Detaljnim analiziranjem vašeg izlaganja, došao sam do zaključka da bi mnogo kulturnije bilo kada bi se svi članovi foruma pridržavali moralnih normi, i ovaj forum bi bio mnogo lepše mesto za posećivanje i edukaciju. Unapred se izvinjavam svim posetiocima ovog foruma čija je malenkost povređena ili zgrožena mojim izlaganjima, i osećam duboku duševnu bol i grižu savesti zbog toga.Koliko danas ću posetiti svog duhovnog pastira, lokalnog sveštenika koji ispoveda od grehova, i pomaže ljudima da se vrate na pravi put.Možda čak promenim ime u Teodosije, Simeon, ili nešto slično.Trudiću se da od sada delujem edukativno i inspirativno na ostale članove, i ukazivaću im na greške zbog kojih možemo da izgubimo nekog od cenjenih i uvaženih članova.Moj životni cilj će biti usmeravanje posrnulih ljudi na ispravnu stazu koja vodi ka napretku civilizacije i stvaranju modernog i kulturnog društva!
S poštovanjem Toothless(aka Simeon, ili Teodosije, kako god vaše uvažene ličnosti požele da me oslove)
:: Molim vas uvazeni dragi kolega da obratite paznju na vokabular :: ( za stoku sa pc berze to je ustvari recnik, ovi sa pc axe-a i benchmarka znaju sta je), :: obratite takodjeR paznju na clanove sa Benchmark foruma i PCaxe foruma bez obzira sto imaju 15 postova i verovatno toliko i godina jer je totalno OBVIJUS da nisu bas raspolozeni za salu :: :: Takvi izrazi ne prilice vasoj personi, bon ton molim vas! :: :: Bez obzira sto ovde dobiVate sve odgovore, pomoc i savete u roku od 15-20 minuta od postavljanja teme morate biti elokventi da parafrazirate seobuhvatajuce konfuzno u uvredljivo svoje vokalno - pismeno obracanje ostalim uvazenim clanovima ove zajednice. :: :: Ako malo obratite paznju, uvazena gospoda dr mr prof clanovi od 15 postova odlaze iz ovog truleza koje je ubedljivo najstarija PC zajednica, bas zbog takvih persona kao sto ste vi kolega bezubi.. :: :: Sintaksa govora parafrazira na elokvenciji razuma i jotovanju u obracanju na meafazi genitiva roda psovki (za vas redovne cobane sa pc berze evo prevod, ne psujte slucajno, vredjate druge cak i ako ima se ne obracate jer mislite da je nesto fensi i ustogljeno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647758. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.