Zamisli kad krene da stize sa svih strana ima da im dosadi da gledaju svaki paket za manje od par nedelja... Samo ce mirno konstatovati da je proslo vreme lenjstvovanja i zivota kao bubreg u loju... Pobedice ih njihova licna lenjost...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ja sam narucivao robu u vrednosti vecoj od 50e (blic), kinezi napisali 19$, niko nije otvarao sve proslo regularno bez dinara postarine. E sad da li sam imao srece ili se nije zadesio neko od znatizeljnih carinika? ko zna.. :: :: :: :: Sprdnja :: :: Nemojte da nasedate na ove jeftine trikove :: :: Ipak smo mi malo ovde vise obrazovani :: :: Ovo nije za nasu zemlju na zalost :: :: :: :: :: :: :: :: ________________ :: :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.