a dal znate kad su vec kupili IKOM kad misle i nas kukavce sto smo na njemu da prebace na sbb usluge.. Imam bre 10/1 net koji radi ko mrtav vikendom kad ceo komsiluk torentuje, a o TV kanalima da i ne pricam bulja ... Mnogo bi bilo dobro da konacno i ja imam 40 mega net i D3GO , pa da mogu da premotam i gledam tekmu u 2 ujutru a ne da jurim po youtube snimke. Zvao sam ih negde u decembru rekose razmatramo bice u Januaruy, zvao ih pre 2 dana kazu pa verovatno u Aprilu...znaci ko zna :)
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
:: jel ima neka vest za nas podstanare koji nemamo postpaid net, nego na neodređeno? : :: :: Nema godinama sad vec,pisaj po nama sirotinji Makar da podignu za 1mb/s :: ::
Pozdrav svima.Ja od 1vog još nisam dobio povećanje brzine kontaktirao sam SBB i bili su mi u Subotu sve izmerili i kažu da je sve OK što se tiče hardwera ,proslediće dalje međutim problem je i dalje tu.Danas su mi osvežili signal ali i dalje je sve isto.
Zanimljiv slucaj sam imao ja, prvog kad sam probao imao sam 30mb uvece, ok nisu jos uvek povecali meni. Drugog testiram protok umesto da se poveca meni 10mb, nije mi nesto trebao net i ostane tako. Treceg proverim ponovo kad ono opet 10mb i tu popizdim reko sad cu ih okrenuti da vidim koga zajebavaju, al prvo mi pade na pamet da ugasim modem na nekoliko minuta posto me nista ne kosta. Kad sam upalio radi sve u fulu 40/2 mb. Tako probaj sa restartom ako vec nisi.
@SkyFire Da mislio sam na reset to su odradili u SBB-u ali je problem i dalje tu. @Ognjeni Imam trio gold extra 100/6 meni pokazuje 80/6 zbog SBB superseta. @Turboforce Probao sam to i ništa ne pomaže.
Nazovi ih i trazi da te prebace na tehnicku sluzbu. Onda pitaj tehnicara da li je izvrsio sinhronizaciju sa tvojim modemom pa cak i da jeste zamoli da ponovo odradi i sacekaj jedno 5-6 minuta da se odvije proces. Zatim odradi proveru brzine.
Udji na stranicu od modema , ono 192.... i tamo reset modem u opcijama. Trebalo bi da ti odmah posle toga poveca se brzina pod uslovom da ti na Sbb nalogu pise nova brzina. Nece kad resetujes na dugme modem ali klik misem pomaze. Zasto? Nemam ideju ni najmanje :D
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647660. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.