Menađer 1: Jebo te bog, moramo sledeće nedelje da počnemo turneju a ova krava se i dalje ne trezni. Menađer 2: Jes vala, još koji put da zasere i ima svima dupe da nam završi na astalu. Menađer 1: Nego, možda bi rešenje bilo da počnemo turneju u nekoj bestragiji pa da vidimo oće li moći da se sabere bar za koncert il sve da rasturamo i ne da radimo. Menađer 2: Eee, ta ti vidiš nije glupa, šta veliš za Kazahstan? Menađer 1: U bre de njih nađe, svet im je naklonjen posle one zajebancije s Boratom pa kontam da bi im oprostili i da nas linčuju, što bi lako moglo da se desi. Jok, treba nam neko mesto da nije daleko al da je van svih tokova, po mogućnosti neka istočna državica što čeka milostinju sa zapada il ulazak u evropu pa ne smeju da prave sranja a pritom ih niko ne jebe dva posto... samo gde to da iščeprkamo? Menađer 2: Dobro pitanje, gde ćemo? Menađer 1: Da ti ga mećemo! Meni stalno zapadne da čistim za njom među elitom jer jelte izgledam bolje od tebe, nemam više nijedno odelo s čitavim kolenima, sve mi se izlizalo, ajd uključi malo mozak sunce ti poljubim. Menađer 2: Hmm, a možda Srbija, tamo su grdni indijanci, poješće sve što im serviramo a čuo sam da ni internet nemaju tako da ništa od prenosa blamaže preko tjuba! Menađer 1: Džone, ti si toliki genije da bi te sad u dupe poljubio, Srbija je idealna. Pakuj kofere!
Zajebali su se, imamo internet.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Ma gde nije. Ovako ne moze da se ponasa samo zbog alkohola. Sigurica se nagruvala i sa heroinom, posto heroin kao i alkohol ima depresivno dejstvo na CNS. Ona nije znala gde se nalazi bre, nije mogla da stoji na nogama...Mislim da nije bila svesna ni da je na koncertu.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: nije se nadrogirala nego napila kao stoka da nije mogla da izgovara teks :: :: ::
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
:: Evo i transkript scene iz njenog glavnog štaba :: :: Menađer 1: Jebo te bog, moramo sledeće nedelje da počnemo turneju a ova krava se i dalje ne trezni :: Menađer 2: Jes vala, još koji put da zasere i ima svima dupe da nam završi na astalu :: Menađer 1: Nego, možda bi rešenje bilo da počnemo turneju u nekoj bestragiji pa da vidimo oće li moći da se sabere bar za koncert il sve da rasturamo i ne da radimo :: Menađer 2: Eee, ta ti vidiš nije glupa, šta veliš za Kazahstan :: Menađer 1: U bre de njih nađe, svet im je naklonjen posle one zajebancije s Boratom pa kontam da bi im oprostili i da nas linčuju, što bi lako moglo da se desi. Jok, treba nam neko mesto da nije daleko al da je van svih tokova, po mogućnosti neka istočna državica što čeka milostinju sa zapada il ulazak u evropu pa ne smeju da prave sranja a pritom ih niko ne jebe dva posto... samo gde to da iščeprkamo :: Menađer 2: Dobro pitanje, gde ćemo :: Menađer 1: Da ti ga mećemo! Meni stalno zapadne da čistim za njom među elitom jer jelte izgledam bolje od tebe, nemam više nijedno odelo s čitavim kolenima, sve mi se izlizalo, ajd uključi malo mozak sunce ti poljubim :: Menađer 2: Hmm, a možda Srbija, tamo su grdni indijanci, poješće sve što im serviramo a čuo sam da ni internet nemaju tako da ništa od prenosa blamaže preko tjuba :: Menađer 1: Džone, ti si toliki genije da bi te sad u dupe poljubio, Srbija je idealna. Pakuj kofere :: :: Zajebali su se, imamo internet :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Mjok, sigurno je prepuno definicija i postera s njom. Ono kad je pala bina na Guetti dva dana nisi mogao da prdneš od postera s jednom te istom slikom i sličnim komentarom.
:: Ako ovo nisi stavio na vuki stavljaj brzo, sad oma :: ::
:: Mjok, sigurno je prepuno definicija i postera s njom. Ono kad je pala bina na Guetti dva dana nisi mogao da prdneš od postera s jednom te istom slikom i sličnim komentarom :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Ako ovo nisi stavio na vuki stavljaj brzo, sad oma :: :: :: ::
:: Ajd, ako smislim štogod, ne znam ni za šta bi ovo mogla da bude definicija.. :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Ima samo jedna jedina def, za postere ne znam nisam gldao uopste :: :: STAVI ili cu ja da stavim u tvoje ime! : :: :: ::
Htedoh reci, da skoro svaki put kada procitam nesto od Raica, fino se nasmejem. Trebalo bi da covek ima svoju kolumnu negde. Htedoh da pohvalim kolegu, a vi odma` tako :)
A pa dobro, ako je tako onda može. Budi malo jasniji sto mu smrdljivih tvorića, to su ozbiljne stvari. Eto neki već posumnjali na neslane šale a neki na poziv za protivprirodni blud.
:: Htedoh reci, da skoro svaki put kada procitam nesto od Raica, fino se nasmejem. Trebalo bi da covek ima svoju kolumnu negde. :: Htedoh da pohvalim kolegu, a vi odma` tako :)
Te pohvale tako prijaju. Ako se ne varam, u `skorije` vreme, neka cupi, imala zelju da `povali` nekoga... Necija cupi, krije se iza monitora... Al` jbg. zlotvori obrisase `rjeci` hvale... Nedaj da ti pohvale udare u `Tikvesh-Kavadarci`... Isusice ti mozak...
`Upravo mi se javio Zeljko mejlom , BANOVAO GA JE!`
:: Nije ona krvia, svi sem nje su krivi, znas, slava, ovo ono, pare ,pritisak, privatnost.. :: Pa ako ne mozes da se izboris sa time onda se drogiras,resio si problem i nisi kriv.. :: Umesto da izadjes iz toga svega kad vec ne mozes da se izboris sa pritiskom :: Ali alavo dupe , i nesposobno da radi bilo sta drugo
Zaboravio si navodnike i na `cupi` čini mi se da je Boki13 bio/la u pitanju.
:: Te pohvale tako prijaju. Ako se ne varam, u `skorije` vreme, neka cupi, imala zelju da `povali` nekoga... Necija cupi, krije se iza monitora... Al` jbg. zlotvori obrisase `rjeci` hvale... Nedaj da ti pohvale udare u `Tikvesh-Kavadarci`... Isusice ti mozak... ::
Re: Re: Re: Re: Eh sad, simpatije su prejaka rec :)
20.06.2011. 16:16
status: user broj poruka: 1187
Ama ne... Niposto. Ova je `visila` na stipaljci... Al` dal` je izvisila..? Ama nema veze... E, jbg... zao mi je sto cu reci... Vidi se bre da ti prija... Sakrij to malo... Zarad `reputaCIJE`...
`Upravo mi se javio Zeljko mejlom , BANOVAO GA JE!`
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.