Prvi put cujem za njega. Kako se reg. tamo? Jel treba pozivnica? Izadje mi samo `login` screen. Ako imas davaj, cu ti budem zahvalan od kolevke do groba:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: filelist.ro je po meni mnogo jaci :: :: :: :: Proradio partis :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
neam ja al ima siguran sam kolega baxter, vidi pusti njemu mail
:: Prvi put cujem za njega. Kako se reg. tamo? Jel treba pozivnica? Izadje mi samo `login` screen. Ako imas davaj, cu ti budem zahvalan od kolevke do groba: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: filelist.ro je po meni mnogo jaci :: :: :: :: :: :: :: Proradio partis :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: ::
ma pusti mu, ko zna da li ce videti.. a isplati se.. u nisu slepci ko ovi iz partisa odmah da te banuju zbog neaktivnosti, nego sacekaju malo, posalju ti mail.. :)
:: Ih, baxter, taj ima za sve trakere na ovom svetu pozivnicu, dobar ratio na njima...Odakle mu, jebem li ga: :: :: Necu da ga smaram, ali ako vidi ovu temu, nek napise kako i sta i da li moze da nam udeli po jedan invite :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Na partisu nemam problema...Koristim mRatio, moram, inace ne bih, borio sam se, ali ne vredi bez njega. Inace uvek sto skinem ostavim da seed-uje pa vuku koliko mogu da dam, a imam neki 768kbps UP. Pusticu mu mail, pa cemo videti. Za sada mi nije toliko hitno, jer manjkam sa prostorom, ali kada pazarim neki HDD, zatrebace itekako.
Pozz Mere!
:: ma pusti mu, ko zna da li ce videti.. a isplati se.. u nisu slepci ko ovi iz partisa odmah da te banuju zbog neaktivnosti, nego sacekaju malo, posalju ti mail.. : :: :: :: :: Ih, baxter, taj ima za sve trakere na ovom svetu pozivnicu, dobar ratio na njima...Odakle mu, jebem li ga: :: :: :: :: Necu da ga smaram, ali ako vidi ovu temu, nek napise kako i sta i da li moze da nam udeli po jedan invite :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
Sto?? Partis.si je vrhunski traker, brzine odlicne... I sve se nadje, sto god novo izadje tu je za pola sata, kao i na svakom trakeru. Arena je mozda ok, ali kad vidim taj interfejs, milion reklama...Kliknem u pretrazivac, a ono mi otvori dvadeset novih linkova...No tnx.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.