ljubitelj sam Hd filmova i bio bih vam zahvalan ako bi neko poslao pozivnicu sa bilo kog od navedenih sajtova.Ako neko ima i za PS3 bio bih jos srecniji.Hvala.mail. hunder78@gmail.com
Poslao sam vam mail-ove.. Definitivno sam pobrkao loncice mislivsi da sam se onda registrovao i sad kad sam hteo da se ulogujem mosa.Tad mi nije trebalo nista tog tipa.. IP Torrents i HD Space,please ponovo mi posaljite pozivnice!
sto se tice free varijante BTJUNKIE.ORG je ubedljivo najbolji. a ovako sa registracijom: 1. ARENABG i ZAMUNDA, ne zahteva se seed 2. yuwabits, zahteva se seed 24h 3. iptorrents, za svaki torrent je potreban seed kako bi pokrio svoj bonus, sa ovog sajta skidam samo freeleech 4. FunFile najbolji sajt sa igrama 5. nebitno..
:: Gospodo navedite od 1 do 10 najbolje torrente. :: Znaci lista od 1 do 10 najboljih,obimnog sadrzaja,novi naslovi,full brzina i sl. :: :: Takodje ako neko zna zaseban torrent za muziku flac formata. :: :: Moze i obrazlozenje zasto-zato : :: :: Thanks :: :: :: Štangliranje :: ::
Sheldon Cooper- `I won`t say that all citizens who can`t master technology should be publicly flogged, but if we made an example of one or two, it might give the others incentive to try harder.
:: Marko&Ac :: :: Poslao sam vam mail-ove. :: Definitivno sam pobrkao loncice mislivsi da sam se onda registrovao i sad kad sam hteo da se ulogujem mosa.Tad mi nije trebalo nista tog tipa. :: IP Torrents i HD Space,please ponovo mi posaljite pozivnice :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Jos samo da se Markan probudi i baci mi za IP i milina :)
@imarkovic Dodacu na listu..Nije na odmet imati .Od viska glava ne boli :)
Štangliranje
:: check your e-mai :: :: Sheldon Cooper- `I won`t say that all citizens who can`t master technology should be publicly flogged, but if we made an example of one or two, it might give the others incentive to try harder :: :: :: Marko&Ac :: :: :: :: Poslao sam vam mail-ove. :: :: Definitivno sam pobrkao loncice mislivsi da sam se onda registrovao i sad kad sam hteo da se ulogujem mosa.Tad mi nije trebalo nista tog tipa. :: :: IP Torrents i HD Space,please ponovo mi posaljite pozivnice :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.