Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Amerikanci na pragu legalizacije gej brakova
STRANA 2 OD 3  
ddim @solaja777 Re: odlicno 27.06.2013. 02:43 #501434

status: user
broj poruka: 214
Sad tek vidim ovu notornu glupost! Pa ochekujem da makar gledas TV, ne moras da chitash i sam trazis izvore informacija, dovoljno je da gutash shta ti se servira pa bi znao koliko debelo si omashio stanje. Ima cela emisija na Discovery-ju o Teen Moms u Americi ( Mame tinejdzerke) i te emisije su pravljene sa razlogom jer jos od kad sam tamo ziveo oni kubure sa tim problemom - gomila devojaka u gimnaziji ostaje trudna!

A za 15-20 godina ce `pocrkati` oni najstariji (koji ne chine polovinu - hit izjava!) i sve da ovog trenutka nijedan hetero par ne dobije nijedno dete opet nece biti prepolovljena brojnost populacije u Americi (SAD).

Ljudska glupost dostigla novi nivo! - ovo treba da bude naslovna na svim novinama!

@MaliAbner
ipak sam ochekivao da poshto ochigledno umes da koristish internet da si i voljan da ga koristish a ne da ispaljujesh izjave bez konsultovanja bar Wikipedije:
http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_United_States

pogledaj link pa revidiraj izjave o brojnosti `belih` u SAD-u.

::
:: ovo je pocetak kraja amerike , racunam da ce za tih15-20 godina polovina pocrkati jbg nema reprodukcije
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed @ddim: teoriju o genetski uslovljenoj homoseksualnosti je ``izmislila`` 27.06.2013. 03:05 #501435

broj poruka: 11009
Kinsijeva ``skola`` - evo ti kratkog teksta na ovu temu (pominjes neko obrazovanje toga tipa, reklo bi se, dao si neki ispit na Megatrend univerzitetu, he, he!). Pazi: nemoj ponovo da etiketiras (sklon si tome!) samo zato sto je ovo objavljeno na jednom sajtu jedne crkve - ja licno nemam ama bas nikakve veze sa hriscanstvom i ostalim islamima - sto se mene tice, tacno je da nema alaha iznad alaha, obzirom da nema ni...alaha)...

http://url.ie/hxja

citati:
``No, malo je poznato da je Kinsey svoje istraživanje proveo uglavnom na zatvorenicima i to seksualnim prijestupnicima, među kojima je kao što i sam priznaje bilo nekoliko stotina muških prostitutki5. Glumeći neutralnog znanstvenika Kinsey je grčevito prikupljao podatke koji bi mu pomogli u prikrivanju vlastitih seksualnih izopačenosti``

``Često se u raspravama sa homoseksualnim aktivistima čuje fraza: ,,Mi se takvi rađamo.” Je li to istina? Poznati austrijski psihijatar E. Ringel kaže:

Homoseksualnost nema nikakve veze sa nasljeđivanjem, predispozicijama ili hormonalnim poremećajem, ona je zapravo neurotski simptom, školski primjer jedne seksualne simptomatike iza koje se zapravo krije neki poremećaj osobnosti.``

``Osobito je u tome daleko otišao C. G. Jung koji je objasnio:

Homoseksualni muškarac nespoban je pronaći muškost duboko u svojoj nutrini. Stoga je pokušava naći na biološko-seksualnoj razini. “
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Slusaj, ja poshtujem cinjenicu da si ti homoseksualac, Duhovni Dime, samo, nemoj graditi sliku sveta ``na svoju sliku i priliku`` (zavrsisces kao njihov Tvorac, he, he!)
ddim Re: @ddim: teoriju o genetski uslovljenoj homoseksualnosti je ``izmislila`` 27.06.2013. 03:27 #501436

Moji ispiti su polozeni na jedinom drzavnom fakultetu gde se uci genetika u punom obimu - pa ti razmishljaj.
Ne etiketiram i nisam sklon tome ( citat molim ako greshim) ali jasno je da kad `crkva` daje informacije da su ti podaci ozbiljno izvuceni iz konteksta i to shto je dato predstavlja samo deo dostupnih informacija koji njima odgovara. Problem je shto za informacije koristish izuzetno nepouzdan izvor koji je vekovima poznat po lupetaranju neistina, mazanju ochiju javnosti i krivljenja istina. Ista ta ekipa sa tog sajta tvrdi da postoje zombiji. Pitaj upravu sajta da li je Isus ustao iz mrtvih. Ako jeste onda je zombi. Ako postoje zombiji ja taj izvor karakterishem kao nepouzdan. Pogledao sam dole reference i dobro je shto sam sedeo. Njima je izvor informacija `konferencija biskupa` ??? Shto je babi milo to joj se snilo. Jedini pravi nauchni rad je onaj na temu procenata homo Vs hetero u zabelezenim slucajevima pedofilije. Obzirom da je ovde rec o devijantnom obliku ponashanja , rezultat nije primenljiv na one homo pojedince bez tog poremecaja ponashanja ali oni uredno njih stavljaju u isti kosh.

Predlazem da ako zelis da odvojis vreme i ako te zaista interesuje istina da pogledas naucne radove jer jedino tu mozes da vidis nefiltrirane podatke a zakljucke sam izvuci, ne dozvoli da ti neki sajt ili organizacija izvlaci zakljucke umesto tebe i da ti oni prezentuju njihovu selekciju podataka koja te jasno navodi na njihov zakljucak. I oni su toga svesni sta rade ali to je njihov posao - da im verujes, a koriste se jako prljavim trikovima jer pucaju na sveopshtu neobrazovanost.

Izjave psihijatara o genetici su smeshne. Ako te interesuje genetika pitaj geneticara za mishljenje, ne farmera, ne pilicara, ne psihologa - nego genetichara.

Ti ne poshtujesh chinjenice, ti prvo formiras mishljenje pa onda trazis chinjenice koje bi mogle mimo konteksta da potpore tvoje mishljenje.
Da poshtujesh chinjenice ne bi me procenio za homoseksualca. (btw to nije uvredljivom kao da si mi rekao da sam ridjokos).

Slika sveta je takva kakva je i ja samo hocu da je upoznam onakvu kakva stvarno jeste a ne kakva neko drugi tvrdi da jeste.

Nisam homoseksualac i ne interesuju me mushki rektumi kao mesto potencijalnog seksualnog china ali za tebe mogu da napravim jedan izuzetak ako mi zena dozvoli.

Inache bolje je (iako poredimo babe i zabe ali ti to ne shvatas) biti homoseksualac nego neobrazovani primitivac jer kao homoseksualac imas veliku shansu da ne budesh na dnu kulturne lestvice. Jel te boli vrat od gledanja na gore? :-)

:: Kinsijeva ``skola`` - evo ti kratkog teksta na ovu temu (pominjes neko obrazovanje toga tipa, reklo bi se, dao si neki ispit na Megatrend univerzitetu, he, he!). Pazi: nemoj ponovo da etiketiras (sklon si tome!) samo zato sto je ovo objavljeno na jednom sajtu jedne crkve - ja licno nemam ama bas nikakve veze sa hriscanstvom i ostalim islamima - sto se mene tice, tacno je da nema alaha iznad alaha, obzirom da nema ni...alaha)..
:: http://url.ie/hxj
:: citati
:: ``No, malo je poznato da je Kinsey svoje istraživanje proveo uglavnom na zatvorenicima i to seksualnim prijestupnicima, među kojima je kao što i sam priznaje bilo nekoliko stotina muških prostitutki5. Glumeći neutralnog znanstvenika Kinsey je grčevito prikupljao podatke koji bi mu pomogli u prikrivanju vlastitih seksualnih izopačenosti`
:: ``Često se u raspravama sa homoseksualnim aktivistima čuje fraza: ,,Mi se takvi rađamo.” Je li to istina? Poznati austrijski psihijatar E. Ringel kaže
:: Homoseksualnost nema nikakve veze sa nasljeđivanjem, predispozicijama ili hormonalnim poremećajem, ona je zapravo neurotski simptom, školski primjer jedne seksualne simptomatike iza koje se zapravo krije neki poremećaj osobnosti.`
:: ``Osobito je u tome daleko otišao C. G. Jung koji je objasnio
:: Homoseksualni muškarac nespoban je pronaći muškost duboko u svojoj nutrini. Stoga je pokušava naći na biološko-seksualnoj razini.
:: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Slusaj, ja poshtujem cinjenicu da si ti homoseksualac, Duhovni Dime, samo, nemoj graditi sliku sveta ``na svoju sliku i priliku`` (zavrsisces kao njihov Tvorac, he, he!)
PhatPhuck @ddim 27.06.2013. 04:01 #501438

broj poruka: 1886
`Ne vaspitavam dete da je religija basmislica zbog 3-4 sveshtenika, vec zbog ideje koju propagira. Mom detetu stvarno ne znam kako da objasnim da jedan chika moze da ustane iz mrtvih ( i kad imam video takvog dogadjaja ja ne verujem u to:-) ) a drugi ne mogu ( jel to sistem kao u Indijskim kastama??).`

Bitno je da ti je svo tvoje `školovanje` omogućilo da detetu UMEŠ da objasniš kako neke `čike` zabijaju polne udove jedan drugome u gastro-intestinalni trakt, i da je to `prirodno`, `normalno` - a ne posledica poremećaja ličnosti, poremećaja seksualnosti kao komponente ličnosti.
Baš vredi to tvoje školovanje - za ustajanje iz mrtvih - što se malo-malo pa dešava (kad ljudi `ustanu`, recimo, iz kliničke smrti) tvoje `školovanje` nema objašnjenje, ali zato ćeš verovatno umeti svom detetu da objasniš zašto se pederi nalaze po javnim WC-ima, mestima koja su sama po sebi leglo zaraze - i još guraju jedan drugome polne udove u anuse, dodatno leglo infekcija i najgorih bakterija.

`Sine, to je sasvim prirodno, deo prirodne selekcije kao mehanizma evolucije, i od toga prosperiramo kao vrsta - i u genetskom, a i u duhovnom smislu. A vazelin nam, sine, samo pomaže u tom nezaustavljivom napretku. M`sim, sine, bolje da veruješ u to, nego u tamo nekih 10 Zapovesti i ostalo njesra... Ljubi mu tata pišu.`
tortojed @ddim: Polako sa rektumima, i sa ženama - ja bih isto uradio sa njom, ako 27.06.2013. 04:10 #501439

nije starija od 20 godina i ako je ``moj tip`` (he, he!)... A ti da gledaš i navijaš (sad malo više u levu stranu, to, to, ne daj kučki da se izmigolji (LOL, LOL, LOL)......Ali, slutim mogućii problem: tvoja žena bi se toliko primila da ti više ne bi dozvoljavala...znaš i sam šta. Toliko o dozvoljavanju sa njene strane.

Šalu na stranu (nastrane šale?). Prvo, fakultet koji si završio, nije te dovoljno opismenio - ne kaže se ``da potpore`` nego ``podupru``, ``podapiru``...jer ne postoji (tebi) odgovarajući oblik glagolskog vremena glagola ``potpirati`` (zaobilazno: pružati potporu).

Drugo, genetika je relativno mlada nauka, koja mnogo toga tvrdi (i poriče), i menja svoje stavove kao tvoja žena tvoje pelene.
Treće, ljudi poput Frojda i Junga, itekako su mnogo toga mogli da kažu na ovu temu (pa su i rekli). To što si se ti, kao i savremena genetika, rodio prekjuče oko 14h, pa ti je genetika nekako draža od psihologije i psihijatrije, drugi je problem. Tvoj problem.

Nemoj da ti grižu savesti pričinjava činjenica da živiš u ``braku`` sa ženom - tu zlehudu sudbinu dele sa tobom mnogi tvoji sapatnici (prikriveni homoseksualci, u narodu poznati kao ``pederi``)...
ddim Re: @ddim 27.06.2013. 04:18 #501440

Moje shkolovanje mi je omogucilo da objasnim detetu (kad dodje vreme za tu prichu) kako chike zabijaju polne udove tetama u vaginalne traktove i isto tako kako chike tetama zabijaju polne udove u gastro-intestinalni trakt pa i chike drugim chikama u gastro-intestinalni trakt. To sve ljudi rade, rade i zivotinje (omakne se) i to nije nishta za stid. Kazem, ljudi su dovitljivi kada neshto zele.Shkolovanje mi omogucava da objasnim detetu a ja cu mu preneti svoje mishljenje a neka samo formira svoje. To se zove sloboda. U tvom slucaju ti nemas obrazovanje (kvalitetno) pa ne mozes da formiras svoje mishljenje nego ti masa (ili lokalna religija) formira pa umes samo da copy-paste-ujes to detetu a ni sam ne znas zashto. Obrazovanjem se rade stvari sa razumevanjem.
Ima ljudi koji su `noramlni` i to vrlo lokal-patriot-religiozni pa vole da guraju svoje polne udove u zenske gastro-intestinalne traktove - ali to je po vama OK? Bitno da nije mushki GI trakt, jel sam dobro shvatio? :-)

Vidish, klinichka smrt je klinichka a nije smrt. Smrt je smrt. Klinichka smrt je prividna smrt iz koje se chovek vrati i to je privremeni prekid vitalnih funkcija koje je veshtachki ili spontano vrate. Kada probodesh nekome srce kopljem i sa`ranish ga taj nije u klinichkoj smrti nego u smrti :-)
Jel to hoces da kazes da je `Dzibus` bio u klinichkoj smrti? Onda znam jos par likova koji su vaskrsli :-) Sad cu da ih zovem da im javim da farbaju jaja - hahahaha.
A, da, moje shkolovanje mi je jako lepo objasnilo klinichku smrt i mogu da ti je pojasnim na vishe nivoa - od biohemijskog do evolutivno-razvojno-ekoloshkog preko fizioloshkog i genetichkog nivoa, koji zelish prvo?

Ja nisam za zivota zatekao par u javnom wc-u u sred analnog seksa, jesam sreo parove u sred seksa i to su sve bili hetero parovi i ne po wc-ima. Znao sam da blejim u Berghain-u pa i tu nisam naletao na te scene kojima verovatno nisi ni ti ali vec imas formiranu takvu predstavu samo na osnovu pogreshnih predrasuda.

:: `Ne vaspitavam dete da je religija basmislica zbog 3-4 sveshtenika, vec zbog ideje koju propagira. Mom detetu stvarno ne znam kako da objasnim da jedan chika moze da ustane iz mrtvih ( i kad imam video takvog dogadjaja ja ne verujem u to:-) ) a drugi ne mogu ( jel to sistem kao u Indijskim kastama??).`
:: Bitno je da ti je svo tvoje `školovanje` omogućilo da detetu UMEŠ da objasniš kako neke `čike` zabijaju polne udove jedan drugome u gastro-intestinalni trakt, i da je to `prirodno`, `normalno` - a ne posledica poremećaja ličnosti, poremećaja seksualnosti kao komponente ličnosti.
:: Baš vredi to tvoje školovanje - za ustajanje iz mrtvih - što se malo-malo pa dešava (kad ljudi `ustanu`, recimo, iz kliničke smrti) tvoje `školovanje` nema objašnjenje, ali zato ćeš verovatno umeti svom detetu da objasniš zašto se pederi nalaze po javnim WC-ima, mestima koja su sama po sebi leglo zaraze - i još guraju jedan drugome polne udove u anuse, dodatno leglo infekcija i najgorih bakterija.
PhatPhuck 40 godina traže podršku u nauci, i faomozni `gej gen`, koji ih određuje kao homose 27.06.2013. 04:23 #501441

i NISU GA NAŠLI:

http://www.salon.com/2012/12/11/study_there_is_no_gay_gene/

` Tuesday, Dec 11, 2012 10:53 PM CEDT
Study: There is no “gay gene”
New research suggests that homosexuality is passed from parents to opposite-sex offspring through epi-genetics`

Naravno, pošto su se ispalili u potrazi za genom odgovornim za njihov poremećaj - oni neće odustati. U narednih 40 godina će se baviti `uticajem Marsa u konjunkciji sa Venerom na feminiziranost`...Sve to - umesto da leče svoj poremećaj svim dostupnim hormonskim i psihoterapijama.
tortojed @ddim: Malo si nejasan (uzvracas, cini se) i meni i Fet-u istim pisamcetom... 27.06.2013. 04:28 #501442

No, u jednoj stvari se slazemo: volimo i guzu, nego sta! Samo, ima necega sto nas deli: izmedju musko i sensko, mala raslika, shifila raslika (rece onaj tvor iz crtanjca)...
Nema veze, nemoj da se serkiras sto si peder, ddim-e, ti si ipak, domaci peder a ne kao oni iz inostranstva, genetski modifikovani...

ddim Re: @ddim 27.06.2013. 04:39 #501443

A i ako se to ustajanje iz mrtvih (pravilno prividno mrtvih) malo-malo pa desi jel se i pretvaranje vode u vino desi za tren? Jel se i hoda po vodi? Znam da madjionichari rade i jedne i druge trikove ali onda hajde lepo da se slozimo da je Dzibus madjionichar i svima lepo. Vishe cirkuzant u toj konstalaciji nego madjionichar ali ajde...

@tortojed izvinjavam se pravopisu, najverovatnije je greshka usled brzog kucanja i naglih prepravki menju redovima. Fakultet me nije uchio pravopisu, to vuchem iz osnovne. Jel imas mozda neki argument koji nije pravopisnog tipa?

Genetika nije mlada nauka, ne meshaj genetiku sa otkricem genetichkog materijala DNK.
Veruj mi zenu poput moje neces ni imati prilike da upoznas, daleko su izvan tvog domashaja. Kad vec prichash o genetici molim te navedi tvoje izvore i dokaz kompetentnosti da razgovarash na ovu temu poshto dajesh tvrdnje o samoj nauci.
Frojdovo pisanije nije nauchna teorija jer nije proverljiva, to bi trebalo da znash. to je samo njegovo tumachenje, koje, istina interesantno ne zadovoljava kriterijum da bude nauchna teorija. Nauchna teorija i ono shto se na pijaci smatra pod `teorijom` nema veze jedno sa drugim.
Vidish, genetika je nauka moja se bavi mehaniznima nasledjivanja osobina a psihologija je nauka o ljudskom ponashanju, a psihijatrija je deo medicine koji se bavi lechenjem mentalnog zdravlja.
Ako govorimo o postanku gej deteta onda je jasno da ni psihologija i psihijatrija tu nemaju shta da traze, genetika jedina objashnjava zashto hetero parovi mogu da dobiju gej dete.

Znaci ako vidim nepravdu prema polozaju `pedera` u drushtvu onda sam `peder`.
Da sam rodjen pre 50 godina i da vidim nepravdu prema polozaju crnaca onda bih bio crnac.
Da sam rodjen ........(dopuni sam) onda bih bio .........(dopuni sam). Jel ne uvidjash da svako vreme nosi neku odbojnost prema odredjenoj grupi ljudi jer su drugachiji. Prvo je bio pol (zene ugrozene) pa onda boja koze (rasizam) pa sad homoseksualnost.... I treba da prodje oko 50-100 godina da svi uvide kakvi su moroni bili i da postane najnormalnije ziveti sa tim osobama. Sad je skroz normalno da zene glasaju, skroz je normalno da cu crnci slobodni samo je jos problem za gej populaciju.... dokle cete da kochite na uzbrdici??? Svoja posla gledajte, niko vas ne ugrozava od gej populacije kao shto vas nisu ni crnci ni zene ugrozavali i bolje gledajte da sebi obezbedite lepshi zivot i da uzivate dok se ovde na ovoj planeti rodjeni kao jedno od najinteligentnijih bica! Koristite tu inteligenciju a ne da je zapushtate i da se zadovoljavate jednostavnim odgovorima na kompleksna pitanja.

Jedinu grizu savesti imam shto ipak malo uzivam shto nemam tvoj mentalni sklop - ne bih ni bio svestan u kakvom neznanju zivim. Zelim ti da se probudish. Razumem te i ne krivim te shto si se u takvu osobu razvio, nisi ti kriv, tako se bezbroj stvari u univerzumu namestio i zato imam saosecanja sa tobom.

:: `Ne vaspitavam dete da je religija basmislica zbog 3-4 sveshtenika, vec zbog ideje koju propagira. Mom detetu stvarno ne znam kako da objasnim da jedan chika moze da ustane iz mrtvih ( i kad imam video takvog dogadjaja ja ne verujem u to:-) ) a drugi ne mogu ( jel to sistem kao u Indijskim kastama??).`
:: Bitno je da ti je svo tvoje `školovanje` omogućilo da detetu UMEŠ da objasniš kako neke `čike` zabijaju polne udove jedan drugome u gastro-intestinalni trakt, i da je to `prirodno`, `normalno` - a ne posledica poremećaja ličnosti, poremećaja seksualnosti kao komponente ličnosti.
:: Baš vredi to tvoje školovanje - za ustajanje iz mrtvih - što se malo-malo pa dešava (kad ljudi `ustanu`, recimo, iz kliničke smrti) tvoje `školovanje` nema objašnjenje, ali zato ćeš verovatno umeti svom detetu da objasniš zašto se pederi nalaze po javnim WC-ima, mestima koja su sama po sebi leglo zaraze - i još guraju jedan drugome polne udove u anuse, dodatno leglo infekcija i najgorih bakterija.
:: `Sine, to je sasvim prirodno, deo prirodne selekcije kao mehanizma evolucije, i od toga prosperiramo kao vrsta - i u genetskom, a i u duhovnom smislu. A vazelin nam, sine, samo pomaže u tom nezaustavljivom napretku. M`sim, sine, bolje da veruješ u to, nego u tamo nekih 10 Zapovesti i ostalo njesra... Ljubi mu tata pišu.`
PhatPhuck N-E-M-A 100% heteroseksualnog muškarca koji `saoseća` sa gejevima 27.06.2013. 04:46 #501444

Jer je GAĐENJE prema tom FAILURE-u MUŠKOSTI (neuspehu, neostvarenosti) duboko usađeno u muškoj seksualnosti.
Svi smo vođeni PRIMARNIM NAGONOM ZA SAMOODRŽANJEM - a jedan način da se održimo je da naši geni nastave da žive u našem potomstvu, ako već naša svest i sećanja ne mogu da nastave da žive u `mesu` naše dece... Bar naše genetske informacije preživljavaju.
Upravo zato što je taj prirodni nagon za `večnim postojanjem` - pobeđivanjem kraja/smrti - duboko usađen u svima nama, i pošto instinktivno znamo (kroz eone i eone, milenijume i milenijume parenja) da je to moguće samo onda kada postoje dva različita i KOMPLEMENTARNA (međusobno-dopunjujuća) pola, i da se to ostvaruje parenjem sa suprotnim polom - imamo usađeno to instinktivno gađenje prema svemu onome što bi postojalo u nama, a što ne konformira (što se ne uklapa/poklapa sa) našoj seksualnosti, onakvoj kakvu je definiše genetika, hormoni a i društvo.A definitivno postoje stvari koje društvo definiše od pojave prvih ljudskih zajednica, i koje se nisu menjale.
ddim Re: @ddim: Malo si nejasan (uzvracas, cini se) i meni i Fet-u istim pisamcetom... 27.06.2013. 04:47 #501445

Standarno, u nedostatku validnih argumenata prelazi se na vredjanje (iako homoseksualnost nije uvreda ali vi to radite jer smatrate da jeste uvredljivo).

Ochigledno je i vrlo karakteristichno za ljude vashe inteligencije i obrazovnog profila da izvlacite pogresne zakljuchke i da ih se drzite kao pijan plota - to vas chak i jako zabavlja. Ja se za `guzu` izjasnio nisam, ti ochigledno jesi ali to tebe ne sprecava da izvuchesh netachan zakljuchak - hit lik! Volim da vas posmatram, vi ste kao one zlatne ribice u akvarijumu, neshto znaju ali shta tachno nije ni njima jasno i samo plivaju, jedu, plivaju, jedu, malo se medjusobno bore pa opet samo jedu i plivaju. Poradi na sebi, nece ti shkoditi. Ako si siguran u svoje stavove onda nemash shta da brines i slobodno se izlozi suprotnim idejama, raspitaj se malo shta drugi misle.

Hit, josh cu ja da ispadnem gej a poznato je da su homofobi najvishe nesigurni u svoju seksualnost i zato se brane agresivnim ponashanjem da skrenu paznju sa svoje nesigunosti.

:: No, u jednoj stvari se slazemo: volimo i guzu, nego sta! Samo, ima necega sto nas deli: izmedju musko i sensko, mala raslika, shifila raslika (rece onaj tvor iz crtanjca)..
:: Nema veze, nemoj da se serkiras sto si peder, ddim-e, ti si ipak, domaci peder a ne kao oni iz inostranstva, genetski modifikovani..
PhatPhuck U čijoj ličnosti čuči 10% homoseksualca - imaće 10% saosećanja sa gejevima 27.06.2013. 04:52 #501446

NE MOŽE `alpha-male`, 100% testosteronski muškarac, da na bilo koji način (osim, eventualno, nekim ispiranjem mozga, podvrgavanjem mentalno/psihičkom reprogramiranju) da na bilo koji način saoseća sa pederima.
Za ime sveta, pa mnogi tipično-testosteronski `alfa-mužjaci` imaju žešće teškoće da razumeju i ŽENE, na koje su prirodno upućeni - i žene, sa njihovim ženskim stvarima, temama i interesovanjima, su za njih `večita, nerešiva enigma` - A KAMOLI oni koji nisu ni jedan pol - to jest - imaju muške polne organe, ali poremećaj hormona - pa su žene u mozgu i načinu razmišljanja.

tortojed @ddim: Sad si me stvarno zainteresovao za svoju (tvoju) zenu! Ima li neke 27.06.2013. 04:54 #501447

sanse da IPAK, na desetak minuta barem, bude u ``mom domasaju`` (da ne kazem: dopadne mi šaka). Evo, ako treba (oh, koliko to mrzim, ali sta da se radi ako je visa sila?!) upotrebicemo i mere zastite/higijene (spasit ce nas higijena, pjevahu Marko Brecelj i Boris Bele, davno)...

Ako ništa drugo, pošalji mi neku ``provokativnu`` fotku na email (da bar znam šta propuštam)...
ddim Re: N-E-M-A 100% heteroseksualnog muškarca koji `saoseća` sa gejevima 27.06.2013. 04:56 #501448

Sad si napisao jedno veliko nishta.
Ali sad je jasno kako razmishljash. Ti mislish, ochigledno, da smo mi ,ljudi, vodjeni iskljuchivo instinktima.... velika greshka. Mi smo svesna bica (neka svesnija od drugih) i ne radimo stvari zbog instinkta i za to ima puno dokaza ,ako ti nije ochigledno!?!?!.
Shta cemo sa antichkim Grcima? Oni su se lepo razmnozavali sa svojim zenama ali su uzivali i u mushkarcima i u zenama. Nemoj mi reci da se polni odnos vrshi samo radi produzetka vrste - zao mi te je u tom sluchaju :-)
I za delfine je poznato da imaju seksualne odnose samo zabave radi, bez namere za oplodjenjem. Ako je svrha polnog odnosa i reprodukcija i uzivanje onda nema prepreka da to bude istopolni odnos. Obzirom da jedinke kroz evoluciju koje nisu uzivale u seksu nisu ili su slabije dobjale potomstvo njigovi geni su se brzo izbacivali iz opticaja. Uzivanje i potreba za reprodukcijom su zajedno evoluirali, zato sex prija. Ne znam da neko bas uziva u ostavljanju potomaka a da se gnusha china pravljenja potomaka. Ako se neko vec rodi kao gej onda od reprodukcije nema nishta ali od uzivanja ima - i eto im zabave uz malo dovitljivosti.

:: Jer je GAĐENJE prema tom FAILURE-u MUŠKOSTI (neuspehu, neostvarenosti) duboko usađeno u muškoj seksualnosti
:: Svi smo vođeni PRIMARNIM NAGONOM ZA SAMOODRŽANJEM - a jedan način da se održimo je da naši geni nastave da žive u našem potomstvu, ako već naša svest i sećanja ne mogu da nastave da žive u `mesu` naše dece... Bar naše genetske informacije preživljavaju
:: Upravo zato što je taj prirodni nagon za `večnim postojanjem` - pobeđivanjem kraja/smrti - duboko usađen u svima nama, i pošto instinktivno znamo (kroz eone i eone, milenijume i milenijume parenja) da je to moguće samo onda kada postoje dva različita i KOMPLEMENTARNA (međusobno-dopunjujuća) pola, i da se to ostvaruje parenjem sa suprotnim polom - imamo usađeno to instinktivno gađenje prema svemu onome što bi postojalo u nama, a što ne konformira (što se ne uklapa/poklapa sa) našoj seksualnosti, onakvoj kakvu je definiše genetika, hormoni a i društvo.A definitivno postoje stvari koje društvo definiše od pojave prvih ljudskih zajednica, i koje se nisu menjale.
ddim Re: U čijoj ličnosti čuči 10% homoseksualca - imaće 10% saosećanja sa gejevima 27.06.2013. 05:03 #501449

A ti si imao svemoguci uvid u taj podatak i sam si uradio istrazivanje i znash da podelish ljude u procenat koliko su homoseksualni i koliko procenata imaju saosecanja???
Idi pali babu da ti shtrika najke. Sad si ti doziveo prosvetljenje pa znash shta su procenti. HAHAHAHAHA.... na znas nis hta je alpha-male a kamoli 100%testorenski mushkarac (shto , neobrazovani choveche, ne postoji - sve je u balansu hormona a ne u chisto jednom hormonu - auuuuu).
Ja mogu sa glistom da se saosecam, shta cemo sad? Mogu i sa tobom a mogu i sa gejevima, mogu sa kim god zelim da se saosecam. Saosecanje nije vezano za to shto ti vec za stanje u kome je taj neko. Saosecam se sa antilopom koja bespomocno gleda kako joj jedu zivo mladunche - jel hoces da kazesh da sam neki procenat antilopa???
HAHAHAHAHA,, ti si hit lik! ova rasprava mora da se sachuva za buduca pokolenja, nece verovati praunuci za sto godina kakvo je bilo stanje uma kod pojedinaca u moje vreme!!!
Ti sad hoces to shto `ne razumesh zene` da objasnish time shto si 100% testoteronski alfa homofob ???? WTF!!???

:: NE MOŽE `alpha-male`, 100% testosteronski muškarac, da na bilo koji način (osim, eventualno, nekim ispiranjem mozga, podvrgavanjem mentalno/psihičkom reprogramiranju) da na bilo koji način saoseća sa pederima
:: Za ime sveta, pa mnogi tipično-testosteronski `alfa-mužjaci` imaju žešće teškoće da razumeju i ŽENE, na koje su prirodno upućeni - i žene, sa njihovim ženskim stvarima, temama i interesovanjima, su za njih `večita, nerešiva enigma` - A KAMOLI oni koji nisu ni jedan pol - to jest - imaju muške polne organe, ali poremećaj hormona - pa su žene u mozgu i načinu razmišljanja.
ddim Re: @ddim: Sad si me stvarno zainteresovao za svoju (tvoju) zenu! Ima li neke 27.06.2013. 05:12 #501450

Iz obzira prema tvojoj porodici i drugima kojima si valjda drag i poznajuci kakav nagon za samoubistvom bi ti se rodio posle spoznaje kakvo si zivotno razocharenje posle jednog pogleda na moju zenu ja ne smem to da dozvolim. Bolje probaj bar neshto od svog zivota da napravish chime bi mozda bar malo mogao da se ponosish. Tek kada budes video shta sve postoji bice ti jasno koliko nisko stojish. Bolje je za tebe i tvoju malu mizernu sferu poimanja zivota i sveta da te ne izlazem takvom intelektualnom gorostasu.

Ovo ozbiljno mislim. Ne bi to mentalno podneo, to bi bilo kao da neandertalca stavim pred Matrix - samo bi zatrokirao, pena na usta i nula mozdanih aktivnosti. Shta posle tvojima da kazem... Zao mi je i puza i gliste kad ih vidim da se muche pa i tebe. Probaj da se bolje reinkarnishesh, to ti je jedina shansa :-)

:: sanse da IPAK, na desetak minuta barem, bude u ``mom domasaju`` (da ne kazem: dopadne mi šaka). Evo, ako treba (oh, koliko to mrzim, ali sta da se radi ako je visa sila?!) upotrebicemo i mere zastite/higijene (spasit ce nas higijena, pjevahu Marko Brecelj i Boris Bele, davno)..
:: Ako ništa drugo, pošalji mi neku ``provokativnu`` fotku na email (da bar znam šta propuštam)...
PhatPhuck @ddim 27.06.2013. 05:30 #501451

`Shta cemo sa antichkim Grcima? Oni su se lepo razmnozavali sa svojim zenama ali su uzivali i u mushkarcima i u zenama.`

Ko se previše posveti mudrovanju, filosofijama, jelu, piću i sličnim stvarima - umesto, na primer, da se redovno bavi sportom, da učestvuje u nekim ratovima (kojih je tada bilo na pretek), dakle da radi klasično `muške` stvari - kad tad će izgubiti osećaj muškosti, i tražiće da to `dopuni`/nadomesti `obožavanjem tela i muškosti` tih mladića u naponu snage i mladosti.

Prosto - od totalnog nečinjenja ničega što je klasično/tipično muško - počne da pada nivo testosterona, to jest, gubi se osećaj muškosti. A kad uz to dođe još starost, impotencija i nemoć... Nije ni čudo što su voleli da miluju i sisaju dignute k*te mladića.

MaliAbner Re: Re: Re: odlicno 27.06.2013. 05:42 #501452

broj poruka: 7779
Kad tako navodis cinjenice koje ti odgovaraju onda si definitivno u pravu... ALI !!!

Na primer Fredi Merkuri pedercina do bola, ali isto tako vrlo nasilna osoba koja je bezbroj puta bila uhapsena zbog pijanstva i kafanskih tuca... i takvoj osobi treba dozvoliti usvajanje deteta...
Ispada da je jedan od tata potencijalni siledzija i pijanac... eto ode jedan argument...

Ovakvih primera ima bezbroj, pogotovu medju vrhunskim sportistima... i estradnim zvezdama...

A ovi sto se bas mnogo bude i gnusaju pedera su mi definitivno sumnjiva populacija...
takvi samo pokrivaju svoju pedersku dusu...

Stereotip o pederima kao o visokosofisticiranim, obrazovanim i nadasve kvalitetnim jedinkama mi je najodvratnija propaganda (koju stavljam u istu ravan sa holokaustom) buduci da ima i pedera koji nisu vrlo obrazovani, negovani, emancipovani nego su recimo cistaci ulice bez dana skole... naravno zaposlio ih je neko ko ih hefta... tako da tu imamo jednu vrlo cudnu kombinaciju...

Tako da meni kod njih smeta ta njihova praksa da guraju jedni druge u poslovnom, materijalnom i sverama drustvenog a ne samo fizickog zivota...

Dalje statistika (tamo gde je pomno vode) kaze da se pederski brakovi raspadaju brze nego ovi normalni sa kompatibilnim polnim organima a onda usvojena deca ponovo zavrsavaju u procesu za usvajanje...

Jos dalje a trebalo je biti prvo je da pederski brak je sve drugo ali DEFINITIVNO NIJE NORMALNO OKRUZENJE za odrastanje dece, buduci da je priroda takva kakva je tj. neumoljiva roditelji moraju biti kompatibilnog pola (muski i zenski) a ne istopolni... ja jos nikad za mog zivota nisam video da dva `M` ili `F` Bizona dobiju bizonce, da dva `M` ili `F` slona dobiju slonce...

I na kraju nikako ne treba zaboraviti na primer dva drevna naroda koji su ziveli u gradovima Sodoma i Gomora, a koje su Bozijom voljom (nakon prethodnog upozorenja da se vrate pravom putu) zbrisane sa lica zemlje zato sto su se odale posasti razvrata i pederastva...

AJD U ZDRAVLJE SAMO IM DECU NA USVAJANJE NE DAMO!!!

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Hmmm.... shkakljivo pitanje
:: Da li dete za usvajanje dati pre hetero paru gde je mushkarac sklon pijanstvima i nasilju a zena voli svoje frustracije da istresa na detetu ili ga pre dati umerenom, kulturnom, obrazovanom, situiranom homo paru? Jeste ekstreman slucaj ali tu se vidi pravilo
:: Shta je bolje
:: Da moram svoje dete da ostavim na usvajanje i da umirem i da nemam zenu i sam sam na svetu onda bih lichno pre ostavio svoje dete homo paru gde ce rasti u normalnijem okruzenju nego sa 2 probisveta. Ako nista drugo nauchice da poshtuje homo populaciju i bice obuceno sa vishe stila - hahaha :-). Iz mog lichnog iskustva gej osobe su bolje organizovane, radnije, uredjenije, zive odgovornije a obrazovanje i kultura im zauzimaju mesto pri vrhu zivotnih prioriteta. Ne poznajem ne znam koji broj gej osoba (mozda zbog sredine gde su primorani da se kriju) ali ako ih uporedim sa prosechnim hetero prijateljem onda se malo deprimiram. Primetio sam da shto je chovek vishe protiv gej osoba to je primitivniji u kulturoloshkom smislu... makar iz mojih opservacija
:: :: Oni odavno imaju manji prirodni prirastaj belih ali ga resavaju uvozom stanovnistva..
:: ::
:: :: A sto se pedera tice ko sto vec vise puta rekog neka ih nek se zene i udaju po volji ali im ne dozvoliti usvajanje dece, tj. nikako im ne davati pravo da usvoje decu pre nekog normalnog bracnog para
:: :: Citat:
:: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: ::
:: :: :: ovo je pocetak kraja amerike , racunam da ce za tih15-20 godina polovina pocrkati jbg nema reprodukcije
ddim Re: @ddim 27.06.2013. 05:42 #501453

Znaci po tebi je prosechan Grk u antichko doba bio mudrac, filozof, prejedao se, napijao se a nije se bavio sportom, nije ratovao i zato je izgubio osecaj mushkosti i pa se okrenuo mushkim telima? A kad je to sve uspeo da uradi prosechan Grk sa svojih 20 - kusur godina npr?
Od `nechinjenja nicheg mushkog` pada nivo testosterona? Jel si to sam zakljuchio jel bi tako voleo da jeste ili imas neki provereni izvor informacija?
Znachi kad ostarish pa te stigne impotencija i nemoc onda ces, PhatPhuck-u ti voleti da milujes i sisas dignute k*ce mladica? OK za tebe, ja necu :-)

E, sad stvarno, zar nije lakse da samo ukucas `testosterone` u googlu i da vidish u kratkim crtama shta ce da ti kaze nego da sam konstruishesh ovakve smehoteke sa to malo znanja kojim raspolazes. Mnogo ti je brze i lakse da proshirish znanje nego da sa tim ogranichenim znanjem pokusavash sve sam sebi da objasnish. Veruj mi ima na svetu vishe od shtapa i kanapa. To shto ti znash samo za shtap i kanap ne znachi da su i Sidnejsku operu tako napravili.
Lepo je shto znash barem kako se tacno pishe testosteron i to je dobra polazna tachka za dalje nadogradjivanje znanja o tom hormonu pa dalje i drugim temama - iznenadio bi se koliko tvojih istomishljenjika ni ne zna pravilno da izgovori tu rech a kamoli da napisu
:-)
Ajde polako, od goolga i wikipedije nema bolje polazne tachke. Samo budi uporan, ako ti neshto ne krene slobodno javi, vrlo rado cu ti pomoci u trazenju informacija.

:: `Shta cemo sa antichkim Grcima? Oni su se lepo razmnozavali sa svojim zenama ali su uzivali i u mushkarcima i u zenama.
:: Ko se previše posveti mudrovanju, filosofijama, jelu, piću i sličnim stvarima - umesto, na primer, da se redovno bavi sportom, da učestvuje u nekim ratovima (kojih je tada bilo na pretek), dakle da radi klasično `muške` stvari - kad tad će izgubiti osećaj muškosti, i tražiće da to `dopuni`/nadomesti `obožavanjem tela i muškosti` tih mladića u naponu snage i mladosti.
:: Prosto - od totalnog nečinjenja ničega što je klasično/tipično muško - počne da pada nivo testosterona, to jest, gubi se osećaj muškosti. A kad uz to dođe još starost, impotencija i nemoć... Nije ni čudo što su voleli da miluju i sisaju dignute k*te mladića
ddim @MaliAbner Re: Re: Re: Re: odlicno 27.06.2013. 05:52 #501454

Slazem se sa tobom skoro 100%.

Dao sam ekstreman primer ali i naglasio da je ekstreman.
Od jednog do drugog ekstrema ima bezbroj prelaznih oblika...samo treba izabrati najbolju od ponudjenih za dete (ako je ta bolja od toga da dete budu u nekom drzavnom domu ili slichno).

Ne mislim da su pripadnici gej populacije neshto ultra sofisticirani samo sam naveo da je uzorak koji sam imao prilike upoznam takav bio - chak se i ogradio da je uzorak mali.

Mnogo sumnjivi al ne moz` im objasniti.

Ljudi se medjusobno pomazu i `guraju` chim osete pripadnost u istoj grupi, zar ne? Nebitno je koji je kriterijum za svrstavanje u grupu. To `drzanje zajedno` je poznato kroz istoriju.

Ne znam za taj podatak ali ne znam koliko to pa ima istopolnih brakova i gde??

Definitivno nije normalno okruzenje za dete. Nije ni sa ocem alkoholicharem ali jbg....

E za to u prirodi da M&M i F&F ne mogu da dobiju potomke ne budi siguran :-) Kod vodozemaca se svashta deshava :-) Za sisare ta pricha ne pije vodu (koliko ja znam) ali druge grupe su pune iznenadjenja, ima chak i promena polova u sred zivota i to samo zbog fizichkih faktora.... ludilo zivog sveta!
Sodoma i Gomora - koliko znam koliko-toliko istorijska mesta....ali bozja volja (volja kog boga ili boginje?) :-)

Ne treba decu na usvajanje ali nekad ,jbg, mora tako....

PhatPhuck Čitaj, ddime 27.06.2013. 05:57 #501455

`Toliko` o tome da su moja rezonovanja `smehoteke`. Ovo je nešto što grčki filosofi i mentori na koje se pozivaš, `mudri starci željni vina, dobre hrane i društva mladih zgodnih muškaraca, koje su podučavali u filosofiji` (dok su tim mladićima milovali mišiće i kite) - sigurno nisu radili:

http://www.menshealth.rs/zdravlje/273/konkurencija-povecava-nivo-testosterona

`Konkurencija povećava nivo testosterona

29.05.2013.

Nađite rivala. Konkurencija protiv nekog stranca ili neprijatelja, nikako ne prijatelja, mogu povećati vaš nivo testosterona, to jest ukoliko izađete kao pobednik, bar tako kaže novo istraživanje časopisa Human Nature.
Najbolje bi bilo da ne znate vašeg protivnika.

Nivo testosterona kod muškaraca porasla je za više od 30% kada su dobili konkurentsku igru domina, a to su samo domine!!
Istraživači su sproveli slične eksperimente sa raznim sportovima i otkrili da ukoliko izgubite ili pobedite prijatelja, nivo testosterona se neće toliko povećati.

ZAŠTO SE TO DOGAĐA?
Mislite o tome kao o testosteronskom uzbuđenju pobede. Kada testosteron raste, mišićna tkiva se stimulišu, vaša kordinacija i mentalne sposobnosti se poboljšavaju. Takođe, vaše samopouzdanje raste i sve ste spremniji za za konkurentsko okruženje. Istraživači su zbog toga zaključili da nakon pobede vaš nivo testosterona ide na gore kako bi vas pripremili za vašeg sledeć protivnika.

ZAŠTO ONDA VAŠ TESTOSTERON NE RASTE KADA POBEDITE PRIJATELJA?
Odogovor je u evoluciji. Stvaranje koalicija ili partnerstva je bila dobra strategija za preživljavanje, objašnjava doktor Mark Flin, antropolog sa Univerziteta Misuri. Ako bi vaš testosteron pobesneo svaki put kad bi se našli licem u lice sa prijateljem, to prijateljstvo verovatno ne bi potrajalo.

Iako preliminarno, istraživanje dr Flina sugeriše da ukoliko igrate sami ili sa celom vašom ekipom prijatelja protiv nekih stranaca, vaš nivo testosterona će skočiti samo ukoliko vaša ekipa pobedi. Takođe, istraživanje je pokazalo da će vaš T nivo skočiti ukoliko dobijete posao ispred nekog drugog kandidata, pogotovo ako je u komisiji i neka osoba lepšeg pola. Inače, kao što je i logično dok se takmičite u bilo kom sportu, dok vas posmatraju neke devojke vaš nivo testosterona probija krov.`

A šta sam ja malo pre napisao, i što si ti brže-bolje, gej-simpatetično proglasio za `smešno`:

`Ko se previše posveti mudrovanju, filosofijama, jelu, piću i sličnim stvarima - umesto, na primer, da se redovno bavi sportom, da učestvuje u nekim ratovima (kojih je tada bilo na pretek), dakle da radi klasično `muške` stvari - kad tad će izgubiti osećaj muškosti, i tražiće da to `dopuni`/nadomesti `obožavanjem tela i muškosti` tih mladića u naponu snage i mladosti.

Prosto - od totalnog nečinjenja ničega što je klasično/tipično muško - počne da pada nivo testosterona, to jest, gubi se osećaj muškosti. A kad uz to dođe još starost, impotencija i nemoć... Nije ni čudo što su voleli da miluju i sisaju dignute k*te mladića.`

ddim Re: Čitaj, ddime 27.06.2013. 06:00 #501456

Izvor informacija ti je Men`shealth ????
Oces i `Blic zenu` da uvrstish u nauchne radove? Story, Glorija, mozda Cosmopolitan ima neki savet kako da smanjish menstualne bolove ili povecash testosteron? Ajooooj.

Pa kako da ti kazem da nisi smehoteka? Stvarno se trudim ali mi ne dajesh materijala da pomislim bilo shta drugachije.

:: `Toliko` o tome da su moja rezonovanja `smehoteke`. Ovo je nešto što grčki filosofi i mentori na koje se pozivaš, `mudri starci željni vina, dobre hrane i društva mladih zgodnih muškaraca, koje su podučavali u filosofiji` (dok su tim mladićima milovali mišiće i kite) - sigurno nisu radili:
:: http://www.menshealth.rs/zdravlje/273/konkurencija-povecava-nivo-testosteron
:: `Konkurencija povećava nivo testosteron
:: 29.05.2013
:: Nađite rivala. Konkurencija protiv nekog stranca ili neprijatelja, nikako ne prijatelja, mogu povećati vaš nivo testosterona, to jest ukoliko izađete kao pobednik, bar tako kaže novo istraživanje časopisa Human Nature
:: Najbolje bi bilo da ne znate vašeg protivnika
:: Nivo testosterona kod muškaraca porasla je za više od 30% kada su dobili konkurentsku igru domina, a to su samo domine!!
Istraživači su sproveli slične eksperimente sa raznim sportovima i otkrili da ukoliko izgubite ili pobedite prijatelja, nivo testosterona se neće toliko povećati
:: ZAŠTO SE TO DOGAĐA
:: Mislite o tome kao o testosteronskom uzbuđenju pobede. Kada testosteron raste, mišićna tkiva se stimulišu, vaša kordinacija i mentalne sposobnosti se poboljšavaju. Takođe, vaše samopouzdanje raste i sve ste spremniji za za konkurentsko okruženje. Istraživači su zbog toga zaključili da nakon pobede vaš nivo testosterona ide na gore kako bi vas pripremili za vašeg sledeć protivnika
:: ZAŠTO ONDA VAŠ TESTOSTERON NE RASTE KADA POBEDITE PRIJATELJA
:: Odogovor je u evoluciji. Stvaranje koalicija ili partnerstva je bila dobra strategija za preživljavanje, objašnjava doktor Mark Flin, antropolog sa Univerziteta Misuri. Ako bi vaš testosteron pobesneo svaki put kad bi se našli licem u lice sa prijateljem, to prijateljstvo verovatno ne bi potrajalo
:: Iako preliminarno, istraživanje dr Flina sugeriše da ukoliko igrate sami ili sa celom vašom ekipom prijatelja protiv nekih stranaca, vaš nivo testosterona će skočiti samo ukoliko vaša ekipa pobedi. Takođe, istraživanje je pokazalo da će vaš T nivo skočiti ukoliko dobijete posao ispred nekog drugog kandidata, pogotovo ako je u komisiji i neka osoba lepšeg pola. Inače, kao što je i logično dok se takmičite u bilo kom sportu, dok vas posmatraju neke devojke vaš nivo testosterona probija krov.`
:: A šta sam ja malo pre napisao, i što si ti brže-bolje, gej-simpatetično proglasio za `smešno`:
:: `Ko se previše posveti mudrovanju, filosofijama, jelu, piću i sličnim stvarima - umesto, na primer, da se redovno bavi sportom, da učestvuje u nekim ratovima (kojih je tada bilo na pretek), dakle da radi klasično `muške` stvari - kad tad će izgubiti osećaj muškosti, i tražiće da to `dopuni`/nadomesti `obožavanjem tela i muškosti` tih mladića u naponu snage i mladosti.
:: Prosto - od totalnog nečinjenja ničega što je klasično/tipično muško - počne da pada nivo testosterona, to jest, gubi se osećaj muškosti. A kad uz to dođe još starost, impotencija i nemoć... Nije ni čudo što su voleli da miluju i sisaju dignute k*te mladića.`
ddim Re: Čitaj, ddime 27.06.2013. 06:03 #501457

A ako vec hoces antichke Grke da vracsh u igru (mislim da im je muka stavljanja u tvoje kontekste) onda te lepo po drugi put pitam, shta je radio prosechan mlad zdrav prav Grk sa svojih 20 i kusur godina? Prosechan Grk - znash ono prosechan kao velika vecina, ono kao odrzivo kroz generacije a ne nekoliko matorih drtina na koje ti mislish.

:: `Toliko` o tome da su moja rezonovanja `smehoteke`. Ovo je nešto što grčki filosofi i mentori na koje se pozivaš, `mudri starci željni vina, dobre hrane i društva mladih zgodnih muškaraca, koje su podučavali u filosofiji` (dok su tim mladićima milovali mišiće i kite) - sigurno nisu radili:
:: http://www.menshealth.rs/zdravlje/273/konkurencija-povecava-nivo-testosteron
:: `Konkurencija povećava nivo testosteron
:: 29.05.2013
:: Nađite rivala. Konkurencija protiv nekog stranca ili neprijatelja, nikako ne prijatelja, mogu povećati vaš nivo testosterona, to jest ukoliko izađete kao pobednik, bar tako kaže novo istraživanje časopisa Human Nature
:: Najbolje bi bilo da ne znate vašeg protivnika
:: Nivo testosterona kod muškaraca porasla je za više od 30% kada su dobili konkurentsku igru domina, a to su samo domine!!
Istraživači su sproveli slične eksperimente sa raznim sportovima i otkrili da ukoliko izgubite ili pobedite prijatelja, nivo testosterona se neće toliko povećati
:: ZAŠTO SE TO DOGAĐA
:: Mislite o tome kao o testosteronskom uzbuđenju pobede. Kada testosteron raste, mišićna tkiva se stimulišu, vaša kordinacija i mentalne sposobnosti se poboljšavaju. Takođe, vaše samopouzdanje raste i sve ste spremniji za za konkurentsko okruženje. Istraživači su zbog toga zaključili da nakon pobede vaš nivo testosterona ide na gore kako bi vas pripremili za vašeg sledeć protivnika
:: ZAŠTO ONDA VAŠ TESTOSTERON NE RASTE KADA POBEDITE PRIJATELJA
:: Odogovor je u evoluciji. Stvaranje koalicija ili partnerstva je bila dobra strategija za preživljavanje, objašnjava doktor Mark Flin, antropolog sa Univerziteta Misuri. Ako bi vaš testosteron pobesneo svaki put kad bi se našli licem u lice sa prijateljem, to prijateljstvo verovatno ne bi potrajalo
:: Iako preliminarno, istraživanje dr Flina sugeriše da ukoliko igrate sami ili sa celom vašom ekipom prijatelja protiv nekih stranaca, vaš nivo testosterona će skočiti samo ukoliko vaša ekipa pobedi. Takođe, istraživanje je pokazalo da će vaš T nivo skočiti ukoliko dobijete posao ispred nekog drugog kandidata, pogotovo ako je u komisiji i neka osoba lepšeg pola. Inače, kao što je i logično dok se takmičite u bilo kom sportu, dok vas posmatraju neke devojke vaš nivo testosterona probija krov.`
:: A šta sam ja malo pre napisao, i što si ti brže-bolje, gej-simpatetično proglasio za `smešno`:
:: `Ko se previše posveti mudrovanju, filosofijama, jelu, piću i sličnim stvarima - umesto, na primer, da se redovno bavi sportom, da učestvuje u nekim ratovima (kojih je tada bilo na pretek), dakle da radi klasično `muške` stvari - kad tad će izgubiti osećaj muškosti, i tražiće da to `dopuni`/nadomesti `obožavanjem tela i muškosti` tih mladića u naponu snage i mladosti.
:: Prosto - od totalnog nečinjenja ničega što je klasično/tipično muško - počne da pada nivo testosterona, to jest, gubi se osećaj muškosti. A kad uz to dođe još starost, impotencija i nemoć... Nije ni čudo što su voleli da miluju i sisaju dignute k*te mladića.`
PhatPhuck Re: Re: Čitaj, ddime 27.06.2013. 06:04 #501458

Nepismeni, Men`s Health prenosi iz časopisa `Human Nature`, a nije `Men`s` originalni izvor studije.
Nisam znao da uz latentnu homoseksualnost i korišćenje supruge kao paravana za gej životni stil dolazi i disleksija ili slepilo.

:: Izvor informacija ti je Men`shealth ???
:: Oces i `Blic zenu` da uvrstish u nauchne radove? Story, Glorija, mozda Cosmopolitan ima neki savet kako da smanjish menstualne bolove ili povecash testosteron? Ajooooj
ddim Re: Čitaj, ddime 27.06.2013. 06:08 #501459

I jos ovo: jel ti to citirash informacije koje se pozivaju na evoluciju??? Zar to nije no-no strashna tema koju je veliki zli chika Darwin izmislio da bi nas plashio i za koju nema nijednog dokaza jer je svet stvoren pre 6000 godina a dinosaurusi su na Nojevoj barci preziveli da bi videli zombija koji pretvara vodu u vino i ustaje iz `klinichke smrti` (on besmrtan pa josh u klinichkoj smrti) .....

Hvala, ovo mi je ulepshalo dan, samo da bacim link drushtvu da ne budem sebichnjakovic koji ovaj smehotres chuva samo za sebe.

:-)
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647668.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs