Evo i ja da se javim da zadnjih nekoliko dana imam problem kao neki ljudi gore :( Mislio da sam samo ja u pitanju,ali vidim da i drugi imaju isti problem :(
Evo i ja da se javim da zadnjih nekoliko dana imam problem kao neki ljudi gore :( Mislio da sam samo ja u pitanju,ali vidim da i drugi imaju isti problem :(
Eto, a sto sad cepidlacis? :) Pa vidis da vecina kaze da ima problem a i svi su na SBB sto je interesantno, bar oni koji su problem prijavili. Mozda ce jos ljudi da se javi. U svakom slucaju izgleda da ipak nisam sam.
I sto se sad hvalis da nemas problem? Kakav si to covek? Stajes na muku nama koji se patimo. Eeeeee. Kud ode ova zemlja :D
:: Pa nemaju svi, vidis da dosta ljudi pise da nema problema, izmedju ostalih i ja, ama bas nikakvih problema :: Na poslu SBB a kuci RadijusVektor :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium :: :: :: Znaci svi imamo veoma slicne ako ne i iste probleme? Hm. :: ::
To ti je do nvidie i njinih drajvera...šnostra support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
:: Sad probao 4K nece ni da pipne i koci mi na video zapisima na HD sa 60 fps :: Ali nekad radi nekad ne. Sve je pocelo da zeza pre nekoliko dana :: ::
Meni YT radi uzas poslednjih 2 nedelje, uz drasticno pogorsanje zadnjih nedelju dana. I ne samo YT, vec i google.com, google translate, i svaki sajt koji kma neke veze sa google.
Znaci YT radi ok 30 min, onda narednih 10 ne ucitava nista, kliknem na Google Translate otvara ga pet godina. I Firefox i IE, ista situacija
1)start-Run- pa upisi ` ping https://www.google.com -t ` i ok.Pusti ga nek radi, i gledaj ping da nema gubljenja paketa, ili ako je veci od 100ms dugo vreme..ne valja.Posebno obrati paznju u tenutku kad ti se to desava
2) Probaj stavi google dns umesto od povajdera, on ti je 8.8.8.8
Nemam problema sa gledanjem klipova, ali imam problema sa skidanjem klipova-raznim downloaderima,klipovim odbijaju da se skinu-daju bezveze svoju adresu...?
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647665. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.