Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Храни куче да те уједе
STRANA 2 OD 2
SkyFire Re: Re: tjah 09.02.2017. 15:17 #631116

status: user
broj poruka: 18472
Jel ti bitno da imas toliku brzinu na lap topu?
Ako je bas zapelo jedino resenje je da nabavis novi interfejs, tj. najjeftinije moguce resenje a zavrsavao posao je USB stick. Mozda neces imati bas 100 Mbit/s ali ces imati priblizno, mada takodje zavisi gde se ti nalazis u odnosu na ruter.

Intel 3930k@4.7 Ghz/Asus Rampage Extreme IV/Mushkin Redline 16GB/Asus GTX 1080 OC SLI/Samsung 850 PRO/Enermax Revolution 1050w/Creative Titanium HD/Apple Ipad Air 2

:: Kako ja tu brzinu da ostvarim na laptopu preko WiFi-a..
:: Speedtest vek izmeri pokaze 38/6... evenutalno 40/6..
::
:: Dok je na kabelu 100/6..
:: Imam onaj sugavi SBB HG..
:: Citat:
:: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: :: Od 2005-e sa sezampro/orion-om i cim je dosao SBB raskinuo ugovor instant.
:: :: Kakvi ADSL-ovi, kakvi bakraci. Sad lepo 100/6 i da me vidi babo :
:: ::
:: :: 5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: Re: tjah 09.02.2017. 15:22 #631117

broj poruka: 7779
Ma imam i onaj TL-WN821N (WiFi u stiku .P) ali i sa njim je rezultat isti...

A kad mu bocnem kabel tera stotku... bice da mi ipak treba onaj njihov Ubee AC...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: Jel ti bitno da imas toliku brzinu na lap topu
:: Ako je bas zapelo jedino resenje je da nabavis novi interfejs, tj. najjeftinije moguce resenje a zavrsavao posao je USB stick. Mozda neces imati bas 100 Mbit/s ali ces imati priblizno, mada takodje zavisi gde se ti nalazis u odnosu na ruter
:: Intel 3930k@4.7 Ghz/Asus Rampage Extreme IV/Mushkin Redline 16GB/Asus GTX 1080 OC SLI/Samsung 850 PRO/Enermax Revolution 1050w/Creative Titanium HD/Apple Ipad Air 2
:: :: Kako ja tu brzinu da ostvarim na laptopu preko WiFi-a..
:: :: Speedtest vek izmeri pokaze 38/6... evenutalno 40/6..
:: :: Dok je na kabelu 100/6..
:: :: Imam onaj sugavi SBB HG..
:: :: Citat:
:: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: :: :: Od 2005-e sa sezampro/orion-om i cim je dosao SBB raskinuo ugovor instant.
:: :: :: Kakvi ADSL-ovi, kakvi bakraci. Sad lepo 100/6 i da me vidi babo :
:: :: ::
:: :: :: 5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h
SkyFire Re: Re: Re: Re: tjah 09.02.2017. 16:10 #631119

broj poruka: 18472
Veoma je moguce da gubis protok zbog rutera. Ubee ce sigurno resiti problem ako ne mozda i celih 100%.
Ja isto hocu da ga uzmem pa cu ovih dana da ih zovem da mi donesu.
Ako uzmem pre tebe javljam utiske, u suprotnom javi ti .)

Intel 3930k@4.7 Ghz/Asus Rampage Extreme IV/Mushkin Redline 16GB/Asus GTX 1080 OC SLI/Samsung 850 PRO/Enermax Revolution 1050w/Creative Titanium HD/Apple Ipad Air 2

:: Ma imam i onaj TL-WN821N (WiFi u stiku .P) ali i sa njim je rezultat isti..
:: A kad mu bocnem kabel tera stotku... bice da mi ipak treba onaj njihov Ubee AC..
:: Citat:
:: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
markopvict za 100Mega na wifi 09.02.2017. 16:59 #631127

broj poruka: 4515
mora 5GHz ac 2x2 MIMO.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp Мош мислити 10.02.2017. 03:02 #631164

broj poruka: 1368
Господа добила пацку од STX Financing LLC због оногфилма од пре 5 дана (не пише у допису али је овај билде са кол центра морао да ми каже). Ја га питам после а шта ако наставим да скидам и дистрибуирам филмове и мимо тих ваших мејлова - лик одговара онако збуњено, туњаво, - па знате та област код нас још није регулисана.
Господи помилуј, никаквог основа ни за шта а они мени шаљу мејл типа пази се да не угледаш црвену тачку на грудима или челу, чим је видиш правац моторцангле и сеци каблове, zero fill хард дискове и трк у атомско склониште. Конзерве паштете и пасуља ћемо ти послати кад платиш рачун.
А за AutoKMS-овану Десетку их забоЉе. И тону других тона софтвера и музике.
Боже, де-бе-ку-пе са каквом либерално-капиталистичком мафијом си се ти сине мој блудни закачио. оћеш да сутра мајка продаје голфа дизелаша да извади сина робијаша?
- -
А овом MIMO 2х2 даси да поручим: Оног дана (а тај дан нећеш дочекати јер је Metallica тако рекла у следећој нумери: https://www.youtube.com/watch?v=dkNfNR1WYMY) када Србистан уђе у ЕУ и НАТО, пакујем кофере за Камчатку и одох да гледам маневре руске ратне морнарице док пецам рибу.

Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647757.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs