Ovo bi trebalo da je mnoooogo dobro, ali meni je problem sto mi radi samo tv art, za sve ostale mi pokazuje neku gresku! Zna li neko zasto je to tako i kako mogu to da popravim???
Ovo bi trebalo da je mnoooogo dobro, ali meni je problem sto mi radi samo tv art, za sve ostale mi pokazuje neku gresku! Zna li neko zasto je to tako i kako mogu to da popravim???
Druze pogledaj kad je otvorena tema :) secam se da je to meni funkcionisalo dan, dva, onda je poceo vlc da izbacuje neke errore i na kraju samo par kanala je radilo :)
Radilo punih 3 sata od postavljanja teme, sram ih bilo sto nam uskratise!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ovo bi trebalo da je mnoooogo dobro, ali meni je problem sto mi radi samo tv art, za sve ostale mi pokazuje neku gresku! Zna li neko zasto je to tako i kako mogu to da popravim?? :: :: ::
Jeste proslo je dosta vremena pa zato nista ne radi od ove dve opcije...ni onaj iptv promo vise ne radi kliknes da probas kako pise na njihovom sajtu medjutim nista se ne desava..vrti u krug do beskonacnosti a kao jos uvek im stoji opcija `isporbaj`...heheheh ni proba im ne radi a hoce da privuku klijente ..sa ovakvim pristupom nece privuci ni decu
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.