Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
SoulFood Serbia
STRANA 2 OD 4  
imarkovic Re: re 14.11.2011. 15:01 #376600

status: user
broj poruka: 19074
onda RESPECT.. ako je tako, nisam znao, izvini, malo sale nije na odmet, nemoj da se ljutis na nas Beogradjane, nasi smo btw, rat je zavrsen, opusti se.. (svet je savrsen:)

:: Ja sam se borio za Srbiju,ranjen sam za Srbiju, a vi gamad Beogradska(cast pojedincima) znali ste samo da lajete i nista vise,nije ni cudo sto se raspadamo!Doce trenutak kad vam zakucaju na Beogradski pasaluk pa cemo onda videti gde se brani Srbija,kasno je kad dodju do Lazarevca
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic ... 14.11.2011. 15:02 #376601

broj poruka: 2856
Ode tema u kurac.
Povlacim se.

Pozdrav

Skyfire: ...frekfencija...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Hyper re 14.11.2011. 15:21 #376606

broj poruka: 563
Najgore je kad se krene ka zaboravu,ovako kroz reklame i slicne stvari nam namecu osecaj da je izgubljeno i podsvjesno nam govore da to prihvatimo!Ali nismo toliko glup narod(valjda ) da to prihvatamo,recice da je greska ali su ovo uradili samo da bi videli reakcije naroda!
Najvise zaboli pricas sa djecom,danasnjom omladinom a oni nemaju pojma sta se desilo 95,neki ne znaju ni sta se desilo 99,ako ovako nastavimo za 20 godina omladina iz toga doba nece ni znati da je Kosovo bilo Srpsko i da nasa kultura potice odatle,a mi Srpski narod to olako dozvoljavamo samo da nas ne bombarduju,ne moraju da nas bombarduju unistavamo sami sebe i za 50 godina nece nas ni biti!

RamizBoy ... 14.11.2011. 15:32 #376611

broj poruka: 128
Ma jok najbolje da ratujemo ceo zivot. Delimo puske deci i mars na kosovo i rokaj ima da nas ne bude za 50 dana a ne za 50 godina. A to da si ranjen ne znam ni sada. A ako jesi zao mi je, a imam i ja takvih koji su ranjavani. Ali ne moramo u sve gurati to kosovo. To jeste bilo nase vise nije ako cemo realno i nase nije od 1990 a ove politicke price su za budale. pokrenuo si ubijanje teme i uspelo ti. I ti si bas pozitiva oko vredjanja beogradjana i pasaluk i slicno.
Hyper re 14.11.2011. 15:35 #376612

Ako nemas pojma o cemu pricas bolje cuti!Opet mozda i nisi Srbin pa te zabole za Kosovo,a ako esi bolje da nisi!

Dexter013 @Hyper 14.11.2011. 15:38 #376613

broj poruka: 17098
Nisam Beogradjanin ne osecam se prozvanim, u neku ruku razumem bes prema Beogradjanima ali ipak nisam na tu stranu orijentisan,
vidim pises DJecom, odakle si druze?

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
RamizBoy Re: re 14.11.2011. 15:41 #376614

broj poruka: 128
Mislis da nemem. Hmmm ti bas onaj pravi srbin. reklamiras se bas lepo.
Ne mogu svi da razmisljaju kao ti. Ti si u svemu pozitivnom u ovom videu, uocio samo nedostatke.
Gledaj na lepsu stranu zivota.
Nadam se da nisi samo jos jedan u nizu od onih sto su prodali sve na kosovu za debele pare pa sad se prave velike petriote a zive bolje od 90% ljudi. Pun mi je kurac takih sto su zeljni ratova. smiri se covece i uzivaj u zivotu.

:: Ako nemas pojma o cemu pricas bolje cuti!Opet mozda i nisi Srbin pa te zabole za Kosovo,a ako esi bolje da nisi
Tristram Re: Ok. 14.11.2011. 16:12 #376619

broj poruka: 1872
Visiš imam jednu pričici o ovm što si pomenuo, dobro nema nešto osobito veze sa seoskim turizmom jer ni ne očekuješ da će tamo da te ugoste BAŠ kao najrođenijeg, ipak se od toga živi, al neće ni da ti fali.

Ovako, moj pradeda je bio prilično nemirnog duha, voleo je da luta po svetu dok kod kuće baba ore i kopa. Takođe je bio bundžija bez razloga, ode u Ameriku pa se buni protiv kapitalizma, vrati se ovde pa digne dreku na socijalizam i tako dalje. Elem, pošto je često putovao u Ameriku imao je tamo mnogo dobrih prijatelja a neki od njih su čak dolazili ovamo. Kad dođu to je bilo ko da Tito dolazi, nema da fali, kućna čeljad spava po četvoro da bi gost imao sobičak za sebe, danima se kuva i peče, ne štedi se ni na čemu. Izređalo se tako njih nekoliko i došlo vreme da se uzvrati poseta. Ode pradeda tamo, dočekaše oni njega na stanici, kuću mu samo pokazali pa otišli u neki restoran i kad su završili večeru oni ti njemu: `Imaš tamo blizu stanice jedan odličan motel`.

:: @ Abner
:: SRAMOTA NAJGORA ZA TOG SELJAKA DA IZAJDES GLADAN ILI ZEDAN IZ NJEGOVE KUCE, ili bilo sta slicno, dok na zapadu nece ni u kucu da te primi ako ti treba bilo kakva pomoc a tek ih zabole dal si gladan ili zedan izasao iz njihove kuce..
:: Mozda smo mali i siromasni ali nismo bezdusni i ne robujemo novcu toliko
cicija Kosovo i ne treba da bude u spotu 14.11.2011. 16:23 #376621

broj poruka: 411

Svaka čast ovom što reče da mu je pun kurac ovih što na sav glas viču: `Kosovo Srbija` koji su usput na Kosovu prodali sve za debele pare, ustoličili se po Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, imaju privatan biznis, Mercedese, ... i sada bi opet nas starosedeoce SRBE da nateraju da ratujemo za njih kako bi valjda za dž. i bez muke povratili preko naše KRVI ono što su šiptarima prodali za masan novac?
I ja sam ratovao, bio mobilisan X puta i šta od toga imam? Još se osećam poniženo i posramljeno što sam bio mobilisan i poslat u rat u tudjoj državi koja se danas zove Hrvatska?

Kosovo je izgubljena teritorija i samo debil može reći da je to srpsko. Bilo nekada, sada se spominjalo. Tamo živi 95% albanaca. Što govore ljude, opustimo se, dosta je bilo pušaka, hajde malo da držimo u rukama pera i olovke, pa i kompjuterske tastature, možda prodjemo bolje nego inače.

Iskreno, i da su u reklami naveli Kosovo i Metohija, šta bi ubacili u spot?!? Tri mala šiptara kako mešaju KOKAIN za distribuciju po EU?
Hyper Re: @Hyper 14.11.2011. 16:28 #376623

Iz Dalmacije sam,sad zivim u Srbiji,razlog je poznat!Video sam rat iz prve ruke,bio sam i na Kosovu 99 i znam kakva je to nesreca i ne zelim to nikom,ali kada razmislim za koga smo se borili,za ljude koji ne postuju ni boga ni vraga (danasnja omladina,samo im je picka i izlasci u glavama) opet kazem cast pojedincima,nemaju nikakva postovanja prema ljudima koji su izginuli da bi oni ziveli bolje!Vole da govore ja sam Srbin ali kada to treba da dokazu nema ih nigde!

:: Nisam Beogradjanin ne osecam se prozvanim, u neku ruku razumem bes prema Beogradjanima ali ipak nisam na tu stranu orijentisan
:: vidim pises DJecom, odakle si druze
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Philips 22
Hyper Re: Kosovo i ne treba da bude u spotu 14.11.2011. 16:32 #376624

Ti nisi Srbin samo se zoves Srbinom,kada sam ja ratovao isli smo u rat za Majku Srbiju,sad vidim kakva sam budala bio posto sam isao u rat za djubrad kao sto si ti!

:: Svaka čast ovom što reče da mu je pun kurac ovih što na sav glas viču: `Kosovo Srbija` koji su usput na Kosovu prodali sve za debele pare, ustoličili se po Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, imaju privatan biznis, Mercedese, ... i sada bi opet nas starosedeoce SRBE da nateraju da ratujemo za njih kako bi valjda za dž. i bez muke povratili preko naše KRVI ono što su šiptarima prodali za masan novac
:: I ja sam ratovao, bio mobilisan X puta i šta od toga imam? Još se osećam poniženo i posramljeno što sam bio mobilisan i poslat u rat u tudjoj državi koja se danas zove Hrvatska
:: Kosovo je izgubljena teritorija i samo debil može reći da je to srpsko. Bilo nekada, sada se spominjalo. Tamo živi 95% albanaca. Što govore ljude, opustimo se, dosta je bilo pušaka, hajde malo da držimo u rukama pera i olovke, pa i kompjuterske tastature, možda prodjemo bolje nego inače
:: Iskreno, i da su u reklami naveli Kosovo i Metohija, šta bi ubacili u spot?!? Tri mala šiptara kako mešaju KOKAIN za distribuciju po EU
drum Re: Re: Kosovo i ne treba da bude u spotu 14.11.2011. 16:36 #376625

broj poruka: 1301

Idi gledaj u sunce ili tako nesto.
Zao mi je sto si bio prisiljen da dodjes ovde i jos te mobilisali 99-e,ali to MAJKA SRBIJA,SVETA SRPSKA ZEMLJA...,zajebi.

:: Ti nisi Srbin samo se zoves Srbinom,kada sam ja ratovao isli smo u rat za Majku Srbiju,sad vidim kakva sam budala bio posto sam isao u rat za djubrad kao sto si ti
:: ::
:: :: Svaka čast ovom što reče da mu je pun kurac ovih što na sav glas viču: `Kosovo Srbija` koji su usput na Kosovu prodali sve za debele pare, ustoličili se po Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, imaju privatan biznis, Mercedese, ... i sada bi opet nas starosedeoce SRBE da nateraju da ratujemo za njih kako bi valjda za dž. i bez muke povratili preko naše KRVI ono što su šiptarima prodali za masan novac
:: :: I ja sam ratovao, bio mobilisan X puta i šta od toga imam? Još se osećam poniženo i posramljeno što sam bio mobilisan i poslat u rat u tudjoj državi koja se danas zove Hrvatska
:: :: Kosovo je izgubljena teritorija i samo debil može reći da je to srpsko. Bilo nekada, sada se spominjalo. Tamo živi 95% albanaca. Što govore ljude, opustimo se, dosta je bilo pušaka, hajde malo da držimo u rukama pera i olovke, pa i kompjuterske tastature, možda prodjemo bolje nego inače
:: :: Iskreno, i da su u reklami naveli Kosovo i Metohija, šta bi ubacili u spot?!? Tri mala šiptara kako mešaju KOKAIN za distribuciju po EU
Dexter013 @Tristram 14.11.2011. 16:46 #376627

broj poruka: 17098
Bas o tome ti i pricam, to je to.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: Visiš imam jednu pričici o ovm što si pomenuo, dobro nema nešto osobito veze sa seoskim turizmom jer ni ne očekuješ da će tamo da te ugoste BAŠ kao najrođenijeg, ipak se od toga živi, al neće ni da ti fali
:: Ovako, moj pradeda je bio prilično nemirnog duha, voleo je da luta po svetu dok kod kuće baba ore i kopa. Takođe je bio bundžija bez razloga, ode u Ameriku pa se buni protiv kapitalizma, vrati se ovde pa digne dreku na socijalizam i tako dalje. Elem, pošto je često putovao u Ameriku imao je tamo mnogo dobrih prijatelja a neki od njih su čak dolazili ovamo. Kad dođu to je bilo ko da Tito dolazi, nema da fali, kućna čeljad spava po četvoro da bi gost imao sobičak za sebe, danima se kuva i peče, ne štedi se ni na čemu. Izređalo se tako njih nekoliko i došlo vreme da se uzvrati poseta. Ode pradeda tamo, dočekaše oni njega na stanici, kuću mu samo pokazali pa otišli u neki restoran i kad su završili večeru oni ti njemu: `Imaš tamo blizu stanice jedan odličan motel`
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cicija Re: Re: Kosovo i ne treba da bude u spotu 14.11.2011. 16:53 #376631

Ti sebe zoveš SRBINOM?!?
Pa ja sam tebi BRANIO KUĆU U HRVATSKOJ majku ti jebem onu poganu slepačku. Kada ste vi dalmatinci ikada ranije govorili da ste srbi majku vam jebem poganu?!? Da se vi niste digli na oružje protiv komšija, željni krvi, ne bi nas svet cenio kao pseću rasu. Hteli ste da proširite srbiju u hrvatskoj?!? Marš bre stoko krvnička.
Za koju si Srbiju ratovao dalmatinac? Za onu `hrvatsku`?!? Kako te nije sramota da me spominješ?

Ja sam tebi tamo branio kuću dok si ti jebao pičke po Beogradu kao IZBJEglica.
Teraj se u rupu govno jedno! Dok su oko nas leteli meci i padale granate, svi ste vi bili IZbjeglice u srbiju i samo ste babe i dede ostav ili po kućama. Što niste branili tamo svoje ako ste bili toliki Srbi???? Zašto smo mi bili tamo mobilisani dok ste se vi šepurili po srbiji, dobijali džabe hranu, školovanje, i pičice za poneti?
Kako bi ti jebo mamu da te imam uživo .-..

:: Ti nisi Srbin samo se zoves Srbinom,kada sam ja ratovao isli smo u rat za Majku Srbiju,sad vidim kakva sam budala bio posto sam isao u rat za djubrad kao sto si ti
:: :: Svaka čast ovom što reče da mu je pun kurac ovih što na sav glas viču: `Kosovo Srbija` koji su usput na Kosovu prodali sve za debele pare, ustoličili se po Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, imaju privatan biznis, Mercedese, ... i sada bi opet nas starosedeoce SRBE da nateraju da ratujemo za njih kako bi valjda za dž. i bez muke povratili preko naše KRVI ono što su šiptarima prodali za masan novac
:: :: I ja sam ratovao, bio mobilisan X puta i šta od toga imam? Još se osećam poniženo i posramljeno što sam bio mobilisan i poslat u rat u tudjoj državi koja se danas zove Hrvatska
:: :: Kosovo je izgubljena teritorija i samo debil može reći da je to srpsko. Bilo nekada, sada se spominjalo. Tamo živi 95% albanaca. Što govore ljude, opustimo se, dosta je bilo pušaka, hajde malo da držimo u rukama pera i olovke, pa i kompjuterske tastature, možda prodjemo bolje nego inače
:: :: Iskreno, i da su u reklami naveli Kosovo i Metohija, šta bi ubacili u spot?!? Tri mala šiptara kako mešaju KOKAIN za distribuciju po EU
Tristram Re: 14.11.2011. 17:01 #376637

A ovaj Hyper mora da je ratovao u diznilendu. Od onoga ko je makar omirisao barut ne možeš da čuješ stvari kao što su `Majka Srbija` i `Sveta Srpska Zemlja`.

Hyper Re: Re: Re: Kosovo i ne treba da bude u spotu 14.11.2011. 17:02 #376638

Slusaj magare ,ti esi pseto i nemas vise od 20 godina po nacinu pisanja,sta ti znas kako smo ziveli pre rata,sta su nam radili,nemas pojma idiotu jedan!Ti mi nisi sigurno branio kucu i sigurno sa takkkvim stavom ti ne bi dosao da je branis,ti nisi nista nego izrod srpski,djubre jedno 95 godine sam 4 meseca lezao u vojnoj bolnici u Banja Luci radi ranjavanja kasnije opet poslat u Slavoniju mamu ti jeben djubre jedno!

:: Ti sebe zoveš SRBINOM?!
:: Pa ja sam tebi BRANIO KUĆU U HRVATSKOJ majku ti jebem onu poganu slepačku. Kada ste vi dalmatinci ikada ranije govorili da ste srbi majku vam jebem poganu?!? Da se vi niste digli na oružje protiv komšija, željni krvi, ne bi nas svet cenio kao pseću rasu. Hteli ste da proširite srbiju u hrvatskoj?!? Marš bre stoko krvnička
:: Za koju si Srbiju ratovao dalmatinac? Za onu `hrvatsku`?!? Kako te nije sramota da me spominješ?
:: Ja sam tebi tamo branio kuću dok si ti jebao pičke po Beogradu kao IZBJEglica
:: Teraj se u rupu govno jedno! Dok su oko nas leteli meci i padale granate, svi ste vi bili IZbjeglice u srbiju i samo ste babe i dede ostav ili po kućama. Što niste branili tamo svoje ako ste bili toliki Srbi???? Zašto smo mi bili tamo mobilisani dok ste se vi šepurili po srbiji, dobijali džabe hranu, školovanje, i pičice za poneti
:: Kako bi ti jebo mamu da te imam uživo .-.
:: :: Ti nisi Srbin samo se zoves Srbinom,kada sam ja ratovao isli smo u rat za Majku Srbiju,sad vidim kakva sam budala bio posto sam isao u rat za djubrad kao sto si ti
:: :: ::
:: :: :: Svaka čast ovom što reče da mu je pun kurac ovih što na sav glas viču: `Kosovo Srbija` koji su usput na Kosovu prodali sve za debele pare, ustoličili se po Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, imaju privatan biznis, Mercedese, ... i sada bi opet nas starosedeoce SRBE da nateraju da ratujemo za njih kako bi valjda za dž. i bez muke povratili preko naše KRVI ono što su šiptarima prodali za masan novac
:: :: :: I ja sam ratovao, bio mobilisan X puta i šta od toga imam? Još se osećam poniženo i posramljeno što sam bio mobilisan i poslat u rat u tudjoj državi koja se danas zove Hrvatska
:: :: :: Kosovo je izgubljena teritorija i samo debil može reći da je to srpsko. Bilo nekada, sada se spominjalo. Tamo živi 95% albanaca. Što govore ljude, opustimo se, dosta je bilo pušaka, hajde malo da držimo u rukama pera i olovke, pa i kompjuterske tastature, možda prodjemo bolje nego inače
:: :: :: Iskreno, i da su u reklami naveli Kosovo i Metohija, šta bi ubacili u spot?!? Tri mala šiptara kako mešaju KOKAIN za distribuciju po EU
Hyper Re: Re: Re: Kosovo i ne treba da bude u spotu 14.11.2011. 17:05 #376639

Ako nisi hteo da ratujes za onu hrvatsku sto ne ratujes za svoju?

:: Ti sebe zoveš SRBINOM?!
:: Pa ja sam tebi BRANIO KUĆU U HRVATSKOJ majku ti jebem onu poganu slepačku. Kada ste vi dalmatinci ikada ranije govorili da ste srbi majku vam jebem poganu?!? Da se vi niste digli na oružje protiv komšija, željni krvi, ne bi nas svet cenio kao pseću rasu. Hteli ste da proširite srbiju u hrvatskoj?!? Marš bre stoko krvnička
:: Za koju si Srbiju ratovao dalmatinac? Za onu `hrvatsku`?!? Kako te nije sramota da me spominješ?
:: Ja sam tebi tamo branio kuću dok si ti jebao pičke po Beogradu kao IZBJEglica
:: Teraj se u rupu govno jedno! Dok su oko nas leteli meci i padale granate, svi ste vi bili IZbjeglice u srbiju i samo ste babe i dede ostav ili po kućama. Što niste branili tamo svoje ako ste bili toliki Srbi???? Zašto smo mi bili tamo mobilisani dok ste se vi šepurili po srbiji, dobijali džabe hranu, školovanje, i pičice za poneti
:: Kako bi ti jebo mamu da te imam uživo .-.
:: :: Ti nisi Srbin samo se zoves Srbinom,kada sam ja ratovao isli smo u rat za Majku Srbiju,sad vidim kakva sam budala bio posto sam isao u rat za djubrad kao sto si ti
:: :: :: Svaka čast ovom što reče da mu je pun kurac ovih što na sav glas viču: `Kosovo Srbija` koji su usput na Kosovu prodali sve za debele pare, ustoličili se po Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, imaju privatan biznis, Mercedese, ... i sada bi opet nas starosedeoce SRBE da nateraju da ratujemo za njih kako bi valjda za dž. i bez muke povratili preko naše KRVI ono što su šiptarima prodali za masan novac
:: :: :: I ja sam ratovao, bio mobilisan X puta i šta od toga imam? Još se osećam poniženo i posramljeno što sam bio mobilisan i poslat u rat u tudjoj državi koja se danas zove Hrvatska
:: :: :: Kosovo je izgubljena teritorija i samo debil može reći da je to srpsko. Bilo nekada, sada se spominjalo. Tamo živi 95% albanaca. Što govore ljude, opustimo se, dosta je bilo pušaka, hajde malo da držimo u rukama pera i olovke, pa i kompjuterske tastature, možda prodjemo bolje nego inače
:: :: :: Iskreno, i da su u reklami naveli Kosovo i Metohija, šta bi ubacili u spot?!? Tri mala šiptara kako mešaju KOKAIN za distribuciju po EU
Hyper Re: Re: 14.11.2011. 17:07 #376640

Krenulo je tako za Majku Srbiju ali nas je majka izdala posto su je vodili ovi slicni ciciji !

:: A ovaj Hyper mora da je ratovao u diznilendu. Od onoga ko je makar omirisao barut ne možeš da čuješ stvari kao što su `Majka Srbija` i `Sveta Srpska Zemlja`
Tristram Re: Re: Re: 14.11.2011. 17:09 #376641

Ne znam za tebe al ja se od čitave te rabote samo osećam maksimalno izjebano.
A još su i pare za taj seks otišle ko zna kuda.

:: Krenulo je tako za Majku Srbiju ali nas je majka izdala posto su je vodili ovi slicni ciciji
:: :: A ovaj Hyper mora da je ratovao u diznilendu. Od onoga ko je makar omirisao barut ne možeš da čuješ stvari kao što su `Majka Srbija` i `Sveta Srpska Zemlja`
Hyper Re: Re: Re: Re: 14.11.2011. 17:12 #376642

Izjebani smo zato sto nismo slozni,uvek Srbin Srbina na kraju zajebe,nismo mi od nikog porazeni porazili smo se sami!

:: Ne znam za tebe al ja se od čitave te rabote samo osećam maksimalno izjebano
:: A još su i pare za taj seks otišle ko zna kuda
:: :: Krenulo je tako za Majku Srbiju ali nas je majka izdala posto su je vodili ovi slicni ciciji
:: :: :: A ovaj Hyper mora da je ratovao u diznilendu. Od onoga ko je makar omirisao barut ne možeš da čuješ stvari kao što su `Majka Srbija` i `Sveta Srpska Zemlja`
cicija Re: Re: Re: 14.11.2011. 17:18 #376646

Majka Srbija? U Hrvatskoj?!? Vi veiki srbi iz hrvatske, pozivate nas srbe iz Srbije u Hrvatsku da tamo branimo vašu `majku` Srbiju? Kako je to dražesno! Možda smo i tamo trebali da hrvate nazovemo NACIONALNOM MANJINOM, pošaljemo ih u IZBJEGLIŠTVO, osvojimo celu teritoriju i onda rasprostemo crveni tepih, POZOVEMO vas izbJeglice da se iz SRBIJE vratite na ognjišta u HRVATSKOJ i pride vam podelimo još po koji hektar osvojene teritorije?!? Da ne štkrtičarimo?!?
A šta ste vi dalmatinci uradili za majku srbiju u samoj SRBIJI? Koristite naš novac u humanitarne svrhe, jedete našu hrani, koristite fraj naš smeštaj, dodeljene stanove i kuće DŽABE, džabe socijalno, školovanje, .... I sad vidim da bi me terao u rat na Kosovu da tamo branim `majku` srbiju????
Čoveče, idi bre kući u dalmaciju pa tako budi patriota.

:: Krenulo je tako za Majku Srbiju ali nas je majka izdala posto su je vodili ovi slicni ciciji
:: :: A ovaj Hyper mora da je ratovao u diznilendu. Od onoga ko je makar omirisao barut ne možeš da čuješ stvari kao što su `Majka Srbija` i `Sveta Srpska Zemlja`
cokla !!! 14.11.2011. 17:18 #376647

broj poruka: 760

Jebote forum pun ludaka

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W

cicija Re: !!! 14.11.2011. 17:23 #376649

I ti bi bio lud da ti je najbolji drug na tri metara raznesen od granate u `tudjoj` državi gde si navodno poslat da braniš `MAJKU SRBIJU`. I na kraju ti kažu da si tamo otišao `dobrovoljno` i to ti upišu u vojnu knjižicu. Vratiš se u Srbiju sav sjeban, nesrećan što si živ i otkriješ da su ljudi iz tamošnjih sela po hrvatskoj koja si branio, u srbiji, žive u srbiji. Dok se još nisi načudio, otkriješ da im država sve donira, danas im je sagradila kuće i podelila stanove dž. A mi služimo kao pioni za još neku mobilizaciju?
I sada da gajimo patriotska osećanja prema majci srbiji na Kosovu? Teritoriji gde žive gotovo samo albanci? Treba i tamo da ratujem kako veli naš dalmatinac?

:: Jebote forum pun ludak
:: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W
Hyper Re: Re: Re: Re: 14.11.2011. 17:32 #376653

Ja sam ratovao da bi sacuvao zivu glavu(mnogi nisu),u Srbiji nisam dobio nista ni kucu,ni stan vec zivim kao podstanar 15 godina,ti si jedan od onih sto je video kuce po Altini i raznim mestima gde su izbjeglice pa sam ti onda i ja kriv sto nemas nista!
Ne moras da branis Kosovo,polako uskoro neces imati sta da branis, stoga nemoj da brines!

:: Majka Srbija? U Hrvatskoj?!? Vi veiki srbi iz hrvatske, pozivate nas srbe iz Srbije u Hrvatsku da tamo branimo vašu `majku` Srbiju? Kako je to dražesno! Možda smo i tamo trebali da hrvate nazovemo NACIONALNOM MANJINOM, pošaljemo ih u IZBJEGLIŠTVO, osvojimo celu teritoriju i onda rasprostemo crveni tepih, POZOVEMO vas izbJeglice da se iz SRBIJE vratite na ognjišta u HRVATSKOJ i pride vam podelimo još po koji hektar osvojene teritorije?!? Da ne štkrtičarimo?!
:: A šta ste vi dalmatinci uradili za majku srbiju u samoj SRBIJI? Koristite naš novac u humanitarne svrhe, jedete našu hrani, koristite fraj naš smeštaj, dodeljene stanove i kuće DŽABE, džabe socijalno, školovanje, .... I sad vidim da bi me terao u rat na Kosovu da tamo branim `majku` srbiju???
:: Čoveče, idi bre kući u dalmaciju pa tako budi patriota
:: :: Krenulo je tako za Majku Srbiju ali nas je majka izdala posto su je vodili ovi slicni ciciji
:: :: :: A ovaj Hyper mora da je ratovao u diznilendu. Od onoga ko je makar omirisao barut ne možeš da čuješ stvari kao što su `Majka Srbija` i `Sveta Srpska Zemlja`
cokla @cicija 14.11.2011. 17:34 #376658

broj poruka: 760
prijatelju, stvarno mislim da se i ti i Hyper ljutite na pogresne ljude.
govorite ruzne reci jedan drugom, a u sebi znate da je za sve grozote na nasim prostorima kriv neko drugi. a taj neko ima vec nekoliko generacija `Guzonjinih sinova`

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs