Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Nasledio 12.500.000$ od rodjaka iz Benina
STRANA 2 OD 2
Dexter013 @dbqp 02.12.2012. 15:03 #458420

status: user
broj poruka: 17098
Ja mislim da ti nas lozis...

Ja sam otvorio temu pre mozda godinu dana
gde mi je isto tako stigao mejl za neke pare ovo ono, kao dobio sam.

Cak me isto i zvao sa nekog pozivnog iz afrike,
dao sam mu sve podatke, fake na random,
racun i banku ali u pravom validnom formatu,
i rekao da sam uplatio (nisam) cisto da trosi telefon na pozive...

I zvao on tako pa da proverim sa bankom i to sve,
meni jako zao sto nije uplata zbog neke greske prosla i slicno.
Dok na kraju verovatno nije provalio da lozim lozaca i odustao.

Ja i dalje ne verujem da si ti uplatio nekome 8 500e...
Lozis nas. 100%.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Da uprostim: 02.12.2012. 15:12 #458422

broj poruka: 7285
Posto vidim da vecina(ukljucujuci i Dex-a) nije mogla sebe da natera da potono procita ovaj ne svakidasnji zajeb.

Elem on je hteo i zeleo(voleo) da dobije te pare, medjutim kada mu je MJ trazio da uplati 8.5 e(malo E!)vropskih cigli, onda je, jelte skontao da je prevara i herojski se povukao!

Ja se samo nadam da ti druze nemas nesto zensko pored sebe, jer ako si ovo popasao kao mladu detelinu, ja ne smem ni da amislim sta ce ti iole elokventija fukara uraditi

Ziv ti meni bio i okani se deviznih racuna u Srbiji(zvake za seljake!)

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp NISAM MU UPLATIO NISTA :) 02.12.2012. 15:12 #458423

broj poruka: 1368
NISAM MU UPLATIO NISTA! Brate, kako nije ocigledno do sada :))) Aj necu o tome odakle mi i tako dalje, ko zna mozda bih i nasao negde u nekoj slamarici, ali definitivno nekome ciji su mailovi denisechamber47@yahoo.com (Avocat (ne ne kod njih se ne pise sa aDvokat) Denise D Adjou), zatim National development bank sa mailovima info@ndb-jb.com i remittance@ndb-jb.com ili tako nesto i za kraj, sami kraj, ide najsmesniji benin_highcourt@COOLTOAD.COM ne bih uplatio ni 8,50 eura a ne osam i po iljada :) Aj da imaju zive sajtove, aj da su se jos malo potrudili, pa da ih castim za trud, al brate, kad neko tako OCIGLEDNO jede kaku, da li ti stvarno mislis da bi mu neko uplatio? Jedino sto postoji u celoj prici je yahoo.com i cooltoad.com, pa zar bi jedna `bogata` africka zemlja Benin drzala mail vrhovnog suda na cooltoad.com-u? Ajme meni :) Al realno, da je nastavio da zove i pustio i nekii SMS, razmislio bi, al prvo da mi dovede harem od 10-15 sisatih crnkinja sa papirima da nemaju sidu, hepatitis i ostalo, i ako moze pride da su i nevine :)
dbqp Re: Da uprostim: 02.12.2012. 15:13 #458424

Vec mi je uradjeno, i to nekoliko puta :) Proklete da su! :D

:: Posto vidim da vecina(ukljucujuci i Dex-a) nije mogla sebe da natera da potono procita ovaj ne svakidasnji zajeb
::
:: Elem on je hteo i zeleo(voleo) da dobije te pare, medjutim kada mu je MJ trazio da uplati 8.5 e(malo E!)vropskih cigli, onda je, jelte skontao da je prevara i herojski se povukao
:: Ja se samo nadam da ti druze nemas nesto zensko pored sebe, jer ako si ovo popasao kao mladu detelinu, ja ne smem ni da amislim sta ce ti iole elokventija fukara uraditi
:: Ziv ti meni bio i okani se deviznih racuna u Srbiji(zvake za seljake!)
:: Lala 4ever!
:: http://youtu.be/n7hk7-XMXG
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
dbqp I za kraj naravoucenije: 02.12.2012. 15:16 #458425

Ako vas ikad iko kontaktira iz Afrike i ponudi nasledstvo, bilo da su pare, slonovi, zirafe, krokodili, ili neka druga roba i usluge, slobodno ama slobodno bez ustrucavanja, kontaktirajte mene da strucno obavim razgovor i ugovorim sve, i to besplatno za clanove PCBerze a sto se ostalih tice, tu je mojih standardnih 50% i plus PDV i Carina, koju snosi nosilac autorskih prava :)
Pisko Savet 02.12.2012. 15:24 #458426

broj poruka: 6670
Prvo, da ti čestitam na ljudskosti što si stisao petlju i podelio to sa nama. Nije lako izložiti se zajebanciji dokoličastih forumaša, koji jedva dočekaju da budu generali posle bitke. Sad svi znamo da bi bio ispaljen, a u pola priče, neki bi naseli.
Fora se inače zove nigerijska prevara, i stvarno je stara, samo se menjaju povodi, nasledstva, šatro blokorane pare zbog prevrata u zemlji, ubistva, pretnje, hapšenja, bilo šta...
Zadnje, mnogo, mnogo bolje uvijenu prevaru imali smo u komšiluku, gde se uzima kapara za prodaju automobila. Tačnije, u Hrvatskoj. Ima i slika i tako dalje, kontaktiranje, telefoni, ma sve... samo da platite prevoz i papire, i dobijate auto od 11000€ za 6,500€ ili tako nešto.
Koliko god vam izgledalo naivno, kada vam neko unapred kaže o čemu se radi, ipak se mnogo ljudi upeca. Pa skoro su pohapšeni ljudi koji su izvukli od glupana 35 000 000€ a od toga zadržali oko 15 000 000€ (koji će im biti delom oduzeti) - dok druga polovina legalno ide telekom operaterima.. sad su pohapšeni i to ovde. Nešto pre, ljudi su davali 2500€ za tri skripte - brošure i više `predavanja` koja su sami opet finansirali - gde su u top-shop maniru ispirani mozgovi... pa Dafina, pa Jezda, katastrofalne seljačine i smradovi, koji su gomili pohlepnih pobrali pare.
Bez motike nema leba. Jeste to poslovica, ali i isti qtz a druga budala, i to je. Pa koja prevagne.
Još jednom, hvala dbqp na iskrenosti, valja znati da to još uvek živi i drugačije će na to gledati klinci na ovom forumu kada vide da je neko odavde pecan, nego kada se onako priča da to postoji.

Budale računaju na sreću.

blackwolf - - - - - - - 02.12.2012. 15:53 #458434

broj poruka: 1512
http://alturl.com/ip75b

Black Wolf

dbqp Hehe 02.12.2012. 15:59 #458435

Ma nije problem, taman posla, sta vise i zeleo sam ovo da javno negde okacim, pa makar mi se svi smejali, jer mozda se na zalost bas ovog trenutka neko od nasih sugradjana peca na tu foru, i mozda ga bas taj isti crnja koji je mene do skora zvao zove i prica mu bajke.

Ako sam nesto za sve ove godine blejanja po netu naucio to je da ti niko nece dati milion dolara, da ne postoje dobro placeni poslovi koje obavljas od kuce, i da je najgora moguca stvar da upoznas ribu preko neta, umesto uzivo kako inace i treba.

Jbg, ja sam bio na zalost malo previse poverovao praznoj prici, nisam hteo da guglam i na vreme se upozorim da je to prevara, pa sam samim tim i naseo, jer me je mrzelo ili mozda nisam ni hteo da se informisem, a i oni telefonski pozivi iz Benina su mnogo uticali na to da poverujem u pricu, jer jbg, kad te neko zove sa pozivnog koji nije +381 i to 30 puta, prosto ti je glupo da se ne napravis glup i ne nasednes na pricu do kraja :)

Eto, pa nek ovo moje iskustvo posluzi i drugima da se ne primaju na bilo kakav vid sticanja materijalne koristi preko interneta - jer to ne postoji. Postoji samo skupa cena koju placas ili u izgubljenom vremenu, zivcima, poverenju, ili na kraju krajeva novcu, koji je danas 25x lakse izgubiti nego dobiti, tj. zaraditi.

Ajd u zdravlje, i pamet u glavu narode moj!
nomemory I dalje si po malo u zabludi... 02.12.2012. 18:32 #458464

broj poruka: 251

Odakle znaš da je ČAMUGA?
Ishmerish Malo glupo pitanje 02.12.2012. 18:39 #458467

broj poruka: 7285
ali da li si bio nekada u Africi?

Elem osim u juznoj Africi sanse da naidjes na belca su ravne sansama da Chamuga(kako ih ti zoves) bude guverner Misisipija...

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

Snoopy- -.- 02.12.2012. 20:44 #458491

broj poruka: 6083
Brate, da mi je pustio live stream iz afrike kako broji 12.5 miliona opet mu ne bih poverovao da su i 12.5 dolara mojih. Mislim ono.. (i ne, iz prvog posta se nije skontalo da li si uplatio ili ne, jer si izgledao poprilicno zagrejano, ne citaju svi sve postove).

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

Antilohije Sve pokradjeno do zandjeg evritja! 02.12.2012. 23:52 #458538

broj poruka: 689
http://www.youtube.com/watch?v=8OGaARSPShw

Daum ... 03.12.2012. 00:55 #458556

broj poruka: 12805
Brate nemoj da se uvrediš, nije mi to namera, ali ispao si glup za medalju.

Ko god da te zvao odakle god trebao si da razmisliš malo. Kakve bre ti jebene veze imaš sa crncima i Afrikom????????

To je odmah trebalo da ti bude indikator.

Evo i ja sam 13. novembra dobio mail, pa nek iskoristi neko ove milione, meni ne trebaju:

Be careful with this message. This message may not have been sent by: catherath@gmail.com. Similar messages were used to steal people`s personal information. Learn more

Hello,

My wife and I won the Euro Millions Lottery of £41 Million British Pounds and we have decided to donate £1.5 million British Pounds to 10 individuals worldwide as our own charity project. To verify,please see our interview by visiting the web page below:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2091124/EuroMillions-winners-Gareth-Catherine-Bull-scoop-41MILLION-lotto-jackpot.html

Your email address was among the emails which were submitted to us by the Google, Inc as a web user. if you have received our email please, kindly send us the below details so that we can issue you a valid bank cheque for £1,500,000.00 pounds in your name or direct our bank to effect the transfer of the funds to your operational bank account in your country.
Full Name:
Mobile No:
Send your response to (garethcabull@aol.co.uk)

Best Regards,

Gareth & Catherine Bull
quna Re: Re: ... 03.12.2012. 08:21 #458573

broj poruka: 1653
Kakva crna nova fora, to je klasicna nigerijska prevara i naravno da ce da te zove, ima i licno da dodje ili da ti plati avion do tamo samo da ti uzme poslednju paru...

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: Lepi, samo onaj blog je imao ispisano o toj prevari tako da nemoj tako. Jbg, nisam ja glup, stizalo mi je i pre da sam osvajao milone, doduse mozda ne meni licno nego drugarima i uvek ista prica, prvo ti njima uplatis nekoliko `iljada pa tek onda oni tebi. Elem, ovo je novi metod, znaci lik ZOVE S MOBA i ja se malouman JAVLJAM... tako da brate koliko god te price pile vodu voda prestaje da tece kad te neko okrene i na nigga engleskom prica bajku dok ti padas u sevdah ususkan u milione ... Joj da mi je pri ruci da ga licno vidim i da mu kazem par toplih, bratskih reci :) UZIVO :
:: :: Covece, objasni se, ni kad su nam devedesetih kao deci stizali ti spamovi na mail niko nije poverovao ni za sekundu, kamoli danas kad vec imas hiljade i hiljade strana na netu ispisanih o toj prevari..
:: ::
:: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb
:: :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @Daum 03.12.2012. 09:26 #458575

broj poruka: 17098
Brate ti vidis slike, znaci to je istina
cim ima slike kako stoje sa chekom...
Al si se ti zajebao...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs