Mora da bude takva kao sto ja trazim. Upitanju je 2D igrica gde ti Sloba seta po desktopu i ponekad ti nesto sere a ti ga gadjas raketama, topovima gde pise Kosovo i kamenjem kada krene da ti pridikuje ili sere. Kada te smori kliknes ESC i izadje ti statistika koliko puta se setao, koliko puta sam ga ubio i koliko puta mi je pobegao. Igrica se igra samo misem.
:: Lorde, ma glupost ziva...Igraj COD serijal, bar je duplo lepse uradjena igrica - bar meni, ne znam.. :: :: Ako bas hoces, napravicu ti igricu, samo reci `oces 3D ili 2D, mis+tastatura, joy ili sve u kombinaciji, ukljucujuci i volan? Kostace te min 500 kinti CD+postarina (moj CD). poz :: P.S. Nije neka lova, taman Dauma oderes za jedan tretman...: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ako te interesuje, mogu da napravim temu Lordaca94 Zivot i Dela. U toj temi bi video da nema veceg trolla od mene. Onaj Rus sto je umro trolujuci mi nije ni do kolena.
I koliko bi mi dao za Deluxe web kameru Flea Market Edition Goes Like A Hell ?
Verovao ili ne, imam je. Kako da ti pošaljem? Baci mail.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Trazim, ali nikako da nadjem. Treba mi igrica Ubij Slobu ili Kill Slobu. U toj igrici ti Sloba seta po desktopu a ti ga gadjas topovima, raketama i kamenjem ::
Javio sam ti se, aj salji molim te. Mnogo ti hvala.
:: Verovao ili ne, imam je. Kako da ti pošaljem? Baci mail :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Trazim, ali nikako da nadjem. Treba mi igrica Ubij Slobu ili Kill Slobu. U toj igrici ti Sloba seta po desktopu a ti ga gadjas topovima, raketama i kamenjem :: ::
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Javio sam ti se, aj salji molim te. Mnogo ti hvala :: :: :: :: Verovao ili ne, imam je. Kako da ti pošaljem? Baci mail :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: Trazim, ali nikako da nadjem. Treba mi igrica Ubij Slobu ili Kill Slobu. U toj igrici ti Sloba seta po desktopu a ti ga gadjas topovima, raketama i kamenjem :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Da li neko ima ili moze da mi nadje
30.06.2013. 22:48
status: user broj poruka: 274
Hvala ti najlepse. Ne znas kako si me usrecio!
:: Poslato sa `uputstvom za rukovanje!: :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Javio sam ti se, aj salji molim te. Mnogo ti hvala :: :: :: :: :: :: :: Verovao ili ne, imam je. Kako da ti pošaljem? Baci mail :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: Trazim, ali nikako da nadjem. Treba mi igrica Ubij Slobu ili Kill Slobu. U toj igrici ti Sloba seta po desktopu a ti ga gadjas topovima, raketama i kamenjem :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Da li neko ima ili moze da mi nadje
30.06.2013. 23:01
status: user broj poruka: 1492
Nema na cemu.
Dobro da sam se setio da potrazim u svojoj arhivi.
:: Hvala ti najlepse. Ne znas kako si me usrecio :: :: :: :: Poslato sa `uputstvom za rukovanje!: :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: Javio sam ti se, aj salji molim te. Mnogo ti hvala :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Verovao ili ne, imam je. Kako da ti pošaljem? Baci mail :: :: :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Trazim, ali nikako da nadjem. Treba mi igrica Ubij Slobu ili Kill Slobu. U toj igrici ti Sloba seta po desktopu a ti ga gadjas topovima, raketama i kamenjem :: :: :: :: ::
Dečko ti sa 16 godina nisi S od studiranja video a kamoli od psihologije.
Povrh toga Dexter te prca u zdrav mozak, svi overavaju od smeha samo ti to ne vidiš.
__________________ Scourge of PCBerza
:: Dex ajmi mi kupi tu igricu pa cu ti ja platiti kad mi je prebacis ili doneses :: Re Daum: Da li to sve sto znas da kazes? Ako imas neki problem slobodno mi reci pomocicu ti. Ipak sam ja studirao psihologiju pa znam koliko ti je tesko u zivotu cim pises onakve komentare :: :: ::
Imam 17 godina. Dexter misli da me prca u mozak a ja mu trolujem na to. Znam kako je Vama starijima ponekad dosadno pa volite da prcate mladje, a uopste ne razmisljate cemu to. Da bi ste nekog ponizili i ismejavali? To samo govori koliko ste mentalno JADNI.
:: Dečko ti sa 16 godina nisi S od studiranja video a kamoli od psihologije :: :: Povrh toga Dexter te prca u zdrav mozak, svi overavaju od smeha samo ti to ne vidiš :: :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Dex ajmi mi kupi tu igricu pa cu ti ja platiti kad mi je prebacis ili doneses :: :: Re Daum: Da li to sve sto znas da kazes? Ako imas neki problem slobodno mi reci pomocicu ti. Ipak sam ja studirao psihologiju pa znam koliko ti je tesko u zivotu cim pises onakve komentare :: :: :: :: :: ::
Plači koliko hoćeš ali ako te drugi ismejavaju a ti to ne vidiš pred nosom onda i zaslužuješ sve što ti se dešava. Toliko o tvojoj psihologiji, bolje prosipaj to na buvljaku... __________________ Scourge of PCBerza
:: Imam 17 godina. Dexter misli da me prca u mozak a ja mu trolujem na to. Znam kako je Vama starijima ponekad dosadno pa volite da prcate mladje, a uopste ne razmisljate cemu to. Da bi ste nekog ponizili i ismejavali? To samo govori koliko ste mentalno JADNI :: :: :: :: Dečko ti sa 16 godina nisi S od studiranja video a kamoli od psihologije :: :: :: :: Povrh toga Dexter te prca u zdrav mozak, svi overavaju od smeha samo ti to ne vidiš :: :: :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Dex ajmi mi kupi tu igricu pa cu ti ja platiti kad mi je prebacis ili doneses :: :: :: Re Daum: Da li to sve sto znas da kazes? Ako imas neki problem slobodno mi reci pomocicu ti. Ipak sam ja studirao psihologiju pa znam koliko ti je tesko u zivotu cim pises onakve komentare :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Dex ajmi mi kupi tu igricu pa cu ti ja platiti kad mi je prebacis ili doneses :: Re Daum: Da li to sve sto znas da kazes? Ako imas neki problem slobodno mi reci pomocicu ti. Ipak sam ja studirao psihologiju pa znam koliko ti je tesko u zivotu cim pises onakve komentare :: :: ::
Ocigledno onaj ko place si ti. Zapitaj se ZASTO imas POTREBU da mi to pises. Mislis da sam poverovao u Dexterov odgovor. Trazio sam od njega da `kupi` tu igricu i da proda meni, a posto ne moze znaci da sam ga uhvatio u lazi i dokazao da u njemu cuci klinac koji voli da zajebava druge lazima samo da bi imao nesto da radi tj. da ubije vreme. Cinjenica je da je vama MNOGO MNOGO DOSADNO jer ne znate sta cete od zivota i razumem Vas. Zasto sam Vam ja toliko bitan u Vasim zivotima da bi me komentarisali? Psihologiju sam studirao pomocu gomilu debelih knjiga koje sam procitao i tacno mogu da vidim ko je i sta je.
:: Plači koliko hoćeš ali ako te drugi ismejavaju a ti to ne vidiš pred nosom onda i zaslužuješ sve što ti se dešava. Toliko o tvojoj psihologiji, bolje prosipaj to na buvljaku.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Imam 17 godina. Dexter misli da me prca u mozak a ja mu trolujem na to. Znam kako je Vama starijima ponekad dosadno pa volite da prcate mladje, a uopste ne razmisljate cemu to. Da bi ste nekog ponizili i ismejavali? To samo govori koliko ste mentalno JADNI :: :: :: :: :: :: :: Dečko ti sa 16 godina nisi S od studiranja video a kamoli od psihologije :: :: :: :: :: :: Povrh toga Dexter te prca u zdrav mozak, svi overavaju od smeha samo ti to ne vidiš :: :: :: :: :: :: :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: Dex ajmi mi kupi tu igricu pa cu ti ja platiti kad mi je prebacis ili doneses :: :: :: :: Re Daum: Da li to sve sto znas da kazes? Ako imas neki problem slobodno mi reci pomocicu ti. Ipak sam ja studirao psihologiju pa znam koliko ti je tesko u zivotu cim pises onakve komentare :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja se salim sa tobom isto kao i sa svma ovde, kao recimo Milunkina, kamioni prokolice koze ovce objasnjenje za AMD vs Nvidija i slicno. Nista licno, nisam imao nameru da te uvredim kao ni bilo koga ovde.
Ali da si malo biser to jesi.
Inace koje si knjige procitao i na koju temu konkretno jer psihologija je uzasno rasprostranjena i siroka tema...
Nije ti ovo Fejsbuk. Tacno znas ko je kakav I sta? Sa 19 godina? Vazi... Tu pricu mozes da prodas svojim vrsnjacima, ovde ima ljudi koji roditelji mogu da ti budu po godinama. Mi smo u tvojim godinama bili, a ti nisi u nasim, prema tome, spusti malo loptu I ako nista drugo, postuj starije I druge, kako bi drugi postovali tebe.
Nije stvar da li je neko mladji ili stariji, mentol je mentol. Medju starijima i medju mladjima. Do dana danasnjeg, u zivotu, toliko sam se nagledao mentola, da to nije normalno. Treba postovati dobre ljude, sve ostalo, cao-zdravo.
:: Nije ti ovo Fejsbuk. Tacno znas ko je kakav I sta? Sa 19 godina? Vazi.. :: Tu pricu mozes da prodas svojim vrsnjacima, ovde ima ljudi koji roditelji mogu da ti budu po godinama :: Mi smo u tvojim godinama bili, a ti nisi u nasim, prema tome, spusti malo loptu I ako nista drugo, postuj starije I druge, kako bi drugi postovali tebe :: ::
OK, sto se mene tice uvek sam bio 10 godina ispred sebe. Sa mladjima i starijima nemam problema u komunikaciji dok sa vrsnjacima imam zestok problem. Ono sto mene interesuje na 2000 i vise vrsnjaka samo jednog interesuje to isto sto i mene interesuje a to je IT. Razredni mi je predlozio da predjem u Teslu posto sam mnogo ispred svih u Loli pa da mi ne bude dosadno. Ne moze niko da mi prdne u znanju vezano za IT(mislim na vrsnjake i mladje) a smatram da ne znam mnogo. O nekoj racunarskoj komponenti bi mogao da pricam do sutra, a zale se ucenici iz mog odeljenja da nikada nisu otvorili racunar i da su ocekivali da ce ih u skoli otvarati, a onda se postavlja pitanje Zasto ne otvore svoje racunare pa da vide kako izgleda unutra posle toga da vide kako se zovu te komponente pa da nauce sta koja specifikacija znaci i tako korak po korak nista nije tesko a interesantno je. ^ | Ovo sve gore je OFFTOPIC. Postujem svakog ko postuje mene.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647668. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.