Onda je vaš savet za svakog ko dobije polovan modem: cestal cat za čišćenje od glista, i front-line protiv buva.Eventualno ogrlica protiv krpelja, i redovne vakcine. :)
:: e, d :: veterinarski fa :: djavo da ga nosi :: koja praksa :: mala...VELIKA :: burkholderia mallei cita se burkholderia male :: burcholderia mallei cita se burholderia male :: inace, i ja preferiram cistocu: cist modem, cist racuna :: mislim da su telekomdzije smutljivci i vucibatin :: :: Q8300 @ 3.3GH :: GA-EP35-DS :: 4x1GB @ 880MHz Kingsto :: Sapphire 6850 @ 600/1000 @ 0.899 :: 22` ASUS VW221 :: LCPower550 :: ::
:: e, d :: veterinarski fa :: djavo da ga nosi :: koja praksa :: mala...VELIKA :: burkholderia mallei cita se burkholderia male :: burcholderia mallei cita se burholderia male :: inace, i ja preferiram cistocu: cist modem, cist racuna :: mislim da su telekomdzije smutljivci i vucibatin :: :: Q8300 @ 3.3GH :: GA-EP35-DS :: 4x1GB @ 880MHz Kingsto :: Sapphire 6850 @ 600/1000 @ 0.899 :: 22` ASUS VW221 :: LCPower550 :: ::
nas savet glasi-ko dobije takav modem stavi u serpu 5l vode zagreva je do kljucanja pa potom doticni uredjaj uroni u kljucalu vodu i nastavi da je kuva narednih 5min-garantujem da ce se dobro dezinfikovati!!!!....a i jeftinije je od cesala,front linea i ostalih antiparazitika.....
:: Onda je vaš savet za svakog ko dobije polovan modem: cestal cat za čišćenje od glista, i front-line protiv buva.Eventualno ogrlica protiv krpelja, i redovne vakcine. : :: :: :: http://tiny.cc/o1cp :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222E :: :: :: e, d :: :: veterinarski fa :: :: djavo da ga nosi :: :: koja praksa :: :: mala...VELIKA :: :: burkholderia mallei cita se burkholderia male :: :: burcholderia mallei cita se burholderia male :: :: inace, i ja preferiram cistocu: cist modem, cist racuna :: :: mislim da su telekomdzije smutljivci i vucibatin :: :: :: :: Q8300 @ 3.3GH :: :: GA-EP35-DS :: :: 4x1GB @ 880MHz Kingsto :: :: Sapphire 6850 @ 600/1000 @ 0.899 :: :: 22` ASUS VW221 :: :: LCPower550 :: :: :: ::
A sta koristiš kod endometrita umesto lotagena? Ja sam isprobavao i antibiotike intrametralno i jod i fizioloski... Jos uvek nisam daleko odmakao. Q8300 @ 3.3GHz GA-EP35-DS3 4x1GB @ 880MHz Kingston Sapphire 6850 @ 600/1000 @ 0.899V 22` ASUS VW221D LCPower550W
Jel telekomunisti furaju jos one bele modeme? Pa majku mu zasto ne stave lepo crne i da se nista ne vidi na njemu od ogrebotina, ostecenja i od umazanosti. Secam se da je jednom mom drugu upao u govna onaj belo-rozi modem, jedva je iscackao govna izmedju onih rupica sa strane, morao rasklapati ceo modem. I na kraju kada je prosuo rakiju na njega, posle izvesnog vremena je cistio i ostali su tragovi od rakije. To sve zato sto su modemi bele boje. Recimo moj jedan drug je isto tako imao neygodu, pao mu sa vitrine i prosula se koka kola po njemu, modem bio sav mrljav i totalno promenio boju. Oni mu rekli da ociste, on nijne hteo kazmeo to je slucasjno biln wirellles u kuyi nekgtho rakidjo ai tn jemkl tnekl kasnivg
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.