Znam kako ti je, kad su pre mesec dana pala ona silna banovanja i kad sam se smejao phatphucku koji cmizdri dok odlazi sa foruma sa porukama tipa `još samo ovo da kažem...` čovek našao na KP neki broj koji srećom nije privatni i šaptao mi psovke da ne bi probudio ukućane i pretio nekim dolaženjem `na radno mesto` ali pošto nema mudanca i još zove sa skrivenog broja podvio je rep pod noge i nije se više javljao...
Ima svakakvih bolesnika na ovom forumu, ništa me više ne čudi...
:: :: Zaba davi rodu, i to sto se desilo meni, paralelno sa mojim problemom nakacio mi se psihoticni debil koji je sa berze, a naravno ja to necu sankcionisati ni porukama ni pozivima ili mejlovima bezbednplosnim agencijama, ja sam uvek bio za kukturan razgovor i pronalazenje optimalnog kompromisa ali polako. ::
Zato treba ignorisati takve idiote i ne ulaziti u neku zucniju raspravu sa njima.
Nikad ne znas na sta je taj neko spreman. Ne treba sebe stavljati u takvu situaciju bez potrebe. Sta mi, recimo, treba da mi neki psyho preti i da moram da se osvrcem na ulici u strahu da ce da iskoci odnekud sa nekom sekirom ili palicom...Ma bjez...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Idem ti ja tako ulicom sav nasmejan i opušten, ne mrštim se, ne širim se, hodam lagano, takoreći vučem se, bacim pogled preda se kad ono trojica rmpalija svaki visok 2.20 sa po jednom metalnom šipkom u ruci. Razmislim nešto u trenutku, ma pošli ljudi na posao, garant neka građevina pa im treba da obijaju pločice u nekom kupatilu i produžim u susret njima. Ali avaj, kao na lošem esidu, počeše da sevaju fleševi u mojoj glavi... Budim se posle 3 dana i shvatam da mom licu nedostaje ono što ga je činilo licem... Dolazim posle toga ovde da tražim neku mast, jer živim u Srbiji a poreklom sam Surčinac, i garant ne postoji ništa slično u ovoj zemlji od Predejana do Subotice i od Vršca do Šida. Pritom bacim hejt na drugara koga sam baronisao i vozao kao mladog majmuna i opljujem ga najstrašnije što se može a kao povod za to iskoristim neki sms bomberčić i prazne tekstualne porukice koje su mi nanele težak duševni bol i uništile moju reputaciju zahebanog Surčinskog mafijaša kome bre ljudi ne smeju ni A da kažu a kamoli ostatak azbuke ili abecede. Čuj tamo neki šaban će jedan od mojih 25 prepaid brojeva da sms bombarduje? Alo bre dečko da li ti uzimaš sintetičke droge? Znaš ti bre ko sam ja? Pa Čume mi prvi komšija mentolu, u roku od 12 sekundi će da ti se ispred zgrade stvori crna Panamera i iz nje da izleti 4 ortaka sa Heckler und Koch fenovima za kosu i da te izbuši ko cigansko rešeto!
Ajde bre dete sjaši mi s kičme, aj što si me iskompromitovalo ovde i ispljuvalo ko poslednju šiptarčinu (a znalo si da mi se voziš po autu i ližeš ARSE kad sam ti trebao) nego što bre lažeš ko pseto najprljavije. Pošalji slike unakaženog sebe da dokažeš da su te osakatili, nešto mi nisi tako zvučao pre 48 sati kada si mi jahao telefone, a ovima ovde indijancima prodaj maglu koliko god oćeš i želiš, ako su ljudi zainteresovani za taj široko popularan proizvod ko im brani da ti veruju i da misle da si neka ok osoba.
Najiskrenije želim da pročitam tvoje ime i prezime u crnoj hronici što pre, jedan pacov manje za ovu zemlju, više vazduha za normalne i poštene ljude koji se ne bave kriminalnim delatnostima.
@Admin Postoje razni drugi forumi gde se može diskutovati o lekovima, mastima, bejzbol palicama, mafijanju itd, ovaj IT forum, nekad davno ugledni a meni i dalje najznačajniji, nije zaslužio da sveopšti spam i baronija ovladaju njime.
@Ostali Povlačim se u svoje odaje, neću se više ovde oglašavati, mnogo se gamadi nakotilo, ne možda po kvantitetu ali po kvalitetu definitivno, tako da eto, još jednom apelujem na vas, VERUJTE SVE OVOM MLADIĆU ŠTA KAŽE, DOBAR JE KAO BELI ANĐEO, NEĆETE BOLJEG ČOVEKA SRESTI NI U BAJCI.
Sretao sam ovde jako korektne ljude (ne bih da imenujem) koji su mi stvarno pomogli, uputili me gde treba da završim posao, konkretno jednog jutra kada sam sHebao štampač čovek mi je u 7 ujutru odgovorio na mail i poslao u najpovoljniji i najbolji servis koji postoji, posao završen rekordno a da radno vreme nije ni počelo. A možeš misliti kako bi se obradovali u firmi da kada bih im objasnio da sam `stručno popravio` pickup roller itd, da ne smaram.
Problem je ovde što ovo dete, konkretno se sada fokusiram na njega, pušta neke priče, radi reparacije nekih telefona za 20 evra (metoda nepoznata), mutno ko Dunav koji mi protiče ispred zgrade, a ljudi ovde mučenici ne poznaju ga pa ga bodre, u fazonu sine aj nam ti ozdravi što pre, ovo ono...
Ama bre ko će da ti lomi glavu metalnom štanglom ako to nisi PREDEBELO zaslužio? Što meni ili tebi koji ovo čitaš ne izađe sada neka budalčina i ne izlomi glavu štanglom... Ej bre ko sve poseduje računar i piše na ovom forumu, pa povraća mi se života mi moga.
A malo đubre se još i usuđuje da iznosi (čisto sumnjam da nije putem mejlova jer ne sme javno, ili je valjda nešto malo ljudskosti ostalo u njemu) moje privatne i lične stvari. Petre, dragi Petre, da znaš kako sam besan na tebe što si se usudio uopšte da pišeš o meni na ovom forumu u najlošijem mogućem kontekstu i pritom LAŽEŠ KAO PSETO, momentalno bi ti popravio ne samo tu facu i šta ti je sve već `otišlo` nego i kičmu i ostale ekstremitete.
Letos dečkić kači slike na fejsu u Panamerama, MLovima, GLovima, BMW 7micama, 8micama, redovno mi puni Viber i Whatsapp nekim ribama koje će kao da `khara`, ma bre ljudi moji, ja jesam lud i imam dijagnozu i ležao sam u ludnici mesec i po dana ALI EBITE ME POSRED RUPE KOJA OSTANE KAD MI IZVADITE OČI AKO JE OVAJ KLINAC NORMALAN, ČIST I NIJE U NEKIM TEŠKIM EBENIM MAFIJAŠKO KRIMINALNIM PRIČAMA.
Eto toliko od mene, morao sam da se i ja otvorim, bez obzira što mrzim da pričam u javnosti o sebi i ovde sam dolazio isključivo po savet i eventualno da nekome pomognem ako umem...
Koji razlog zasto neko nebi potrazio pomoc ovde mislim da terba pomoci nije prodavao pa ga slati negde drugde... :: @Admi :: Postoje razni drugi forumi gde se može diskutovati o lekovima, mastima, bejzbol palicama, mafijanju itd, ovaj IT forum, nekad davno ugledni a meni i dalje najznačajniji, nije zaslužio da sveopšti spam i baronija ovladaju njime.
Nisam nikome rekao da uradi na svoju ruku nego sam uputio na policiju koja je merodavna da pa nek ona resava stvar ko je koga i zasto,kada bi svako uzimao pravdu u svoje ruke bila bi totalna anarhija,elem on se makar oglasio sa svog naloga a ti odgovaras sa novo napravljenog zasto se krijes ako nisi kriv???.Obojica ste bacili kosku sa nedovoljnim opisom dogadjaja a da je i potpun mogu izneti svoje misljenje ali ne da i sudim...
:: @Ostal :: Povlačim se u svoje odaje, neću se više ovde oglašavati, mnogo se gamadi nakotilo, ne možda po kvantitetu ali po kvalitetu definitivno, tako da eto, još jednom apelujem na vas, VERUJTE SVE OVOM MLADIĆU ŠTA KAŽE, DOBAR JE KAO BELI ANĐEO, NEĆETE BOLJEG ČOVEKA SRESTI NI U BAJCI :: :: Odjava.
Ajde jos neko osim lorda i ovog bolesnika da se javi i kaze da sam ga uvredio ili nesto lose ucinio i ja cu da kazem kako sam ja lud a ovi evidentirani sizofrenicari normalni.
Mnogo clanova sa foruma me poznaje licno, ja sam odusevljen ljudima i njihovim znanjem vezanim za ovo cemu sluzi forum. A debeli no lajfer moze samo da se pretvori u produzni kabl i produzi.
Cisto da se zna, mast je volon, 20g kosta 7e, nema je u bazi lekova u srbiji i jbg. Dve tube mi nabavlja covek, nikakva trgovina preprodaja i koriscenje tog nekog kolegijalnog odnosa koji imamo ovde.
Ko je normalan nece slusati ovog idiota i to je to.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647665. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.