: :: :: Nakupilo se mnogo negativnosti i definitivno nisam vise za ove egzibicije ,ne mogu da podnesem ovu mrznju i mocne neprijatelje sa kojima ne mogu da se nosim koji su previse inteligentni za mene.P.orazen sam,osramocen i ojadjen.Odlazim zauvek podvijenog repa
:: :: ::
:: :: :: Nadam se da ce neko pokusati bar da me zaustavi .
:: :: :: ............... ..................... .......................... ..........
:: :: :: .................................. ............................... .........
:: :: :: ....................... .................................... .................
:: :: :: .................................... ................................. ...........
:: :: :: Mosa :D
ribolovac re: Doslo je vreme da se oprostimo 28.02.2011. 11:04 #299960

broj poruka: 1305
Preterujes sa emocijama druze. Iskuliraj. Ni na jednom drugom forumu se neces osecati kao kod kuce, tj na pc berzi, pa zato razmisli dobro. U svakom slucaju ako odes pozdrav, a ako ostanes drago nam je sto si ostao.
Zeleni su desetkovani, crveni predstavljaju vecinu, a forum pocinje zestoko da bude obojen nijansama crvene. Mozda admini dobiju i nesto kesa od AMD-a zbog hvaljenja, promovisanja i preporucivanja AMD-ovih kartica

toothless Re: Doslo je vreme da se oprostimo . 28.02.2011. 11:56 #299975

broj poruka: 3241
Znamo da odlazis,pisalo juce na radiju da napustas forum da bi usao u dvor umesto Milosa Bojanica!
Ali vazno je da je mosha uspela kod dosta ljudi (N)VIDIMO se! :D
http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos
AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ # MSI 770 C45 # Hynix 2GB DDr3 # Asus 8600GT # Hitachi Deskstar 500GB SATA2 # LC Power 600H-12 # Xigmatek Asgard # Philips 222e

:: Evo jedini ja od velikana (mislim na staz pa i na taj neki doprinos) nisam imao ovakvu temu niti sam odlazio sa foruma,bar ne za trajno.Eto sada resih da ga napustim i da se sa svima vama oprostim.Sto je bilo bilo je.Koga briga,bez svakog se moze
:: Nakupilo se mnogo negativnosti i definitivno nisam vise za ove egzibicije ,ne mogu da podnesem ovu mrznju i mocne neprijatelje sa kojima ne mogu da se nosim koji su previse inteligentni za mene.P.orazen sam,osramocen i ojadjen.Odlazim zauvek podvijenog repa
:: Nadam se da ce neko pokusati bar da me zaustavi .
:: ............... ..................... .......................... ..........
:: .................................. ............................... .........
:: ....................... .................................... .................
:: .................................... ................................. ...........
:: Mosa :D
skar re 28.02.2011. 12:54 #300003

broj poruka: 3992
@Sky
taman sam mislio pametniji popusta !!

dukiduledu ma gde da ode 28.02.2011. 13:38 #300024

broj poruka: 826
nema sanse,ja kada bih hteo da odem,ne bih oprosajno pismo pisa,to on iz prikrajka se smeska nasim kometarima,oduvek je znao da baci rovca ida se posle zeza sa svima...gde sad kada je stavio sliku da ode,nema saaanse .).A i steta bi bilo da ode

Shomiman Re: ma gde da ode 28.02.2011. 13:51 #300035

Chu, `ne bih oprosajno pismo pisa`... Pa kako bi `najavia` odlazak? Da recimo imas nameru da odes. Nije fer otici a ne pozdraviti se. Uostalom, covek lepo kaze da je mosa... A nisu ni `svi,svi,svi`, progutali udicu. Vidis sad ko se nije `oglasia`... Postuju,
a `ovi` temu zabilaze k`o da je ukleta...

FSamir *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 28.02.2011. 14:25 #300052

broj poruka: 777

Gde si Mina kućo stara.
Trebali bi da se nađemo i da razradimo taktiku kako da ga, da izvineš, odgovorimo od takvog jednog poteza.
Dobar nam je Predsednik...šteta ga je.

philaemos Mošo 28.02.2011. 18:56 #300198

broj poruka: 2743
Izdrzi jos malo, pa 11k postova.

Demon to some. Angel to others.

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs