Nisam ti javljao jer kod mene sve radi kada testiram pa sam smatrao da se možda server zaglupio i da zbog toga nisi mogao da izvršiš akciju. Ajd imam kontakt na super ponudi pa mi napiši konkretno koji oglas neće da ti označi da je završen i sa koje strane pozivaš akciju.
:: Miso vec danima ne funkcionise ikonica sa palcem na gore `Oznacite da se ponuda zavrsila`. Kada se klikne na nju apsolutno se nista ne desava. :: :: Poslao sam ti i mail pre par dana, ali nisi nista odgovorio :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Imas mail. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Iako si dobio info, za svaki slučaj da navedem i ovde. Greška je bila u kod-u ali se ista javljala samo kod tvog oglasa. Problem je rešen ali ako se nekom pojavi nešto slično neka javi da ispravimo
:: Imas mail :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Da, tacno je! Ispravljena je greska, samo mi nije jasno zasto Tvoj sajt samo mene ne voli... :)
Salim se... Sad je sve OK!
Pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647671. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.