....moras da zoves kol centar i da se dogovoris sa njima. Zastoj je zbog meni nejasne zamene modema i rutera. Moraju da dodju i da ti povezu uredjaj koji je sve to u jednom,uz naravno novi ugovor na 24 meseca.Ja ih cekam vec 3 dana....
Ja potpisao novi ugovor pre desetak dana al se još ništa ne dešava a kolko sam shvatio ni njima baš nije jasno šta sve treba da se odradi :) Do sad sam imao S paket tj 16/1,5 a sad je u paketu 25/2 dodato nešto drugo što nema veze sa internetom vec sa televizojom koju i ne pratim tako da sam potpisao silver paket s tim da doplatim 600 dinara za aktivaciju 25/2.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Logitech Z5500 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
MacBook Air 13.3
:: ....moras da zoves kol centar i da se dogovoris sa njima. Zastoj je zbog meni nejasne zamene modema i rutera. Moraju da dodju i da ti povezu uredjaj koji je sve to u jednom,uz naravno novi ugovor na 24 meseca.Ja ih cekam vec 3 dana... :: :: ::
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Logitech Z5500 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
MacBook Air 13.3
:: :: kako ko i kako gde, za 24h sve gotovo: http://goo.gl/o8iv5y :: :: :: i3-4330 | H60 | Z87 Pro3 | TridentX | 840 EVO | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | C920 | ATP :: :: :: ceka se 5-7 RADNIH dana :: ::
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
:: :: kako ko i kako gde, za 24h sve gotovo: http://goo.gl/o8iv5y :: :: :: i3-4330 | H60 | Z87 Pro3 | TridentX | 840 EVO | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | C920 | ATP :: :: :: ceka se 5-7 RADNIH dana :: ::
:: Ja sam pre 2 dana obnovio ugovor :: Dobio modem ruter Cisco EPC3925 wirless,onaj stari uzeli,brzina je realna 15/ 1, :: :: :: :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Kompjuter mi se nalazi u sobi pored prozora na sredini a ruter na kućištu, kuća mi ima 80m2,tj nadam se da će moći da dobaci do kupatila koje je u trećoj sobi?
da li na tom SBB-ovom ruteru Cisco EPC3925 može da se isključi wi-fi, i da se poveže sa nekim jačim ruterom koji ima ``extended range`` veći domet? kao što mi je sad ovaj modem ``Cisco EPC2100 Cable Modem`` što trenutno imam povezan, a i to njihovo objašnjenje da taj stari modem moraju da menjaju jer kao ne podržava tu brzinu 15 mbps /1,5 mbps, a na sajtu cisco.com stoji da podržava brzine do 43 Mbps /10 Mbps http://bit.ly/177y9EM
:: ako ti je kuća jednospratna i ima oko 60 kvadrata, lepo raspoređenih a ruter je postavljen odprilike u sredini :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Sa tp link ruterom nakačenim na stari modem imao sam 2-3 crte max,nadam se da može da se isključi na tom modemu faj faj pa da ja stavim moj ruter stari.
Meni su svi wirless uredjaji / android / Svi do jednog modifikovani sa custom kernelima,romovima itd. Imaju mnogo bolji signal nego custom uredjaji tako da ne mogu da dam adekvatni odgovor.
Ako uzmem ovih dana neki Apple / 4s / mogu da dam odgovor. Za sada je tako.
Uzeo sam duo gold extra paket, da li zna neko da li mogu da se sortiraju kanali po sopstvenom izboru? U pitanju je ovaj risiver prvi gornji http://goo.gl/CVL0o
Uzmes obican antenski kabal i razdelnik i sam ih povezes, tako sam ja uradio, trazili mi 500 din za dodatni televizor u drugoj sobi, reko ne hvala, ne morate i uradio sam cim su otisli.
Ali problem je sto samo onaj tv gde je riciver odredjuje sta ce onaj drugi tv ili vise njih da gledaju. Moze i to da se sredi da svaki tv gleda drugi kanalu isto vrme ali se to placa, zovi ih i pitaj koliko.
Inace meni SBB net radi lepo 15/1.5 bez zastoja prekida i uvek punom brzinom. Zadovoljan.
Mene i interesuje ova druga varijanta. Da budu nezavisni. Hvala.
:: Uzmes obican antenski kabal i razdelnik i sam ih povezes, tako sam ja uradio, :: trazili mi 500 din za dodatni televizor u drugoj sobi, reko ne hvala, :: ne morate i uradio sam cim su otisli :: :: Ali problem je sto samo onaj tv gde je riciver odredjuje sta ce onaj drugi tv :: ili vise njih da gledaju. :: Moze i to da se sredi da svaki tv gleda drugi kanalu isto vrme :: ali se to placa, zovi ih i pitaj koliko :: :: Inace meni SBB net radi lepo 15/1.5 :: bez zastoja prekida i uvek punom brzinom :: Zadovoljan :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Ti pored digitalnog signala imaš i analogni signal. Svi ostali televizori mogu da gledaju analogni signal, naravno, svako za sebe. Ako hoces digitalni signal na svakom tv-u posebno, onda moras da doplatis za novi resiver a, i to ti nije preskupo, oko 200 dinara mesečno.
:: Mene i interesuje ova druga varijanta. Da budu nezavisni. Hvala :: ::
Da, moze, ides na nesto tipa korisnicko podesavanje pa napravi svoju listu kanala ili dodaj listu, i onda biras sa leve strane (svi) koje hoces da prebacis na desno (tvoja lista) a na koji broj ih stavis tako ces i na daljinskom da ih biras.
Kopaj malo, ako se ne snadjes nazovi me kasnije kad sam kuci posle 6 pa ti kazem tacno gde sta, ne znam ovako napamet.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.