E, ako sve to uspeš da prejebeši izađeš kao pobednik, onda, što bi rekao kolega Ribolovac kad krene u ribolov - BISTRO! :)
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Pa, zato se rađamo sa mozgom, a ne sa dva glavića,... Da bismo znali da ANALIZIRAMO i razlikujemo zajebancije i prevare od realnih stvari :: Ko isključuje veću glavu zarad užitka one `manje` - zaslužuje sve što mu se desi. Ja pre isključujem donju, nego da isključim gornju glavu. :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: :: :: :: :: Pa ja bih prvi iz zajebancije na face-u iscimao nekog svog ortaka radi fore, sa lažnim profilom, i onda ga ispalio.Moja sestra se tako zajebava sa svojim drugaricama i mnogo je zanimljivo. : :: :: `Oćeš da ti pošaljem friend request sa nekom sisatom pi.kom? ::
`Google is facing renewed privacy concerns after it secretly mapped every single wireless internet connection in Britain – including those in millions of homes – to help it sell advertising and other services.
The move was part of the search engine’s controversial Street View project, which drew widespread criticism after it photographed people’s houses and published the images on the internet.
Now it has been revealed that the firm had failed to disclose that it was simultaneously building a massive database of individual home wi-fi networks across the UK and in other countries.`
`Google forced to change privacy practices after report the search giant publicises the home addresses of wi-fi users.`
Zavidim ti na tvojoj blaženoj `ne-paranoji` i uživanju u životu :)
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: Da, da. Jeste sve to al ja sam opet malo zabrinut, mislim naši smo ljudi, tu smo drugari s foruma pa mi i nije svejedno. Neke od tih stvari baš mogu da te psihofizički osakate, postaneš paranoičan, počneš u svemu da vidiš zlo i napravdu, čini ti se da su svi oko tebe zaverenici u pokušajima da te sistematski unište, onda kreneš da umišljaš da te snimaju i prate ti svaki korak pa onda pričaš svima okolo o tome... kad dođeš dotle to je siguran znak da si doterao do duvara
FACEBOOK IS GREATEST SHIT EVER FCK YOU ALL FACEADMINS drop DEAD OWNER OF THAT CRAP aaa kako zvuci, sad nek me traze malo _____________________ L-Dizajn, namestaj po meri http://www.wix.com/protecha/ldizajn
E jbg. Ako ja sa svojih 34 godine mogu da nadjem pristojne `prijateljice` za 3-4 dana catovanja do 25 godina, onda niko ne traba da zazire. A fazon, bitna je kamera je za penzionere. 90% riba trazi razgovor, ako niste jos saznali. Bitna im je prica za par dana provoda, a ne izgled, mada sam ja sa svojih 20 bio siguran da je izgled. Kad i Ljubisa i Roki mogu naci ribe pristojnog ponasanja i iskustva, onda za sviju ima sanse. Samo ne treba klonuti duhom. operator
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.