Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Udbaska Drzava Srbija BRE!
STRANA 2 OD 2
alrad 18.12.2013. 23:46 #532685

status: user
broj poruka: 4869

@Tort
U pravu si, ima nelogicnosti. Jel` moze ovako?

SENTIMENTALAN – prdne i misli kako je to ucinio osecajno.

FILOZOF – prdne i misli kako je mogao i da ne prdne.

HUMANISTA – prdne i misli kako je ok sto nije jeo vegetarijansku hranu.

@vodos, cumshot & ostalii
Pa koliko kosta kvadrat stana u Nisu, Krusevcu itd, kad kazete da je cena smesna jer svi beze u Bg? 100e, 200e... ?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Guts Dobrodosao 19.12.2013. 07:27 #532701

status: user
broj poruka: 68
nam ti u kruesevac, samo cepaj. Ja sam imao nekih problema oko zdravstvene knjizice, pa sam morao da menjam prebivaliste. Posto imam kucu u selu, ja reko da promenim licnu kartu, da se prijavim tamo, i oni su meni isto rekli da ce doci neki dan patrola da provere da li je to istina. Onda sam to batalio, jer nisam mogao da se jurim sa njima, ali nekoliko ljudi mi je reklo da oni to u sustini ne rade uvek, nego povremeno. Kada bi bili tako pazljivi i aktivni sa bitnijim stvarima u drzavi, bili bismo uredjeniji od Nemacke.To za siptare meni ne rekose, mislim da su samo bezobrazni, sto je cesta pojava u takvim sluzbama u Srbiji, a pogotovo u Krusevcu. Pozz.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647752.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs