Deinstaliram FF, udjem u registry i pobrisem sve sto ima u nazivu FF. Odradim u TuneUp Utils ciscenje i defragmentaciju registry-a. Skinem novi FF i instaliram. Probam link sa fajlom 300MB, pokrene IDM, odradi download bez problema.
Pametan ja, rekoh ajd` da vratim stare bookmarke u FF. Preko MozBackup (preko koga sam uradio backup) ubacim bookmarke - i prc. Nece da skida. Napravim novi FF backup, sa snimljenim samo `bookmarks` - ostalo sve izbaceno. Deinstaliram kompletno FF, instaliram novi, ubacim samo bookmarks - nece. Deinstaliram opet kompletno FF, instaliram novi (bez ubacivanja bookmarka) - nece. Sad nece download preko IDMa, ni na cistu instalaciju. Sve vreme opera radi ok.
Da se vratim na pocetak: lud - zbunjenog.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Sve sto sam probao da skidam sa Depositfiles-a ide, sve preko Filepost-a ne ide. A posto fajl ima 7 delova po 300MB, skidao sam jedan odavde, drugi odande. I Opera radila sa Depositfiles-a, a FF pucao na Filepost-u.
Pade mi na pamet da pogledam u IDMu, odakle je skidao i vidim da su svi fajlovi sa Depositfiles-a. Prvi fajl proban sa cistim FF-om - odradio. Sledeci uzeh da dodam bookmarke, pa posto sam ispucao limit na Depositfiles-u, prebacim FF na Filepost - pukne. Pa instalacije - deinstalacije i pokusavam da iskoristim slobodan port na Filepostu. U medjuvremenu rekoh da probam operu - na depositfilesu - Opera radi... Sve u svemu - ludilo. Sorry for inconvenience - nije mi bila namera da vas zezam, ali je tako ispalo.
Ima li neko info zasto IDM ne radi sa filepost-om?
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.