Evo i meni u Kuala Lumpuru nenormalno secka... Verovatno je sistem preopterecen...
No sta ja radim, iskopiram link koji zelim da pogledam u JD se pojavi sve sto moze da se skine i onda izaberem kvalitet koji mi odgovara klip do 100MB se skine prilicno brzo, da ne kazem odvali ga od brzine na mojih 4Mbita ga skida nekih 420-440Kb/s.
Da..Da..To i ja radim ali sa klipovima koji mi trebaju.Ovako bespotrebno gomilam nesto sto cu posle morati da brisem jer ono sto zelim da pogledam ne zelim da imam.. Sve u svemu nekad je laske i downloadovati,pre se skine da se pogleda nego da cekam hebeni bufer te si iz tog razloga u pravu!Samo mrzi me posle da brisem :(
Štangliranje
:: Evo i meni u Kuala Lumpuru nenormalno secka.. :: Verovatno je sistem preopterecen.. :: :: No sta ja radim, iskopiram link koji zelim da pogledam u JD se pojavi sve sto moze da se skine i onda izaberem kvalitet koji mi odgovara klip do 100MB se skine prilicno brzo, da ne kazem odvali ga od brzine na mojih 4Mbita ga skida nekih 420-440Kb/s :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Sta da se radi kad drugacije ne moze... Ni opera, ni IE nece da prikazu nista sa cevke bez seckanja...
Ali kad naletis na dobar snimak nije lose imati ga u kolekciji, ono cisto da ne moras ponovo na cevku kad ti se ponovo gleda...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Da..Da..To i ja radim ali sa klipovima koji mi trebaju.Ovako bespotrebno gomilam nesto sto cu posle morati da brisem jer ono sto zelim da pogledam ne zelim da imam. :: Sve u svemu nekad je laske i downloadovati,pre se skine da se pogleda nego da cekam hebeni bufer te si iz tog razloga u pravu!Samo mrzi me posle da brisem : :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Evo i meni u Kuala Lumpuru nenormalno secka.. :: :: Verovatno je sistem preopterecen.. :: :: :: :: No sta ja radim, iskopiram link koji zelim da pogledam u JD se pojavi sve sto moze da se skine i onda izaberem kvalitet koji mi odgovara klip do 100MB se skine prilicno brzo, da ne kazem odvali ga od brzine na mojih 4Mbita ga skida nekih 420-440Kb/s :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Evo, ponovo se vuče kao prebijena kučka! I to spot sa jednom slikom i samo muzika. Gledam na grafikonu protok, tuga i jad, čemer i čamotinja. Jebo ih Laden Milorad, što bar njih nije pogodio i restruktuirao... da se mi sad ovako krvavo ne mučimo!.
Re: Re: Re: Ajde da vas utesim da nije do Lelekoma...
04.05.2011. 11:50
status: user broj poruka: 18472
Evo vec dva dana ne mogu ni da downloadujem! Protok 60 kb/s! Kakav smor!
Štangliranje
:: Sta da se radi kad drugacije ne moze.. :: Ni opera, ni IE nece da prikazu nista sa cevke bez seckanja.. :: :: Ali kad naletis na dobar snimak nije lose imati ga u kolekciji, ono cisto da ne moras ponovo na cevku kad ti se ponovo gleda.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Da..Da..To i ja radim ali sa klipovima koji mi trebaju.Ovako bespotrebno gomilam nesto sto cu posle morati da brisem jer ono sto zelim da pogledam ne zelim da imam. :: :: Sve u svemu nekad je laske i downloadovati,pre se skine da se pogleda nego da cekam hebeni bufer te si iz tog razloga u pravu!Samo mrzi me posle da brisem : :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: Evo i meni u Kuala Lumpuru nenormalno secka.. :: :: :: Verovatno je sistem preopterecen.. :: :: :: :: :: :: No sta ja radim, iskopiram link koji zelim da pogledam u JD se pojavi sve sto moze da se skine i onda izaberem kvalitet koji mi odgovara klip do 100MB se skine prilicno brzo, da ne kazem odvali ga od brzine na mojih 4Mbita ga skida nekih 420-440Kb/s :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ::
I meni je download spor uzasno,yt nema sanse da ucita klip normalno,nonstop buffer. Torenti su do pre neki dan isli skoro max,a sad i oni kao puz. Imam 4/512,telekom.
Drugar koji igra neki turnir online u CS 1.6 ne moze da igra od laga kolko ga ubi. Ima net kod Lelekoma 4/512 i zvao ih ja vidi o cemu se radi. Rekli su mu da imaju neke radove na mrezi. __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.