:: Nije me pozdravio, samo da se zna : :: :: :: I pozdravi MACHINE-a.. :: :: :: :: Asus M2N68 SE, AMD x43 :: :: 2x2GB ddr2 800, CF SanDisk 4GB, Win X :: :: WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1. :: :: Frontier DIV :: :: :: ::
Lep decko i nadasve pun IT znanja(sto nas ovde najvise i interesuje)! Steta sto si resio da napustis ovaj forum:( Pozdrav i svako dobro!
P.S. Brate, u kratko vreme ima preko 1300 pregleda ovog posta, pa ti sada vidi koliko znacis ovom forumu...ili je ovo samo `farma, dvor...` fazon, vrag ce ga znati:)
Koga je jebeno briga za to!? pateticna tema....zeljan si paznje? nece da ti se digne? decko ma pali, koga jebeno briga sta ces da radis!? Mrs da te moje oci vise ne vide....MRSh govedo!
Pa oko te nije briga šta se javljaš koji qrac?! Zar moraju svi da znaju da si nedoprcana (omiljeni mi izraz za takve osobe)? Pozdrav!
:: Koga je jebeno briga za to!? pateticna tema....zeljan si paznje? nece da ti se digne? decko ma pali, koga jebeno briga sta ces da radis! :: Mrs da te moje oci vise ne vide....MRSh govedo ::
:: Evo jedini ja od velikana (mislim na staz pa i na taj neki doprinos) nisam imao ovakvu temu niti sam odlazio sa foruma,bar ne za trajno.Eto sada resih da ga napustim i da se sa svima vama oprostim.Sto je bilo bilo je.Koga briga,bez svakog se moze :: Nakupilo se mnogo negativnosti i definitivno nisam vise za ove egzibicije ,ne mogu da podnesem ovu mrznju i mocne neprijatelje sa kojima ne mogu da se nosim koji su previse inteligentni za mene.P.orazen sam,osramocen i ojadjen.Odlazim zauvek podvijenog repa :: :: Nadam se da ce neko pokusati bar da me zaustavi . :: :: ............... ..................... .......................... .......... :: :: .................................. ............................... ......... :: :: :: :: ....................... .................................... ................. :: :: :: :: .................................... ................................. ........... :: :: :: Mosa :D
Ati jado, kad ces sa coraka na bojevu da prjedjes? Djeci to ne davaju. Dzaba ti te pistoljage...Da si corav, to stoji, al da ni ne cujes, a cujes se, bogu mi daleko, tjesko da se moze i naslutiti. Zatvor ta usta, ubi me promaja.
*ebala vas tema sve redom...ovu glupost od tebe koja je napisana iz totalno suprotnog razloga osvezavate non stop da kad god se otvori berza ona je tu.
:: http://spedr.com/3nsk :: :: :: :: :: Pokusavas li to da impresioniras? E djeco,djeco. Kad li cete da odrastete? Kad ce djeca da prjestanu da pravu djecu.. :: :: :: :: :: ::
:: Lepo, sve na tatu lici xD : :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: http://spedr.com/3nsk :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pokusavas li to da impresioniras? E djeco,djeco. Kad li cete da odrastete? Kad ce djeca da prjestanu da pravu djecu.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.