ja zadnjih par godina koristim gom i to ga nisam instalirao, nego sam na d particiji napravio folderi tu ga razbio, i tu stavio sve sto mi treba (gom,hamster,dialog,VirtualDub, ...) i to sve radi i kad preinstaliram win, sve radi, samo mu treba malo vise prilikom prvog starta nema zezanja sa kodecima i ostalim sitnim crevcima
moguce :) ako si hteo da pustis neki flv, ili tako nesto (wmv, ko zna) ako ti je trazio kodeke, odmah si dobio i link do mesta gde da ih skines :) obavis to, i eto
npr. funkcionalnost, laganije i kompatibilnije snalazenje sa kodecima, zatim brzina, premotavanja, pustanja, startovanja, ima tu dosta stvari, ali sve je stvar navike, ja sam recimo probao SVE najbolje plejere, hteo sam da odaberem najadekvatniji, zavrsio sam sa GOM, BS i MPC plejerima, stoji mi i VLC instaliran, i ni jedan od ovih ne moze da pusti bas uvek bas sve, VLC je ok ali opet nadje se neki snimak sa kojim ima neki problemcic, niko nije savrsen
:: sta to imaju ti player-i a VLC nema?? :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.