Kad sam ja zaludjenik za FF, presao na Chrome, onda znaci da je dosta bolji. Chrome ima toliko inovacija da je to bruka u odnosu na FF, ko koristi zna o cemu pricam.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Takodje, bio korisnik FF-a, navikao se na Chrome iako mu je `download` sekcija ocajna, ali navika je navika. Ljudi neki su me pitali koji paket imam kad ovako brzo otvara stranice. Reko` nije do paketa Chrome nije normalan. Pored svega sto mi se ne svidja na njemu (Tabovi iznad bookmark tabova, download modul, skrolovanje) Chrome radi najbolje ono sto mu je i posao, otvara stranice brzinom svetlosti :) Kak`a reklama, a? ___________________________________________________________ First Blood
Gde mu je taj Adress bar? Skrol sam resio ajd ali sad Google srča do kolena da resim :D Aha skapirah za adress bar,malo mi se to ne svidja ali ok,generalno Chrome mi na Linuxu isto radi bolje od FF bar 10 puta(nema zakucavanja zbog Flesa)
@imarkovic ajde da argumentujem ono za tabove. Kada surfujes sa cime vise radis, sa tabovima ili sa bookmark linkovima? Tabove, otvaras,zatvaras,pomeras,prelazis sa jednog na drugi, a bookmark bar ti je za samo jedan klik da bi te isti odveo na zeljenu stranicu. I po cemu je logicno da nesto sto vise koristis bude iznad onoga sto manje koristis? ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
za pocetak, evo ti jedan shot kako sam ja namestio da mi odgovara: http://i30.tinypic.com/2m29gxy.jpg da ti odgovorim, koristim i TAB i bookmark, uglavnom za sve adrese koje imam u bookmark-u, mora da se klikne na book, i onda izlazi u TAB, logicno, a uglavnom, cak i da ne kliknes, dovoljno je da otkucas 2 karaktera, odmah se adresa prepozna i dovoljan je ENTER, a kada bi stavili gore bookmark-ove, a dole TAB, mislim da bih se pogubio...nekako mi je ovako najlogicnije, otvoris novi tab (plus, ili ctrl+T) i samo kliknes na bookmark, dibidus prosto i funkcionalno :).
:: Sve je bolji i bolji :: :: @imarkovic ajde da argumentujem ono za tabove. Kada surfujes sa cime vise radis, sa tabovima ili sa bookmark linkovima :: Tabove, otvaras,zatvaras,pomeras,prelazis sa jednog na drugi, a bookmark bar ti je za samo jedan klik da bi te isti odveo na zeljenu stranicu. I po cemu je logicno da nesto sto vise koristis bude iznad onoga sto manje koristis :: __________________________________________________________ :: Ave Yersinia Pestis :: :: https://www.quakelive.co :: ::
Dobro sad pisemo vec o navikama, ali realno, stranica>tab bar>bookmark bar>adress bar Bas slabo koristim adress bar, ali mi treba nekad. Svi sajtovi koje posecujem cesce su bookmarkovani i cak i ako koristim ctrl+t moram da kliknem na bookmark, ali obicno koristim desni klik+open in new tab. Gledas,citas,kucas,klikces,skrolujes stranu i hoces da je zatvoris,pomeris, a moras da predjes preko bookmark taba i adress bar-a koji ti u tom trenutku ne trebaju. Kapiras sta hocu da kazem? ___________________________________________________________ Ave Yersinia Pestis
Alo ljudi pomagajte, odkad sam instalirao ovaj novi google chrome 7 kada kucam u adress baru da trazim nesto ( preko googla) nece da izvrsi pretrazivanje onda vidim da tu imaju neki search engini gde mogu da ubacim sopstveni, ja stavim google, i kad ugasim browser on nestane, i gubi se mnogo kako da namestim da mi default pretrazivanje ide preko googlea i da se ne menja :D Jako me iritira :S
meni to radi savrseno, ukucas na prvoj strani podesavanja, dole gde je home stranica https://www.google.com i zapamtice za uvek...zadnji put kada se to desavalo kod jednog poznanika, bio je u pitanju virus.
:: Alo ljudi pomagajte, odkad sam instalirao ovaj novi google chrome 7 kada kucam u adress baru da trazim nesto ( preko googla) nece da izvrsi pretrazivanj :: onda vidim da tu imaju neki search engini gde mogu da ubacim sopstveni, ja stavim google, i kad ugasim browser on nestane, i gubi se mnog :: kako da namestim da mi default pretrazivanje ide preko googlea i da se ne menja : :: Jako me iritira : :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Gainward 9800GT 512MB :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: ::
to i uradim, ali kada igasim chrome, i upalim ga opet, nema vise googla u search enginu :SS kako to da resim? imam avg internet security 9 updatovan :S
:: meni to radi savrseno, ukucas na prvoj strani podesavanja, dole gde je home stranica https://www.google.com i zapamtice za uvek...zadnji put kada se to desavalo kod jednog poznanika, bio je u pitanju virus :: :: :: :: Alo ljudi pomagajte, odkad sam instalirao ovaj novi google chrome 7 kada kucam u adress baru da trazim nesto ( preko googla) nece da izvrsi pretrazivanj :: :: onda vidim da tu imaju neki search engini gde mogu da ubacim sopstveni, ja stavim google, i kad ugasim browser on nestane, i gubi se mnog :: :: kako da namestim da mi default pretrazivanje ide preko googlea i da se ne menja : :: :: Jako me iritira : :: :: :: :: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: :: Gigabyte GA-EP43-DS :: :: 1x2GB Apacer 800MH :: :: 250GB W :: :: Gainward 9800GT 512MB :: :: Chieftec 350 :: :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: ::
prvo, promeni anti virus, instaliraj Avast ili Avira. Ponovo raspakuj chrome i probaj opet. Ako te mrzi to da radis, probaj da instaliras regularnu verziju chrome-a, ako se tu ne desava nista cudno, onda sacekaj neku drugu verziju sedmice, izbacice za koji dan, pa cu postaviti ovde.
:: to i uradim, ali kada igasim chrome, i upalim ga opet, nema vise googla u search enginu :S :: kako to da resim? imam avg internet security 9 updatovan : :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Gainward 9800GT 512MB :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: meni to radi savrseno, ukucas na prvoj strani podesavanja, dole gde je home stranica https://www.google.com i zapamtice za uvek...zadnji put kada se to desavalo kod jednog poznanika, bio je u pitanju virus :: :: :: :: :: :: :: Alo ljudi pomagajte, odkad sam instalirao ovaj novi google chrome 7 kada kucam u adress baru da trazim nesto ( preko googla) nece da izvrsi pretrazivanj :: :: :: onda vidim da tu imaju neki search engini gde mogu da ubacim sopstveni, ja stavim google, i kad ugasim browser on nestane, i gubi se mnog :: :: :: kako da namestim da mi default pretrazivanje ide preko googlea i da se ne menja : :: :: :: Jako me iritira : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: :: :: Gigabyte GA-EP43-DS :: :: :: 1x2GB Apacer 800MH :: :: :: 250GB W :: :: :: Gainward 9800GT 512MB :: :: :: Chieftec 350 :: :: :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: :: :: ::
* about:labs (Issue: 53399) * Fewer wstrings in the bookmark code! * Problems visiting http://localhost in various network configurations should be resolved (Issues: 42058, 49024, 32522).
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.