Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Youtube stream!
STRANA 2 OD 2
petar6 PROBAJ 02.05.2011. 02:01 #320451

status: user
broj poruka: 129

da obrises sve Cookies i Cash preko Firefoxa pa onda pusti ponovo .)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Ajde da vas utesim da nije do Lelekoma... 02.05.2011. 02:34 #320453

broj poruka: 7779
Evo i meni u Kuala Lumpuru nenormalno secka...
Verovatno je sistem preopterecen...

No sta ja radim, iskopiram link koji zelim da pogledam u JD se pojavi sve sto moze da se skine i onda izaberem kvalitet koji mi odgovara klip do 100MB se skine prilicno brzo, da ne kazem odvali ga od brzine na mojih 4Mbita ga skida nekih 420-440Kb/s.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Ajde da vas utesim da nije do Lelekoma... 02.05.2011. 02:48 #320454

broj poruka: 18472
Da..Da..To i ja radim ali sa klipovima koji mi trebaju.Ovako bespotrebno gomilam nesto sto cu posle morati da brisem jer ono sto zelim da pogledam ne zelim da imam..
Sve u svemu nekad je laske i downloadovati,pre se skine da se pogleda nego da cekam hebeni bufer te si iz tog razloga u pravu!Samo mrzi me posle da brisem :(

Štangliranje

:: Evo i meni u Kuala Lumpuru nenormalno secka..
:: Verovatno je sistem preopterecen..
::
:: No sta ja radim, iskopiram link koji zelim da pogledam u JD se pojavi sve sto moze da se skine i onda izaberem kvalitet koji mi odgovara klip do 100MB se skine prilicno brzo, da ne kazem odvali ga od brzine na mojih 4Mbita ga skida nekih 420-440Kb/s
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
MaliAbner Re: Re: Ajde da vas utesim da nije do Lelekoma... 02.05.2011. 03:07 #320456

broj poruka: 7779
Sta da se radi kad drugacije ne moze...
Ni opera, ni IE nece da prikazu nista sa cevke bez seckanja...

Ali kad naletis na dobar snimak nije lose imati ga u kolekciji, ono cisto da ne moras ponovo na cevku kad ti se ponovo gleda...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Da..Da..To i ja radim ali sa klipovima koji mi trebaju.Ovako bespotrebno gomilam nesto sto cu posle morati da brisem jer ono sto zelim da pogledam ne zelim da imam.
:: Sve u svemu nekad je laske i downloadovati,pre se skine da se pogleda nego da cekam hebeni bufer te si iz tog razloga u pravu!Samo mrzi me posle da brisem :
:: Štangliranje
:: :: Evo i meni u Kuala Lumpuru nenormalno secka..
:: :: Verovatno je sistem preopterecen..
:: ::
:: :: No sta ja radim, iskopiram link koji zelim da pogledam u JD se pojavi sve sto moze da se skine i onda izaberem kvalitet koji mi odgovara klip do 100MB se skine prilicno brzo, da ne kazem odvali ga od brzine na mojih 4Mbita ga skida nekih 420-440Kb/s
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
dovla5 Imam 02.05.2011. 03:44 #320461

broj poruka: 295
Beogrid 2/2, na 480p radi bez problema.

AMD Phenom II 955 @3.2GHz
Asus M4A87TD
2x2GB Kingston HyperX 1600MHz
Sapphire 6870 1GB DDR5
Samsung SpinPoint F3 500GB
WD Caviar Blue 640GB
Cooler Master 690 II Basic
Chieftec CFT-600
Samsung BX2331

Pisko mOTka UsraNa!!! 02.05.2011. 21:11 #320608

broj poruka: 6670
Evo, ponovo se vuče kao prebijena kučka! I to spot sa jednom slikom i samo muzika. Gledam na grafikonu protok, tuga i jad, čemer i čamotinja. Jebo ih Laden Milorad, što bar njih nije pogodio i restruktuirao... da se mi sad ovako krvavo ne mučimo!.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

codeus .. 02.05.2011. 23:32 #320666

broj poruka: 4054

2 dana skidam neke spotove ... da sam koristio vazelin nebi islo ovako glatko... nekoci uopste
SkyFire Re: Re: Re: Ajde da vas utesim da nije do Lelekoma... 04.05.2011. 11:50 #321092

broj poruka: 18472
Evo vec dva dana ne mogu ni da downloadujem!
Protok 60 kb/s! Kakav smor!

Štangliranje

:: Sta da se radi kad drugacije ne moze..
:: Ni opera, ni IE nece da prikazu nista sa cevke bez seckanja..
:: Ali kad naletis na dobar snimak nije lose imati ga u kolekciji, ono cisto da ne moras ponovo na cevku kad ti se ponovo gleda..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Da..Da..To i ja radim ali sa klipovima koji mi trebaju.Ovako bespotrebno gomilam nesto sto cu posle morati da brisem jer ono sto zelim da pogledam ne zelim da imam.
:: :: Sve u svemu nekad je laske i downloadovati,pre se skine da se pogleda nego da cekam hebeni bufer te si iz tog razloga u pravu!Samo mrzi me posle da brisem :
:: :: Štangliranje
:: :: :: Evo i meni u Kuala Lumpuru nenormalno secka..
:: :: :: Verovatno je sistem preopterecen..
:: :: ::
:: :: :: No sta ja radim, iskopiram link koji zelim da pogledam u JD se pojavi sve sto moze da se skine i onda izaberem kvalitet koji mi odgovara klip do 100MB se skine prilicno brzo, da ne kazem odvali ga od brzine na mojih 4Mbita ga skida nekih 420-440Kb/s
:: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
MareSt re... 04.05.2011. 12:06 #321101

broj poruka: 81
I meni je download spor uzasno,yt nema sanse da ucita klip normalno,nonstop buffer.
Torenti su do pre neki dan isli skoro max,a sad i oni kao puz.
Imam 4/512,telekom.
aco Nije 100% sigurno 05.05.2011. 14:01 #321573

broj poruka: 2788
Drugar koji igra neki turnir online u CS 1.6 ne moze da igra od laga kolko ga ubi. Ima net kod Lelekoma 4/512 i zvao ih ja vidi o cemu se radi. Rekli su mu da imaju neke radove na mrezi.

Ishmerish Orion 6/1 05.05.2011. 14:13 #321576

broj poruka: 7285
Ne moze brze i bolje.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs