Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Da li je neko imao iskustva sa njima?
STRANA 2 OD 3  
Dexter013 @zerocool55 23.09.2014. 16:18 #564262

status: user
broj poruka: 17098
Cek malo, ti nekome dajes 500e a on ti daje neki kao procenat od necega?
I tebi to skroz ok biznis, dobijas i licnog personalnog samo tvog savetnika :)
Kako to fensi i otmeno zvuci...

A oni ne mogu bez tvojih para da rade, nemaju kapital?

Daj u banku i oroci na 6 meseci, a ne dovlaci jos ljudi `organizacije`

Mada tvoje pare druze, ovce su za shishanje...

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Re: re 23.09.2014. 16:52 #564270

broj poruka: 4420
Nema teorije da sad ponovo sve pisem evo ti samo jedna od tih tema

http://is.gd/jv9NNK
U nekoj od kasnijih tema opet sam ga isto pitao i on lik rece da pisem generalnom direktoru jer on ne zna.

:: Vas dvojica se mnogo volite nesto :
::
:: Miskonius. Pitanja na videlo da vidim o cemu se radi ovo je interesantno :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zerocool55 Re: @zerocool55 23.09.2014. 16:55 #564273

broj poruka: 1131
Ti znas sta je berza ili moram da ti crtam?

Kupis akciju za 1 dinar onda poraste na 2 dinara prodas je i zaradio si 1 dinar...
Sto se tce dovlacenja ko zna koga ovu cu reci : `free speech on the Internet` ..
Ja sam hteo da vidim kako sve to funkcionise price stvarno zvuce ok kada se cuju ali videcu kako u praksi ide,oticicu na satanak i reci ce mi kako i sta...

:: Cek malo, ti nekome dajes 500e a on ti daje neki kao procenat od necega
:: I tebi to skroz ok biznis, dobijas i licnog personalnog samo tvog savetnika :
:: Kako to fensi i otmeno zvuci..
:: A oni ne mogu bez tvojih para da rade, nemaju kapital
:: Daj u banku i oroci na 6 meseci, a ne dovlaci jos ljudi `organizacije
:: Mada tvoje pare druze, ovce su za shishanje..
:: Cpu: FX 6300 @4 Ghz
:: Cooler:CM v8 GT
:: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Keyboard: Logitech iluminate
:: Mouse:Mx 51
:: Screen Dell 2
Dexter013 @zerocool55 23.09.2014. 17:00 #564274

Aj javi kako je proslo.

Screen Dell 22

Miletic Re: Re: re 23.09.2014. 17:06 #564276

broj poruka: 221
U Vuku sa Vol Strita, firma je u toku celog filma legalna, i u toku celog filma firma koju je otvorio radi nelegalne poslove. Cak i kad ih uhapse, firma je i dalje legalna, ali su se ilegalnim radnjama bavili samo pojedinci... To ti je nemoc zakona nad bahatim ljudima.

Sto se tice beze... Gledaj to ovako: Realno sto mozes mesecno da izvuces ti je 2-3% ako imas malo znanja, malo srece. Racunajuci da ne ides u jednu firmu all-in, vec da kapital rasporedjujes na nekoliko desetina ili cak stotina firmi. E sad, gde nastaje problem:
Prvi problem je kolicina novca koji ulazes. 500 eura moze biti nedovoljno za samo jednu akciju nekog atraktivnog preduzeca za ulaganje. Isto tako, moze biti dovoljno i za vise od 1000 akcija, sto je ok, ali gde sad nastaje frka - 3% na 500 eura je 15 eura. Bilo na nedeljnom ili mesecnom nivou, nedovoljno da ti to bude glavni izvor prihoda. Racunajuci da imas nevidjenu srecu da nikad ne odes u gubitak ni sa jednom akcijom. Drugi problem na relaciji malih ulaganja je procenat ovlascenom dileru, koji moze u nekim slucajevima da pojede tu dobit koju si ostvario. Jos jedan problem kod tako malog kapitala je vreme - neka firma stagnira duze vreme. Moras odluciti da izbugis na dvostrukoj transakciji po malo novca, i pritom novac ti je zarobljen, strepis svaki dan sta ce da bude, a nista se ne desava.
Da bi bio mag i izbegao sve to, jednostavno nije dovoljno baviti se ovim stvarima par sati nedeljno, cak nije dovoljno ni 24 sata dnevno, jer postoje ljudi kojima je to glavni posao i koji obrcu milione na berzi, pa ni njima nije med i mleko. Sve se svodi na igru poput nadrogiranog kladionicara koji uplacuje svoj 200-ti tiket iz 1-1 i juri neki sistem gde ce ubosti dva prelaza iz 1-2 ili 2-1.

Moj ti je savet, sacuvaj zdravlje i zivce. Ako imas para da ti je 500 eura dnevni trosak, udji u ovu pricu, provali sam sta i kako, i onda se nasmeji na sve to kad se licno uveris. Sve sto oni rade je da celokupni profit zbog kojeg navlace druge ljude da pridju, dele tako da oni u vrhu imaju najvecu korist. S obzirom na teska vremena, malo daju i raji, poneku mrvicu, ali sve se svodi na to da ili ti pojacano koristis neke usluge koje inace ne bi, ili da juris druge ljude da umesto tebe koriste te neke proizvode ili usluge. Ti dobijes pola profita, oni gore dobiju pola - ni za sta. Mozda nece neko ko je direktno iznad tebe u piramidi, nekih par koraka, videti korist, ali onaj tamo dalje od tebe, ko je pri samom vrhu, imace ogromnu korist. Od svakog po 1 euro, dovoljno je da ima 5.000 budala, i eto njemu 5.000 eura mesecno. Ni za sta. Ali ne uzimaju oni 1 euro, ne brini, uzimaju koliko i svi pojedinci ispod njih zajedno.

:: Najverovatnije i oni imaju neki procenat od toga samo je pitanje koliko i sta,ako si gledao taj film Wolf on wall st. onda znas pocetak filma :) pa onda ostatak :)
:: Tj na pocetku je firma legalna koja ima svoje klijente koji ulazu novac i imaju licne brokere i oni dobjaju procenat a ako akcije propadnu nikom nista..
:: :: aj sad realno, zašto bi tebi neko ponudio da daš svojih 500 evra da bi ti zaradio 25 evra mesečno, ili 50 evra što je 10% od te sume
:: ::
:: :: Što on lepo ne uzme svoje pare i sav prihod zadrži za sebe, zar ti to nije malo sumnjičavo? pa jebem mu mater niko ne daje ništa za džabe, veruj mi, izjebaće te i na kraju im nećeš ništa moći :
:: :: btw, čitaj sitna slova i ugovore ako budeš nešto prihvatao, obavezno, .
:: ::
Miletic Re: Re: @zerocool55 23.09.2014. 17:17 #564279

Da li ti zaista verujes da neka akcija u danasnje vreme moze za neko dogledno vreme da poraste 100%? Uzmi malo neki sajt sa istorijom bilo koje berze na svetu i pogledaj na mesecnom i godisnjem nivou kako se krece cena akcija. Imas domace, imas strane, koje god. Jednostavno receno, takve varijante su veoma retke i njihovo pojavljivanje se smatra izuzetkom, jednom u godinu dana ili tako nesto.

Ti sad pogledaj. Na 500 eura da te usere jedna ta kompanija, da ides all-in, i za recimo 6 meseci vrednost se udvostruci. Sad imas 1000 eura u akcijama, prodas akcije, uzmu ti procenat i ti ostanes sa recimo 950 eura u rukama. Sta se ovde desilo: Za 6 meseci zaradjivao si ni manje ni vise nego 75 eura mesecno. Za tih 6 meseci nisi video dinar od svojih para niti od zarade. Ako si pozajmio od nekog 500 eura, morao bi do sad da vratis 600, sto ce reci da nisi zaradjivao ni 75 nego u ovom slucaju ispod 60 eura mesecno.
A ovo je SAVRSEN slucaj. SAVRSEN.

Od 60 eura mesecno ne moze da se zivi. A veruj mi, neces pogoditi koja firma ce imati vrtoglavi uspon na akcijskom trzistu, pa da mozes i 10 firmi da izaberes. Jednostavno, tamo gde postoji neka vrsta sigurnosti u ulozen novac - problem je vreme. Bolje bi ti bilo da kupis drzavne obveznice na 2, 3, 5 ili 10 godina i da ih unovcis nakon tog vremena. Kolko, tolko, sigurniji je nego ovaj posao .)

Za 500 eura mozes da investiras da napravis stand za limunadu, kupis limun, secer i plasticne case i krenes da `valjas limunadu` tokom letnjih dana, i pre ces zaraditi 1000 eura nego tim berzanskim poslovima.

:: Ti znas sta je berza ili moram da ti crtam?
:: Kupis akciju za 1 dinar onda poraste na 2 dinara prodas je i zaradio si 1 dinar...
:: Sto se tce dovlacenja ko zna koga ovu cu reci : `free speech on the Internet` .
:: Ja sam hteo da vidim kako sve to funkcionise price stvarno zvuce ok kada se cuju ali videcu kako u praksi ide,oticicu na satanak i reci ce mi kako i sta..
zerocool55 re 23.09.2014. 17:36 #564288

Miletic:

Ne pratis temu ja sam lepo rekao da na 500 eura ide mesecna zarada ako je bude uopste 5 do 10 % a naravno moze sve da se izgubi...

I evo ti jedno jednostavno pitanje , koliko e treba da ulozis u banku da mesecno dobijas cisto 60 eura ?

I ovde se ne radi da cu da da zivim mesecno od tih 60 eura , ko je to rekao i kada ?

markozutic re 23.09.2014. 18:10 #564303

broj poruka: 1463
aupičkumaterinu, uloži pare ako već imaš na bacanje, samo nas apdejtuj jel ti žao što ih izgubi il nije,ipak je bolja opcija kurve i janjetina, al dobro, neko voli da izgubi pare i bez da jede i jebe :D

ne bi meni bilo žao da izgubim 500 evra, nego što će ih dobiti šabani kao što je ajkulica shark :D

btw evo ti šta je forex
http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_exchange_fraud

ps uplati meni tih 500 evra na žiro i živeću kao car 2 meseca, bolje nego da neki lik iz tunguzije sladi tvojim parama:D

Asus K53SV
Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo)
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD3000
N1030 WiFi+BT3.0
Altec Lansing® stereo speakers
W7Pro

Miletic Re: re 23.09.2014. 18:21 #564308

Kolika je verovatnoca da dobijes 60e u berzanskim poslovima, a koliko u orocenu stednju ili u obveznice? Uzevsi u obzir normalnu raspodelu, sanse su 50-50 da dobijes-izgubis. Sanse da ako dobijes, uzmes nesto izmedju 1e-10e je nekoliko desetina/stotina puta veca nego da uzmes 50+e.

Kod banke tacno se zna koliko, kad i kako dobijas pare. Ne juris saradnike, ne drzis govore i motivacione price, ne ide ti na zivce neki tamo sto nece da radi/kupuje/prodaje - i sto je najvaznije NE GUBIS VREME. Ali u Srbiji ima i previse vremena za bacanje.

:: I evo ti jedno jednostavno pitanje , koliko e treba da ulozis u banku da mesecno dobijas cisto 60 eura

http://www.kamatica.com/stednja-eur

Ne radis APSOLUTNO nista, i na kraju dobijes novac... Bez gubitaka, bez sanse da propadne investicija. Ne znam koliko bi para hteo.

Ali i banke su ti svojevrsna vrsta prevare, al dobro. Ilegalna bankarska varijanta i veca zarada na manje ulaganje se zove zelenasenje, i ono, kao i mnogi drugi ilegalni poslovi, cvetaju u Srbiji.
markozutic re 23.09.2014. 22:10 #564335

ovaj ajkulica je neki latentni peder, u svakoj temi ljude proziva da su gej, džabe brate što imaš decu i ženu :D

A scnet mi liči na sektu, pogledajte njihov fejsubuk pejdz,šta rade ljudi ono je bolest. sekta. A što je najjače, sajt im je toliko jadan da im podaci nisu sinhronizovani kad ga otvaraš sa različitog govornog područija :D

čitam ovu staru temu, ovaj shark je umobolnik teški jebote bog!

citiram `zaeb, naviam za partizan, a drugo mudonjo 1 predlog za tebe: ako sledece god. ne kupim BMW od para iz SCNet-a (kod nas je sve transparentno i lako se proveri) keshnem ti 20.000€, u kontri poshaljem ti u gips nogu i ruku po izboru, OK?`

pa gde ti je bmw šabane? :D

Asus K53SV
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
N1030 WiFi+BT3.0
W7Pro

sSHarK I LOVE THIS GAME!!!!!!! 23.09.2014. 23:53 #564363

broj poruka: 990

Opet si greškom popio babine lekove i haluciniraš. CLS-a vozi vlasnik SCnet-a kojim se nikad nisam hvalio,
imam škodilaka octaviu i golfa petardu, biraj u čemu ću da te heftam?!

Šalu na stranu, kaži ti nama sad lepo, čMarko, koliko god. imaš, šta si u životu stekao,
kad si tako pametan, i šta voziš? Bicikl i roleri se ne računaju! LOL

uSput, objasni rečenicu: `MLM jeste prevara i jeste piramda, doduše krivično nije prevara, ali u suštini jeste` - pričao sam sa blizu 1000 raznih ljudi, veću glupost nisam čuo - i odakle ti podatak da od Telekomovih 45% saradnicima isplaćujemo 2-3%, a ostatak stavljamo sebi u džep? Da si pametan k`o se pre`stavljaš provalio bi da za sebe uzimamo samo 1% - majmun misli da su svi majmuni, znate, pa se tako i ponaša - na sreću stvari stoje MALO drugačije...

- da varamo ljude, qr@tz bi imali preko 5.000 partnerskih firmi, i to kakvih, i radili u 20 zemalja, samo što je to bez mozga teško s`vatiti...

@Miskonius: spremi/napiši pitanja il` me okreni, opušteno - 061/1-858-858 - i objasni zašto biK menjao ime? Mislim, pre ćeš ti promeniti pol i udati se za čMarka nego ja ime, veruj mi - s_RĐA_n mi se mLooogo svidža!

@zerocool55: tačno je, volim čMarka... naročito kad sam mu odpozadi!

`...psi laju na karavane, a karavani prolaze...` - taki im pos`o...

- eee, umal da zaboravim, živim skromno u 5osobnom stanu, podzemna garaža + privatno dvorište, `oćeš kupoprodajni ugovor, čMarko?!

edit: `mesto bmw-a kupio još 1 lokal u centru, fegetu... PPppPPPppp

i5-4690K | H60 | Z97-A | TridentX | 850 Pro | AX750 | Stryker | U2412M | G15+G9 | C920 | ATP3

:: samo okači sliku saobraćajne dozvole i to je sve, da vidimo jel voziš fiat pandu na kojoj piše telekom italia ili je CLS mercedes kao što se hvališ po fejsbucima :D
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markozutic re 24.09.2014. 00:38 #564373

a što se onda kuršiš sa mercedesima i po forumu kako ćeš kupiti novog bemvea?
ipak si ti ovde jedini koji laje i prodaje bajke, jbg i braća grim su lepo živela od svojih bajki, što ne bi i ti.
Jaka muda imati petosoban stan u valjevu, opet se kurčiš mnogo.

postavio ti je čovek pitanja u ovoj temi i nisi odgovorio ni na jedno, verovatno zato što od škole imaš 3 razreda i neki privatni fakultet, ima tu u valjevu, pa ono u pauzi od `posla` i kancelarije,

tražio sam samo da okačiš saobraćajnu automobila koji si fotografisao u valjevu, i u kome si se sam fotografisao, nigde ne piše naravno da je tvoj, jer i nije, al i ne demantuješ da je tvoj. Prosečan idiot koga si smuljao će možda i poverovati da voziš neki dobar auto i da živiš na visokoj nozi iako si visoko kotiran u toj piramidi, istina je malo drugačija, jebiga.

Ja šta imam u životu i šta sam stekao, znaju ljudi sa kojima sam blizak i sa kojima se družim, nema potrebe da lečim svoje komplekse na internet forumu i da prozivam sve redom koji se ne slažu sa mojom umobolnom idejom da su pederi, što ti radiš, jelte :)

MLM nije prevara, ali ti dodaci skriveni, kupovina mesta, depoziti, kurac palac, to je prevara :)

prevara je to što kažeš da imam popust od 6% a ja od tih 6% dobijem koliko? 3%?
1% uzme scnet, a ostalih 2 % se `raspodeli` višim nivoima? kojim višim nivoima ako ja nemam nikoga iznad mene? i kako ja da znam da je to otišlo nekom drugome a ne baš tebi ili ostalim muljatorima iz te bare zvane scnet?

rasipaš se mnogo sa brojkama, jel si to naučio na nekom od seminara? ovce se pale na velike brojke jel da? buraz, pa pogrešan je forum za prodaju te spike, vidiš da niko ne puši to? vidiš da si ovde u manjini, hvala bogu i u srbiji ste u manjini, nema vas toliko koliko pišete na sajtu, nemate toliko partnerskih firmi? gde je neki dokaz o tome? bar neka nazvrljana lista? ti i bre običan djilkoš koji se prosipa tu nekim forama i fazonima,
kojih 5000 partnerskih firmi, hajd baš me zanima. ja gledam na sajtu baš ih i nema toliko. nema ni 500.

lyoness je isti kurac kao sc net a vec sam okacio link o toj firmi, sve je preslikano, ceo biznis model, s tim što su u pitanju druge ružne face i druga mutna imena

evo mikunosovih pitanja pa odgovori na neko ako umeš, ako umeš da sastaviš neku smislenu rečenicu :)

::`Kada sam rekao da je to sekta, nisam mislio na sekte koje prave vise srednje i vise ::klase da bi nesto pojebali, vec na sekte koje izrabljuju i potkradaju svoje ::clanove/vernike..
::Mada ti rece da si u posao ulozio MOODA, a kazes baba se rastura kako radi po`so pa ::onda mozda prva varijanta i nije tako nemoguca, right
::Jel zadovoljna bab btw? To nam nisi rekao...
::Sharky,drugare, legendo, care, zasto ne objasnjavas one stvari koje su stvarno bitne ::nego se bavis tim baljezgarijama
::Koliko covek treba da da vama para da bi kupio te pozicije, da bi krenuo da zaradjuje ::neke pare? Eto tih 5000 evra npr..
::Najbitnije od svega, cime vi garantujete te pare koje vam ostaju posto se ugradite za ::provizije 1+2%
::Covek te pare ne moze da trosi u kombinaciji sa kesom u drugoj partnerskoj firmi. ::znaci da kes ostaje kod vas poduze vreme pre nego sto krene da se trosi... Drugim ::recima, svaka banka (koja jelte cuva kes i radi sa njime) mora u NBS-u da polozi (ako ::se ne varam) 50 mil evra kao garant radi sigurnosti stedisa i deponenata, cime vi ::garantujete bezbednost uloga? Vi niste banka, sta ste onda
::Nigde se ni na sajtu a ni u tvojim postovima ne spominje bilo kakva garancija, a ko je ::za to kriv
::Ja? Ti? Baba? MLM???
::Ko i cime garantuje da se nekom od vas (ne ti taman posla ti se posten covek i ::altruist ) nece desiti da jednog dana (when the time is right) nece prebaciti sav taj ::kes na Kipar ili gde vec i da vam oci vise ne vidimo?
::Sa 100 000 evra osnivackog uloga? A od tih `100 000 evra` realna efektiva je ::29.312,89 EUR a vas know-how 68.396,55 EUR.... Ma daj
::Koliko to izgleda kao namestaljka vidi se i po tome sto je upisani novcani kapital po ::pojedincu (od onih koji su , kao , dali kes) 977,09 EUR a vrednost svakog ::pojedinacnog upisanog novcanog kapitala ovih sto su doprineli know-how iznosi ::13.679,31 EUR..
::kako bas izracunaste u evro-cent kopliko vredi svaki know-how
::Kako bas da svako ulozi po 977,09 EUR
::Da to nije neko dao ceo kes a ovi se vode kao fiktivni vlasnici akcija?
::MLM?!

::P

::Kakve si popuste sredio sa AsRockom, mora da je nesto zesce opasno, right?

::Ziv mi bio
:

Asus K53SV
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
N1030 WiFi+BT3.0
W7Pro

sSHarK I LOVE THIS GAME!!! 24.09.2014. 03:15 #564392

jeR vidiš kako možeš da se ponašaš k`o da si noRRmalan, bRRavo, sa`će čika sSHarK
da vam salije stravu (objasni) da više ne serete na usta kad imate bOOlju:

Da li mislite da svi ti giganti pre potpisivanja ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa nama do detalja nisu proverili ko smo, šta smo i šta radimo?! Naravno da jesu, tako da tu prodaju bajki možeš da okačiš mačku o rep... ili da nastaviš da lažeš da smo ovakvi i onakvi, mislim, pas laje vetar nosi.

Što se mog stana tiče, bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu, a i kad dođem u (Beo)grad, što planiram,
opet ću biti veće mudo od 90% vas - prijateljski savet, pod hitno menjaj stav (način razmišljanja)!

Od škole imam 3km, svaki dan pešačio do gimnazije, i beogradski fakultet ali, sine, diploma ne hrani decu, pametan si koliko si mesečno zaradio - kreni odmah da pljuješ strane sile, ozonske rupe i kineze iz Japana, oni su krivi za sve, pa i za tvoje buduće (ne)uspehe... eventualne, naravno.

Da ti kačim saobračajnu od tuđeg automobila ne pada mi na pamet jer nisam prevarant i lažov, slika služi samo da neprosečni idioti kao ti (vređaš ljude bzvz) vide da se u SCNet-u zarađuje, prosečni to već davno znaju - znam da je tvoje kume tetka radila SCNet ili neki drugi MLM i nije uspela, pa ti to daje za pravo da laješ k`o da ti krava stala na nogu, i nećeš da vidiš one koji su zaradili neku kintu, a mogu ti reći da imamo sve bolju ekipu gluvo-nemih saradnika - ne diži ruku na sebe, to je greh!

Ne poznajem te ali po tvom ponašanju mogu da naslutim šta bi mogao da imaš ili nemaš - ako te nekad put navede u VA pitaj bilo koga gde je SRKI pasaž i idemo na klopu - opušteno, mogu samo da te iščupam ako upadneš u neko shit.

O MLM-u pojma nemaš, a dereš se ovde ko magarac - što je i logično, neko te morao uključiti što znači da uvek imaš nekoga iznad sebe, koji takođe ima nekoga iznad sebe i tako do Ramzesa III ali on iako je na vrhu NEMA od tebe procenat jer u protivnom pričamo o NELEGALNIM sistemima (piramida i lanac sreće) za koje se krivično odgovara - knjigu šake i edukuj se ili ostani neznalica!

...o pokojniku (lyoness) sve najbolje, priča tipa samo ti daj pare i sedi više ne pije vodu...

Odgovore na Miskoniuseva pitanja ćete dobiti ako samo malo uključite mozak i proučite naš kompezacioni plan, znači:

- nema potkradanja članova (pokojnik)
- garancije u AD društvima je debilno tražiti jer niko ne seče granu na kojoj sedi
- avansirani popusti u kombinaciji sa kešon MOŽETE trošiti u svim FP i jedino tako se troše
- avansi se istog trenutka raspodele u provizije tako da nema nikakvog čuvanja novca u nikakvim bankama i niko ga ne može ukrasti, a vi za iznos avansa od strane SCNeta koji ima ugovore sa FP, nemamo mi članovi, dobijate PP-ove u količini popusta do 100% od cene robe ili usluge i 4x0.5% od potrošnje mreže + karijerni i poklapajući bonusi
- i na kraju početni kapital kakav je takav je, koliki je toliki je, naš je i dovoljan je

Zadovoljni? Zadovoljeni? Ima li još neko nešto da pita? Sad malo jasnija slika? Znam da vam 95% stvari nije jasno, ni meni nije bilo, ali to je dobar znak da vam za neko vreme bude jer svi imamo iste snove samo nam se putevi razlikuju...

\o/ PEACE \o/

http://goo.gl/4Uj6s4

i5-4690K | H60 | Z97-A | TridentX | 850 Pro | AX750 | Stryker | U2412M | G15+G9 | C920 | ATP3
markozutic re 24.09.2014. 04:09 #564393

znači poenta svih onih automobila je u stvari da običnog čoveka naprži i naloži da i on može da zaradi kao i lik koji je na vrhu piramide, hjebote pa vi ste geniji marketinga, ne network, nego običnog, dakle šišanje ovaca

ko kontroliše taj sistem? neko regulatorno telo? trebam tebi Srkiju Ajkulici da verujem na reč? Ne verujem nikome, zašto bi jednom laprdavcu verovao?

Zašto obmanjujete ljude da imaju 6 % popusta ako od tog popusta dobiju samo ustvari 3%, zašto ne dobijem odma svih 6% popusta kad ste toliko jaki?

gigantima se pretstavljate na jedan način, a ljudima pričate drugu priču, tražite da ulože pare, da kupe poziciju u piramidi, da daju depozite itd.

ne čujem nikakav lavež, čitam samo masu sranja koju prosipaš i hvališ se, od vetra možda ti šiba nešto unutar lobanje, zaista ne znam. ako imate neke popuste na meteorološke usluge, poseti svog meteorologa pa da proveri šta je sa tim vetrovima.

i koja je fora sa rečima tipa MOOOODA, BOOOLJA? jel imaš 15 godina ili šta?

Fakultet Braće Karić se nalazi u beogradu, i to nije nikakav fakultet, privatno kao i sve ostalo, po principu pare na sunce diploma u džep.

šta naslućuješ da imam? osim ovog laptopa iz potpisa i naloga na pcberzi? jebote, scnet ima i neke vračare izgleda u svojoj mreži, m?

I da najgenijalniji od svih vam je moto, `ZARADITE DOK TROŠITE` pa to ima smisla koliko i češljanje ćelave glave, šta koji moj ja tu zaradjujem? Ako sam nešto potrošio i proterao kroz dupe, nisam ništa zaradio. A ako sam dobio popust na nešto, onda je to popust i uštedeo sam neki dinar. Formulacija je sklona zakonu o lažnom oglašavanju.

da ne spominjem nebuloze kao što su rad od kuće, virtuelne kancelarije, itd itd.

o MLMu znam sasvim dovoljno, razum, logika, intuicija, a hvala bogu i masa dostupnih informacija. znaš, internet je mač sa dve oštrice, možeš jako lako i brzo da zajebeš ljude, ljude koji su neupućeni, al isto tako nekog ko je temeljan i ko će se udubiti nećeš zajebati ni na kurovdan.
slika je jasna odavno, priča je već vidjena, samo je zapakovana u drugačiju ambalažu. što bi naš narod rekao `isti kurac drugo pakovanje`
ne trebaš ništa da radiš, obećava se zarada, pa ipak ustvari trebaš da radiš jer ko nema 200 evra da uloži taj nam ionako i ne treba, a se opet obećava zarada, pa seminari koji se plaćaju, pa neka napredovanja u karijeri koja se takodje plaćaju, ajde sad ti meni reci u kom se to paralelnom unverzumu napreduje tako što ti platiš da te prebace na viši nivo?
-nikako da navedeš ili linkuješ taj sipsak od 5000 kompanija, a bogami i tih 45 posto kod telekoma vešto skrivate, nigde nema infoa na sajtu, a možda je web programer na odmoru pa nije ažurirao.

i još jedna stvar za kraj, ljudi kao što si ti su najobičnije secikese, prodavači magle, i to je okej, možda si na tu spiku obrlatio ženu pa se udala za tebe, ili nekog prijatelja, i sve te ljude jadne po valjevu koji su se nekim slučajem izgubili i zalutali kod tebe u `ofis` al ovde stvarno niko ne puši tu spiku, jbg. žaomie

Asus K53SV
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
N1030 WiFi+BT3.0
W7Pro

sSHarK I LOVE THIS GAME!!! 24.09.2014. 04:47 #564394

http://goo.gl/XFw0yV

markozutic re 24.09.2014. 05:10 #564396

Uspešna kompanija koja ima .TK domen.

Druže, piramida je, migoljite se, ali pašćete .)
Odlican crtani, niko nije rekao da je MLM piramida. Ali je odlicna kamuflaza za piramidu. Scnet, lyonel, scienet.. ima vas ko govana. El kapiras?

Asus K53SV
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
N1030 WiFi+BT3.0
W7Pro

zerocool55 re 24.09.2014. 13:32 #564435

Odustajem od ovoga juce sam se nasao sa covekom koji mi je objasnio kako sve funkcionise..
Moram priznati da sam jos bio neodlucan ali cim su me zvali po drugi put znao sam da u pitanju phishing.. Kada bi tebe zvao pravi broker vise puta gubio svoje vreme sa tobom ako si mali i nezainteresovan...
Mare `tako je ne trebas nikome da verujes,samo cinjenice i tvrd dokaz`
Sarky , sta god da radis to za tebe ide ok i drago mi je zbog toga ali samo kazi koliko je njih se prijavilo zapocelo to sto ti radis a uspelo na kraju ? 1:1000?

Daum .... 24.09.2014. 13:59 #564437

broj poruka: 12805
Ne zaludjujte se ljudi tim glupostima...

markozutic re 24.09.2014. 15:33 #564460

šarki će uskoro da piše iz orkužnog zatvora, tojest ako navata neki wifi :D

Asus K53SV
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
N1030 WiFi+BT3.0
W7Pro

Miskonius Re: I LOVE THIS GAME!!! 24.09.2014. 18:05 #564487

broj poruka: 4420

Cekaj bre posle skoro dve i po godine izbegavanja odgovora ovo je sve sto ste ti i tvoja prevarantska bratija uspeli da smislite? Sto nisi mucnuo to glavicom i odgovorio sa ovom paskvilom tad umesto sto se pravis mutav?
Izjava da garancije u AD drustvi je vrghunac vaseg debilizma i skotluka jer mnoga preduzeca su AD (akcionarska drustva) ukljucujui i banke i osiguranja koja opet garantuju depozite.

Ako radis sa parama onda moras da imas cime da ih garantujes.
Gde vam je potvrda Narodne banke Srbije i Agencije za osiguranje depozita da su ulozi kod vas sigurni?
Nemate, a nemate zato sto nit ste banka nit osiguranje pa da neko mora da vas nadgleda
Clan ima pare ali ne moze da ih podigne vec da trosi samo kod firmi koje su u mrezi? Sijo mi ga Djura!
Cim su pare negde zarobljene one odmah manje vrede Sharky pricaj ti to maloj deci i to sve pod uslovo da je tacno da te pare zaista ogu negde da se koriste.
Ali ozbiljno gde su te pare?
Ako nisu u banci (jer vi nista banka) gde se onda nalaze?
Da je SCnet racun moguce direktno vezati za bankovni onda ne bi ste toliko smrdeli kao sad ali jbg to nije slucaj.
Dakle gde su pare od uloga i priliva, cime ih garantujete i ko vas kontrolise?
Cujemo se opet za 2 i po godine!

:: Odgovore na Miskoniuseva pitanja ćete dobiti ako samo malo uključite mozak i proučite naš kompezacioni plan, znači
:: - nema potkradanja članova (pokojnik
:: - garancije u AD društvima je debilno tražiti jer niko ne seče granu na kojoj sed
:: - avansirani popusti u kombinaciji sa kešon MOŽETE trošiti u svim FP i jedino tako se troš
:: - avansi se istog trenutka raspodele u provizije tako da nema nikakvog čuvanja novca u nikakvim bankama i niko ga ne može ukrasti, a vi za iznos avansa od strane SCNeta koji ima ugovore sa FP, nemamo mi članovi, dobijate PP-ove u količini popusta do 100% od cene robe ili usluge i 4x0.5% od potrošnje mreže + karijerni i poklapajući bonus
:: - i na kraju početni kapital kakav je takav je, koliki je toliki je, naš je i dovoljan j
zerocool55 re 24.09.2014. 18:24 #564490

Ja sam se odvalio od smeha :D

Dexter013 @zerocool55 , dakle 24.09.2014. 18:48 #564492

500e bi kostalo ustvari da udjes u to drustvo,
a ne neke akcije na berzi, jer se zna gde se kupuju akcije.

Sta bi ti time platio, jako me zanima.

A onda ti trebas da dovlacis jos ljudi koji ce opet da daju 500e za nesto,
da bi ti imao neki procenat, a od cega?

Screen Dell 22

dautovic ... 24.09.2014. 19:15 #564498

broj poruka: 2856
Au sunce ti...gde sam ja bio kad se ovo polemisalo, sad sam uzeo malo i prelistao temu... Au koji je imbecil ovaj Shark, pa da li stvarno ima odraslih ljudi koji se na ovo pale?!

Mene bi bilo sramota da lupeam ovakve gluposti.

Sto kaze Daum, nemojte se loziti na ove gluposti.

Skyfire: ...frekfencija...

zerocool55 Re: @zerocool55 , dakle 24.09.2014. 20:12 #564504

Objasnio mi je sve moj prijatelj sa kojim sam se video da popricam objasnio mi je da su ilegalni i da ulazim u nepoznate vode i bio je upravu..

:: 500e bi kostalo ustvari da udjes u to drustvo,
:: a ne neke akcije na berzi, jer se zna gde se kupuju akcije
:: Sta bi ti time platio, jako me zanima
:: A onda ti trebas da dovlacis jos ljudi koji ce opet da daju 500e za nesto
:: da bi ti imao neki procenat, a od cega
:: Cpu: FX 6300 @4 Ghz
:: Cooler:CM v8 GT
:: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Keyboard: Logitech iluminate
:: Mouse:Mx 51
:: Screen Dell 2
markozutic re 25.09.2014. 01:16 #564618

Šarki nam se nešto povukao, mora da je zauzet vrbovanjem, al na nekim drugim forumima :D

evo kako izgleda vrbovanje novih elemenata, samo 6% priče se odnosilo na popuste, a ostala priča je kaparisanje i kupovina PP-ova

https://www.youtube.com/watch?v=PK3DH4iUoAg
lopovsku vam MAIKU :D

- - - - - -

ovo je u suštini kako scnet zaradjuje pare

Prilikom kućnih prezentacija novoizabrane ``žrtve`` tzv ``poslovni saradnici`` se ubeđuju da je to laka stvar, veoma uspešna, odlična životna šansa itd (što i jeste ali za profesionalce ekonomiste i finansijske stručnjake) i govori im se o uplati avansa. Kada oni pitaju da li taj novac mogu kasnije da potroše ako se predomisle - odgovara im se da može (jer je to njihov uplaćeni novac) ali uz doplatu! Od silnog mnoštva informacija ljudi zaborave da pitaju kolika je doplata u pitanju i pomisle da ukoliko imaju jedinicu od 50 evra a na primer DVD player košta 8000 dinara, potrošiće tih 50 evra (5000 dinara) tako što će doplatiti još 3000 dinara u partnerskoj firmi - i stvar je rešena. Ipak, stvar je potpuno drugačija, jer ta njihova jedinica vredi samo 2% od robe koju žele da kupe (tj u visini je restorabata), tako da zapravo odmah moraju da potroše 2450 evra da bi potrošili svoju jedinicu od 50 evra. A pošto ljudi ne mogu da potroše toliki novac, taj tzv avans uglavnom ostaje tamo gde je i bio..i ljudi mogu da se oproste od para koje su dali (postoji i opcija Re-cash koja omogućuje trošenje tog novca, ali je opet potrebno potrošiti 2450 evra - ali ne odjedanput već u dužem vremenskom intervalu).

evo kako je šarki zaradio petosoban stan i golfa,

prodaje čovek trenerke, čekaj, što nas obmanjuješ ovde? :D

https://imagizer.imageshack.us/v2/650x364q90/908/MAYjRM.png

Asus K53SV
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
N1030 WiFi+BT3.0
W7Pro

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647665.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs